AnestisMania Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 ευχαριστώ για τον χρόνο σου Salvation81 κάτι ακόμα άμα γνωρίζεις όσο για ποσότητα ας πούμε είναι 4/5 διαφορετικά πράγματα μέσα στα 110 ευρώ που ανέφερα... μας πειράζει? η μόνο η τιμή τους νιάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, AnestisMania είπε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Salvation81 κάτι ακόμα άμα γνωρίζεις όσο για ποσότητα ας πούμε είναι 4/5 διαφορετικά πράγματα μέσα στα 110 ευρώ που ανέφερα... μας πειράζει? η μόνο η τιμή τους νιάζει Αναλογα, αν εφερνες 4-5 βαρια και μεγαλα πραγματα και τα δηλωνες 100ε χωρις καποια αποδειξη μεσα στο κουτι το τελωνειο δεν θα το δεχτει. Ακομα και με αποδειξη μπορει να μην το δεχτει και να τα φορολογησει βαση καταλογου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnestisMania Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Οχι μιλάμε για καλώδια και μπανάνες αντε όλα μαζί να είναι 3 με 5 κοιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, AnestisMania είπε ευχαριστώ για τον χρόνο σου Salvation81 κάτι ακόμα άμα γνωρίζεις όσο για ποσότητα ας πούμε είναι 4/5 διαφορετικά πράγματα μέσα στα 110 ευρώ που ανέφερα... μας πειράζει? η μόνο η τιμή τους νιάζει Για να περάσουν 4-5 πράγματα διαφορετικά από έλεγχο, ή γκαντέμης είσαι ή έχουν γράψει βλακείες πάνω αυτοί που στα στέλνουν . Αν περιέχει 4-5 πράγματα το ίδιο κουτί δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά ο εκτελωνισμός γίνεται ανά δέμα. Ο Τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ Αναφέρεται σε δέματα και όχι σε αντικείμενα. Από την εμπειρία μου ξέρω ότι όλα τα δέματα που έρχονται Ελλάδα γράφουν κάτω από 22€ αξία. Το θέμα είναι ότι και το τελωνείο το γνωρίζει αυτό, Λόγο μεγάλου όγκου δεμάτων κρατάνε δειγματοληπτικά μερικά, ότι τους φαίνεται πιο ύποπτο. Για παράδειγμα είχα αγοράσει 2 τεμάχια από ένα προϊών ογκώδες το οποίο είχε έρθει σε δύο διαφορετικά δέματα. Το ένα κράτησαν για έλεγχο και το άλλο το έστειλαν έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, AnestisMania είπε Οχι μιλάμε για καλώδια και μπανάνες αντε όλα μαζί να είναι 3 με 5 κοιλα Τοτε μαλλον δεν θα εχεις περεταιρω θεμα, με το τελωνειο μας ομως ποτε δεν ξερεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnestisMania Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 τότε απλά θα μιλήσω με τον κύριο να τα βάλει σε ένα πακέτο όλα ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας θα ενημερώσω οοοταν τελειώσει η παραγελία για να ξερουν και η υπολοιπη τη έγινε μπας και βοηθήσω και εγώ λίγο καλή συνέχεια τα λέμε σε 2 μήνες (κάτι ακόμα το china post airmail λέει 0 ευρώ μεταφορικά... είναι γιατί αργή πόλη και δεν χρεώνουν κάτι η απλώς θα την φάω μετά ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, AnestisMania είπε τότε απλά θα μιλήσω με τον κύριο να τα βάλει σε ένα πακέτο όλα ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την βοήθεια σας θα ενημερώσω οοοταν τελειώσει η παραγελία για να ξερουν και η υπολοιπη τη έγινε μπας και βοηθήσω και εγώ λίγο καλή συνέχεια τα λέμε σε 2 μήνες (κάτι ακόμα το china post airmail λέει 0 ευρώ μεταφορικά... είναι γιατί αργή πόλη και δεν χρεώνουν κάτι η απλώς θα την φάω μετά ) Το κρατος επιδοτει καποιες αποστολες οποτε γιαυτο σου εχει 0 μεταφορικα. Τα μεταφορικα βεβαια ειναι παντα ασχετα με το τελωνειο (οσα μαγαζια σε χρεωνουν για τελωνειο το εχουν σαν customs η import fees εξτρα απο τα μεταφορικα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
luck7luck Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Οκ εχω παραγγελια απο 28/11/2019 απο ali Και ακομα δεν εχει ερθει!!περιμενω κοντα 20 πακετα και ελαχιστα γραφουν Arrival at destination post!! Δηλαδη ελεος με το τελωνειο!!!Ποσο πια το εχουν κωλοβαρεσει!Εχω παραγγειλει και για φιλους περιμενουν τα πραγματα τους και ακομα τιποτα!τι να πω! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Τωρα με την αργια στη κινα ισως στρωσουν λιγο τα πραγματα για κανα 2 βδομαδες,μετα ομως θα ειναι ακομα χειροτερα. Δεν ειναι θεμα κωλοβαρεματος ειναι οτι αγοραζουν πλεον ολοι απο κινα σε σχεση με παλια και το οτι περνανε ολα τα δεματα απο τελωνειο και δεν υπαρχει αρκετο προσωπικο για κατι τετοιο Ακομη θυμαμαι αγορες παλια που εκανα απο κινα και σε 7-15 ημερες ερχοταν ολα σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orgixmh Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 19 ώρες πριν, ougxar είπε Τωρα με την αργια στη κινα ισως στρωσουν λιγο τα πραγματα για κανα 2 βδομαδες,μετα ομως θα ειναι ακομα χειροτερα. Δεν ειναι θεμα κωλοβαρεματος ειναι οτι αγοραζουν πλεον ολοι απο κινα σε σχεση με παλια και το οτι περνανε ολα τα δεματα απο τελωνειο και δεν υπαρχει αρκετο προσωπικο για κατι τετοιο Ακομη θυμαμαι αγορες παλια που εκανα απο κινα και σε 7-15 ημερες ερχοταν ολα σπιτι Τι αργία έχει έχει στην Κίνα; έχω παραγγείλει από aliexpress από 18/01 και ακόμα ο πωλητής δεν το έχει στείλει και σε 3 ημέρες του τελειώνει ο χρόνος, αν έχει και αργία δεν βλέπω να το στέλνει τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν Πρωτοχρονιά στις 5 Φεβρουαρίου και γενικά τις επομενες μέρες αργία από εδώ και πέρα. Η κινεζική Πρωτοχρονιά δεν έχει σταθερή ημερομηνία,επειδή το κινέζικο ημερολόγιο είναι σεληνιακό. Οπότε καλό θα ήταν μερικές μέρες πριν την δική τους Πρωτοχρονιά να μην κάνετε παραγγελίες. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από stelios18120 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Καλησπερα..!! Για αγορα προιοντος 200€ μου βγαζει επιλογη Aliexpress premium shipping και DHL.. να υποθεσω διαλεγω DHL για αποφυγη τελωνειου;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, darklordvader77 είπε Καλησπερα..!! Για αγορα προιοντος 200€ μου βγαζει επιλογη Aliexpress premium shipping και DHL.. να υποθεσω διαλεγω DHL για αποφυγη τελωνειου;; Δεν νομιζω πως το Aliexpress εχει υπηρεσια που αποφευγεις το τελωνειο (εκτος αν κατι ειναι απο Ευρωπαικη αποθηκη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Δεν νομιζω πως το Aliexpress εχει υπηρεσια που αποφευγεις το τελωνειο (εκτος αν κατι ειναι απο Ευρωπαικη αποθηκη). Ουτε και γω.. γι αυτο λεω να βαλω με DHL που δεν εχει θεμα συνηθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, darklordvader77 είπε Ουτε και γω.. γι αυτο λεω να βαλω με DHL που δεν εχει θεμα συνηθως. Aπό που προκύπτει αυτό; Με dhl κουριερ πάντα έχεις θέμα τελωνείου εφόσον είναι πάνω από 22 ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα