Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, σημερα περιμενα ενα δεμα απο aliexpress το οποιο βγαζει σημερα στο tracking οτι το εχει διανομεας για παραδοση και οτι μετα απο λιγο παραδοθηκε το δεμα ενω εγω δεν εχω λαβει τιποτα, κοιταξα στο γραμματοκιβωτιο αλλα δεν ειδα κατι, εχει τυχει σε κανεναν αλλο? Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, Vaggos18 είπε

Καλησπερα παιδια, σημερα περιμενα ενα δεμα απο aliexpress το οποιο βγαζει σημερα στο tracking οτι το εχει διανομεας για παραδοση και οτι μετα απο λιγο παραδοθηκε το δεμα ενω εγω δεν εχω λαβει τιποτα, κοιταξα στο γραμματοκιβωτιο αλλα δεν ειδα κατι, εχει τυχει σε κανεναν αλλο? Ευχαριστω

Λογικά για να σου έβγαλε τρακινγκ μέχρι την παράδοση πρέπει να είναι συστημένο (δλδ standard shipping) άρα δεν μπορεί να το άφησε στο γραμματοκιβώτιο μιας και θέλει υπογραφή. Είσαι σίγουρος έβγαλε παραδόθηκε? γιατί δες στη φώτο κάτω έχει λίγο καιρό που όταν θα φτάσει το δέμα στην πόλη μου θα γράψει σε διανομέα προς παράδοση ( 09:45  6/6/22) αλλά δεν βγήκε για παράδοση, θα δεις μετά στης 7/6/22 που βγήκε πραγματικά για παράδοση ότι το γράφει στης 06:25 το πρωί (πάντα τέτοια ώρα πάνω κάτω μου βγάζει για παράδοση) και μετά όταν πήγε πάλι μέσα ο μεταφορέας έγραψε παραδόθηκε στης 11:45.  Μήπως και εσένα είναι το ίδιο?

Screenshot_20220715-171944_TrackChecker Mobile.jpg

4 ώρες πριν, sakisgri είπε

Λογικά για να σου έβγαλε τρακινγκ μέχρι την παράδοση πρέπει να είναι συστημένο (δλδ standard shipping) άρα δεν μπορεί να το άφησε στο γραμματοκιβώτιο μιας και θέλει υπογραφή. Είσαι σίγουρος έβγαλε παραδόθηκε? γιατί δες στη φώτο κάτω έχει λίγο καιρό που όταν θα φτάσει το δέμα στην πόλη μου θα γράψει σε διανομέα προς παράδοση ( 09:45  6/6/22) αλλά δεν βγήκε για παράδοση, θα δεις μετά στης 7/6/22 που βγήκε πραγματικά για παράδοση ότι το γράφει στης 06:25 το πρωί (πάντα τέτοια ώρα πάνω κάτω μου βγάζει για παράδοση) και μετά όταν πήγε πάλι μέσα ο μεταφορέας έγραψε παραδόθηκε στης 11:45.  Μήπως και εσένα είναι το ίδιο?

Screenshot_20220715-171944_TrackChecker Mobile.jpg

ναι με standard shipping ειναι, εχω παραγγειλει πολλες φορες με αυτον τον τροπο και δεν εχει τυχει να υπογραψω κατι, παντα το εβρισκα στο γραμματοκιβωτιο, οριστε και το τρακινκ

Screenshot_3.png

31 λεπτά πριν, Vaggos18 είπε

ναι με standard shipping ειναι, εχω παραγγειλει πολλες φορες με αυτον τον τροπο και δεν εχει τυχει να υπογραψω κατι, παντα το εβρισκα στο γραμματοκιβωτιο, οριστε και το τρακινκ

Screenshot_3.png

Μάλλον είναι κι εσένα περίπτωση σαν του προλαλήσαντα, όπου ο ταχυδρόμος απλά το επέστρεψε πίσω στα κεντρικά, και θα ξαναεπιχειρήσει να το παραδώσει άλλη μέρα. Στο σάιτ των ΕΛΤΑ έβαλες το τράκινγκ; Ίσως εκεί να είναι πιο ξεκάθαρο τι έχει συμβεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε

Μάλλον είναι κι εσένα περίπτωση σαν του προλαλήσαντα, όπου ο ταχυδρόμος απλά το επέστρεψε πίσω στα κεντρικά, και θα ξαναεπιχειρήσει να το παραδώσει άλλη μέρα. Στο σάιτ των ΕΛΤΑ έβαλες το τράκινγκ; Ίσως εκεί να είναι πιο ξεκάθαρο τι έχει συμβεί.

τα ιδια λεει 

Screenshot_4.png

Επεξ/σία από Vaggos18

1 ώρα πριν, Vaggos18 είπε

τα ιδια λεει 

Screenshot_4.png

Πάρε τηλ στα ΕΛΤΑ η τράβα από εκεί, κανονικά εφόσον είναι συστημένο δεν θα έπρεπε να το αφήσουν χωρίς υπογραφή. Και αν κάποιος δεν είναι σπίτι πρέπει να αφήσουν χαρτάκι για άλλη προσπάθεια παράδοσης η να πας να το παραλάβεις εσύ. Εμένα στα συστημένα πάντα χτυπάνε την πόρτα και ζητάνε να υπογράψει κάποιος από το σπίτι για να παραδώσουν.

Υπάρχει περίπτωση να το άφησαν και να το έκλεψε κανείς, σε πολυκατοικία μένεις?

1 ώρα πριν, radiotv είπε

τηλεφώνησε στην τοπική μονάδα διανομής να σού πουν τι συνέβη 

Ενταξει μου ηρθε σημερα τελικα, ισως να εγινε αυτο που ειπε ο tulipbaek, σας ευχαριστω πολυ παιδια.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

από την εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ μου είπαν ότι είδαν ότι έχει πληρωθεί το ΦΠΑ και δεν θα έχει κάποια χρέωση,μου είπαν επίσης ότι από το Ουζμπεκιστάν υπήρχαν πολλά δέματα που χρεώθηκαν, πληροφοριακά το αρχικό τρακινγκ ήταν τύπου SYxxxxxxxxx (Sunyou Post)

Κωδικός Αντικειμένου: UVxxxxxxxxxUZ
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
19/7/2022, 09:23 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς
19/7/2022, 07:39 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Το αντικείμενο έχει πάρει διασάφηση
18/7/2022, 13:15 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Άφιξη σε χώρα προορισμού
18/7/2022, 13:15 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Αναμένεται ολοκλήρωση τελωνειακής διαδικασίας
18/7/2022, 13:15 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Αναμένεται ολοκλήρωση τελωνειακής διαδικασίας
Επεξ/σία από gianisk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, maletianoi είπε

Καλησπερα ακομα να λαβει το δεμα ενημερωση απο ελτα ξερει κανεις τι παιζει; Ευχαριστω

9423EB01-467A-40F2-92CA-B7136422669C.png

Καλησπέρα.

Έχει σταλεί από Ουγγαρία λογικά είναι Ελλάδα. Αν είναι LA*********HU (συστημένο)  όταν το σκαναρουν στα Ελτα θα γράψει  "Άφιξη σε χώρα προορισμού ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)". και μετά θα βλέπεις το στάδιο μεταφοράς.

Αν είναι UA*********HU θα γράψει "Αποστολή αντικειμένου ΟΥΓΓΑΡΙΑ" και τπτ άλλο και μια μέρα θα το αφήσει ο ταχυδρόμος και θα φύγει μιας και δεν είναι συστημένο.

Μάλλον μέχρι τέλος της άλλης βδομάδας θα έχεις παραλάβει.

Βάλε και μια το τρακινγκ στα ΕΛΤΑ. https://www.elta.gr/el-gr/αρχική.aspx

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

14 ώρες πριν, maletianoi είπε

Καλησπερα ακομα να λαβει το δεμα ενημερωση απο ελτα ξερει κανεις τι παιζει; Ευχαριστω

Απ' όταν φεύγει από Ουγγαρία θέλει ένα 10-15ήμερο μέσα στο νερό για να "φανεί" Ελλάδα, δηλαδή για να ανοίξουν τον σάκο και να το σκανάρουν! Υπομονή! Όπου να 'ναι λογικά θα φανεί!

• Like 1

18 ώρες πριν, maletianoi είπε

Είναι tracking number της μορφής UA.........HU?

Στις 19/7/2022 στις 9:39 ΠΜ, gianisk είπε

Καλημέρα,

από την εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ μου είπαν ότι είδαν ότι έχει πληρωθεί το ΦΠΑ και δεν θα έχει κάποια χρέωση,μου είπαν επίσης ότι από το Ουζμπεκιστάν υπήρχαν πολλά δέματα που χρεώθηκαν, πληροφοριακά το αρχικό τρακινγκ ήταν τύπου SYxxxxxxxxx (Sunyou Post)

Κωδικός Αντικειμένου: UVxxxxxxxxxUZ
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
19/7/2022, 09:23 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Αποστολή βρίσκεται σε στάδιο μεταφοράς
19/7/2022, 07:39 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Το αντικείμενο έχει πάρει διασάφηση
18/7/2022, 13:15 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Άφιξη σε χώρα προορισμού
18/7/2022, 13:15 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) Αναμένεται ολοκλήρωση τελωνειακής διαδικασίας
18/7/2022, 13:15 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Αναμένεται ολοκλήρωση τελωνειακής διαδικασίας

Οπότε λογικά το tracking number τυπώθηκε από το σύστημα της Sunyou logistics. Όταν το πάρεις φίλε, να μας ενημερώσεις γιατί είναι ενδιαφέρον. Πληροφοριακά κιόλας... είναι ειδικό προϊόν; (σκόνες, υγρά, κτλ.)

43 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε

Είναι tracking number της μορφής UA.........HU?

Οπότε λογικά το tracking number τυπώθηκε από το σύστημα της Sunyou logistics. Όταν το πάρεις φίλε, να μας ενημερώσεις γιατί είναι ενδιαφέρον. Πληροφοριακά κιόλας... είναι ειδικό προϊόν; (σκόνες, υγρά, κτλ.)

δεν είναι ειδικό προϊόν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...