Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, παιδιά. 'Εχει τύχει σε κανέναν άλλον να παραγγείλει δέμα από το Aliexpress και όταν μπει στη φάση "accepted in consolidated warehouse" να του βγαζει μετά σφάλμα "over sized"; Στο ίδιο το τράκινγκ του aliexpress γράφει "failed delivery at consolidation warehouse". Είναι κολλημένο εκεί εδώ και 3 μέρες, ενώ τα υπόλοιπα που είχα παραγγείλει ταυτόχρονααπό άλλα μαγαζιά προχωρούν κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tulipbaek είπε

Καλησπέρα, παιδιά. 'Εχει τύχει σε κανέναν άλλον να παραγγείλει δέμα από το Aliexpress και όταν μπει στη φάση "accepted in consolidated warehouse" να του βγαζει μετά σφάλμα "over sized"; Στο ίδιο το τράκινγκ του aliexpress γράφει "failed delivery at consolidation warehouse". Είναι κολλημένο εκεί εδώ και 3 μέρες, ενώ τα υπόλοιπα που είχα παραγγείλει ταυτόχρονααπό άλλα μαγαζιά προχωρούν κανονικά.

Καλησπερα

Ενημέρωσε τον πωλητή, ρώτα τον τι γίνετε με το δέμα και ότι στο τρακινγκ βγάζει το τάδε μήνυμα . 

Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι 4 τα δέματα ότι και τα 4 μαζί γινόταν μεγάλο το δέμα και αυτό θα πρέπει να το στείλουν μόνο του. Ρώτα τον πωλητή θα μάθει και θα σου πει.

Είχα ένα πριν λίγο καιρό που ήταν 2 tv box  έφτασε στο αεροδρόμιο της Κίνας και δεν το παρέλαβε η αεροπορική εταιρία. Στο τρακινγκ έγραφε "Restricted goods-electrical items" Ρώτησα τον πωλητή γιατί αφού δεν έχει κάποια ενσωματωμένη μπαταριά και μου λέει θα το κοιτάξω, μετά από λίγες μέρες το παρέλαβε και το έστειλε πάλι με καινούργιο τρακινγκ και ήρθε κανονικά. Δεν ξέρω τι ακριβός έγινε άλλα το διόρθωσε.

Επεξ/σία από sakisgri

Δεν μας τα λέει καλά το aliexpress.
Ενώ πλήρωσα πιο πανω για AliExpress Standard Shipping και να έρθει πιο γρήγορα, ακόμα δεν έχει φύγει από την Κίνα δηλαδή σαν να είναι saver shipping

5 ώρες πριν, sakisgri είπε

Καλησπερα

Ενημέρωσε τον πωλητή, ρώτα τον τι γίνετε με το δέμα και ότι στο τρακινγκ βγάζει το τάδε μήνυμα . 

Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι 4 τα δέματα ότι και τα 4 μαζί γινόταν μεγάλο το δέμα και αυτό θα πρέπει να το στείλουν μόνο του. Ρώτα τον πωλητή θα μάθει και θα σου πει.

Είχα ένα πριν λίγο καιρό που ήταν 2 tv box  έφτασε στο αεροδρόμιο της Κίνας και δεν το παρέλαβε η αεροπορική εταιρία. Στο τρακινγκ έγραφε "Restricted goods-electrical items" Ρώτησα τον πωλητή γιατί αφού δεν έχει κάποια ενσωματωμένη μπαταριά και μου λέει θα το κοιτάξω, μετά από λίγες μέρες το παρέλαβε και το έστειλε πάλι με καινούργιο τρακινγκ και ήρθε κανονικά. Δεν ξέρω τι ακριβός έγινε άλλα το διόρθωσε.

Σ' ευχαριστώ πολύ! Τον έχω ρωτήσει, οπότε περιμένω απάντηση. Είναι παλιό και πολύ καλό μαγαζί, έχω ξαναπάρει απ' αυτούς, οπότε δε φοβάμαι για σκαμς. Απλά ελπίζω να ξεκολλήσει και να μην ακυρωθεί. Είδωμεν!

• Like 1

5 ώρες πριν, booogieman είπε

Καλημερα, τι να επιλεξω παιδες;

ali.jpg

Aliexpress saver και standard ειναι οι πιο ασφαλεις μεθοδοι αλλα εχουν ειπωθει και οι αλλοι 2 οτι ειναι safe οποτε θα διαλεγα την πιο φθηνη εγω.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, booogieman είπε

Καλημερα, τι να επιλεξω παιδες;

ali.jpg

Ολοι οι τρόποι αυτοί είναι ασφαλείς, δεν έχω πάρει με Super Economy Global άλλα προσωπικά θα επέλεγα saver γιατί δείχνει ότι θα έρθει 20 μέρες νωρίτερα και έχει και παρακολούθηση (τουλάχιστον μέχρι να παραλάβουν τα ΕΛΤΑ), για 50 λεπτά παραπάνω νομίζω αξίζει.

Επίσης αν πρόκειται να πάρεις καi άλλα πράγματα από άλλους πωλητές πιο πιθανόν να γίνει  combined delivery (δλδ όλα τα δέματα σε ένα πακέτο) τότε αυτόματα αναβαθμίζετε σε standard shipping . Έτσι συμφέρει να επιλέξεις το πιο φτηνό τρόπο αποστολής σε κάθε δέμα.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

3 ώρες πριν, Vaggos18 είπε

Aliexpress saver και standard ειναι οι πιο ασφαλεις μεθοδοι αλλα εχουν ειπωθει και οι αλλοι 2 οτι ειναι safe οποτε θα διαλεγα την πιο φθηνη εγω.

15 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Ολοι οι τρόποι αυτοί είναι ασφαλείς, δεν έχω πάρει με Super Economy Global άλλα προσωπικά θα επέλεγα saver γιατί δείχνει ότι θα έρθει 20 μέρες νωρίτερα και έχει και παρακολούθηση (τουλάχιστον μέχρι να παραλάβουν τα ΕΛΤΑ), για 50 λεπτά παραπάνω νομίζω αξίζει.

Επίσης αν πρόκειται να πάρεις καi άλλα πράγματα από άλλους πωλητές πιο πιθανόν να γίνει  combined delivery (δλδ όλα τα δέματα σε ένα πακέτο) τότε αυτόματα αναβαθμίζετε σε standard shipping . Έτσι συμφέρει να επιλέξεις το πιο φτηνό τρόπο αποστολής σε κάθε δέμα.

Ευχαριστω!

• Like 1

7 ώρες πριν, sakisgri είπε

Ισχυει αυτο. Και εγω περιμενω 2 προιοντα, νομιζα οτι αργουν να φυγουν απο Κινα, αλλα τελικα τα εβαλαν και τα 2 σε ενα δεμα κανονικα με standard shipping οπως ειχα διαλεξει απο την αρχη

ξέρει κανεις για παραγγελίες που έχεις την επιλογή " shipping from Czech Republic to Greece via DHL_CZ" αν περάνει απο τελωνείο η έρχεται κατευθείαν ελτα;  το περιεργω ειναι μου βγαζει tracking unavailable. tracking.png.6e92b0e227d817350c276d1c1f9efb8d.png

43 λεπτά πριν, Toolband είπε

shipping from Czech Republic to Greece via DHL_CZ" αν περάνει απο τελωνείο

H Τσεχία ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2004. Γιατί να περάσει τελωνείο; Όσο για το tracking μου κάνει λίγο εντύπωση ειδικά επειδή λέει και DHL να μην έχει tracking.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, than2031995 είπε

H Τσεχία ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2004. 

To γνωρίζω. Ρωτώ αν είχε κάποιος εμπειρία αγοράς σε EU warehouse μέσα από το Aliexpress.

Έστειλα μνμ στον πωλητή αλλα δεν μου εχει απαντήσει ακόμα  

Επεξ/σία από Toolband

20 λεπτά πριν, Toolband είπε

To γνωρίζω. Ρωτώ αν είχε κάποιος εμπειρία αγοράς σε EU warehouse μέσα από το Aliexpress.

Έστειλα μνμ στον πωλητή αλλα δεν μου εχει απαντήσει ακόμα  

Έχω πάρει από Πολωνία και Γαλλία, δεν έχει τελωνείο και παραλαμβάνει στην Ελλάδα κάποια ιδιωτική εταιρία. Για  DHL δεν γνωρίζω ποια εταιρία παραλαμβάνει. επίσης είχα tracking και ας έλεγε unavailable το οποίο άλλαξε όταν ανέλαβε η ελληνική εταιρία.

Αλλά ρώτα τον πωλητή αν στέλνει από ευρωπαϊκή χώρα γιατί πολλές φόρες δεν στέλνουν και ας υπάρχει η επιλογή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...