Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, fotaras76 είπε

Είναι ασφαλές να αγοράσει κανείς με κάρτα visa ή επιβάλλεται η prepaid κάρτα για αγορές από aliexpress ;

Εδώ και σχεδόν 3 χρόνια που αγοράζω, πάντα χρησιμοποιώ κάρτα visa!!! ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Είναι ασφαλές να αγοράσει κανείς με κάρτα visa ή επιβάλλεται η prepaid κάρτα για αγορές από aliexpress ;

visa εδω και 11 χρονια image.png.5346f8bae2a3590fe66a88dafc96d411.png

• Like 1

Καλησπερα. Το πακετο μου μολις ελαβα μηνυμα οτι κολησε στη Γερμανια DHL με το εξης μηνυμα

Due to an address error, the shipment could not be delivered and will be held

Τι κανουμε σ'αυτη την περιπτωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται τελικά ότι δεν ήταν πρόβλημα του Γερμανικού ταχυδρομείο αυτό που μου έγινε με μια αποστολή 'Cainiao super economy for special goods', που ανέφερα τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα βλέπω σε ένα άλλο πακέτο (που χρησιμοποιήθηκε το ταχυδρομείο του Ουζμπεκιστάν σαν 'transit country post'), ότι το δέμα είναι στο Γ.Ε.Τ.Α., οπότε πάει για τελωνειακό έλεγχο.

Άρα, πλέον ο τρόπος 'Cainiao super economy for special goods' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ

1.png

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 1

Καλημέρα. Σε αυτό το status έχει φτάσει τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ ή ακόμη Αθήνα ή Ουγγαρία είναι; στο tracking των ΕΛΤΑ μου βγάζει ακόμη αποστολή αντικειμένου από Ουγγαρία από 27/4. Συνήθως μετά δεν έβγαζαν status "άφιξη στην χώρα προορισμού" κτλ κτλ; 

Screenshot_20220506_110750.jpg

44 λεπτά πριν, sleepychris είπε

Πότε έκανες τη παραγγελία?
Κατά πάσα πιθανότητα Ουγγαρία είσαι.

16/04 η παραγγελία 

χμ,παιζεται.
βαλτο στο https://parcelsapp.com/en να δεις απο ποιο tracker ειναι το input.

εμενα με παραγγελια 29/4 εφτασε βουδαπεστη 4/5, αλλα δεν ξερω εσυ αν επεσες σε τιποτα αργιες,πασχα,κτλ.

20 λεπτά πριν, sleepychris είπε

χμ,παιζεται.
βαλτο στο https://parcelsapp.com/en να δεις απο ποιο tracker ειναι το input.

εμενα με παραγγελια 29/4 εφτασε βουδαπεστη 4/5, αλλα δεν ξερω εσυ αν επεσες σε τιποτα αργιες,πασχα,κτλ.

Screenshot_20220506_141847.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, grip είπε

Καλημέρα. Σε αυτό το status έχει φτάσει τοπικό γραφείο ΕΛΤΑ ή ακόμη Αθήνα ή Ουγγαρία είναι; στο tracking των ΕΛΤΑ μου βγάζει ακόμη αποστολή αντικειμένου από Ουγγαρία από 27/4. Συνήθως μετά δεν έβγαζαν status "άφιξη στην χώρα προορισμού" κτλ κτλ; 

Screenshot_20220506_110750.jpg

Σημαίνει ότι σήμερα έφτασε στην Ελλάδα!!! Απλά έχω την εντύπωση πως, πλέον δεν εμφανίζεται εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο στα ΕΛΤΑ.  ;)

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, grip είπε

Screenshot_20220506_141847.jpg

μία από τα ίδια!
αν δεν είμαστε γκαντέμηδες,σε δύο - τρεις εβδομάδες,θα παραλάβουμε!

Untitled.png

Επεξ/σία από sleepychris
  • Like 1

Στις 6/5/2022 στις 11:23 ΠΜ, nikosgiann78 είπε

Φαίνεται τελικά ότι δεν ήταν πρόβλημα του Γερμανικού ταχυδρομείο αυτό που μου έγινε με μια αποστολή 'Cainiao super economy for special goods', που ανέφερα τις προηγούμενες μέρες. Σήμερα βλέπω σε ένα άλλο πακέτο (που χρησιμοποιήθηκε το ταχυδρομείο του Ουζμπεκιστάν σαν 'transit country post'), ότι το δέμα είναι στο Γ.Ε.Τ.Α., οπότε πάει για τελωνειακό έλεγχο.

1.png

Να ρωτήσω, το Parcels εμφανίζει τέτοιες λεπτομέρειες και στη mobile έκδοση του; Είναι τρομερά βολικό αυτό που σου δείχνει ταυτόχρονα όλες τις μεταφορικές καθώς και τα νέα tracking numbers.
Ή είναι προτέρημα μόνο του web interface;

1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Να ρωτήσω, το Parcels εμφανίζει τέτοιες λεπτομέρειες και στη mobile έκδοση του; Είναι τρομερά βολικό αυτό που σου δείχνει ταυτόχρονα όλες τις μεταφορικές καθώς και τα νέα tracking numbers.

Δεν το ξέρω αυτό, γιατί χρησιμοποιώ υπολογιστή για το Aliexpress!! Να φανταστείς ότι δεν έχω καν Smartphone!!! ;)

• Thanks 1

2 ώρες πριν, bill_viper είπε

φαινεται μονο απο ποιο tracker ειναι το τελευταιο entry.

• Thanks 1

Στις 6/5/2022 στις 10:23 ΠΜ, nikosgiann78 είπε

Spoiler

Χωρίς τίτλο.png1.png

Πωωω και προχθές πήρα και εγώ μια χαζομάρα με special goods και λέω καλά γιατί έχει με αυτό αλλά το είδα σαν σειφ και δεν ειδα το ποστ σου.. Μας γ***ε ο κινέζος.  τώρα την πατήσαμε μάλλον και δεν είναι και καν σπεσιαλ good.α δούμε τι θα γίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...