Salvation81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, darklordvader77 είπε Ουτε και γω.. γι αυτο λεω να βαλω με DHL που δεν εχει θεμα συνηθως. Ειδικα με κουριερ σαν DHL θα φας τρελο καπελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mydestiny Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Ειδικα με κουριερ σαν DHL θα φας τρελο καπελο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία DHL του aliexpress κυρίως για κινητά γίνεται με τριγωνική αποστολή και δεν περνάει τελωνείο.Πάντα όμως για καλό και για κακό ρωτάς τον πωλητή αν είναι τριγωνική αποστολή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, Mydestiny είπε Η συγκεκριμένη υπηρεσία DHL του aliexpress κυρίως για κινητά γίνεται με τριγωνική αποστολή και δεν περνάει τελωνείο.Πάντα όμως για καλό και για κακό ρωτάς τον πωλητή αν είναι τριγωνική αποστολή. Γιαυτο ειπα πως δεν νομιζω οτι εχουν τετοια υπηρεσια, δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε. Οτι ακριβο εχω παρει απο Alie ηταν απο Ευρωπαικη Αποθηκη (Κυριως Γερμανια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bynoname Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Πόσες μέρες κάνει για να αλλάξει το track στην σελίδα της ΕΛΤΑ; 19 του μηνός από στάλθηκε ακόμα δεν άλλαξε τίποτα στην ΕΛΤΑ ούτε μου έφτασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, bynoname είπε Πόσες μέρες κάνει για να αλλάξει το track στην σελίδα της ΕΛΤΑ; 19 του μηνός από στάλθηκε ακόμα δεν άλλαξε τίποτα στην ΕΛΤΑ ούτε μου έφτασε. Παρόμοια περίπτωση με παραγγελία που από τις 10 έχει εισαχθεί Ελλάδα και τώρα την εμφάνισε το tracking στα ΕΛΤΑ ότι πέρασε τελωνείο. Γενικά όμως μέχρι να μπει Ελλάδα τα ΕΛΤΑ δεν θα σου δείξουν πληροφορίες. Αν θες να κάνεις tracking τα δέματα σου, ή πας στις παραγγελίες σου στο AliExpress ή χρησιμοποιείς ένα site όπως αυτό: https://packageradar.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bynoname Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Παρόμοια περίπτωση με παραγγελία που από τις 10 έχει εισαχθεί Ελλάδα και τώρα την εμφάνισε το tracking στα ΕΛΤΑ ότι πέρασε τελωνείο. Γενικά όμως μέχρι να μπει Ελλάδα τα ΕΛΤΑ δεν θα σου δείξουν πληροφορίες. Αν θες να κάνεις tracking τα δέματα σου, ή πας στις παραγγελίες σου στο AliExpress ή χρησιμοποιείς ένα site όπως αυτό: https://packageradar.com/ Ευχαριστώ για την απάντηση. Στο aliexpress το δείχνει ίδιο. Όπως το πρόγραμμα 17track. Να δω κ από αυτήν την σελίδα που με έδωσες. 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigamestin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά θέλω να παραγγείλω κάτι γάντια απο το aliexpress.Η αξία τους μαζι με μια προσφορά που μου δίνουν φτάνει τα 9 δολάρια.shipping εχω βάλει το free.θα περάσει τελωνείο το πράγμα?Επίσης γνωρίζετε τι καθυστερήσεις έχει το συγκεκριμένο site σε σχέση με άλλα αντίστοιχα?> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Gigamestin είπε Παιδιά θέλω να παραγγείλω κάτι γάντια απο το aliexpress.Η αξία τους μαζι με μια προσφορά που μου δίνουν φτάνει τα 9 δολάρια.shipping εχω βάλει το free.