Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/1/2022 στις 5:31 ΠΜ, nikosgiann78 είπε

Τίποτα δεν θα κάτσει (εν εννοείτε χρησιμοποιήσει ο Κινέζος τρόπο αποστολής που δεν δημιουργεί γενικά πρόβλημα με τα τελωνεία (γιατί απλά θα τυπώσει tracking number από παραγγελία μικρότερη από 150 ευρώ)!!! Πολύ απλά, θα χρησιμοποιήσει ο Κινέζος την μία παραγγελία των 100 ευρώ, για να τυπώσει το tracking number (και απλά θα κάνεις εσύ confirm και την 2η όταν παραλάβεις το προϊόν, για να πάρει όλα του τα λεφτά!), και μετά να κάνει shipping. Θα σου πει όμως ότι δεν μπορεί το tracking number που θα τυπώσει να το ανεβάσει και στις 2 παραγγελίες(το σύστημα δεν θα τον αφήνει), οπότε θα αναγκαστεί να ανεβάσει ένα fake tracking number στην 2η παραγγελία!!! ;)

Επί την ευκαιρία, θα σου ρίξω και μια 'βόμβα' τώρα. Αν θες, μπορείς να βάλεις και μια 2η διεύθυνση shipping στο Aliexpress η οποία βρίσκεται στο Ισραήλ (επέλεξε δηλ. το Ισραήλ σαν χώρα αποστολής)!!!! Απλά κοίτα από περιέργεια αν το Ισραήλ έχει ΦΠΑ!!! ;)  Έχει υπόψιν σου, ότι θα μπορούσες σε αυτή την 2η παραγγελία, να βάλεις σαν χώρα αποστολής το Ισραήλ (αφού έτσι και αλλιώς θα αναγκαστεί ο Κινέζος να ανεβάσει ένα fake tracking number, για να πάρει τα λεφτά του!!!!). 

Μπορείς να δεις ποιο είναι το αποτέλεσμα; Περιμένω απάντηση σου!!! ;)

Μόλις πάρεις πρέφα τι γίνεται, θα σου εξηγήσω και το επόμενο βήμα, και πίστεψε με θα το ακούσεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!!! ;)

Θα γινει με λεφτα χυμα αλλα για λογαριασμου εταιρειας. Δεν εχουν ερθει ακομα τα χρηματα, διερευνω λυσεις ακομα. 
γιατι χρειαζεται confirm για να πληρωθει; Απευθειας δεν πληρωμεται; alipay πως το λενε :) 

100€ πληρωμω περιμενω να φυγει και μετα δινω αλλη μια, γιατι φοβομουν μην τις κανει μια. Αυτο ηταν το σχεδιο.

Επεξ/σία από Vault13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, nikosgiann78 είπε

Όλα κυλούν ομαλά μέχρι στιγμής

Με ΕΛΤΑ θα ερθουν. Λογικα είχες αρχικό tracking number από LP....... και τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy for special goods'. Το UR......DE είναι απο Deutsche post και δεν έχεις καθόλου tracking (τα tracking number updates του αρχικου tracking number LP.... , από ενα σημείο και μετά είναι 'ότι να'ναι, οπότε μην τα λαμβάνεις καθόλου υπόψη, ακομη και αν σου λέει ότι το δέμα έφτασε στην destination country

Το δέμα σου ακόμα δεν έχει φτάσει στο PostNL κεντρο διαλογής στην Ευρώπη, και αυτό γιατί αυτά τα δέματα έχουν πολύ πιο αραιά πτήσεις για Ευρώπη, και ειδικά τώρα τελευταία πάνε πολύ αργά. Ένα δικό μου παρόμοιο πιο παλιό απο το δικό σου, έφτασε σήμερα εμένα στην Ευρώπη

Να 'σαι καλά, σ' ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!

22 ώρες πριν, Vault13 είπε

Θα γινει με λεφτα χυμα αλλα για λογαριασμου εταιρειας. Δεν εχουν ερθει ακομα τα χρηματα, διερευνω λυσεις ακομα. 
γιατι χρειαζεται confirm για να πληρωθει; Απευθειας δεν πληρωμεται; alipay πως το λενε :) 

100€ πληρωμω περιμενω να φυγει και μετα δινω αλλη μια, γιατι φοβομουν μην τις κανει μια. Αυτο ηταν το σχεδιο.

Πάντα με κάρτα πληρώνω. Δεν ασχολούμαι με άλλους τρόπους πληρωμής. Πάντως, μην ξεχάσεις αυτό που σου είπα με την 2η παραγγελία των 100 ευρώ να μου πεις, για να σε πάω παρακάτω!!!

28 λεπτά πριν, funkopop είπε

Με Cainiao super economy global να ρίξω παραγγελία ή δεν θα έρθει ποτέ;

Θα έρθει.

Το θέμα είναι το τελωνείο.

Στις 14/1/2022 στις 1:38 ΜΜ, Aurumnus είπε

Εξακριβωμένοι ασφαλείς τρόποι αποστολής από AliExpress για αποφυγή χρεώσεων από Τελωνείο είναι τα:

1. AliExpress Standard Shipping
  2. AliExpress Saver Shipping
  3. Cainiao Super Economy
  4. Cainiao Super Economy for Special Goods

Το Aliexpress Selection Saver έχει αναφερθεί μόνο μία φορά και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είναι ασφαλής τρόπος αποστολής ή όχι.

• Like 1

1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Θα έρθει.

Το θέμα είναι το τελωνείο.

Ναι το ξέρω για το τελωνείο αλλά στα μισά παίζει αυτός ο τρόπος αποστολής & το aliexpress standard shipping έχει ένα 4€. Πιο ακριβά από το ίδιο το προϊόν δλδ. Να μου πεις θα τα δώσω διπλά στο τελωνείο🧐 🤦🏼‍♀️

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ξεψαχνίσω & τους υπόλοιπους πωλητές μήπως & βρω άκρη.

9 λεπτά πριν, funkopop είπε

Ναι το ξέρω για το τελωνείο αλλά στα μισά παίζει αυτός ο τρόπος αποστολής & το aliexpress standard shipping έχει ένα 4€. Πιο ακριβά από το ίδιο το προϊόν δλδ. Να μου πεις θα τα δώσω διπλά στο τελωνείο🧐 🤦🏼‍♀️

Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα ξεψαχνίσω & τους υπόλοιπους πωλητές μήπως & βρω άκρη.

Αν δεν βιάζεσαι, κάνε υπομονή κάνα 20ήμερο, να μας ενημερώσει ο @nikosgiann78 που περιμένει μερικά πακέτα με Cainiao Super Economy Global.

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Aurumnus είπε

Αν δεν βιάζεσαι, κάνε υπομονή κάνα 20ήμερο, να μας ενημερώσει ο @nikosgiann78 που περιμένει μερικά πακέτα με Cainiao Super Economy Global.

Οκ ευχαριστώ, θα παρακολουθώ για εξελίξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, funkopop είπε

Με cainiao super economy global να ρίξω παραγγελία ή δεν θα έρθει ποτέ;

Αν βιάζεσαι, πες στον πωλητή να χρησιμοποιήσει τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy'. Μπορεί να μην το έχει επιλογή, αλλά να έχει την δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσει. UA558946365HU, UA558786933HU & UA559003093HU είναι αυτά που έχω στον δρόμο με 'Cainiao super economy GLOBAL' . Αυτό που περιμένω βασικά, είναι να φτάσουν στην Ουγγαρία και να δω αν θα γίνει τελωνειακή εκκαθάριση εκεί (που λογικά θα γίνει). Από ότι καταλαβαίνω, πρέπει να είναι το ίδιο με το Aliexpress saver shipping, απλά τα διαχειρίζεται άλλο κέντρο διαλογής στην Κίνα!!!

Πάντως, το UA555271355HU που έχω με 'Cainiao super economy', δουλεύει κανονικά (έγινε customs clearance στην Ουγγαρία). Αυτός ο τρόπος αποστολής, έτσι και αλλιώς ήξερα ότι δουλεύει (απλά σταμάτησαν το Bpost-Belgium Post- πλέον, και χρησιμοποιούν το Magyar Posta-Ουγγρικό ταχυδρομείο)

1.png

2.png

3.png

Χωρίς τίτλο.png

cainiao.png

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Thanks 1

Γεια σας παιδια, εχω και εγώ 1 δεμα αξίας άνω των 150 από Αλί, δεν έχω προ πληρωσει φόρο (δεν έχω θέμα να πληρωσω τις χρεώσεις, το ήξερα όταν αγόραζα). Το δεμα φαίνεται 1 μήνα τελωνείο. Είναι φυσιολογικό αυτό;

IMG_20220121_080911.jpg

3 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Αν βιάζεσαι, πες στον πωλητή να χρησιμοποιήσει τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy'. Μπορεί να μην το έχει επιλογή, αλλά να έχει την δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσει. UA558946365HU, UA558786933HU & UA559003093HU είναι αυτά που έχω στον δρόμο με 'Cainiao super economy GLOBAL' . Αυτό που περιμένω βασικά, είναι να φτάσουν στην Ουγγαρία και να δω αν θα γίνει τελωνειακή εκκαθάριση εκεί (που λογικά θα γίνει). Από ότι καταλαβαίνω, πρέπει να είναι το ίδιο με το Aliexpress saver shipping, απλά τα διαχειρίζεται άλλο κέντρο διαλογής στην Κίνα!!!

Πάντως, το UA555271355HU που έχω με 'Cainiao super economy', δουλεύει κανονικά (έγινε customs clearance στην Ουγγαρία). Αυτός ο τρόπος αποστολής, έτσι και αλλιώς ήξερα ότι δουλεύει (απλά σταμάτησαν το Bpost-Belgium Post- πλέον, και χρησιμοποιούν το Magyar Posta-Ουγγρικό ταχυδρομείο)

1.png

2.png

3.png

Χωρίς τίτλο.png

cainiao.png

είναι συστημένα αυτά μέχρι την παραλαβή ή μετά έρχονται σαν άπλα μόλις πατήσουν Ελλάδα γιατί το site των ελτα δεν αναγνωρίζει τον track number? περιμένω και γω ένα τέτοιο

Νέα εικόνα bitmap (3).png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ziaba είπε

είναι συστημένα αυτά μέχρι την παραλαβή ή μετά έρχονται σαν άπλα μόλις πατήσουν Ελλάδα γιατί το site των ελτα δεν αναγνωρίζει τον track number? περιμένω και γω ένα τέτοιο

Νέα εικόνα bitmap (3).png

Τα U?.........HU είναι unregistered (ΜΗ συστημένα). Βασικά βλέπεις το tracking μέχρι την στιγμή που ξεφορτώνεται εδώ στην Ελλάδα. Αυτό που δείχνεις, είναι στην Ουγγαρία τώρα, έτσι που το δείχνει. Μετά θα το στείλουν Ελλάδα (και θα δεις κάποια tracking number updates από το σύστημα των ΕΛΤΑ)

• Like 1

Καλησπέρα

Θέλω να παραγγείλω προτζεκτορα αξίας 480 ευρώ από aliexpress το οποίο βέβαια δεν περιλαμβάνει πληρωμένο εκτελωνισμό. Εχει επιλογές αποστολής 1.aliexpress standard shipping και 2. aliexpress premium shipping. Με ποια από τις 2 είναι καλύτερα να παραγγείλω μήπως και γλυτώσω το τελωνειο;

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2022 στις 1:02 ΠΜ, agelosk είπε

Καλησπέρα

Θέλω να παραγγείλω προτζεκτορα αξίας 480 ευρώ από aliexpress το οποίο βέβαια δεν περιλαμβάνει πληρωμένο εκτελωνισμό. Εχει επιλογές αποστολής 1.aliexpress standard shipping και 2. aliexpress premium shipping. Με ποια από τις 2 είναι καλύτερα να παραγγείλω μήπως και γλυτώσω το τελωνειο;

Ευχαριστώ πολυ

Φίλε, τι βάρος έχει ο προτζέκτορας; Είναι πάνω η κάτω από 2 κιλά;

Πάμε να δώσω και νέα από κάτι αποστολές που έχω με 'Cainiao super economy global' (για όποιον θυμάται). Αν πατήσεις και δεις τα tracking number, θα δεις ότι μπήκαν σε 'consolidated warehouse'. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι η διαχείριση γίνεται από Aliexpress sorting center. Θα βάλω και νεότερα όταν φτάσουν στην Ουγγαρία. Πάντως, από αυτά τα στοιχεία, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Χωρίς τίτλο.png

7 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Φίλε, τι βάρος έχει ο προτζέκτορας; Είναι πάνω η κάτω από 2 κιλά;

Πάμε να δώσω και νέα από κάτι αποστολές που έχω με 'Cainiao super economy global' (για όποιον θυμάται). Αν πατήσεις και δεις τα tracking number, θα δεις ότι μπήκαν σε 'consolidated warehouse'. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι η διαχείριση γίνεται από Aliexpress sorting center. Θα βάλω και νεότερα όταν φτάσουν στην Ουγγαρία. Πάντως, από αυτά τα στοιχεία, φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Χωρίς τίτλο.png

Να υποθέσω ότι οι παραγγελίες δεν έγιναν combined και αφορούν αγορές από ένα συγκεκριμένο πωλητή ανά tracking number;

Κόστος αγοράς για την κάθε μία από τις 3 αποστολές που περιμένεις; Κάτω από 10€;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...