Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Rebirth είπε

Ναι, όπως απάντησε και ο Σάκης. Απλώς εμένα από τη δεύτερη/τρίτη μέρα μου το έβγαλε και στο tracking του Αliexpress. 

Το βγάζει στο Aliexpress απλός πιο καθυστερημένα και όχι τόσο λεπτομερώς π.χ σε αυτά που έγραψα θα δεις ακόμα και το πρωί που θα γίνει η παραδoση από τα ΕΛΤΑ το μήνυμα "Προς Παράδοση" / "Item To Be Dilevered", στο Aliexpress δεν θα το δεις αυτό το μήνυμα ποτέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, sakisgri είπε

Το βγάζει στο Aliexpress απλός πιο καθυστερημένα και όχι τόσο λεπτομερώς π.χ σε αυτά που έγραψα θα δεις ακόμα και το πρωί που θα γίνει η παραδoση από τα ΕΛΤΑ το μήνυμα "Προς Παράδοση" / "Item To Be Dilevered", στο Aliexpress δεν θα το δεις αυτό το μήνυμα ποτέ.

Άρα σε περίπτωση που δεν το παραλάβω ή κάτι γίνει ( κυρίως λόγο των ΕΛΤΑ) θα γίνει επιστροφή χρημάτων κανονικά; Από την στιγμή που είναι συστημένο και όχι AliExpress saver shipping που εκεί σου λένε διάφορα επειδή δεν ξέρουν αν όντως δεν το έχεις παρει

8 ώρες πριν, Annasp είπε

Άρα σε περίπτωση που δεν το παραλάβω ή κάτι γίνει ( κυρίως λόγο των ΕΛΤΑ) θα γίνει επιστροφή χρημάτων κανονικά; Από την στιγμή που είναι συστημένο και όχι AliExpress saver shipping που εκεί σου λένε διάφορα επειδή δεν ξέρουν αν όντως δεν το έχεις παρει

Λογικά ναι , προσωπικά έχω πάρει καμιά 30αρια δέματα με standard και όλα ήρθαν κανονικά.

4 ώρες πριν, sakisgri είπε

Short story .. πακέτο που στάλθηκε για επανεξέταση δασμών πιθανότατα έχει χαθεί είναι κολλημένο εδώ και 45 μέρες σε ( αντικείμενο προς εκτελωνισμο ) . το πακέτο είχε εκτελωνιστή και κοστολογυθη ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ώστε να αποζημιωθο μιας και το πακέτο κοστίζει 105€

3 ώρες πριν, Hilios είπε

Short story .. πακέτο που στάλθηκε για επανεξέταση δασμών πιθανότατα έχει χαθεί είναι κολλημένο εδώ και 45 μέρες σε ( αντικείμενο προς εκτελωνισμο ) . το πακέτο είχε εκτελωνιστή και κοστολογυθη ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση ώστε να αποζημιωθο μιας και το πακέτο κοστίζει 105€

Δεν γνωρίζω φίλε μου το μόνο που έχω διαβάσει είναι ότι στο τελωνείο κάνουν κάνα 2 μήνες, μήπως ξέρει ο nikosgiann78 σαν πιο παλιός και έμπειρος  να σου απαντήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν έχω ιδέα τι γίνεται πλέον με τους φόρους.

Συγκεκριμένα θέλω να πάρω αυτό το ρολόι.

τι να περιμένω ; μέχρι πόσα μπορεί να πληρώσω παραπάνω;

Επεξ/σία από filidonas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ανθρωπε, εφοσον λεει vat included ο φορος περιλαμβανεται και δεν θα περασεις τελωνειο.
απλα υπομονη και ψυχραιμια οσο αναφορα το χρονο παραδοσης.
το μηνακι θα το φας,εσω ετοιμος.

Επεξ/σία από sleepychris
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/5/2022 στις 12:11 ΜΜ, Hilios είπε

Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι τέτοιο.... οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω

Στις 14/5/2022 στις 10:07 ΜΜ, filidonas είπε

δεν έχω ιδέα τι γίνεται πλέον με τους φόρους.

Συγκεκριμένα θέλω να πάρω αυτό το ρολόι.

τι να περιμένω ; μέχρι πόσα μπορεί να πληρώσω παραπάνω;

Αν το στείλει κανονικά με 'Aliexpress standard shipping', τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Και αυτό, γιατί το δέμα σου θα εκτελωνιστεί πρώτα στην Ουγγαρία, και θα έρθει μετά στην Ελλάδα (σαν να είναι μετά την Ουγγαρία κανονική ενδοκοινοτική αποστολή).

Απλά, εδώ μου γεννιέται ένα περίεργο ερώτημα...... Κανονικά θα έπρεπε να μην μπορεί να γίνει αποστολή με 'Aliexpress standard shipping' (αν και ξέρω ότι τα στέλνουν με αυτόν τον τρόπο σίγουρα, γιατί έχω πάρει πολλές φορές ρολόγια και εγώ για φίλους)!!! Και αυτό γιατί.... το ρολόι έχει μέσα μπαταρία!!! ;) Η μπαταρία θεωρείτε κανονικά πολύ ιδιαίτερο προϊόν για αποστολή!!!

Απλά μια σκέψη ;)  

Επεξ/σία από nikosgiann78

1 ώρα πριν, George! είπε

Για προϊόν με τελική τιμή 1,06€ μου ήρθε μήνυμα από τα ελτα να πληρώσω 2,67€. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;

Ποιον τρόπο αποστολής είχες επιλέξει;

4 ώρες πριν, George! είπε

Cainiao super economy for special goods.

Έχω την εντύπωση στα πολύ φτηνά δέματα τα περνάνε επίτηδες τελωνείο και καλά για ελέγχο για να αρμεξουν ότι παραπάνω μπορούνε, μπορείς να μη πληρώσεις και είτε θα το καταστρέψουν (θα το πάρει κάποιος) η θα το στείλουν πίσω, η το πληρώνεις το 2,67 και κάνεις dispute με την αποδειξη στο Aliexpress αλλά θα πάρεις μόνο το φπα πίσω αν στο χρέωσαν στο τελωνείο που είναι περίπου 24λεπτα. Δεν ξέρω αν ζητήσεις επανεξέταση δασμών που θα πληρώσεις κάποια λεφτά και αν δικαιωθείς τα παίρνεις πίσω, αλλά παίρνει καιρό και μάλλον δεν αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...