θα περάσει τελωνείο το πράγμα?Επίσης γνωρίζετε τι καθυστερήσεις έχει το συγκεκριμένο site σε σχέση με άλλα αντίστοιχα?> κατα 99% δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τελωνειο...το ali δεν πουλαει πραγματα ειναι κατι σαν διαμεσολαβητης..το προιον θα σου ερθει απο καποιο μαγαζι της κινας....μπορει να κανει απο 15 μερες εως 2 μηνες,ειναι λαχειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Gigamestin είπε Παιδιά θέλω να παραγγείλω κάτι γάντια απο το aliexpress.Η αξία τους μαζι με μια προσφορά που μου δίνουν φτάνει τα 9 δολάρια.shipping εχω βάλει το free.θα περάσει τελωνείο το πράγμα?Επίσης γνωρίζετε τι καθυστερήσεις έχει το συγκεκριμένο site σε σχέση με άλλα αντίστοιχα?> Το free παρέχει tracking ? Αν δεν έχει δώσε το κάτι παραπάνω για να βλέπεις και που βρίσκεται το δέμα. Είναι αρκετά πιο δύσκολο να χαθεί στον δρόμο επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gigamestin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Το free παρέχει tracking ? Αν δεν έχει δώσε το κάτι παραπάνω για να βλέπεις και που βρίσκεται το δέμα. Είναι αρκετά πιο δύσκολο να χαθεί στον δρόμο επίσης. Ναι δίνει κανονικά αριθμό παρακολούθησης.Λεω να δοκιμάσω και οπου βγεί.Εξάλλου 10 ευρώ ειναι 2 ώρες πριν, dalain είπε κατα 99% δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τελωνειο...το ali δεν πουλαει πραγματα ειναι κατι σαν διαμεσολαβητης..το προιον θα σου ερθει απο καποιο μαγαζι της κινας....μπορει να κανει απο 15 μερες εως 2 μηνες,ειναι λαχειο. Στο shipping time παντως εχει αριστες κριτικές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κάτω από 22€ δεν έχει τελωνείο. Ακόμα και να σταματησει τελωνείο,στέλνεις απόδειξη και το αφήνουν ελεύθερο δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Παίδες τελικά ήρθε το πακέτο. Με ενημέρωσε η DHL οτι πρεπει να περασει εκτελωνισμό. Κόστος χοντρικά κοντά στα 130€ (πέρα απ τα 200€ που πλήρωσα στο κινέζο). Μετά απο 3 τηλεφωνήματα που δεν είχα λάβει τις οδηγίες, είχαν σημειώσει το mail μου λαθος.. +κόστος αποθήκευσης 7€ τη μέρα! Μου είπαν πως αν δε το δεχτώ θα επιστραφεί πίσω τέλος του μήνα και δε θα χρεωθώ κάτι. Ωραια λέω αντε τώρα να πάρουμε τα λεφτά πισω. Στέλνω στο κινέζο πως θα το επιστρέψω τελικά λόγω υψηλού κόστους και να μου κάνει refund και δεν απάντησε (λόγω διακοπών). Μιλάω με aliexpress και του στειλαν mail και μου απάντησε σήμερα το εξής: "I suggest you sign it. Because it returns is a lot of money. And it is also related to taxes." Του είπα τα ίδια, πως το πακέτο έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο και πως δε γίνεται να πληρώσω τόσα και πως θέλω refund. Σε περίπτωση που το αρνηθεί ποιες ειναι οι επιλογές μου;; Σκέφτομαι να το αφήσω να περάσουν λίγες μέρες να μου πει. Αν δε το κάνει λέω να ανοιξω Dispute και να μεσολαβήσει για το refund το Ali. Θα πάρει κανα μήνα αλλά θα πάρω τα λεφτά μου πίσω..Εσεις τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, darklordvader77 είπε Παίδες τελικά ήρθε το πακέτο. Με ενημέρωσε η DHL οτι πρεπει να περασει εκτελωνισμό. Κόστος χοντρικά κοντά στα 130€ (πέρα απ τα 200€ που πλήρωσα στο κινέζο). Μετά απο 3 τηλεφωνήματα που δεν είχα λάβει τις οδηγίες, είχαν σημειώσει το mail μου λαθος.. +κόστος αποθήκευσης 7€ τη μέρα! Μου είπαν πως αν δε το δεχτώ θα επιστραφεί πίσω τέλος του μήνα και δε θα χρεωθώ κάτι. Ωραια λέω αντε τώρα να πάρουμε τα λεφτά πισω. Στέλνω στο κινέζο πως θα το επιστρέψω τελικά λόγω υψηλού κόστους και να μου κάνει refund και δεν απάντησε (λόγω διακοπών). Μιλάω με aliexpress και του στειλαν mail και μου απάντησε σήμερα το εξής: "I suggest you sign it. Because it returns is a lot of money. And it is also related to taxes." Του είπα τα ίδια, πως το πακέτο έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο και πως δε γίνεται να πληρώσω τόσα και πως θέλω refund. Σε περίπτωση που το αρνηθεί ποιες ειναι οι επιλογές μου;; Σκέφτομαι να το αφήσω να περάσουν λίγες μέρες να μου πει. Αν δε το κάνει λέω να ανοιξω Dispute και να μεσολαβήσει για το refund το Ali. Θα πάρει κανα μήνα αλλά θα πάρω τα λεφτά μου πίσω..Εσεις τι λέτε; Δεν εχει τετοια δικλειδα ασφαλειας το Aliexpress, αν δεν το δεχθεις στην καλυτερη να παρεις ενα ποσο των χρηματων σου πισω (που και αυτο πολυ χλωμο). Αν το δεχοσουν και ειχε θεμα και το εστελνες πισω ναι εκει θα τα επαιρνες ολα πλυν τα εξοδα βεβαια εκτελωνισμου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Salvation81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 On 07/02/2019 at 19:37, darklordvader77 said: Παίδες τελικά ήρθε το πακέτο. Με ενημέρωσε η DHL οτι πρεπει να περασει εκτελωνισμό. Κόστος χοντρικά κοντά στα 130€ (πέρα απ τα 200€ που πλήρωσα στο κινέζο). Μετά απο 3 τηλεφωνήματα που δεν είχα λάβει τις οδηγίες, είχαν σημειώσει το mail μου λαθος.. +κόστος αποθήκευσης 7€ τη μέρα! Μου είπαν πως αν δε το δεχτώ θα επιστραφεί πίσω τέλος του μήνα και δε θα χρεωθώ κάτι. Ωραια λέω αντε τώρα να πάρουμε τα λεφτά πισω. Στέλνω στο κινέζο πως θα το επιστρέψω τελικά λόγω υψηλού κόστους και να μου κάνει refund και δεν απάντησε (λόγω διακοπών). Μιλάω με aliexpress και του στειλαν mail και μου απάντησε σήμερα το εξής: "I suggest you sign it. Because it returns is a lot of money. And it is also related to taxes." Του είπα τα ίδια, πως το πακέτο έχει κολλήσει στο αεροδρόμιο και πως δε γίνεται να πληρώσω τόσα και πως θέλω refund. Σε περίπτωση που το αρνηθεί ποιες ειναι οι επιλογές μου;; Σκέφτομαι να το αφήσω να περάσουν λίγες μέρες να μου πει. Αν δε το κάνει λέω να ανοιξω Dispute και να μεσολαβήσει για το refund το Ali. Θα πάρει κανα μήνα αλλά θα πάρω τα λεφτά μου πίσω..Εσεις τι λέτε; Δικο σου το λαθος, δεν φταει ο κινεζος.. On 26/01/2019 at 14:43, darklordvader77 said: Ουτε και γω.. γι αυτο λεω να βαλω με DHL που δεν εχει θεμα συνηθως. Μαρεσει που ησουν και απολυτος.. Τωρα κατσε πληρωσε φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, elpaso1 είπε Τωρα κατσε πληρωσε φιλε μου. χαλαρωσε, σε λιγο θα ανοιξεις και σαμπανιες απο την χαρα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα