SSstratosSS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι οι τρόποι αποστολής 'Cainiao super economy', 'Cainiao super economy global' & 'Aliexpress saver shipping' είναι το ίδιο ουσιαστικά (δίνουν unregistered tracking number από Hungarian post αυτό το διάστημα -UA.........HU)!!! Διαχειρίζονται από το κέντρο διαλογής του Aliexpress, και δεν υπάρχει πρόβλημα Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Μπαταριες κινητου περνανε απο τους ελεγχους η τις γυρνανε πισω? Θελω να παραγγειλω μια τετοια και λεει και ενα περιεργο τροπο αποστολης https://www.aliexpress.com/item/33058503352.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.ba0546105y3lzJ&algo_pvid=af9777a8-92e3-4a7d-9934-4b4f2c6feb9d&algo_exp_id=af9777a8-92e3-4a7d-9934-4b4f2c6feb9d-1&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000015887060957"}&pdp_pi=-1%3B14.47%3B-1%3B2.42%40salePrice%3BEUR%3Bsearch-mainSearch From China to Greece via Seller's Shipping Method Φανταζομαι το τελωνειο στανταρακι θα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Φιλος αγορασε προσφατα μπαταταρια για το κινητο του απο Αλι και του ηρθε κανονικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Εφαγε τελωνειο η τη γλιτωσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2022 Δεν πληρωσε τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Dantε είπε Μπαταριες κινητου περνανε απο τους ελεγχους η τις γυρνανε πισω? Θελω να παραγγειλω μια τετοια και λεει και ενα περιεργο τροπο αποστολης https://www.aliexpress.com/item/33058503352.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.ba0546105y3lzJ&algo_pvid=af9777a8-92e3-4a7d-9934-4b4f2c6feb9d&algo_exp_id=af9777a8-92e3-4a7d-9934-4b4f2c6feb9d-1&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000015887060957"}&pdp_pi=-1%3B14.47%3B-1%3B2.42%40salePrice%3BEUR%3Bsearch-mainSearch From China to Greece via Seller's Shipping Method Φανταζομαι το τελωνειο στανταρακι θα ειναι. Λογικά θα στο στείλει με MEEST Group (αυτοί κάνουν αλλού εκτελωνισμό). Έχω και εγώ ένα τέτοιο τώρα στον 'δρόμο' Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από nikosgiann78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Λογικά θα στο στείλει με MEEST Group (αυτοί κάνουν αλλού εκτελωνισμό). Έχω και εγώ ένα τέτοιο τώρα στον 'δρόμο' Είχα δύο παραγγελίες και εγώ πριν μερικούς μήνες που παραδόθηκαν με Speedex Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, radiotv είπε Είχα δύο παραγγελίες και εγώ πριν μερικούς μήνες που παραδόθηκαν με Speedex Ακριβώς. Λογικά η MEEST Group θα το δώσει σε κάποιον courier. Παλιότερα, την χρησιμοποιούσε και η Sunyou logistics σαν ενδιάμεσο carrier στα δικά της δέματα!!! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chuckkkkkk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 ρε παιδες. αγορασα το παρακατω απο ali https://www.aliexpress.com/item/1005004015393442.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802pVxiOn μεθοδο αποστολης εβαλα Free Shipping From Italy to Greece via DHL_IT Estimated delivery: 5-15 days Αν σταλει απο εκει (ιταλια) λογικα δεν εχω προβλημα σωστα? Να το στειλει απο κινα με dhl αποκλειεται πιστευω. Eιναι πολλα τα εξοδα. Τι πορεια λετε να ακολουθησει γιατι λιγο δυσκολο να εχει ο κινεζος οντως αποθηκη στην ιταλια και στη γερμανια. Ασε που εχει 0 feedback. φοβαμαι μη κανει καμια μαλακια ο κινεζος και φαω κανα 100 αρι στο κεφαλι απο τη dhl. Προτιμοτερο ειναι να μη το στειλει και να παρω τα λεφτα μου πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chuckkkkkk είπε ρε παιδες. αγορασα το παρακατω απο ali https://www.aliexpress.com/item/1005004015393442.