Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, tryfos είπε

Χμ, εμένα πλέον μου εμφανίζει σταθερά μόνο ένα πράγμα, οπότε δε μπορώ να κάνω τίποτα.

Μάλλον χτύπησα κάποιο monthly limit, αλλά δε μου το λέει. 5 παραγγελίες είχα κάνει. Έκανα και clear cache κλπ στην εφαρμογή αλλά παραμένει το θέμα.

Τεσπα, θα δούμε.

Σήμερα έβγαλε και έμενα μόνο ένα, μάλλον μας βάζουν φρένο 😂

10 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Παλια με μεθοδους αποστολης τυπου Cainiao περνουσαν τα πραγματα τελωνειο. Τωρα διαβαζω οτι πλεον κ αυτες οι μεθοδοι ειναι safe.

Αλλαξε κατι;

Είναι safe εκτός από το "Cainiao super economy for special goods".

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες ένα ποστ μου στην σελίδα 221 προς το τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι το διαβασα για αυτο εξεφρασα απορια. Σιγουρα δλδ το cainiao ηταν ενας απο τους τροπους που επρεπε να αποφυγουμε.
Πολυ αναλυτικος παντως στο ποστ, εκανα παραγγελια και θα το δω απο πρωτο χερι...

1 λεπτό πριν, MaXmaD είπε

Ναι το διαβασα για αυτο εξεφρασα απορια. Σιγουρα δλδ το cainiao ηταν ενας απο τους τροπους που επρεπε να αποφυγουμε.
Πολυ αναλυτικος παντως στο ποστ, εκανα παραγγελια και θα το δω απο πρωτο χερι...

Ναι ειναι σίγουρο όλα πάνε μέσο Ουγγαρίας περνάνε εκεί τελωνείο και έρχονται Ελλάδα καθαρά από τελωνείο, το "Cainiao Standard For Special Goods" που ειναι για ειδικά υλικά υγρά, σκόνες κ.τ.λ. πάνε τα δέματα Ολλανδία περνάνε εκεί τελωνείο.

Το "Cainiao super economy for special goods" που δεν ειναι safe πάνε τα δέματα Ουζμπεκιστάν και της πιο πολλές φορές θα περάσουν τελωνείο όταν έρθουν Ελλάδα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Ευτυχώς που μου το είπες, γιατί κοντευαν να μου σπάσουν τα νεύρα, νόμιζα ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής ειδικά σε μένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρώμε άκυρο, ούτε λέει κάτι κάπου. Πόσες παραγγελίες πρόλαβες;

Αν στο ανοίξουν πάλι, ενημέρωσε σε παρακαλώ, το ίδιο θα κάνω κι εγώ.

Επεξ/σία από tryfos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tryfos είπε

Ευτυχώς που μου το είπες, γιατί κοντευαν να μου σπάσουν τα νεύρα, νόμιζα ότι είναι πρόβλημα της εφαρμογής ειδικά σε μένα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρώμε άκυρο, ούτε λέει κάτι κάπου. Πόσες παραγγελίες πρόλαβες;

Αν στο ανοίξουν πάλι, ενημέρωσε σε παρακαλώ, το ίδιο θα κάνω κι εγώ.

7 πρόλαβα αυτόν τον μήνα, και είχα πάρει άλλα 6 την προηγούμενη φορά. Θα ενημερώσω.

Στο μεταξύ έχω 3 στο cart αφήνει να τα πάρω αν θέλω, Αν ξανά βγάλει βάλε στο cart όσα σε ενδιαφέρουν απλός πάτα το + δίπλα από το προϊόν, όταν ειναι να αγοράσεις ξετσεκαρησε αυτά που δεν θες για αυτήν την παραγγελιά και άσε τα 3,  ας μην εμφανίζονται πλέον στα προϊόντα μπορείς να τα αγοράσεις( εκτός αν ειναι sold out που θα το γράφει). Το έκανα γιαυτό στο λέω.

Επεξ/σία από sakisgri

20 λεπτά πριν, sakisgri είπε

7 πρόλαβα αυτόν τον μήνα, και είχα πάρει άλλα 6 την προηγούμενη φορά. Θα ενημερώσω.

Στο μεταξύ έχω 3 στο cart αφήνει να τα πάρω αν θέλω, Αν ξανά βγάλει βάλε στο cart όσα σε ενδιαφέρουν απλός πάτα το + δίπλα από το προϊόν, όταν ειναι να αγοράσεις ξετσεκαρησε αυτά που δεν θες για αυτήν την παραγγελιά και άσε τα 3,  ας μην εμφανίζονται πλέον στα προϊόντα μπορείς να τα αγοράσεις( εκτός αν ειναι sold out που θα το γράφει). Το έκανα γιαυτό στο λέω.

Χμ, καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί ότι μένουν μετά στο καρτ...

Αρκεί να μας το ξανανοίξουν βέβαια. Εγώ πέντε παραγγελίες πρόλαβα να κάνω, δεν κατάλαβα γιατί μας το κλείσανε. Ούτε λέει πουθενά κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tryfos είπε

Χμ, καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί ότι μένουν μετά στο καρτ...

Αρκεί να μας το ξανανοίξουν βέβαια. Εγώ πέντε παραγγελίες πρόλαβα να κάνω, δεν κατάλαβα γιατί μας το κλείσανε. Ούτε λέει πουθενά κάτι.

Λοιπόν κοίτα τι έκανα και κατάφερα να βγάλει προϊόντα, πρώτον καθάρισα τα ram να κλείσουν δλδ όλα τα προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο. Μετά άνοιξα το Aliexpress πάτησα σε μια εικόνα από το 3/6 πάλι έβγαλε ένα προϊόν αλλά τραβάς με το δάχτυλο στην οθόνη προς τα κάτω και κάνει ανανέωση μετά από κάποιες φορές βγάζει πολλά και αν συνεχίζεις και το κάνεις θα δεις και διαφορετικά προϊόντα. Αν δεν βγάλει μετά από πολλές προσπάθειες καθάρισε πάλι τα ram και δοκίμασε ξανά. Δεν ήταν τυχαίο γιατί το έκανα πάρα πολλές φορές απλός μερικές φορές θέλει παραπάνω προσπάθειες για να φανούνε. Δες την φώτο κάτω που έχω βάλει 12 στο cart.

Edit: έκανα ακόμα μια και τώρα μου έβγαλε - You hit your monthly limit,Come back next month.

Screenshot_20220817-233653_AliExpress.jpg

Επεξ/σία από sakisgri

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sakisgri είπε

Λοιπόν κοίτα τι έκανα και κατάφερα να βγάλει προϊόντα, πρώτον καθάρισα τα ram να κλείσουν δλδ όλα τα προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο. Μετά άνοιξα το Aliexpress πάτησα σε μια εικόνα από το 3/6 πάλι έβγαλε ένα προϊόν αλλά τραβάς με το δάχτυλο στην οθόνη προς τα κάτω και κάνει ανανέωση μετά από κάποιες φορές βγάζει πολλά και αν συνεχίζεις και το κάνεις θα δεις και διαφορετικά προϊόντα. Αν δεν βγάλει μετά από πολλές προσπάθειες καθάρισε πάλι τα ram και δοκίμασε ξανά. Δεν ήταν τυχαίο γιατί το έκανα πάρα πολλές φορές απλός μερικές φορές θέλει παραπάνω προσπάθειες για να φανούνε. Δες την φώτο κάτω που έχω βάλει 12 στο cart.

Edit: έκανα ακόμα μια και τώρα μου έβγαλε - You hit your monthly limit,Come back next month.

Screenshot_20220817-233653_AliExpress.jpg

Θα το προσπαθήσω, αν και φαντάζομαι θα βγάλει και σε μένα το monthly limit αν τα καταφέρω.

Παρεμπιπτόντως ποιο είναι δήθεν το monthly limit; Εγώ δε βρίσκω κάτι, όσο κι αν έψαξα στους όρους. Εσύ μου λες έκανες 7 (πλέον 8 😎 )και σε κόψανε, εγώ είμαι στις 5 ακόμα. Ό,τι να ναι...

ΥΓ: Ο,τι κι αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να μου δείξει πάνω από ένα προϊόν. Ίσως έπαιξε ρόλο σε σένα ότι είχες ήδη πράγματα στο cart.

Επεξ/σία από tryfos

3 ώρες πριν, tryfos είπε

Θα το προσπαθήσω, αν και φαντάζομαι θα βγάλει και σε μένα το monthly limit αν τα καταφέρω.

Παρεμπιπτόντως ποιο είναι δήθεν το monthly limit; Εγώ δε βρίσκω κάτι, όσο κι αν έψαξα στους όρους. Εσύ μου λες έκανες 7 (πλέον 8 😎 )και σε κόψανε, εγώ είμαι στις 5 ακόμα. Ό,τι να ναι...

ΥΓ: Ο,τι κι αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να μου δείξει πάνω από ένα προϊόν. Ίσως έπαιξε ρόλο σε σένα ότι είχες ήδη πράγματα στο cart.

Μου το είχε ξανά βγάλει το monthly limit στην 6η παραγγελία , αλλά κρατάει λίγες μέρες μετά σαφηνει πάλι. Έτσι είχε κάνει και τον προηγούμενο μήνα.

1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Μου το είχε ξανά βγάλει το monthly limit στην 6η παραγγελία , αλλά κρατάει λίγες μέρες μετά σαφηνει πάλι. Έτσι είχε κάνει και τον προηγούμενο μήνα.

έκανα χθες την πρώτη παραγγελία και έβαλα reminder για να με ειδοποιήσει όταν περάσει το 24ωρο για να βάλω και άλλη, ήρθε η ειδοποίηση αλλά δεν με αφήνει να προσθέσω προϊόντα, λείπει το σύμβολο + δίπλα από τα προϊόντα.

Άλλο ένα θέμα είναι ότι την παραγγελία την έστειλε με saver shipping, ήξερα ότι πάνω από τα 5€ τις έκανε combined και την έστελνε με standard shipping.

Θα ξαναδοκιμάσω αργότερα μπας και λυθεί το θέμα.

15 λεπτά πριν, radiotv είπε

Άλλο ένα θέμα είναι ότι την παραγγελία την έστειλε με saver shipping, ήξερα ότι πάνω από τα 5€ τις έκανε combined και την έστελνε με standard shipping.

Όσες έκανα (5), ήταν με saver και απόσταση 1-2 μέρες η καθεμία μεταξύ τους. Καμία δεν έχει συνδυαστεί με άλλη ούτε έχουν γίνει standard μέχρι τώρα.

• Like 1

21 λεπτά πριν, tryfos είπε

Όσες έκανα (5), ήταν με saver και απόσταση 1-2 μέρες η καθεμία μεταξύ τους. Καμία δεν έχει συνδυαστεί με άλλη ούτε έχουν γίνει standard μέχρι τώρα.

τελικά μόλις με άφησε και έκανα ακόμη μία παραγγελία.

Ναι αυτό συζητάμε, και σε μένα μόνο το obd εμφανίζει πλέον.

Μάλλον έχουμε χτυπήσει κάποιο monthly limit, που πάντως δεν αναφέρεται στους όρους.

Υπομονή (υποθέτω).

19 ώρες πριν, sakisgri είπε

Είναι safe εκτός από το "Cainiao super economy for special goods".

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες ένα ποστ μου στην σελίδα 221 προς το τέλος.

Λέμε ότι οι τρόποι Cainiao δεν περνάνε πλέον τελωνείο (εκτός από αυτόν που λες). Ελπίζω να έχει τεσταριστεί αυτό στην πραγματικότητα. Ποια είναι όμως η πρακτική διαφορά μεταξύ του Cainiao Super Economy και του Cainiao Super Economy Global; Ποιο είναι πιο αργό ή γενικά πως διαφοροποιούνται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενα μικρο info με παραγγελια απο Αλι.

Παραγγελια 28/7 και ηρθε σημερα χωρις να πληρωσω τιποτα.Ειχα βαλει μεθοδο αποστολης Cainiao Super Economy Global.

Ο φιλος sakisgri εχει δικιο που λεει οτι ειναι ασφαλης η μεθοδος Cainiao Super Economy Global.Η μεθοδος Cainiao super economy for special goods ειναι ρισκο.Εγω προσωπικα 3 παραγγελιες ειχα κανει με Cainiao super economy for special goods και πληρωσα και στις 3.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...