Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Θέλω να κάγω για πρώτη φορά παραγγελία από aliexpress και ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορά "Cainiao Standard For Special Goods" με "AliExpress Standard Shipping".

Η αποστολή με aliexpress εχει εκτιμωμενη παραδοση αρκετα πιο συντομα αλλά δεν ξέρω αν καποια από τις δύο μεθόδους δεν περνάει από τελωνείο όπως οι παραγγελίες με banggood.

Το προιόν δεν είναι πολύ ακριβό, κάτω από 40€

Επεξ/σία από surveyor81
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, surveyor81 είπε

Καλησπέρα σας.

Θέλω να κάγω για πρώτη φορά παραγγελία από aliexpress και ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η διαφορά "Cainiao Standard For Special Goods" με "AliExpress Standard Shipping".

Η αποστολή με aliexpress εχει εκτιμωμενη παραδοση αρκετα πιο συντομα αλλά δεν ξέρω αν καποια από τις δύο μεθόδους δεν περνάει από τελωνείο όπως οι παραγγελίες με banggood.

Να προτιμήσεις το Aliexpress standard shipping. Δεν περνάει ποτέ τελωνείο! Το Special Goods τελευταία κολλάει!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, surveyor81 είπε

Καλησπέρα σας.

Το 'Cainiao standard for special goods', είναι για 'ειδικά προϊόντα' (σκόνες, υγρά κτλ.). Δεν μπορείς κανονικά να στείλεις τέτοια ειδικά προϊόντα με Aliexpress standard shipping. Στην πράξη, υπάρχουν πωλητές που στέλνουν 'ειδικά' προϊόντα με Aliexpress standard shipping, αλλά αυτό γίνεται καθαρά και μόνο γιατί στο κέντρο διαλογής που πάει πρώτα το δέμα, εκεί κάνουν τα 'στραβά μάτια'!!!

Από εκεί και πέρα, το 'Cainiao standard for special goods' είναι πολύ πιο αργός τρόπος αποστολής, και πάντα τελευταία χρησιμοποιείται το PostNL (και αυτό γιατί το PostNL πρακτικά μπορεί να μεταφέρει τα πάντα). Αυτό γίνεται γιατί οι πτήσεις από Κίνα προς Ολλανδία με 'Special goods', είναι πολύ πιο αραιές.

Τώρα τελευταία όμως, βλέπω ότι αρχίζει και χρησιμοποιείται το PostNL ξανά στις αποστολές Aliexpress standard shipping. Αυτό που δεν ξέρω σε αυτήν την περίπτωση, είναι αν, προσπαθήσεις να στείλεις 'special goods', θα γίνει κανονικά shipping; Και αυτό, γιατί η λογική λέει, ναι μεν χρησιμοποιείται το PostNL, αλλά το κέντρο διαλογής στην Κίνα (που πάει πρώτα το δέμα) 'δουλεύει' σαν Aliexpress sorting center (όπου θεωρητικά θα 'κολλήσουν' τα 'ειδικά προϊόντα').

Θέλω να μας πει κάποιος αν έχει αποστολή τελευταία με Aliexpress standard shipping, όπου χρησιμοποιείται το PostNL. Και αυτό, γιατί πλέον αν χρησιμοποιείται το PostNL στο Aliexpress standard shipping, να δοκιμάσω με φίλο πωλητή να μου στείλει 'special goods' για πείραμα!!! ;)

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 2

2 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Το 'Cainiao standard for special goods', είναι για 'ειδικά προϊόντα' (σκόνες, υγρά κτλ.). Δεν μπορείς κανονικά να στείλεις τέτοια ειδικά προϊόντα με Aliexpress standard shipping. Στην πράξη, υπάρχουν πωλητές που στέλνουν 'ειδικά' προϊόντα με Aliexpress standard shipping, αλλά αυτό γίνεται καθαρά και μόνο γιατί στο κέντρο διαλογής που πάει πρώτα το δέμα, εκεί κάνουν τα 'στραβά μάτια'!!!

Από εκεί και πέρα, το 'Cainiao standard for special goods' είναι πολύ πιο αργός τρόπος αποστολής, και πάντα τελευταία χρησιμοποιείται το PostNL (και αυτό γιατί το PostNL πρακτικά μπορεί να μεταφέρει τα πάντα). Αυτό γίνεται γιατί οι πτήσεις από Κίνα προς Ολλανδία με 'Special goods', είναι πολύ πιο αραιές.

Τώρα τελευταία όμως, βλέπω ότι αρχίζει και χρησιμοποιείται το PostNL ξανά στις αποστολές Aliexpress standard shipping. Αυτό που δεν ξέρω σε αυτήν την περίπτωση, είναι αν, προσπαθήσεις να στείλεις 'special goods', θα γίνει κανονικά shipping; Και αυτό, γιατί η λογική λέει, ναι μεν χρησιμοποιείται το PostNL, αλλά το κέντρο διαλογής στην Κίνα (που πάει πρώτα το δέμα) 'δουλεύει' σαν Aliexpress sorting center (όπου θεωρητικά θα 'κολλήσουν' τα 'ειδικά προϊόντα').

Θέλω να μας πει κάποιος αν έχει αποστολή τελευταία με Aliexpress standard shipping, όπου χρησιμοποιείται το PostNL. Και αυτό, γιατί πλέον αν χρησιμοποιείται το PostNL στο Aliexpress standard shipping, να δοκιμάσω με φίλο πωλητή να μου στείλει 'special goods' για πείραμα!!! ;)

Νίκο έχω κάνει με standard μια 18/6/22 μια 21/6/22 και μια 23/6/22 όλα είναι LA*********HU  με hu_post

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/6/2022 στις 4:59 ΜΜ, sakisgri είπε

6-6-22 πριν 2 μέρες έκανα με Aliexpress Standard Shipping και είναι LA*********HU.

Άρα είναι καθαρά από τύχη που έχω στον δρόμο δέμα με Aliexpress standard shipping, και χρησιμοποιήθηκε το PostNL. Το καλό είναι ότι έφτασε σήμερα στην Ελλάδα

https://cdn-bb-eu1.insomnia.gr/file/insomnia-s3/monthly_2022_06/556629000_.png.be3bfa80b6b43559204fcd9d2ea66ba7.png

3 ώρες πριν, surveyor81 είπε

ανταλλακτικά για τηλεκατευθυνόμενο παρήγγειλα. δεν ειχε σκονες, υγρα κλπ η παραγγελλία

Εννοείτε θα επιλέξεις 'Aliexpress standard shipping'

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 1

Kαλησπερα στην παρεα. Θελω να παρω 2 οθονες για κινητα. Η μια εχει 25€ και η αλλη 30€. Σαν μεθοδο αποστολης εχει και στα δυο from china aliexpress standard shipping και αναφερη price includes vat. Θα πληρωσω τπτ τελωνειο;  τι να προσεξω

27 λεπτά πριν, nyo64 είπε

Kαλησπερα στην παρεα. Θελω να παρω 2 οθονες για κινητα. Η μια εχει 25€ και η αλλη 30€. Σαν μεθοδο αποστολης εχει και στα δυο from china aliexpress standard shipping και αναφερη price includes vat. Θα πληρωσω τπτ τελωνειο;  τι να προσεξω

Οχι με standard shipping δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω από την αρχική τιμή, Το δέμα θα πάει πρώτα Ουγγαρία θα περάσει εκεί τελωνείο μετά θα το στείλουν Ελλάδα που θα το παραλάβει τα ΕΛΤΑ και θα στο φέρουν σπίτι με κανένα επιπλέον κόστος.

17 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Οχι με standard shipping δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω από την αρχική τιμή, Το δέμα θα πάει πρώτα Ουγγαρία θα περάσει εκεί τελωνείο μετά θα το στείλουν Ελλάδα που θα το παραλάβει τα ΕΛΤΑ και θα στο φέρουν σπίτι με κανένα επιπλέον κόστος.

Ευχαριστω αρχοντα. Αρα να προχωρησω την παραγγελια

• Like 2

*Ενημερωση

ηρθε μια οθονη αυτοκινητου που περιμενα μεσω βουδαπεστης χωρις κατι εξτρα...

επισης ηρθε και δεμα  Cainiao standard for special goods'   χωρις καποια  εξτρα χρεωση

πραγματικα ειναι λιγο στην τυχη το θεμα  το λεω γιατι πριν κανα 20ημερο 3 δεματακια στην σειρα πληρωσαν τελος εκτελωνισμου περα απο το vat

2 ώρες πριν, stel106 είπε

*Ενημερωση

επισης ηρθε και δεμα  Cainiao standard for special goods'   χωρις καποια  εξτρα χρεωση

πραγματικα ειναι λιγο στην τυχη το θεμα  το λεω γιατι πριν κανα 20ημερο 3 δεματακια στην σειρα πληρωσαν τελος εκτελωνισμου περα απο το vat

Δεν ειναι τυχη ειναι θεμα αποστολήςαπο τον πωλητή.

• Like 1

2 ώρες πριν, stel106 είπε

*Ενημερωση

Το 'Cainiao standard for special goods', δεν έχει πρόβλημα. Το 'Cainiao super economy for special goods' είναι το πρόβλημα!! ;)

• Like 3

1 ώρα πριν, nyo64 είπε

Για δειτε και πειτε μου αν θα εχουν τελωνειο αυτα τα πραγματακια; ευχαριστω

Screenshot_2022-06-29_175548.jpg

Screenshot_2022-06-29_175535.jpg

Screenshot_2022-06-29_175517.jpg

Οι δύο πωλητές που στέλνουν με Aliexpress standard shipping, δεν θα έχεις πρόβλημα. Το τρίτο, που είναι μπαταρία, λέει 'seller's shipping method'. Οπότε, ο πωλητής θα επιλέξει με τι θα το στείλει μιας και είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν οι μπαταρίες. Το σύνηθες είναι να τις στέλνουν με MEEST GROUP (και δεν έχεις πρόβλημα). Αν θες, στείλε του μήνυμα και ρώτα τον για σιγουριά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...