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802pVxiOn μεθοδο αποστολης εβαλα Free Shipping From Italy to Greece via DHL_IT Estimated delivery: 5-15 days Αν σταλει απο εκει (ιταλια) λογικα δεν εχω προβλημα σωστα? Να το στειλει απο κινα με dhl αποκλειεται πιστευω. Eιναι πολλα τα εξοδα. Τι πορεια λετε να ακολουθησει γιατι λιγο δυσκολο να εχει ο κινεζος οντως αποθηκη στην ιταλια και στη γερμανια. Ασε που εχει 0 feedback. φοβαμαι μη κανει καμια μαλακια ο κινεζος και φαω κανα 100 αρι στο κεφαλι απο τη dhl. Προτιμοτερο ειναι να μη το στειλει και να παρω τα λεφτα μου πισω. Αν στείλει από Ιταλία δεν θα έχεις πρόβλημα, καλά είναι να στέλνεις μήνυμα και να ρωτάς αν μπορεί να στείλει από την χώρα που θες. Αν πάλι στείλει από κίνα μπορείς να κάνεις dispute και να πάρεις τα χρήματα πίσω και να παραγγείλεις από αλλού, αν πάλι στείλει από κίνα με standard shipping και δεν το βιάζεσαι σε κανα 25αρια με 30 μέρες το πολύ θα είναι εδώ και δεν θα πληρώσεις τπτ παραπάνω. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chuckkkkkk Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αν στείλει από Ιταλία δεν θα έχεις πρόβλημα, καλά είναι να στέλνεις μήνυμα και να ρωτάς αν μπορεί να στείλει από την χώρα που θες. Αν πάλι στείλει από κίνα μπορείς να κάνεις dispute και να πάρεις τα χρήματα πίσω και να παραγγείλεις από αλλού, αν πάλι στείλει από κίνα με standard shipping και δεν το βιάζεσαι σε κανα 25αρια με 30 μέρες το πολύ θα είναι εδώ και δεν θα πληρώσεις τπτ παραπάνω. Του ειπα οτι πρεπει να φυγει απο ευρωπη για να αποφυγω τελωνειο.. αλλα φοβαμαι το ενδεχομενο να φυγει απο αλλου κ να να μου κανει εκτελωνισμο η dhl ... αν γινει αυτο... παπαλα. anyway θα δω πως θα παει. Απο τη στιγμη που επελεξα ship from italy λογικα αν εχω θεμα με τελωνειο θα μπορεσω να παρω τα λεφτα μου πισω. Thanks για το reply! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, chuckkkkkk είπε Του ειπα οτι πρεπει να φυγει απο ευρωπη για να αποφυγω τελωνειο.. αλλα φοβαμαι το ενδεχομενο να φυγει απο αλλου κ να να μου κανει εκτελωνισμο η dhl ... αν γινει αυτο... παπαλα. anyway θα δω πως θα παει. Απο τη στιγμη που επελεξα ship from italy λογικα αν εχω θεμα με τελωνειο θα μπορεσω να παρω τα λεφτα μου πισω. Thanks για το reply! τπτ να σαι καλά , Δεν θα στείλει με dhl αν δεν το ζητήσεις εσύ γιατί έχει πολλά έξοδα, 99% να στείλει με standard shipping από κίνα. Έχω πάρει πάνω από 40 δέματα μετά το Ιούλιο όλα με standard shipping και με saver shipping δεν έχω πληρώσει καμία φορά κάτι παραπάνω και ήρθαν όλα στη πόρτα μου με ελτα. Και κάποια δέματα που έχω πάρει από ευρωπαϊκή αποθήκη Πολωνία και Γαλλία έχουν έρθει με άλλα courier πάλι δεν πλήρωσα τπτ παραπάνω. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos18 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Καλησπερα παιδια, εχω 3 δεματα τα οποια περιμενω να ερθουν με aliexpress standard και saver shipping, απ οτι ειδα στο tracking εχουν φτασει Ουγγαρια αλλα δν εχουν φανει ακομα Ελλαδα, περιπου ποσο χρονο κανουν για να φανουν οτι εφτασαν εδω? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Vaggos18 είπε Καλησπερα παιδια, εχω 3 δεματα τα οποια περιμενω να ερθουν με aliexpress standard και saver shipping, απ οτι ειδα στο tracking εχουν φτασει Ουγγαρια αλλα δν εχουν φανει ακομα Ελλαδα, περιπου ποσο χρονο κανουν για να φανουν οτι εφτασαν εδω? Ευχαριστω. Καλησπέρα, κοιτάζοντας τα δέματα μου μέσο όρο κάνει 5-6 μέρες, όταν φτάσει Ελλάδα τα ελτα μπορεί να κάνουν τόσες μόνο για να ανοίξουν το σάκο λολ. Τα πιο πολλά δέματα που μου έχουν έρθει από Κίνα κάνανε 28 μέρες το standard και 32 περίπου το saver σύνολο , τελευταία 2 δέματα κάνανε 23 και 25 μέρες! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggos18 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, κοιτάζοντας τα δέματα μου μέσο όρο κάνει 5-6 μέρες, όταν φτάσει Ελλάδα τα ελτα μπορεί να κάνουν τόσες μόνο για να ανοίξουν το σάκο λολ. Τα πιο πολλά δέματα που μου έχουν έρθει από Κίνα κάνανε 28 μέρες το standard και 32 περίπου το saver σύνολο , τελευταία 2 δέματα κάνανε 23 και 25 μέρες! Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση, πάνε 9 μέρες κοντά που έφυγε το πρώτο δέμα που παρήγγειλα από Ουγγαρία και ακόμα δεν έχει φανεί Ελλάδα οπότε λες να έχει φτάσει και απλά να μην έχουν ανοιξει τον σάκο? Είναι από τις πρώτες παραγγελίες που κάνω γενικά από AliExpress και προσπαθώ να πάρω μια ιδέα τι παίζει με τους χρόνους σε σχέση με το banggood που ψωνίζω αρκετό καιρό και είχα πάθει πλάκα με παλιούς χρόνους παράδοσης από Κίνα(8 με 10 μέρες!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα