Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Απο aliexpress τα αγορασες?Θα ανοιξεις  Dispute, θα στειλεις φωτος και βιντεος με το προβλημα και αφηνεις το aliexpress να βρει ακρη.

Ναι από εκεί το πήρα.. Πάτησα όμως ότι το πηρα.Μπορω να ανοίξω dispute? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

34 λεπτά πριν, Bayern είπε

Ναι από εκεί το πήρα.. Πάτησα όμως ότι το πηρα.Μπορω να ανοίξω dispute? 

Οπως είπε ο φίλος άνοιξε dispute και στείλε φωτογραφίες και το βίντεο, θα έχεις 2 επιλογές να το στείλεις πίσω και να πάρεις τα χρήματα όταν παραλάβει ο Κινέζος η να το κρατήσεις και να πάρεις κάποια  χρήματα πίσω. Δεν συμφέρει να τα στείλεις πίσω γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Ζήτα το μεγαλύτερο ποσό πίσω και να κρατήσεις το προϊών, όταν εγώ είχα το ίδιο θέμα ζήτησα την άξια του προϊόντος πίσω χωρίς τα μεταφορικά και τα πήρα κανονικά.

Ο Κινέζος μπορεί να σου ζητήσει να κλείσεις το dispute και ότι θα σου στείλει τα χρήματα πίσω , μην το κάνεις αν κλείσεις το dispute δεν θα μπορείς να ανοίξεις άλλο ξανά , ο Κινέζος τότε θα κάνει τον Κινέζο δεν θα σου στείλει τπτ και δεν θα μπορείς να κάνεις τπτ, άστο να αναλάβει το Aliexpress

Δες την προσφορά του πωλητή και της 2 προσφορές του Aliexpress και πάτα ότι σε συμφέρει περισσότερο.

• Thanks 1

Στις 15/4/2022 στις 5:43 ΜΜ, sakisgri είπε

Οπως είπε ο φίλος άνοιξε dispute και στείλε φωτογραφίες και το βίντεο, θα έχεις 2 επιλογές να το στείλεις πίσω και να πάρεις τα χρήματα όταν παραλάβει ο Κινέζος η να το κρατήσεις και να πάρεις κάποια  χρήματα πίσω. Δεν συμφέρει να τα στείλεις πίσω γιατί το κόστος είναι μεγάλο. Ζήτα το μεγαλύτερο ποσό πίσω και να κρατήσεις το προϊών, όταν εγώ είχα το ίδιο θέμα ζήτησα την άξια του προϊόντος πίσω χωρίς τα μεταφορικά και τα πήρα κανονικά.

Ο Κινέζος μπορεί να σου ζητήσει να κλείσεις το dispute και ότι θα σου στείλει τα χρήματα πίσω , μην το κάνεις αν κλείσεις το dispute δεν θα μπορείς να ανοίξεις άλλο ξανά , ο Κινέζος τότε θα κάνει τον Κινέζο δεν θα σου στείλει τπτ και δεν θα μπορείς να κάνεις τπτ, άστο να αναλάβει το Aliexpress

Δες την προσφορά του πωλητή και της 2 προσφορές του Aliexpress και πάτα ότι σε συμφέρει περισσότερο.

προσοχη στο αλιεξπρες. ειναι αναξιοπιστο.

παιρνω 2 κοντομανικα στην ιδια παραγγελια. το ενα ηταν απαραδεκτο.

ανοιγω ντισπιουτ για το ενα κοντομανικο. το αλιεξπρες αποφασιζει υπερ μου. μου λεει" στειλε το πισω να παρεις φουλ ριφαντ για το ενα κοντομανικο, και ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει μεταφορικα. τους μιλαω και στο τσατ. μου λενε μη φοβασαι. θα τα παρεις. θα τα παρουμε απο τον πωλητη και θα στα δωσουμε.

Μαντεψτε. ο πωλητης δεν εδωσε ποτε τιποτα. δεν πηγε ποτε ναπαραλαβει το προιον (μου γυρναει πισω). ριφαντ πηρα μονο για το προιον. Μετα απο πανω απο 15 συνομιλιες στο τσατ (ειναι μπετοστοκοι) και πανωαπο εναμιση μηνα ταλαιπωρια, μου βαλαν κουπονι το οποιο ειχε ισχυ ενα μηνα και ηταν και ενα ευρω λιγοτερο απο τα μεταφορικα που εδωσα. πλεον μετα απο αυτη την εμπειρια, στα τσακιδια. γιατι αν κατι δεν παει καλα, την εκατσες. παρσιαλ ριφαντ δε μου εδωσαν ποτε...

5 ώρες πριν, burnin είπε

ανοιγω ντισπιουτ για το ενα κοντομανικο. το αλιεξπρες αποφασιζει υπερ μου. μου λεει" στειλε το πισω να παρεις φουλ ριφαντ για το ενα κοντομανικο, και ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει μεταφορικα. τους μιλαω και στο τσατ. μου λενε μη φοβασαι. θα τα παρεις. θα τα παρουμε απο τον πωλητη και θα στα δωσουμε.

Μαντεψτε. ο πωλητης δεν εδωσε ποτε τιποτα. δεν πηγε ποτε ναπαραλαβει το προιον (μου γυρναει πισω). ριφαντ πηρα μονο για το προιον. Μετα απο πανω απο 15 συνομιλιες στο τσατ (ειναι μπετοστοκοι) και πανωαπο εναμιση μηνα ταλαιπωρια, μου βαλαν κουπονι το οποιο ειχε ισχυ ενα μηνα και ηταν και ενα ευρω λιγοτερο απο τα μεταφορικα που εδωσα. πλεον μετα απο αυτη την εμπειρια, στα τσακιδια. γιατι αν κατι δεν παει καλα, την εκατσες. παρσιαλ ριφαντ δε μου εδωσαν ποτε...

Συμφωνώ απόλυτα,εγώ έχω σταματήσει να αγοράζω από εκεί από τον προηγούμενο Δεκέμβριο όταν δεν μου έκανε refund για προϊόν που δεν έλαβα ποτέ.

• Like 1

7 ώρες πριν, burnin είπε

Εχω παρει πανω απο 40 δεματα απο τον Αυγουστο 2021, μια φορα ειχα θεμα ειχα παρει ενα short killer μια συσκευη που βοηθαει να βρεις το βραχυκυκλομα σε μια πλακετα το οποιο ειχε 2 μπαταριες ενσωματομενες λιθιου 18650. Οταν παρελαβα τραβηξα βιντεο το unboxing και να παταω το on και να μη λειτουργει εβαλα και usb tester και εδειχνε δεν τραβαει καθολου αμπερ, ανοιγω την συσκευη και βλεπω βραχυκυκλομα σε μια απο της μπαταριες και να εχει ξερασει τα υγρα της. Ανοιγω dispute και ζηταω απο τα 43,08 που εκανε τα 39,13 πισω και να κρατησω το προιων . Το Aliexpress αποφασιζει υπερ μου και μου κανει 2 προτασεις 1) να κρατησω το προιων και να παρω τα 39,13 πισω, 2) να στειλω το προιων πισω και να παρω 43,08 και η προσφορα του πονηρου Κινεζο ηταν να το στειλω πισω και να μου δωσει 34,64. Προφανως επελεξα το 1 του Aliexpress και κρατησα το προιων και πηρα τα 39,13 πισω, Αφου πηρα τα χρηματα ανοιξα την συσκευη ξεκολλησα την μπαταρια εβαλα αλλη και δουλευει κανονικα η συσκευη, αν ο Κινεζος ηταν σωστος και δεν μου ελεγε να κλεισω το dispute για να με κλεψει θα του ειχα στειλει με καποιον τροπο τουλαχιστον 20 ευρω

Screenshot_20220418-172625_AliExpress.jpg

Screenshot_20220418-172652_AliExpress.jpg

Screenshot_20220418-172716_AliExpress.jpg

Καλησπερα, εχει κανεις ιδεα που ειναι το δεμα; Στα ελτα δεν το βγαζει, στο ουγγρικο site δεν το βγαζει🤣 Μορφη UA********HU

Screenshot_38.png

2 ώρες πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε

Καλησπερα, εχει κανεις ιδεα που ειναι το δεμα; Στα ελτα δεν το βγαζει, στο ουγγρικο site δεν το βγαζει🤣 Μορφη UA********HU

Screenshot_38.png

Είναι Ουγγαρία ακόμα αλλά έτοιμο να σταλεί Ελλάδα. Τα UA********HU κάνουν συνήθως λίγο πάνω από 30 μέρες και είναι semi track και μη συστημένο  δλδ θα δεις "ΕΚΦΟΡΤΟΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)" και τπτ άλλο στο τρακινγκ και μια μέρα ξαφνικά θα το δεις σπίτι θα το αφήσει ο ταχυδρόμος και θα φύγει (σαν ένα γραμμα)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον μινι ιστορια:
παραγγελνω δεμα απο Αλι, λεει οτι στελνει απο ιταλια με dhl express χωρις μεταφορικα (vat included)
εν τελει το δεμα φευγει απο χονκ κονγκ με dhl express.
φτανει ελλαδα, κολλαει τελωνειο,το εκτελωνιζει η dhl.
μιας και με παραξενeψε το γεγονος, επικοινωνω με το τμημα τελωνειου της dhl οπου και μου ζητανε το tracking number.
το δινω και μου λενε " κυριος Ταδε, για  Ηρακλειο Κρητης το δεμα,σωστα?" .
εγω Αθηνα,αρα εχει γινει μαλακια.
Το δεμα (για το οποιο εχω το tracking number) εφτασε σημερα στο Ηρακλειο της Κρητης και εγω εχω μεινει ξεκρεμαστος.
Στο message center του Ali,o κινεζος αφαντος, με εχει στο unread.
To store του ειναι "on vacation".

