chuckkkkkk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Στις 13/3/2022 στις 9:34 ΜΜ, sakisgri είπε τπτ να σαι καλά , Δεν θα στείλει με dhl αν δεν το ζητήσεις εσύ γιατί έχει πολλά έξοδα, 99% να στείλει με standard shipping από κίνα. Έχω πάρει πάνω από 40 δέματα μετά το Ιούλιο όλα με standard shipping και με saver shipping δεν έχω πληρώσει καμία φορά κάτι παραπάνω και ήρθαν όλα στη πόρτα μου με ελτα. Και κάποια δέματα που έχω πάρει από ευρωπαϊκή αποθήκη Πολωνία και Γαλλία έχουν έρθει με άλλα courier πάλι δεν πλήρωσα τπτ παραπάνω. Στις 13/3/2022 στις 9:07 ΜΜ, chuckkkkkk είπε Του ειπα οτι πρεπει να φυγει απο ευρωπη για να αποφυγω τελωνειο.. αλλα φοβαμαι το ενδεχομενο να φυγει απο αλλου κ να να μου κανει εκτελωνισμο η dhl ... αν γινει αυτο... παπαλα. anyway θα δω πως θα παει. Απο τη στιγμη που επελεξα ship from italy λογικα αν εχω θεμα με τελωνειο θα μπορεσω να παρω τα λεφτα μου πισω. Thanks για το reply! Καλησπερα παιδες. Τελικα το εστειλε ο κινεζος το δεμα και ενω επελεξα ship from wh germany dhl (χωρις tracking) αυτος πηγε και το εστειλε απο κινα με dhl ( με τρακινγ) οτι ναναι. Anyway εχω μιλησει με ali εχω ανοιξει με τη βοηθεια τους ηδη despute απο τη πρωτη ωρα το οποιο ληγει σε 2,5 μερες αν δεν απαντησει ο μαν και θα παρω full refund. Το μαγαζι του που το ειχε ανοιξει 6 μαρτιου ( 0.00% feedback) ειναι αφαντο πλεον. Κατεβασε ρολα ο κινεζος 28 ευρο αντικειμενο (κανονικη αξια απο αλλους πωλητες 55 ευρο) γυρο στα 600gr και να το εστειλε με dhl απο κινα περιεργο... Μαλλον καμια καρδουλα σε χαρτακι βλεπω να εστειλε. Να σημειωσω οτι περασε και απο γερμανια. Υπαρχει περιπτωση να εχω γλυτωσει το τελωνειο?? Εννοειτε αν ερθει χωρις τελωνειο και δουλευει θα ρθω σε επικοινωνια με seller αλλα και ali να του στειλω τα χρηματα ( αν παρω το refund) Δειτε μια τη διαδρομη και πειτε μου καμια γνωμη η κατι να προσεξω γενικα μην πιαστω κοροιδο. Σάββατο 26. Μάρτιος 2022 19:20 Τοπική ώρα | Η αποστολή έχει αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της DHL FRANKFURT - GERMANY FRANKFURT - GERMANY Σάββατο 26. Μάρτιος 2022 19:20 Τοπική ώρα | Η αποστολή βρίσκεται σε μεταφορά προς τον προορισμό FRANKFURT - GERMANY FRANKFURT - GERMANY Παρασκευή 25. Μάρτιος 2022 23:49 Τοπική ώρα | Η αποστολή έχει αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της DHL EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 23:42 Τοπική ώρα | Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 09:07 Τοπική ώρα | H αποστολή βρίσκεται σε αναμονή EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 03:48 Τοπική ώρα | Εφτασε στο κέντρο διαλογής της DHL EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND δεν έχει δοθεί χρόνος | Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND Πέμπτη 24. Μάρτιος 2022 23:05 Τοπική ώρα | Η αποστολή έχει αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της DHL EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 19:02 Τοπική ώρα | Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 17:16 Τοπική ώρα | Παραλαβή αποστολής EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 48 λεπτά πριν, chuckkkkkk είπε Καλησπερα παιδες. Τελικα το εστειλε ο κινεζος το δεμα και ενω επελεξα ship from wh germany dhl (χωρις tracking) αυτος πηγε και το εστειλε απο κινα με dhl ( με τρακινγ) οτι ναναι. Anyway εχω μιλησει με ali εχω ανοιξει με τη βοηθεια τους ηδη despute απο τη πρωτη ωρα το οποιο ληγει σε 2,5 μερες αν δεν απαντησει ο μαν και θα παρω full refund. Το μαγαζι του που το ειχε ανοιξει 6 μαρτιου ( 0.00% feedback) ειναι αφαντο πλεον. Κατεβασε ρολα ο κινεζος 28 ευρο αντικειμενο (κανονικη αξια απο αλλους πωλητες 55 ευρο) γυρο στα 600gr και να το εστειλε με dhl απο κινα περιεργο... Μαλλον καμια καρδουλα σε χαρτακι βλεπω να εστειλε. Να σημειωσω οτι περασε και απο γερμανια. Υπαρχει περιπτωση να εχω γλυτωσει το τελωνειο?? Εννοειτε αν ερθει χωρις τελωνειο και δουλευει θα ρθω σε επικοινωνια με seller αλλα και ali να του στειλω τα χρηματα ( αν παρω το refund) Δειτε μια τη διαδρομη και πειτε μου καμια γνωμη η κατι να προσεξω γενικα μην πιαστω κοροιδο. Σάββατο 26. Μάρτιος 2022 19:20 Τοπική ώρα | Η αποστολή έχει αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της DHL FRANKFURT - GERMANY FRANKFURT - GERMANY Σάββατο 26. Μάρτιος 2022 19:20 Τοπική ώρα | Η αποστολή βρίσκεται σε μεταφορά προς τον προορισμό FRANKFURT - GERMANY FRANKFURT - GERMANY Παρασκευή 25. Μάρτιος 2022 23:49 Τοπική ώρα | Η αποστολή έχει αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της DHL EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 23:42 Τοπική ώρα | Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 09:07 Τοπική ώρα | H αποστολή βρίσκεται σε αναμονή EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 03:48 Τοπική ώρα | Εφτασε στο κέντρο διαλογής της DHL EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND δεν έχει δοθεί χρόνος | Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND Πέμπτη 24. Μάρτιος 2022 23:05 Τοπική ώρα | Η αποστολή έχει αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της DHL EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 19:02 Τοπική ώρα | Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 17:16 Τοπική ώρα | Παραλαβή αποστολής EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND Καλησπερα Για να γλυτωσεις το τελωνειο πρεπει να περασει σε καποια αλλη ευρωπαικη χωρα. Βαλε το tracking εδω https://parcelsapp.com/en και δες αν θα περασει τελωνειο Γερμανια, Αν ερθει και δεν ζητησουν παραπανω χρηματα και ειναι αυτο που παρηγγειλες κανε αυτο που ειπες. Και να σου πει οτι ολα καλα και να ακυρωσεις το dispute μην το κανεις γιατι δεν θα μπορεις να ξανα ανοιξεις και το ξερει, μετα θα κανει τον Κινεζο ο Κινεζος Δες και ενα δικο μου εχω βαλει κυκλο εκει που γραφει οτι περασε τελωνειο στην Ουγγαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chuckkkkkk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπερα Για να γλυτωσεις το τελωνειο πρεπει να περασει σε καποια αλλη ευρωπαικη χωρα. Βαλε το tracking εδω https://parcelsapp.com/en και δες αν θα περασει τελωνειο Γερμανια, Αν ερθει και δεν ζητησουν παραπανω χρηματα και ειναι αυτο που παρηγγειλες κανε αυτο που ειπες. Και να σου πει οτι ολα καλα και να ακυρωσεις το dispute μην το κανεις γιατι δεν θα μπορεις να ξανα ανοιξεις και το ξερει, μετα θα κανει τον Κινεζο ο Κινεζος Δες και ενα δικο μου εχω βαλει κυκλο εκει που γραφει οτι περασε τελωνειο στην Ουγγαρια. Ωραιος ο μαν! Ευχαριστω πολυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, chuckkkkkk είπε Καλησπερα παιδες. Τελικα το εστειλε ο κινεζος το δεμα και ενω επελεξα ship from wh germany dhl (χωρις tracking) αυτος πηγε και το εστειλε απο κινα με dhl ( με τρακινγ) οτι ναναι. Anyway εχω μιλησει με ali εχω ανοιξει με τη βοηθεια τους ηδη despute απο τη πρωτη ωρα το οποιο ληγει σε 2,5 μερες αν δεν απαντησει ο μαν και θα παρω full refund. Το μαγαζι του που το ειχε ανοιξει 6 μαρτιου ( 0.00% feedback) ειναι αφαντο πλεον. Κατεβασε ρολα ο κινεζος 28 ευρο αντικειμενο (κανονικη αξια απο αλλους πωλητες 55 ευρο) γυρο στα 600gr και να το εστειλε με dhl απο κινα περιεργο... Μαλλον καμια καρδουλα σε χαρτακι βλεπω να εστειλε. Να σημειωσω οτι περασε και απο γερμανια. Υπαρχει περιπτωση να εχω γλυτωσει το τελωνειο?? Εννοειτε αν ερθει χωρις τελωνειο και δουλευει θα ρθω σε επικοινωνια με seller αλλα και ali να του στειλω τα χρηματα ( αν παρω το refund) Δειτε μια τη διαδρομη και πειτε μου καμια γνωμη η κατι να προσεξω γενικα μην πιαστω κοροιδο. Σάββατο 26. Μάρτιος 2022 19:20 Τοπική ώρα | Η αποστολή έχει αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της DHL FRANKFURT - GERMANY FRANKFURT - GERMANY Σάββατο 26. Μάρτιος 2022 19:20 Τοπική ώρα | Η αποστολή βρίσκεται σε μεταφορά προς τον προορισμό FRANKFURT - GERMANY FRANKFURT - GERMANY Παρασκευή 25. Μάρτιος 2022 23:49 Τοπική ώρα | Η αποστολή έχει αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της DHL EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 23:42 Τοπική ώρα | Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 09:07 Τοπική ώρα | H αποστολή βρίσκεται σε αναμονή EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 03:48 Τοπική ώρα | Εφτασε στο κέντρο διαλογής της DHL EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND δεν έχει δοθεί χρόνος | Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND Πέμπτη 24. Μάρτιος 2022 23:05 Τοπική ώρα | Η αποστολή έχει αναχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της DHL EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 19:02 Τοπική ώρα | Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND 17:16 Τοπική ώρα | Παραλαβή αποστολής EAST CHINA AREA - CHINA MAINLAND δες στην σελίδα της Dhl βάζεις το τρακινγκ και τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σου και σου δείχνει τα στοιχεία του παραλήπτη και του δέματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chuckkkkkk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, radiotv είπε δες στην σελίδα της Dhl βάζεις το τρακινγκ και τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σου και σου δείχνει τα στοιχεία του παραλήπτη και του δέματος το θυμαμαι σε παλιοτερες αναζητησεις που εβαζα και postal code και εβγαζε επιπλεον πληροφοριες.Τωρα για καποιο λογο δε την βλεπω αυτη την επιλογη. Ισως επειδη ειναι dhl express? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcchimp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, chuckkkkkk είπε το θυμαμαι σε παλιοτερες αναζητησεις που εβαζα και postal code και εβγαζε επιπλεον πληροφοριες.Τωρα για καποιο λογο δε την βλεπω αυτη την επιλογη. Ισως επειδη ειναι dhl express? ίδιο ακριβώς πρόβλημα, πληκτρολόγιο από seller που ελεγε πως κανει ship απο Γερμανια, DHL , και βλεπω πως ξεκινησε απο wuhan... τωρα ειναι γερμανια το πακετο ελπιζω να μην ερθει με τελωνειο αν και μαλλον μπανανα θα εχει μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chuckkkkkk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 10 λεπτά πριν, mcchimp είπε ίδιο ακριβώς πρόβλημα, πληκτρολόγιο από seller που ελεγε πως κανει ship απο Γερμανια, DHL , και βλεπω πως ξεκινησε απο wuhan... τωρα ειναι γερμανια το πακετο ελπιζω να μην ερθει με τελωνειο αν και μαλλον μπανανα θα εχει μεσα Υπομονη και βλεπουμε πως θα πανε. Θα ενημερωσω και γω σχετικα οταν εχω παραπανω info.Καλα εγω ηξερα που εμπλεκα. ο seller ειχε 0% feedback. Ο δικος σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcchimp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, chuckkkkkk είπε Υπομονη και βλεπουμε πως θα πανε. Θα ενημερωσω και γω σχετικα οταν εχω παραπανω info.Καλα εγω ηξερα που εμπλεκα. ο seller ειχε 0% feedback. Ο δικος σου? ακριβώς το ίδιο, μαλιστα τώρα δεν πουλάει τίποτα στο κατάστημα ενώ πριν είχε πόσα πράγματα, δηλαδή και τελωνείο να μην έχει μάλλον μπανάνα θα παραλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chuckkkkkk Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, mcchimp είπε ακριβώς το ίδιο, μαλιστα τώρα δεν πουλάει τίποτα στο κατάστημα ενώ πριν είχε πόσα πράγματα, δηλαδή και τελωνείο να μην έχει μάλλον μπανάνα θα παραλάβω Στειλε στο Live chat στο αλι μεχρι να βγει ασσισταντ. Πες του το προβλημα σου οτι πελεξες απο αλλου και το εστειλε απο αλλου. Θα σου ζητησει screenshots απο dhl λογικα. Εγω επεμενα τι μου συστηνει να κανω και μ ειπε να κανω despute.Του ειπα οτι στην 11 μερα γινεται και μου το εκανε απο μονος του την ιδια στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcchimp Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, chuckkkkkk είπε Στειλε στο Live chat στο αλι μεχρι να βγει ασσισταντ. Πες του το προβλημα σου οτι πελεξες απο αλλου και το εστειλε απο αλλου. Θα σου ζητησει screenshots απο dhl λογικα. Εγω επεμενα τι μου συστηνει να κανω και μ ειπε να κανω despute.Του ειπα οτι στην 11 μερα γινεται και μου το εκανε απο μονος του την ιδια στιγμη. το έκανα από χθες, μου είπε ότι θα μου το άνοιγε, αλλά τζίφος και σήμερα δεν είναι online κάνενας represenative Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgtc13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Ειμαι σε σκεψη για αγορα μια οθονης android για το αυτοκινητο απο aliexpress!! η οθονη κοστιζει 347 ευρω + 70,65 ευρω μεταφορικα! μολις την εβαλα στο καλαθι ειδα οτι μου αφαιρει 70 κατι ευρω !! επισης ο πωλητης μου ειπε οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος αποστολης εκτος απο κινα! εχει 2 επιλογες αποστολής. Premium shipping και standard shipping! σε επικοινωνια με τον πωλητη μου ειπε οτι θα μου βαλει μικροτερη αξια για να μην πληρωσω πολλά. προφανως θα πληρωσω τελωνειο απ οτι καταλαβα! το θεμα ειναι ποσο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, kostasgtc13 είπε Ειμαι σε σκεψη για αγορα μια οθονης android για το αυτοκινητο απο aliexpress!! η οθονη κοστιζει 347 ευρω + 70,65 ευρω μεταφορικα! μολις την εβαλα στο καλαθι ειδα οτι μου αφαιρει 70 κατι ευρω !! επισης ο πωλητης μου ειπε οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος αποστολης εκτος απο κινα! εχει 2 επιλογες αποστολής. Premium shipping και standard shipping! σε επικοινωνια με τον πωλητη μου ειπε οτι θα μου βαλει μικροτερη αξια για να μην πληρωσω πολλά. προφανως θα πληρωσω τελωνειο απ οτι καταλαβα! το θεμα ειναι ποσο??? Δύο είναι οι λύσεις: 1) Θα 'σπάσεις' την παραγγελία σε μία που κάνει κάτω από 150 ευρώ (ώστε από εκεί να τυπώσει το tracking number o πωλητής, και να κάνει shipping), και σε μία δεύτερη που θα πάρει τα υπόλοιπα λεφτά-κατόπιν συνεννόησης με τον πωλητή όλα αυτά. 2) Θα τον βάλεις να χρησιμοποιήσει τρόπο αποστολής που θα κάνει εκτελωνισμό ο ίδιος ο carrier αλλού (πχ. Yanwen special way - Sunyou logistics - 4PX special way - Yun Express). Το πρόβλημα είναι ότι το 2ο είναι πολύ δύσκολο πλέον να το κάνει, καθώς είναι ουσιαστικά 'ΜΗ προβλεπόμενος τρόπος αποστολής' από το Aliexpress (Βασικά την Sunyou logistics μπορείς να την χρησιμοποιήσεις, αλλά θα πρέπει να πουλάει 'special goods' για να μπορεί να την χρησιμοποιήσει-σκόνες,υγρά κτλ.-, πράγμα που ΔΕΝ ισχύει για ανταλλακτικά κινητών). Οπότε, και πάλι το aliexpress, δεν θα τον αφήνει να την χρησιμοποιήσει. Οπότε, πρακτικά αυτό που θα σε 'σώσει' είναι να κάνεις μόνο το 1ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, kostasgtc13 είπε Ειμαι σε σκεψη για αγορα μια οθονης android για το αυτοκινητο απο aliexpress!! η οθονη κοστιζει 347 ευρω + 70,65 ευρω μεταφορικα! μολις την εβαλα στο καλαθι ειδα οτι μου αφαιρει 70 κατι ευρω !! επισης ο πωλητης μου ειπε οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος αποστολης εκτος απο κινα! εχει 2 επιλογες αποστολής. Premium shipping και standard shipping! σε επικοινωνια με τον πωλητη μου ειπε οτι θα μου βαλει μικροτερη αξια για να μην πληρωσω πολλά. προφανως θα πληρωσω τελωνειο απ οτι καταλαβα! το θεμα ειναι ποσο??? Τα 70 που αφαιρέθηκαν είναι το φπα (VAT) που θα πληρώσεις στα ΕΛΤΑ όταν έρθει το δέμα μαζί με έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς δες εδώ πόσο είναι https://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/εκτελωνισμός.aspx Πάτα εκεί που γράφει Τιμοκατάλογο Ειδικών Τελών Εκτελωνισμού Επίσης το θέμα είναι αν σου βάλει λιγότερα χρήματα και κάτι δεν πάει καλά πχ δεν είναι αυτό που παρήγγειλες η έχει πρόβλημα η δεν έρθει καν για κάποιο λόγο και κάνεις dispute και βγει απόφαση να πάρεις τα χρήματα πίσω θα πάρεις τα λίγα που έχει δηλώσει ο Κινέζος και όχι όσα πλήρωσες κανονικά. Δες στη σελίδα 192 ο jimaek22 τι έπαθε και αυτός κάτι τέτοιο παρήγγειλε που θες και εσύ και σκέψου το. Αν το πάρεις θα τραβήξεις βίντεο το δέμα πριν το ανοίξεις και το άνοιγμα για να έχεις αποδείξεις αν δεν είναι αυτό που παρήγγειλες Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, kostasgtc13 είπε Ειμαι σε σκεψη για αγορα μια οθονης android για το αυτοκινητο απο aliexpress!! η οθονη κοστιζει 347 ευρω + 70,65 ευρω μεταφορικα! μολις την εβαλα στο καλαθι ειδα οτι μου αφαιρει 70 κατι ευρω !! επισης ο πωλητης μου ειπε οτι δεν υπαρχει αλλος τροπος αποστολης εκτος απο κινα! εχει 2 επιλογες αποστολής. Premium shipping και standard shipping! σε επικοινωνια με τον πωλητη μου ειπε οτι θα μου βαλει μικροτερη αξια για να μην πληρωσω πολλά. προφανως θα πληρωσω τελωνειο απ οτι καταλαβα! το θεμα ειναι ποσο??? προσοχή,ένας λίγο παραπάνω την πάτησε με παρόμοια αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos18 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Παιδια περιμενω 3 δεματα που ειναι με aliexpress saver και standard shipping τα οποια εφυγαν απο Ουγγαρια στις 5,11 και 13 του μηνα αντιστοιχα και ακομα δν εχουν φανει Ελλαδα, ειναι φυσιολογικο αυτο να αργουν τοσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα