Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, sakisgri είπε

Έτσι ακριβώς, έχω πάρει πάνω από 50 δέματα όλα ήρθαν σε κανένα δεν πλήρωσα παραπάνω. Είναι κρίμα κάποιος που θα παραγγείλει για πρώτη φορά από Aliexpress να του τύχει κάποια στραβή και να πει δεν ξανά παραγγέλνω από Κίνα,  αυτός θα χάσει γιατί από Κίνα συμφέρει με χίλια χόρια τόσα πράγματα που δεν θα τα βρεις καν Ελλάδα η 3 και 4 φορές πάνω στη τιμή.

Μια πολύ καλή προσφορά που έχει το Aliexpress τώρα είναι ένα μαγαζί δίνει 3 προϊόντα για 5.99€ και free shipping (δεν ξερω αν ειναι για όλους γιατί λέει for select members like you) έχει πολλά πράγματα που αξίζει, το είχαν ξανά κάνει πριν λίγο καιρό είχα πάρει 6 δέματα πραγματικά άξιζαν με το παραπάνω, τώρα παράγγειλα άλλα 2 γιατί έχει όριο ένα shipping την ήμερα, αύριο πάλι 😉

Screenshot_20220805-173242_AliExpress.jpg

Για όλους είναι αλλά μόνο από την εφαρμογή. 2 μέρες που μπαίνω τώρα πραγματικά δε βρίσκω κάτι χρήσιμο, πόσο μάλλον 3.. 😃

Επεξ/σία από tryfos
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tryfos είπε

Για όλους είναι αλλά μόνο από την εφαρμογή. 2 μέρες που μπαίνω τώρα πραγματικά δε βρίσκω κάτι χρήσιμο, πόσο μάλλον 3.. 😃

Τα στικακια usb αξίζουν, 32GB για 2€ μετά κάτι καλώδια usb σε typeC και ανταπτορες από hdmi σε vga η AV2 σε HDMI (για ps3) και το card reader αξίζει και μια βάση μακριά για το κινητό που βόλεψε να τραβάω βίντεο τα πακέτα όταν έρχονται και κάποια μικρο εργαλεία πήρα εγώ μιας και ασχολούμαι με επισκευές ηλεκτρονικά, είχε και διαφορετικά πράγματα που εξαντλήθηκαν και συνεχώς προσθέτουν άλλα.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον δεν εμφανίζει σε όλους τα ίδια, γιατί μερικά από αυτά που λες δεν μου τα βγάζει εμένα (ανταπτορας HDMI σε VGA... Γιατί; 😃 ). Μια βάση κινητού για τραπέζι που βρήκα εδώ την έχουν λιγότερα 😒🤔

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tryfos είπε

Μάλλον δεν εμφανίζει σε όλους τα ίδια, γιατί μερικά από αυτά που λες δεν μου τα βγάζει εμένα (ανταπτορας HDMI σε VGA... Γιατί; 😃 ). Μια βάση κινητού για τραπέζι που βρήκα εδώ την έχουν λιγότερα 😒🤔

USB sticks εμενα με βγαζει πολλα σε διαφορα σχηματα και χωροτικοτιτες. Επίσης πήρα και ένα ασύρματο ποντίκι bluetooth, για 2€ τζάμπα ειναι. Ο ανταπτορας από HDMI σε VGA ειναι για περίπτωση που έχεις παλιά οθόνη η τηλεόραση που δεν έχει HDMI. Η βάση που πήρα ειναι ένα μακρύ μαύρο πλαστικό με σίδερο μέσα που το λυγίζεις ανάλογα πως θες, από την μια πλευρά έχει ένα μεγάλο τσιμπιδάκι να το πιάσεις στο τραπέζι π.χ και η άλλη να πιάνει το κινητό, πράγματι με βόλεψε πάρα πολύ για όταν ανοίγω δέματα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,
Επειδη ειχα κάνει μια παραγγελία μικρής αξίας (2 ευρώ) ενα εξάρτημα για το εκτυπωτή μου ήρθε τελωνείο αλλα 2.5 μιση ευρώ. Ο τρόπος αποστολής ηταν με From China to Greece via Cainiao Super Economy Global .

Και ερωτώ τους γνώστες.
Ποιο τρόπο αποστολής γενικά να κοιτάω όταν παραγγέλνω ώστε να μην μπέι πάλι τελωνείο ?
Ποιο να αποφύγω ??
Ευχαριστώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nebtios είπε

Καλησπέρα σας,
Επειδη ειχα κάνει μια παραγγελία μικρής αξίας (2 ευρώ) ενα εξάρτημα για το εκτυπωτή μου ήρθε τελωνείο αλλα 2.5 μιση ευρώ. Ο τρόπος αποστολής ηταν με From China to Greece via Cainiao Super Economy Global .

Και ερωτώ τους γνώστες.
Ποιο τρόπο αποστολής γενικά να κοιτάω όταν παραγγέλνω ώστε να μην μπέι πάλι τελωνείο ?
Ποιο να αποφύγω ??
Ευχαριστώ.

Οποιος τρόπος αποστολής λεει μπροστά AliExpress

Πχ

AliExpress Saver Shipping κλπ

Καπου πιο πίσω σε αυτο το θέμα εχει αναφερθεί νομίζω, ψαχτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nebtios είπε

Καλησπέρα σας,

Και ερωτώ τους γνώστες.
Ποιο να αποφύγω ??
Ευχαριστώ.

Καλησπέρα.

Είσαι σίγουρος έστειλε με Cainiao Super Economy Global? Το tracking number με τι άρχιζε και με τι τελειώνει, ήταν πχ UA********HU ?

Πρώτη φορά αναφέρεται να περάσει τελωνείο με Cainiao Super Economy Gloabal το τελευταίο διάστημα, θυμάμαι παλιά είχε θέμα αλλά είχε διορθωθεί. Το πρόβλημα τελευταία ειναι μόνο με το "Cainiao super economy for special goods" που περνανε τελωνειο τα δεματα, με tracking number τυπου UV*********UZ

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
8 ώρες πριν, sakisgri είπε

Καλησπέρα.

Είσαι σίγουρος έστειλε με Cainiao Super Economy Global? Το tracking number με τι άρχιζε και με τι τελειώνει, ήταν πχ UA********HU ?

Πρώτη φορά αναφέρεται να περάσει τελωνείο με Cainiao Super Economy Gloabal το τελευταίο διάστημα, θυμάμαι παλιά είχε θέμα αλλά είχε διορθωθεί. Το πρόβλημα τελευταία ειναι μόνο με το "Cainiao super economy for special goods" που περνανε τελωνειο τα δεματα, με tracking number τυπου UV*********UZ

Η παραγγελία ειναι πριν κανα 3 - 4 μηνες.

https://www.aliexpress.com/item/1005002465851721.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.19e41802ACdNSO

ισως να ηταν τοτε το προβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, nebtios είπε

Η παραγγελία ειναι πριν κανα 3 - 4 μηνες.

https://www.aliexpress.com/item/1005002465851721.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.19e41802ACdNSO

ισως να ηταν τοτε το προβλημα.

Αν μπορείς να μας απαντήσεις όπως ρώτησα και εγώ και ο φίλος πιο πάνω ποιο ήταν το tracking number, θα βοηθούσες πολύ.

Γιατί βλέπω στο συγκεκριμένο προϊόν υπάρχει και η επιλογή για "Cainiao super economy for special goods" .

Λογικά η το διάλεξες καταλαθος και δεν κατάλαβες η καμια φορά (πολύ σπάνια) το κάνουν η πωλητές για να γλυτώσουν κανένα φράγκο.

Για να έκανε τόσο καιρό να έρθει μάλλον ήταν "Cainiao super economy for special goods" γιατί κανονικά  αυτός ο τρόπος ειναι μόνο για ειδικά υλικά σκόνες υγρά κ.τ.λ. και καθυστερεί.

Επίσης επειδή τώρα που το είδα θέλω και εγώ να πάρω ένα. Αν έψαχνες το ίδιο προϊόν και σε άλλα μαγαζιά θα το έβρισκες στην ίδια τιμή (μαζί με τα μεταφορικά) με αποστολή "Aliexpress saver shipping" που ειναι και πολύ πιο γρήγορο και 100% σίγουρο.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.

Απο λάθος διάλεξα αυτη τη αποστολή. Το ειδα οτι το ειχε και σε αλλα καταστηματα αλλα ειχα χαθεί με τους τρόπους αποστολής και τι χρεωνεται.Τλπ.

Αρχικά το εστειλε με ,  LP#####170216854 και μετα αλλαξε σε  (New Tracking Number:UV####17294UZ).

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nebtios είπε

Απο λάθος διάλεξα αυτη τη αποστολή. Το ειδα οτι το ειχε και σε αλλα καταστηματα αλλα ειχα χαθεί με τους τρόπους αποστολής και τι χρεωνεται.Τλπ.

Αρχικά το εστειλε με ,  LP#####170216854 και μετα αλλαξε σε  (New Tracking Number:UV####17294UZ).

Οκ ευχαριστώ για την απάντηση όσο για ποιος τρόπος δεν περνάει τελωνείο ισχύει αυτό που έχω απαντήσει σε άλλον που ρωτούσε στη σελίδα 219 κάνω αντιγραφή επικόλληση εδώ.

Και από Κίνα να σταλεί αν ο τρόπος αποστολής είναι ένα από τα παρακάτω δεν θα πληρωσεις τελωνείο.

AliExpress Selection Saver

AliExpress Saver Shipping

Aliexpress Selection Standard

AliExpress Standard Shipping

AliExpress Premium Shipping

Cainiao Super Economy Global

Cainiao Super Economy

Cainiao Standard For Special Goods

Cainiao Heavy Parcel Line

Προσοχή με το "Cainiao super economy for special goods" δεν είναι ασφαλές (προς το παρόν) γιαυτό δεν το έχω στην λίστα.

Με αυτούς τους τρόπους αποστολής θα παραλάβουν τα ΕΛΤΑ να στο φέρουν σπίτι στην Ελλάδα.

Ποτέ δεν παραγγέλνεις από τρίτες χώρες να στο φέρουν ιδιωτικές εταιρίες κουριερ τύπου dsl,fedex ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχεις πληρώσει το φπα.

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θελω να παρω 2 τζαμακια για την οθονη..

Ποια αποστολή να διαλεξω για να μν περασει τελωνειο ή με χρεωσουν κ αλλα τα Ελτα??

Cainiao Super Economy global ή AliExpress Saver Shipping??

*Edit Τωρα βγηκε η απάντηση του φιλου απο πανω..! Ευχαριστώ!!

Επεξ/σία από Πανος999
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πανος999 είπε

Θελω να παρω 2 τζαμακια για την οθονη..

Ποια αποστολή να διαλεξω για να μν περασει τελωνειο ή με χρεωσουν κ αλλα τα Ελτα??

Cainiao Super Economy global ή AliExpress Saver Shipping??

Κανένα από τα 2 δεν θα χρεωθείς όπως θα δεις και στο μήνυμα πιο πάνω από αυτό αλλά AliExpress Saver Shipping ειναι πιο γρήγορο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, sakisgri είπε

Και από Κίνα να σταλεί αν ο τρόπος αποστολής είναι ένα από τα παρακάτω δεν θα πληρωσεις τελωνείο.

AliExpress Selection Saver

AliExpress Saver Shipping

Aliexpress Selection Standard

AliExpress Standard Shipping

AliExpress Premium Shipping

Cainiao Super Economy Global

Cainiao Super Economy

Cainiao Standard For Special Goods

Cainiao Heavy Parcel Line

Προσοχή με το "Cainiao super economy for special goods" δεν είναι ασφαλές (προς το παρόν) γιαυτό δεν το έχω στην λίστα.

Με αυτούς τους τρόπους αποστολής θα παραλάβουν τα ΕΛΤΑ να στο φέρουν σπίτι στην Ελλάδα.

Ποτέ δεν παραγγέλνεις από τρίτες χώρες να στο φέρουν ιδιωτικές εταιρίες κουριερ τύπου dsl,fedex ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχεις πληρώσει το φπα.

σ ευχαριστω ρε φιλε.

αυτο το ποστ το κανω εικονισμα γιατι με εσωσε απο διαβασμα χιλιαδων σελιδων

🍻

(και μια ερωτηση για να μην το ψαχνω και αυτο)

ποιος ειναι ο πιο γρηγορος και ο πιο ασφαλης τροπος (εννοω και να ερθει γρηγορα και να μην περασει τελωνειο) απο ολους αυτους  της λιστας που ανεφερες;

συνηθως αγοραζω πραγματα μεχρι 20-25 ευρω ανά προϊόν.

παλια επέλεγα καποιον με tracking number για να ειμαι σιγουρος οτι ερχεται και να το βλεπω.

αλλα αν υπαρχει αλλος γρηγορος και ασφαλης (χωρις δασμους) τροπος, θα επιλεγω αυτον κι ας μην εχω tracking number.

(εννοειται οτι μιλαω μονο για Κινα και οχι ευρωπαικα warehouses)

ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από DarK_HumOuR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...