Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Dev_angel είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω παραγγείλει από τις 18/5 μια κάρτα δικτύου από το AliExpress. Μου τη στείλανε με Cainiao, έφυγε απο Κίνα, πέρασε απο Βουδαπέστη, 08/6 πέρασε και το Ελληνικό Τελωνείο και τώρα λέει Out for delivery / Received by local delivery company. Ξέρει κανένας με τι θα παραδοθεί και αν θα πάρει ακόμα μέρες? Φοβάμαι μην παραδοθεί με τίποτα ΕΛΤΑ και το πετάξουνε στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Με ΕΛΤΑ θα παραδοθεί, Λογικά πρέπει να είναι στο δρομο προς την πόλη σου από μέρα σε μέρα θα παραλαβεις. Βάλε και μια το τρακινγκ εδώ και δες. https://parcelsapp.com/en/tracking

Αν είναι με Aliexpress standard shipping είναι συστημένο πρέπει να βάλεις υπογραφή αλλιώς θα αφήσει χαρτάκι ο ταχυδρόμος αν δεν είναι κανείς σπίτι. Θα έχει τρακινγκ LA----------HU

Αν είναι με Aliexpress saver shipping θα το αφήσει και θα φύγει. Θα έχει τρακινγκ UA--------HU

Βασικά αν το δέμα κόστισε κάτω από 8€ περίπου σύνολο λογικά δεν είναι συστημένο.

Επεξ/σία από sakisgri
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

για ενημερωση,

11 παραγγελιες και παρελαβα τις 10.

οι 9 ειχαν τροπο αποστολης AliExpress Standard Shipping.Ηρθαν στην πορτα μου με ελτα χωρις να πληρωσω κατι εξτρα.

Η αλλη παραγγελια με Cainiao Super Economy for Special Goods αξιας 3,64 ευρω, πληρωσα + 2,50 εξοδα εκτελωνισμου.Ο φακελος πανω εγραφε τον κωδικο ioss που δειχνει οτι ειναι πληρωμενο το φπα.Με χρεωσε ομως το τελωνειο εξοδα εκτελωνισμού.Αρα η μεθοδος Cainiao Super Economy for Special Goods δεν ειναι ασφαλης.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά στις 18 Μαΐου (μικρό δεματάκι).

Το έστειλε ο Κινέζος με "Cainiao Super Economy for Special Goods".

Αριθμός αποστολής LP00511280508055.

Παρέλαβα χτες χωρίς καμία χρέωση και ήρθε με Γερμανικό Ταχυδρομείο με νέο Αριθμό Αποστολής UR183758085DE

image.png.c53c4ef8738f6f59a7170aec5a55a8fa.png

Επεξ/σία από andreas1gr

23 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

για ενημερωση,

11 παραγγελιες και παρελαβα τις 10.

οι 9 ειχαν τροπο αποστολης AliExpress Standard Shipping.Ηρθαν στην πορτα μου με ελτα χωρις να πληρωσω κατι εξτρα.

Η αλλη παραγγελια με Cainiao Super Economy for Special Goods αξιας 3,64 ευρω, πληρωσα + 2,50 εξοδα εκτελωνισμου.Ο φακελος πανω εγραφε τον κωδικο ioss που δειχνει οτι ειναι πληρωμενο το φπα.Με χρεωσε ομως το τελωνειο εξοδα εκτελωνισμού.Αρα η μεθοδος Cainiao Super Economy for Special Goods δεν ειναι ασφαλης.

Με τι σου παραδόθηκε; Με China post, ή Uzbekistan Post;

1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Αγορά στις 18 Μαΐου (μικρό δεματάκι).

Το έστειλε ο Κινέζος με "Cainiao Super Economy for Special Goods".

Αριθμός αποστολής LP00511280508055.

Παρέλαβα χτες χωρίς καμία χρέωση και ήρθε με Γερμανικό Ταχυδρομείο με νέο Αριθμό Αποστολής UR183758085DE

image.png.c53c4ef8738f6f59a7170aec5a55a8fa.png

Ναι, γιατί μετά το Deutsche Post, το δέμα σου δεν κατέληξε στο China post, όπως έγινε με μένα!! Επίσης, θα δεις παλιότερα σε δέμα δικό μου που μου που πήγε μετά στο Deutsche Post, και εγώ δεν είχα πρόβλημα. Και βλέπω ότι το δέμα σου το έστειλαν τέλη Μαίου, που σημαίνει ότι ίσως 'ξαναδιόρθωσαν' το πρόβλημα. Αυτό θα το δούμε καλύτερα αν και άλλος έχει τέτοια αποστολή, που την έστειλαν όμως τώρα τελευταία

• Like 1

Στις 15/6/2022 στις 7:22 ΜΜ, Achileas7 είπε

Multimedia αυτοκινήτου. Σαφέστατα ανώτερη ποιότητα από ότι βρήσκεις εδώ και σε τιμή πολύ πιο κάτω

Ρώτησε τον μήπως κάνει τριγωνική αποστολή και αποφύγεις το τελωνείο! Ο κουμπάρος μου που πήρε από AliExpress ράδιο με 260€ χωρίς VAT του ήρθε να πληρώσει μόνο 6€ στα ΕΛΤΑ, τα οποία είχε πετάξει την συσκευασία και δεν είδα για τι ήταν! Επίσης δεν ξέρω και από ποιον πωλητή το πήρε.

Παιδιά ξέρει κανείς αν μπορούμε να πάρουμε refund από vat ? 

επικοινώνησα με ali και μου γυρίσανε το acc σε business και πρέπει λέει να πάω στο Buyer Tax Information Collection. 

μετά τι κάνω;

1 ώρα πριν, funkopop είπε

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιοί τρόποι αποστολής είναι ακόμα safe χωρίς τελωνείο;

Ευχαριστώ😊

AliExpress standard shipping και saver shipping είναι safe. Εγώ αυτούς χρησιμοποιώ και μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν και άλλοι όμως, δες μερικά ποστ πίσω, έχει γράψει πληροφορίες κάποιος συμφορίτης. 

• Thanks 1

1 ώρα πριν, zananiro είπε

AliExpress standard shipping και saver shipping είναι safe. Εγώ αυτούς χρησιμοποιώ και μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν και άλλοι όμως, δες μερικά ποστ πίσω, έχει γράψει πληροφορίες κάποιος συμφορίτης. 

Ευχαριστώ πολύ😌

8 ώρες πριν, funkopop είπε

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιοί τρόποι αποστολής είναι ακόμα safe χωρίς τελωνείο;

Ευχαριστώ😊

Ολοι οι τρόποι με Aliexpress και Cainiao είναι safe εκτός από "Cainiao super economy for special goods" (προς το παρόν) που είναι για ειδικά υλικά.

Προσωπικά θα πήγαινα με AliExpress standard shipping και saver shipping όπως έγραψε και ο φίλος, γιατί έρχονται και πιο γρήγορα.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα ηρθε  η τελευταια παραγγελια που περιμενα.Κοστος 9,18 ευρω, μεθοδος αποστολης Aliexpress Selection Saver.Το αφησε ο ταχυδρομος σπιτι δεν πληρωσα τιποτα.

Εναν μηνα εκαναν να ερθουν 11 παραγγελιες.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 3

5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Σημερα ηρθε  η τελευταια παραγγελια που περιμενα.Κοστος 9,18 ευρω, μεθοδος αποστολης Aliexpress Selection Saver.Το αφησε ο ταχυδρομος σπιτι δεν πληρωσα τιποτα.

Εναν μηνα εκαναν να ερθουν 11 παραγγελιες.

Επειδή στο παρελθόν κάποιοι ρωτούσαν για τους Selection τρόπους αποστολής αν είναι safe.

Selection σημαίνει Επιλογή άρα (απ ότι καταλαβαίνω) Με το Aliexpress Selection Saver ο πωλητής μπορεί να επιλέξει έναν saver τρόπο για αποστολή, που είναι μόνο ένας τρόπος ο Aliexpress Saver Shipping που είναι safe.

Για το Aliexpress Selection Standard υπαρχουν 2 Standard που μπορεί να επιλέξει ο πωλητής, το Aliexpress Standard Shipping και το Cainiao Standard For Special Goods, και τα 2 είναι safe απλός το Cainiao Standard For Special Goods είναι για ειδικά υλικά (σκόνες, υγρά, μπαταρίες κτλ) που σημαίνει ότι το δέμα απαγορεύεται να πάει με αεροπλάνο μόνο με τρένο, πλοίο η οδικός, η διαφορά είναι ότι με αυτόν τον τρόπο το δέμα θα κάνει από 2 μήνες και πάνω και θα έρθει μέσο Ολλανδίας.

Αν είναι έτσι, με το Aliexpress Selection Standard Αν συμφέρει τον πωλητή να το στείλει με Cainiao Standard For Special Goods θα το στείλει και ας μη είναι ειδικά υλικά το δέμα.

Δεν είναι κάτι σίγουρο απλός μια σκέψη να έχουμε στο νου μας.

Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία με το Aliexpress Selection Standard να με διορθώσει αν κάνω λάθος.

shipping 1.png

• Like 1

Καλησπέρα, παιδιά! Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει εδώ; Δε μου 'χει ξανατύχει αριθμός τράκινγκ με αυτά τα γράμματα. Είναι φυσιολογικό να καθυστερεί τόσο;

IMG_7472.PNG.b5502300cfc75a249e6a1792075d49be.PNG

2 ώρες πριν, Tulipbaek είπε

Καλησπέρα, παιδιά! Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει εδώ; Δε μου 'χει ξανατύχει αριθμός τράκινγκ με αυτά τα γράμματα. Είναι φυσιολογικό να καθυστερεί τόσο;

IMG_7472.PNG.b5502300cfc75a249e6a1792075d49be.PNG

Cainiao super economy for special goods τρόπος αποστολής, που χρησιμοποίησε το Uzbekistan Post σαν 'next country post'. Το δέμα το scanαραν 30 Μαΐου για να μπει τελωνείο (φαίνεται και στο σύστημα των ΕΛΤΑ)!!! Απλά.... περιμένεις!!! :)  

Χωρίς τίτλο.png

• Like 2

4 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε

Cainiao super economy for special goods τρόπος αποστολής, που χρησιμοποίησε το Uzbekistan Post σαν 'next country post'. Το δέμα το scanαραν 30 Μαΐου για να μπει τελωνείο (φαίνεται και στο σύστημα των ΕΛΤΑ)!!! Απλά.... περιμένεις!!! :)  

Χωρίς τίτλο.png

Σ' ευχαριστώ! Θα χρεωθεί με δασμούς, λες, ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...