Στο parcellapp ομως το συγκεκριμενο δεμα φαινεται να περιεχει 6 αντικειμενα.
Και ερωτω: υπαρχει καμια περιπτωση να εχει στειλει αυτος σε κανεναν δικο του 6 παραγγελιες σε μια και να γινει μετα καποιος διαμοιρασμος απο δευτερο ατομο,σε δευτερο χρονο?
Ή απλα με εφαγαν? Και αν ναι,τι κανω?
Η μονη επιλογη που μου δινει το Ali, ειναι η εξης:
"If you do not receive the order within 17 days , you can open a dispute. If there's something wrong with your item, you can open a dispute within 15 days of confirming receipt."
Και εαν πατησω να ξεκινησω despute, λαμβανω το εξης μηνυμα: "
Sorry, you can not open dispute for this order. You can "Open dIspute" 10 days after the seller ships your item(s). If you have any questions about the order, please contact the seller."

Καμία ιδέα για το τι μπορει να εχει συμβει ή τι μπορω να κανω??

1.png

2.png

Επεξ/σία από sleepychris

1 ώρα πριν, sleepychris είπε

λοιπον μινι ιστορια:
παραγγελνω δεμα απο Αλι, λεει οτι στελνει απο ιταλια με dhl express χωρις μεταφορικα (vat included)
εν τελει το δεμα φευγει απο χονκ κονγκ με dhl express.
φτανει ελλαδα, κολλαει τελωνειο,το εκτελωνιζει η dhl.
μιας και με παραξενeψε το γεγονος, επικοινωνω με το τμημα τελωνειου της dhl οπου και μου ζητανε το tracking number.
το δινω και μου λενε " κυριος Ταδε, για  Ηρακλειο Κρητης το δεμα,σωστα?" .
εγω Αθηνα,αρα εχει γινει μαλακια.
Το δεμα (για το οποιο εχω το tracking number) εφτασε σημερα στο Ηρακλειο της Κρητης και εγω εχω μεινει ξεκρεμαστος.
Στο message center του Ali,o κινεζος αφαντος, με εχει στο unread.
To store του ειναι "on vacation".

Στο parcellapp ομως το συγκεκριμενο δεμα φαινεται να περιεχει 6 αντικειμενα.
Και ερωτω: υπαρχει καμια περιπτωση να εχει στειλει αυτος σε κανεναν δικο του 6 παραγγελιες σε μια και να γινει μετα καποιος διαμοιρασμος απο δευτερο ατομο,σε δευτερο χρονο?
Ή απλα με εφαγαν? Και αν ναι,τι κανω?
Η μονη επιλογη που μου δινει το Ali, ειναι η εξης:
"If you do not receive the order within 17 days , you can open a dispute. If there's something wrong with your item, you can open a dispute within 15 days of confirming receipt."
Και εαν πατησω να ξεκινησω despute, λαμβανω το εξης μηνυμα: "
Sorry, you can not open dispute for this order. You can "Open dIspute" 10 days after the seller ships your item(s). If you have any questions about the order, please contact the seller."

Καμία ιδέα για το τι μπορει να εχει συμβει ή τι μπορω να κανω??

1.png

2.png

Λέει μπορείς να ανοίξεις dispute 10 μέρες αφού στείλει το δέμα ο πωλητής, Αν δεν έχεις νέα του μέχρι τότε άνοιξε dispute και γράψε ότι παράγγειλες από Ιταλία ευρωπαϊκή αποθήκη για να μην έχεις τελωνείο άλλα έστειλε από Κίνα και ότι το δέμα σου είχε 1 προϊών και ήταν για Αθήνα άλλα αυτό που έστειλε έχει 6 και πήγε σε άλλη πόλη, ότι δεν σου απάντησε στα μηνύματα με φωτογραφίες από το τσατ και από το τρακινγκ.

Μέχρι τότε θα φανεί αν το έστειλε σε κάποιον δικό του να κάνει μοιρασιά, αν είναι έτσι όλα καλά μιας και τα έξοδα εκτελωνισμού θα τα πληρώσει άλλος.

Ενημέρωσε μας ότι γίνει να ξέρουμε και εμείς.

• Like 1

21 λεπτά πριν, teo010 είπε

Η Dpd με ποια εταιρία συνεργάζεται στην επαρχία;

Γενικη ταχυδρομικη απ'οτι θυμαμαι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...