Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tony23 είπε

Καλησπέρα,  γνωρίζει κανείς τι παίζει με το Aliexpress Selection Saver;

Παραμένει ή όχι ασφαλής;

Παραμένει ασφαλής τρόπος

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα σήμερα το δέμα που έλεγα με 'Cainiao super economy for special goods', όπου χρησιμοποιήθηκε το Uzbekistan Post σαν 'next country post' (LP00495940733996 σε UV515867878UZ σαν 'next tracking number'). Το δέμα πήγε κανονικά στο τελωνείο και χρεώθηκα κανονικά!!! Ως εκ τούτου, ο τρόπος 'Cainiao super economy for special goods' είναι επικίνδυνος.... Αν έχει κάποιος τον ίδιο τρόπο αποστολής και έχει γίνει κάτι άλλο, ας μας πει ;)

Χωρίς τίτλο.png

1.png

285338662_332589732193946_6559737778470087164_n.jpg

Επεξ/σία από nikosgiann78
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε

Πήρα σήμερα το δέμα που έλεγα με 'Cainiao super economy for special goods', όπου χρησιμοποιήθηκε το Uzbekistan Post σαν 'next country post' (LP00495940733996 σε UV515867878UZ σαν 'next tracking number' . Το δέμα πήγε κανονικά στο τελωνείο και χρεώθηκα κανονικά!!!

Χωρίς τίτλο.png

1.png

285338662_332589732193946_6559737778470087164_n.jpg

Ωχ! Έχω κι εγώ ένα που ο πωλητής το 'στειλε μ' αυτόν τον τρόπο και θεωρούσα πως ήταν ακόμη ασφαλής. Έκανε καιρό να ξεκολλήσει από το τελωνείο το δικό σου; Εμένα έχει εμφανιστεί Ελλάδα από 3 Μαΐου κι ακόμη δεν έχει κουνηθεί. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, πάντως!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε

Ωχ! Έχω κι εγώ ένα που ο πωλητής το 'στειλε μ' αυτόν τον τρόπο και θεωρούσα πως ήταν ακόμη ασφαλής. Έκανε καιρό να ξεκολλήσει από το τελωνείο το δικό σου; Εμένα έχει εμφανιστεί Ελλάδα από 3 Μαΐου κι ακόμη δεν έχει κουνηθεί. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, πάντως!

Φίλε με tracking number θα δούμε τι γίνεται. Ποιό είναι;

Δημοσ.

Έβαλα δύο παραγγελίες με AliExpress Standard Shipping

η πρώτη σύνολο 19,30 και η δεύτερη 8,83 ευρώ

Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου? να προλάβω να τις ακυρώσω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dioz είπε

Έβαλα δύο παραγγελίες με AliExpress Standard Shipping

η πρώτη σύνολο 19,30 και η δεύτερη 8,83 ευρώ

Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου? να προλάβω να τις ακυρώσω?

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα η αποστολή με standard shipping είναι ασφαλής. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν αγόρασα 4-5 πραγματα απο διαφορετικούς πωλητες πληρώνοντας εννοείται σε ολα έξοδα αποστολής και το AliExpress τα έβαλε ολα μεσα σε ενα πακέτο και τα στελνει με ενα τρακ, αλλοι απατεώνες μας βρήκαν.

Τα δε έξοδα αποστολής στο σύνολο είναι $17 και τα αντικείμενα κάνουν $46

Το λεει:

Combined Delivery

Enjoy Combined Delivery services - faster & greenen

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.

Το αντικείμενο έχει πάρει διασάφηση  τι ακριβώς ειναι?το τρακινγκ είναι LP00510101705823 το αντικείμενο είναι 4+ ευρώ σύνολο και έχω πληρώσει vat 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tulipbaek είπε

Είναι το LP00503840069573.

Το ίδιο με μένα βλέπω -Aliexpress tracking number που να πηγαίνει σε Uzbekistan Post-!!! Εσένα παίρνει UV536255575UZ σαν 'next tracking number'.

Αυτό το άφιξη στις 2 Μαΐου Ελλάδα είναι fake.... Στην ουσία εννοεί άφιξη στο Ουζμπεκιστάν!!! Το δέμα σου δεν ξέρουμε που πραγματικά είναι αυτή την στιγμή, γιατί ο αριθμός αποστολής U?.........UZ από το Ουζμπεκιστάν, είναι εντελώς untrackable!!

Λογικά, θα το δεις κάποια στιγμή εδώ, όταν θα μπαίνει τελωνείο!!!

Μια ερώτηση ..... είναι τίποτα προϊόν σκόνη, υγρό κτλ.

Χωρίς τίτλο.png

1 ώρα πριν, Dynamics είπε

Το αντικείμενο έχει πάρει διασάφηση  τι ακριβώς ειναι?το τρακινγκ είναι LP00510101705823 το αντικείμενο είναι 4+ ευρώ σύνολο και έχω πληρώσει vat 

Λογικά, έχεις πάθει το ίδιο με μένα (που πλήρωσα εκτελωνισμό). Το ίδιο φαίνεται ότι θα συμβεί και στον φίλο Tulipbaek

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Λοιπόν αγόρασα 4-5 πραγματα απο διαφορετικούς πωλητες πληρώνοντας εννοείται σε ολα έξοδα αποστολής και το AliExpress τα έβαλε ολα μεσα σε ενα πακέτο και τα στελνει με ενα τρακ, αλλοι απατεώνες μας βρήκαν.

Το λεει:

Combined Delivery

Όντως δεν αλλάζει η τιμή, θα δεις να πέφτουν τα μεταφορικά μόνο όταν πάρεις πολλά πράγματα από έναν πωλητή. Από την άλλη πάλι καλύτερα είναι γιατί έχεις να παραλαβεις μόνο ένα δέμα και αυτό θα είναι Aliexpress standard shipping.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sakisgri είπε

Όντως δεν αλλάζει η τιμή, θα δεις να πέφτουν τα μεταφορικά μόνο όταν πάρεις πολλά πράγματα από έναν πωλητή. Από την άλλη πάλι καλύτερα είναι γιατί έχεις να παραλαβεις μόνο ένα δέμα και αυτό θα είναι Aliexpress standard shipping.

Επίσης ξεχασα να γραψω οτι δεν αγοράστηκαν την ιδια μέρα, αλλα σε διάρκεια 3 ημερων

Θα φανε βεβαια απο μενα ολοι ενα αστέρι, για πρωτη φορα, μετα απο χρόνια αγορών 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Το ίδιο με μένα βλέπω -Aliexpress tracking number που να πηγαίνει σε Uzbekistan Post-!!! Εσένα παίρνει UV536255575UZ σαν 'next tracking number'.

Αυτό το άφιξη στις 2 Μαΐου Ελλάδα είναι fake.... Στην ουσία εννοεί άφιξη στο Ουζμπεκιστάν!!! Το δέμα σου δεν ξέρουμε που πραγματικά είναι αυτή την στιγμή, γιατί ο αριθμός αποστολής U?.........UZ από το Ουζμπεκιστάν, είναι εντελώς untrackable!!

Λογικά, θα το δεις κάποια στιγμή εδώ, όταν θα μπαίνει τελωνείο!!!

Μια ερώτηση ..... είναι τίποτα προϊόν σκόνη, υγρό κτλ.

Χωρίς τίτλο.png

Λογικά, έχεις πάθει το ίδιο με μένα (που πλήρωσα εκτελωνισμό). Το ίδιο φαίνεται ότι θα συμβεί και στον φίλο Tulipbaek

Σ' ευχαριστώ, φίλε μου! Πολύ δεν έχει αργήσει, όμως, ακόμη και για τα δεδομένα του Αλί; Δεν είναι σκόνη κλπ, αλλά έχει μαγνητάκι πάνω, και δεν ξέρω αν αυτό "κολλάει" ή χρήζει ειδικής μεταχείρισης στα αεροδρόμια.

Επεξ/σία από Tulipbaek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το λεει:

Combined Delivery

Και σε εμένα έτσι έγινε στις τελευταίες παραγγελίες που έκανα. Να σου πω την αλήθεια βολεύει γιατί έρχονται όλες οι παραγγελίες μαζεμένες σε ένα δέμα και ενώ σε μερικές είχα πληρώσει saver shipping τα έστειλαν με standard shipping που είναι πιο γρήγορη και μέχρι τώρα  ασφαλής. Μεταφορικά εννοείται θα πληρώσεις για κάθε μία ξεχωριστά γιατί το κέντρο Διαλογής μπορεί να είναι σε άλλη πόλη από αυτήν που είναι οι πωλητές. Έτσι γίνεται πχ και από banggood, για κάθε προϊόν πληρώνεις ξεχωριστά μεταφορικά. 

Επεξ/σία από zananiro
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...