tryfos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Κοίτα κάθε κατάστημα αναφέρει σε πόσες μέρες θα στείλει το δέμα αφού έχεις κάνει την παραγγελία,και η μέρες περνάνε αντίστροφα. Σε μια που έκανα στης 4/8/22 έγραφε if not shipped in 9 days you will be refunded, στάλθηκε στης 9/8/22. Σε άλλα καταστήματα ο χρόνος μπορεί να ειναι διαφορετικός πχ 48 ώρες η 3 μέρες. Καλά ειναι να δίνουμε αυτό το χρόνο στον πωλητή πριν κάνουμε οτιδήποτε. Από το κατάστημα αυτό είχα κάνει 2 παραγγελίες η μια έφυγε την άλλη μέρα η άλλη όπως ανέφερα πιο πάνω μετά από 5 μέρες, μπορεί να μη είχε διαθέσιμο το προϊόν. Επίσης αν βιάζεσαι μπορείς να ρωτήσεις τον πωλητή αν παραγγείλεις σε πόσες μέρες θα το στείλει. Είχα ρωτήσει κανα 2 φορές και λέγανε κανε και θα στείλω αμέσως και όντος το στέλνανε μπαμ μπαμ. Ναι μου φαίνεται θα καθιερώσω ερωτηση διαθεσιμότητας από πριν, δε χάνεις τίποτα. Τώρα αυτό έχω κάνει με το προϊόν που έφαγα άκυρο σε αυτόν, ρωτάω έναν άλλον αν όντως το έχει. Γιατί μπορεί πραγματικά να υπάρχει έλλειψη διαθεσιμότητας από εκεί που το παίρνουν όλοι αυτοί (τον κατασκευαστή ας πούμε).
theMando Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας, Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας, μιας και την έριξα την παραγγελία. Το tracking είναι της μορφής GRXXX. Θα ενημερώνω για ότι προκύψει. 1
sakisgri Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, theMando είπε Καλησπέρα σας, Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας, μιας και την έριξα την παραγγελία. Το tracking είναι της μορφής GRXXX. Θα ενημερώνω για ότι προκύψει. Δεν ξέρω αν το είδες ο nikosgiann78 απάντησε στο θέμα στην προηγούμενη σελίδα, γράφει για tracking μορφής GR*** Άρα λογικά δεν θα έχεις θέμα.
gianisk Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/8/2022 στις 7:57 ΜΜ, theMando είπε Καλησπέρα σας, Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας, μιας και την έριξα την παραγγελία. Το tracking είναι της μορφής GRXXX. Θα ενημερώνω για ότι προκύψει. Το στέλνει με την Meest, όταν φτάσει εδώ το παραδίδει η Speedex Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από gianisk
gianisk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 ------------------------- Καλημέρα,ξέρετε εάν έχει λυθεί το πρόβλημα με την χρέωση ΦΠΑ(ξανά) για δέματα που έρχονται μέσω Εμιράτων; Περιμένω ένα φακελάκι με δύο καλώδια που στάλθηκε με Yanwen τρακινγκ τύπου U.....YP και next tracking number τύπου U.......AE
tryfos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Επανέρχομαι στο θέμα με τον μάγκα που ακύρωσε την αποστολή αφού εισέπραξε και μου ζηταγε και από πάνω να κάνω dispute ότι άλλαξα γνώμη εγώ, για να μου τα φάει: Επικοινώνησα με live agent (όχι bot), έστειλα το screenshot, μου έδωσε ένα escalation number και μου είπε θα λάβω email για τα περαιτέρω. Πράγματι ήρθε σήμερα email, με το οποίο μπορεσα πια να κάνω dispute στην παραγγελία. Έγινε αμέσως δεκτό, έκλεισε η παραγγελία και αναμένω το refund. Είναι τώρα υποτίθεται το refund στο στάδιο escalation αφού το Αλί έχει κάνει 'step in'. Οπότε δεν νομίζω καν ότι θα περιμένουν απάντηση του πωλητή, από Τετάρτη-Πέμπτη θα τα δω.
moveax1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Το συγκεκριμένο κατάστημα τι βαθμολογία έχει;
tryfos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, moveax1 είπε Το συγκεκριμένο κατάστημα τι βαθμολογία έχει; Αν ρωτάς εμένα, τα έχουμε πει παραπάνω, περιέργως έχει καλή βαθμολογία, 94% και 11000 followers αν θυμάμαι καλά.
moveax1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Χμ... Άρα, πρέπει να προσέχουμε σε κάθε περίπτωση.
tryfos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Στις 8/8/2022 στις 11:07 ΜΜ, sakisgri είπε Είναι λογικό αυτό γίνετε, έχει συμβεί και σε έμενα. Αυτά βγάζει και εμένα τώρα μόνο κάτι βλακείες αλλά μέχρι εχθές είχε ωραία πράγματα, πρόλαβα 3 παραγγελίες. Κοίτα συχνά αλλάζουν τα πράγματα συνεχώς. Σήμερα Σήμερα στην εφαρμογή για το πάρε 3 στα 6 μου εμφανίζει μόνο ένα προϊόν, δεν ξέρω γιατί. Έχουν περάσει 24 ώρες από την τελευταία μου παραγγελία. Το κάνει και σε σένα;
sakisgri Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tryfos είπε Σήμερα στην εφαρμογή για το πάρε 3 στα 6 μου εμφανίζει μόνο ένα προϊόν, δεν ξέρω γιατί. Έχουν περάσει 24 ώρες από την τελευταία μου παραγγελία. Το κάνει και σε σένα; Όχι βγάζει αρκετά, κατάλαβα κάτι αν πατήσεις εκεί που γράφει 3 for 5,99 θα βγάλει κάποια προϊόντα, ακριβώς από κάτω έχει φώτο από κάποια προϊόντα αν πατήσεις σε κάθε μια ξεχωριστά βγάζει κάποια διαφορετικά προϊόντα και επίσης στο τέλος από της φώτο που γράφει View more και εκεί μπορεί να σου βγάλει κάποια διαφορετικά. Έχω κάνει 6 παραγγελίες μέχρι τώρα, και 6 είχα πάρει τον προηγούμενο μήνα. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από sakisgri
tryfos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, sakisgri είπε Όχι βγάζει αρκετά, κατάλαβα κάτι αν πατήσεις εκεί που γράφει 3 for 5,99 θα βγάλει κάποια προϊόντα, ακριβώς από κάτω έχει φώτο από κάποια προϊόντα αν πατήσεις σε κάθε μια ξεχωριστά βγάζει κάποια διαφορετικά προϊόντα και επίσης στο τέλος από της φώτο που γράφει View more και εκεί μπορεί να σου βγάλει κάποια διαφορετικά. Έχω κάνει 6 παραγγελίες μέχρι τώρα, και 6 είχα πάρει τον προηγούμενο μήνα. Μπήκες σήμερα; Τα είχα βρει κι εγώ αυτά. Αλλά σήμερα μόλις μπαίνω πατώντας πάνω στο 3 for 6 κλπ μου εμφανίζει μόνο ένα προϊόν (δηλαδή ουσιαστικά δε μπορώ να κάνω τίποτα)... Περίεργο... Επίσης τώρα μπήκα στις παλιές παραγγελίες μου των 3/6 και βλέπω αντί να γράφει την τιμή των 6 σε κάθε μία, γράφει την κανονική τιμή που κάνουν χωρίς έκπτωση. Κάτι έχουνε αλλάξει σίγουρα. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2022 από tryfos
sakisgri Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, tryfos είπε Μπήκες σήμερα; Τα είχα βρει κι εγώ αυτά. Αλλά σήμερα μόλις μπαίνω πατώντας πάνω στο 3 for 6 κλπ μου εμφανίζει μόνο ένα προϊόν (δηλαδή ουσιαστικά δε μπορώ να κάνω τίποτα)... Περίεργο... Επίσης τώρα μπήκα στις παλιές παραγγελίες μου των 3/6 και βλέπω αντί να γράφει την τιμή των 6 σε κάθε μία, γράφει την κανονική τιμή που κάνουν χωρίς έκπτωση. Κάτι έχουνε αλλάξει σίγουρα. Ναι μπήκα πριν απαντήσω, και μόλις τώρα ξανά μπήκα και είδα και κάποια καινούργια και μόλις έκανα ακόμα μια παραγγελιά. Ναι αν πατήσεις στις παλιές παραγγελίες βλέπεις το κάθε προϊόν μεμονωμένα και βγάζει κανονική τιμή, πάντα το έκανε αυτό, όπως όταν πατάς πάνω στο προϊόν μέσα στο 3/6 να δεις περιγραφή και αξιολογήσεις και εκεί θα ειναι η κανονική τιμή. Μονο όταν πάρεις 3 μαζί η τιμή πέφτει. Επίσης μετά από κάθε παραγγελία μου βγάζει- You hit your daily €5.99 order limit, Come back in 0:0:0 Πριν καμία βδομάδα μου έβγαλε You hit your monthly limit, come back next month for more. Αλλά κράτησε λίγες μέρες όχι ένα μήνα.
tryfos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Ναι μπήκα πριν απαντήσω, και μόλις τώρα ξανά μπήκα και είδα και κάποια καινούργια και μόλις έκανα ακόμα μια παραγγελιά. Ναι αν πατήσεις στις παλιές παραγγελίες βλέπεις το κάθε προϊόν μεμονωμένα και βγάζει κανονική τιμή, πάντα το έκανε αυτό, όπως όταν πατάς πάνω στο προϊόν μέσα στο 3/6 να δεις περιγραφή και αξιολογήσεις και εκεί θα ειναι η κανονική τιμή. Μονο όταν πάρεις 3 μαζί η τιμή πέφτει. Επίσης μετά από κάθε παραγγελία μου βγάζει- You hit your daily €5.99 order limit, Come back in 0:0:0 Πριν καμία βδομάδα μου έβγαλε You hit your monthly limit, come back next month for more. Αλλά κράτησε λίγες μέρες όχι ένα μήνα. Χμ, εμένα πλέον μου εμφανίζει σταθερά μόνο ένα πράγμα, οπότε δε μπορώ να κάνω τίποτα. Μάλλον χτύπησα κάποιο monthly limit, αλλά δε μου το λέει. 5 παραγγελίες είχα κάνει. Έκανα και clear cache κλπ στην εφαρμογή αλλά παραμένει το θέμα. Τεσπα, θα δούμε.
MaXmaD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Παλια με μεθοδους αποστολης τυπου Cainiao περνουσαν τα πραγματα τελωνειο. Τωρα διαβαζω οτι πλεον κ αυτες οι μεθοδοι ειναι safe. Αλλαξε κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα