Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε 4 ημέρες συμπληρώνω 60 ημέρες απο την παραγγελία (Νοέμβριος 2018)και ούτε φωνή ούτε ακρόαση (δεν ξέρω καν αν έχει φτάσει Ελλάδα γιατι δεν έχει tracking). 

1.) Να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή και να ανοίξω dispute ; 

2.)  Σε περίπτωση που έρθει το δέμα αργότερα και έχω δικαιωθεί με refund απο το aliexpress πως στέλνω τα χρήματα στον κινέζο;  Ποιός τρόπος βολεύει; (με paypal να υποθέσω;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, molot12 είπε

Σε 4 ημέρες συμπληρώνω 60 ημέρες απο την παραγγελία (Νοέμβριος 2018)και ούτε φωνή ούτε ακρόαση (δεν ξέρω καν αν έχει φτάσει Ελλάδα γιατι δεν έχει tracking). 

2.)  Σε περίπτωση που έρθει το δέμα αργότερα και έχω δικαιωθεί με refund απο το aliexpress πως στέλνω τα χρήματα στον κινέζο;  Ποιός τρόπος βολεύει; (με paypal να υποθέσω;) 

Είτε ζητάς παράταση της προθεσμίας είτε λες ότι δεν την έλαβες λίγο πριν λήξει η προθεσμία. Οταν τη λάβεις συννενοείσαι με τον πωλητή για τον τρόπο πληρωμής

• Like 1

4 ώρες πριν, molot12 είπε

Το οτι συμπληρωνεις 60 μερες δεν λεει κατι, πρεπει να κοιταξεις ακριβως το count down που εχει η παραγγελια σου (συνηθως διαφερουν αυτα δεν ειναι φιξ).

Μονο οταν τελειωσει το count down κανεις dispute.

2 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Όταν τελειώσει το count down πόσες μέρες ισχύει το dispute μετά;

Εγω το κανω με το που τελειωνει αλλα νομιζω σου αφηνει καποιες μερες περιθωριο.

• Like 1

4 λεπτά πριν, chrisk είπε

Aν από το tracking φαίνεται ότι έχει φτάσει Ελλάδα και κωλοβαράει το δικό μας τελωνείο όμως, δικαιούσαι dispute???

Α οχι σε οσα εχουν tracking δεν κανεις dispute, μονο σε οσα δεν εχουν.

2 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Α οχι σε οσα εχουν tracking δεν κανεις dispute, μονο σε οσα δεν εχουν.

Αρα σε οσα μπορεις να δεις που ειναι απλα περιμμενεις?Ειναι 100% αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Αρα σε οσα μπορεις να δεις που ειναι απλα περιμμενεις?Ειναι 100% αυτο?

Το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι πως αν μετα παραλαβεις μπορουν να το δουν οποτε θα πρεπει μετα να μιλησεις παλι με τον πωλητη και να κανεις αγορα στο λινκ που θα σου στειλει. Βεβαια αν ανοιξεις dispute και απο το Alie δουν οτι το πακετο ειναι στο τελωνειο ισως να μην συμφωνησουν μαζι σου. Μπερδεμα με λιγα λογια.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1

Στις 14/1/2019 στις 7:07 ΜΜ, molot12 είπε

Eπιτέλους παρέλαβα σήμερα 48 ωρες πριν λήξει η προθεσμία των 60 ημερών και δεν χρειάστηκε να κάνω dispute.  Ολα εντάξει, υπομονή συμφορουμίτες, τελικά ακόμα και untracked πακέτα με China post small packet ... κάποτε έρχονται :) 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως απο το καλοκαιρι εχω 50% παραλαβη. Πρεπει να εχω κανει πανω απο 15 παραγγελιες απο aliexpress ebay gearbest και δεν εχω λαβει τα μισα. Εχω την εντυπωση οτι στο τελεωνειο "χανονται" αρκετα untracked (αναλογα τι θα αρεσει στους τελωνειακους. Αλλωστε ποιος τους ελεγχει!!!). Πριν την αλλαγη στο τελωνειο ειχα πανω απο 100 παραγγελιες και μονο μια ειχε χαθει!!! Σε πολλα λεει Arrival at Destination Post (Country: GR) και απο κει και περα χανονται. Ουτε εντοπιζονται απο elta

Επεξ/σία από giokspy

Αυτο αποκλειεται γιατι τα αφηνει στη σπιτονυκοκοιρα που τη ξέρει καο δεν εχει προσβαση αλλος. Αλλωστε 7 χρονια δεν ειχα κανενα θεμα. Ξερει κανεις αν επισυρεφουν ευκολα τα ποσα απο alliexpress γιατι δεν εχουν PayPal. Για 2 επεξεργαστρς παντως που ειχα θεμα ακομα να μου απαντησουν

Κάνε dispute στην συναλλαγή σου στο alixpress και στα επιστρέφουν αν είναι κομπλέ οι λόγοι κτλπ κτλπ 

Βάλε δεν παρέλαβα και δεν ήρθε το δέμα (στα reason) και από εκεί και πέρα θα δικαιώθεις (κατά μεγάλη πιθανότητα) 😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...