zananiro Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, manos_ir είπε diamond member στο ali .... το χω κάνει χρυσό .... αλλά πρώτη φορά μου ζητάει χάρη ένας; φίλος να παραγγείλω κάτι smart κλειδαριές που βιάζεται , ψάχνω πωλητές από Ευρώπη ... μου βγάζει μόνο έναν , με 50% θετικές αξιολογήσεις από Ιταλία , οπότε ....μάπα το καρπούζι , κινέζικο κατάστημα 25.000 followers , παραδοσιακά πράγματα εγγύηση, αλλά..... τρόπος αποστολής , με κουριερ.... πρώτη φορά , είπα ήρεμα , είναι νέα μονοπάτια ας το ψάξω , η παραγγελιά 234 προ μεταφορικών , ψάχνω και βλέπω οτι μάλλον θα την πιω .... και ερωτώ ... αν βάλω aliexpress premium και ας μου δίνει παράδοση +10 μέρες θα περάσει αναίμακτα ;; Αν αποσταλεί από Κίνα αναίμακτα δεν θα περάσει εφόσον έχει αξία πάνω από 150€. Το θέμα είναι πόσο αίμα θα χυθεί. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από zananiro
andreas1gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, manos_ir είπε diamond member στο ali .... το χω κάνει χρυσό .... αλλά πρώτη φορά μου ζητάει χάρη ένας; φίλος να παραγγείλω κάτι smart κλειδαριές που βιάζεται , ψάχνω πωλητές από Ευρώπη ... μου βγάζει μόνο έναν , με 50% θετικές αξιολογήσεις από Ιταλία , οπότε ....μάπα το καρπούζι , κινέζικο κατάστημα 25.000 followers , παραδοσιακά πράγματα εγγύηση, αλλά..... τρόπος αποστολής , με κουριερ.... πρώτη φορά , είπα ήρεμα , είναι νέα μονοπάτια ας το ψάξω , η παραγγελιά 234 προ μεταφορικών , ψάχνω και βλέπω οτι μάλλον θα την πιω .... και ερωτώ ... αν βάλω aliexpress premium και ας μου δίνει παράδοση +10 μέρες θα περάσει αναίμακτα ;; Μίλησε με τον πωλητή να κάνει μια εικονική πώληση τα προϊόντα που θέλεις στην τιμή πχ 100 ευρώ. Κάνεις την αγορά και διασφαλίζεις ότι δεν θα πληρώσεις κάτι έξτρα. Τα υπόλοιπα χρήματα του, τα στέλνεις με PayPal. Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι αν υπάρχει θέμα με τον τρόπο αποστολής... Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από andreas1gr
stel106 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 24 Ιου 2022 14:27 Arrive at local delivery office Ουγγαρία Cainiao 24 Ιου 2022 13:35 Αποστολή Βρίσκεται Σε Στάδιο Μεταφοράς Κ.Δ. Αττικης Greece Post 24 Ιου 2022 11:35 Άφιξη Σε Κ.Δ. Αττικης Κ.Δ. Αττικης Greece Post 15 Ιου 2022 22:23 Αποστολή Αντικειμένου Ουγγαρια Βαζω τα τελευταια του tracking απο ΚΔ Αττικης γιατι μετα απο λιγο βγαζει office ουγγαριας? ειναι μια οθονη αυτοκινητου\ αν ερθει απο βδομαδα θα ενημερωσω αν ειχε εξτρα τελωνειο κλπ γιατι ηταν πανω απο 150 το κοστος....
Tulipbaek Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, manos_ir είπε diamond member στο ali .... το χω κάνει χρυσό .... αλλά πρώτη φορά μου ζητάει χάρη ένας; φίλος να παραγγείλω κάτι smart κλειδαριές που βιάζεται , ψάχνω πωλητές από Ευρώπη ... μου βγάζει μόνο έναν , με 50% θετικές αξιολογήσεις από Ιταλία , οπότε ....μάπα το καρπούζι , κινέζικο κατάστημα 25.000 followers , παραδοσιακά πράγματα εγγύηση, αλλά..... τρόπος αποστολής , με κουριερ.... πρώτη φορά , είπα ήρεμα , είναι νέα μονοπάτια ας το ψάξω , η παραγγελιά 234 προ μεταφορικών , ψάχνω και βλέπω οτι μάλλον θα την πιω .... και ερωτώ ... αν βάλω aliexpress premium και ας μου δίνει παράδοση +10 μέρες θα περάσει αναίμακτα ;; Επειδή όπως προείπε και άλλος φίλος, εφόσον είναι πάνω από €150 θα περάσει σίγουρα τελωνείο, και κακά τα ψέματα, να εμπιστευθεί ο πωλητής ότι θα του περάσεις τα υπόλοιπα "κρυφά" μέσω paypal αργότερα δύσκολο, γιατί δεν κοιτάς μήπως μπορείς να σπάσεις την παραγγελία σε δύο; Ή αν οι κλειδαριές είναι ένα ενιαίο listing, να ζητήσεις από τον πωλητή λόγω της κατάστασης να φτιάξει ένα listing με τις μισές, ξέρω 'γω, και να κάνεις δυο ξεχωριστές παραγγελίες. Το aliexpress premium ούτε εγώ το ξέρω, αλλά σε κάθε περίπτωση μη διαλέξεις fedex ή dhl γιατί θα σου 'ρθουν άλλα τόσα καπέλο! 2
zananiro Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, stel106 είπε 24 Ιου 2022 14:27 Arrive at local delivery office Ουγγαρία Cainiao 24 Ιου 2022 13:35 Αποστολή Βρίσκεται Σε Στάδιο Μεταφοράς Κ.Δ. Αττικης Greece Post 24 Ιου 2022 11:35 Άφιξη Σε Κ.Δ. Αττικης Κ.Δ. Αττικης Greece Post 15 Ιου 2022 22:23 Αποστολή Αντικειμένου Ουγγαρια Βαζω τα τελευταια του tracking απο ΚΔ Αττικης γιατι μετα απο λιγο βγαζει office ουγγαριας? ειναι μια οθονη αυτοκινητου\ αν ερθει απο βδομαδα θα ενημερωσω αν ειχε εξτρα τελωνειο κλπ γιατι ηταν πανω απο 150 το κοστος.... Δεν είναι office Ουγγαρίας, απλά το ουγγρικό ταχυδρομείο αναφέρει ότι έφτασε στο local delivery office, δηλαδή Ελλάδα στα ΕΛΤΑ. 2
miltgiorg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. Εχω παραγγειλει κατι αυτοκολλητακια μεσω aliexpress saver shipping και μου εχει κολλησει εδω και μερες στην ουγγαρια. Το ποσο ειναι κοντα στα 2€. Πριν κανα μηνα ειχα κανει 60€ παραγγελια με standard και μου ηρθανε πολυ γρηγορα. Ημερομηνια δινει το ali 1/7. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από miltgiorg
Tulipbaek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, miltgiorg είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω παραγγειλει κατι αυτοκολλητακια μεσω aliexpress saver shipping και μου εχει κολλησει εδω και μερες στην ουγγαρια. Το ποσο ειναι κοντα στα 2€. Πριν κανα μηνα ειχα κανει 60€ παραγγελια με standar και μου ηρθανε πολυ γρηγορα. Ημερομηνια δινει το ali 1/7. Κι εμένα κάπως έτσι είναι από τέλη Μαΐου. Κανονικά κάνουν γύρω στις 10 μέρες να φανούν Ελλάδα. Τελευταία κάνουν γύρω στον μήνα. Μάλλον πήγαν όλοι διακοπές...
miltgiorg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ενω με standard μου ηρθε πολυ γρηγορα. Τι να πω δεν ξερω... Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από miltgiorg
sakisgri Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 5 ώρες πριν, miltgiorg είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω παραγγειλει κατι αυτοκολλητακια μεσω aliexpress saver shipping και μου εχει κολλησει εδω και μερες στην ουγγαρια. Το ποσο ειναι κοντα στα 2€. Πριν κανα μηνα ειχα κανει 60€ παραγγελια με standard και μου ηρθανε πολυ γρηγορα. Ημερομηνια δινει το ali 1/7. Λογικά έχει φτάσει Ελλάδα όπως φαίνεται εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking/UA646011893HU απλός δεν έχουν σκαναρει τον σάκο με το δέμα σου μέσα ακόμα τα Ελτα. Λογικά θα γίνει της επόμενες μέρες. Επίσης το saver shipping είναι semi trackable και δεν είναι συστημένο, δλδ θα δεις στην ενημέρωση ότι έφτασε Αθήνα και τπτ παραπάνω και μια μέρα θα στο φέρει σπίτι ο ταχυδρόμος θα στο αφήσει και θα φύγει σαν ένα γράμμα (χωρίς υπογραφή από εσένα) 2
exocet Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Γνωριζει καποιος αν το aliexpress δεχεται πληρωμες μεσω paypal.
sakisgri Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, exocet είπε Γνωριζει καποιος αν το aliexpress δεχεται πληρωμες μεσω paypal. Για Ευρώπη όχι, έχει μόνο paypal για Αμερική Καναδά και Αυστραλία. Ένας τύπος εδώ δείχνει ότι αν αλλάξεις την διεύθυνση σε μια χώρα από της παραπάνω βγάζει paypal. 1
andreas1gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Στις 25/6/2022 στις 11:42 ΠΜ, Tulipbaek είπε και κακά τα ψέματα, να εμπιστευθεί ο πωλητής ότι θα του περάσεις τα υπόλοιπα "κρυφά" μέσω paypal αργότερα δύσκολο 1. Το έχω κάνει πολλές φορές… 2. Ο πωλητής αν δεν λάβει τα υπόλοιπα χρήματα απλά δεν θα αποστείλει την παραγγελία… για ηλίθιο τον έχεις; 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Για Ευρώπη όχι, έχει μόνο paypal για Αμερική Καναδά και Αυστραλία. Ένας τύπος εδώ δείχνει ότι αν αλλάξεις την διεύθυνση σε μια χώρα από της παραπάνω βγάζει paypal. Ναι αλλά τι να το κάνεις μιας και όταν επιστρέψεις στην Ελληνική διεύθυνση η επιλογή δεν υπάρχει…;
sakisgri Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε 1. Το έχω κάνει πολλές φορές… 2. Ο πωλητής αν δεν λάβει τα υπόλοιπα χρήματα απλά δεν θα αποστείλει την παραγγελία… για ηλίθιο τον έχεις; Ναι αλλά τι να το κάνεις μιας και όταν επιστρέψεις στην Ελληνική διεύθυνση η επιλογή δεν υπάρχει…; Έπρεπε να το διευκρινίσω. Δεν είπα ότι γίνεται να πληρώσεις με paypal και μετά να αλλάξεις διεύθυνση ούτε το βίντεο λέει αυτό. Απλός έγραψα ότι άλλες χώρες έχουν την επιλογή και φαίνεται στο βίντεο. Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2022 από sakisgri
nikosgiann78 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, miltgiorg είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω παραγγειλει κατι αυτοκολλητακια μεσω aliexpress saver shipping και μου εχει κολλησει εδω και μερες στην ουγγαρια. Το ποσο ειναι κοντα στα 2€. Πριν κανα μηνα ειχα κανει 60€ παραγγελια με standard και μου ηρθανε πολυ γρηγορα. Ημερομηνια δινει το ali 1/7. Αν πας στην σελίδα της Cainiao logistics, θα δεις ένα τελευταίο update στις 20 Ιουνίου. Είναι η ημερομηνία που έφτασε εδώ στην Ελλάδα. Αυτό δεν το βλέπεις στην σελίδα των ΕΛΤΑ, γιατί το δέμα είναι unregistered 1
miltgiorg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια sakisgri και nikosgiann78! Να ειστε καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα