Tzimmys Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 06/12, παρήγγειλα ένα digitizer από alliexpres, κόστους 8 €. Να μην τα πολυλογώ, μου ήρθε επιστολή από τελωνείο να προσκομίσω απόδειξη από την αγορά και απόδειξη από την τράπεζα. Το aliexpres δεν μου δίνει δυνατότητα να τυπώσω απόδειξη της συναλλαγής μου (την έχω ήδη ζητήσει από τον πωλητή, χωρίς να ξέρω όμως αν μπορεί να τη στείλει), οπότε έστειλε screenshot την συναλλαγή και του προϊόντος, το οποίο μάλιστα εξακολουθεί να κοστίζει 8 €. Επίσης, η πληρωμή έγινε μέσω revolut, η οποία μου δίνει την επιλογή να κατεβάσω σε pdf την συναλλαγή, αλλά δεν είναι καθόλου αναλυτική. Λέει μόνο το ποσό, την ημερομηνία και ένα απλό aliexpres. Μου ξαναστείλανε μηνυμα, ότι δεν δέχονται κανένα από τα δύο. Τι κάνω τώρα?
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Tzimmys είπε Στις 06/12, παρήγγειλα ένα digitizer από alliexpres, κόστους 8 €. Να μην τα πολυλογώ, μου ήρθε επιστολή από τελωνείο να προσκομίσω απόδειξη από την αγορά και απόδειξη από την τράπεζα. Το aliexpres δεν μου δίνει δυνατότητα να τυπώσω απόδειξη της συναλλαγής μου (την έχω ήδη ζητήσει από τον πωλητή, χωρίς να ξέρω όμως αν μπορεί να τη στείλει), οπότε έστειλε screenshot την συναλλαγή και του προϊόντος, το οποίο μάλιστα εξακολουθεί να κοστίζει 8 €. Επίσης, η πληρωμή έγινε μέσω revolut, η οποία μου δίνει την επιλογή να κατεβάσω σε pdf την συναλλαγή, αλλά δεν είναι καθόλου αναλυτική. Λέει μόνο το ποσό, την ημερομηνία και ένα απλό aliexpres. Μου ξαναστείλανε μηνυμα, ότι δεν δέχονται κανένα από τα δύο. Τι κάνω τώρα? Ολες οι τραπεζες δειχνουν μονο το ποσο και διπλα την εταιρεια, τι εννοεις δεν στο δεχτηκαν; Δεν γινεται να μην δεχτουν φωτο απο την συνναλαγη της καρτας (εκτος αν κανεις κατι αλλο). Επισης οταν λες οτι δεν σου δινει την δυνατοτητα το Aliexpress τι εννοεις; Δεν χρειαζεται να εκτυπωσεις κατι. Απλα η πατας print screen οταν θα εισαι στην σελιδα με τις αγορες και μετα paste στο word η κατεβαζεις ενα προγραμμα σαν το Snagit κανεις ενα screenshot την σελιδα αγορας και τους την στελνεις στο email οπως πρεπει να κανεις και με την Revolut. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από Salvation81
duende Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) σε γειτονικο forum δαβασα οτι ενος 3 πακετα κατω απο 22 ευρω του τα "κοστολογησαν" σα να ηταν 25 και δε δεχτηκαν τις αποδειξεις και τα screenshots και οτι στα ελτα του ειπαν και καλα "ετσι γινεται τωρα". δε ξερω τι παιζει, αλλα αμα τους τα στειλεις παλι οπως γραφει ο φιλος πιο πανω και στα αρνηθουν ξανα, δε παμε καλα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από duende
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, duende είπε σε γειτονικο forum δαβασα οτι ενος 3 πακετα κατω απο 22 ευρω του τα "κοστολογησαν" σα να ηταν 25 και δε δεχτηκαν τις αποδειξεις και τα screenshots και οτι στα ελτα του ειπαν και καλα "ετσι γινεται τωρα". δε ξερω τι παιζει, αλλα αμα τους τα στειλεις παλι οπως γραφει ο φιλος πιο πανω και στα αρνηθουν ξανα, δε παμε καλα Γιαυτο ΠΟΤΕ δεν βαζουμε παραπανω απο 1 παραγγελια μαζι στο Aliexpress.
chrisk Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Eγώ πάντως έχω 2 εκκρεμότητες που κοντεύουν από μήνα μέχρι 40ήμερο... Και τα 2 είναι παιχνιδάκια για τα παιδιά αξίας κάτω από 10€. 5/12/2018, 10:17:30 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 10/12/2018, 17:16:28 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΤΑΧ/ΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ
NIKOSKURT Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 γενικα απο οτι βλεπω απο πααααρα πολλους ... οσα ηρθαν 5-20 δεκ απο κινα ελλαδα ειναι σε αναμονη ..... γιατι πηρα πραγματακια απο 20-28 δεκ και σημερα μου ηρθαν! οποτε υπομονη
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 56 λεπτά πριν, NIKOSKURT είπε γενικα απο οτι βλεπω απο πααααρα πολλους ... οσα ηρθαν 5-20 δεκ απο κινα ελλαδα ειναι σε αναμονη ..... γιατι πηρα πραγματακια απο 20-28 δεκ και σημερα μου ηρθαν! οποτε υπομονη Εγώ έχω πράγματα από 20 Νοεμβρίου και ακόμα να έρθουν από aliexpress... Γίνεται πανικός λόγω εορτών.
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Υποψην πως τα μικρα και ελαφρια πακετα-φακελοι περνανε παντα πιο ευκολα απο μεγαλυτερα. Παραγγειλα κατι σκουφους τελη Δεκεμβριου και ηρθαν χθες.
Tzimmys Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 21 ώρες πριν, Tzimmys είπε Στις 06/12, παρήγγειλα ένα digitizer από alliexpres, κόστους 8 €. Να μην τα πολυλογώ, μου ήρθε επιστολή από τελωνείο να προσκομίσω απόδειξη από την αγορά και απόδειξη από την τράπεζα. Το aliexpres δεν μου δίνει δυνατότητα να τυπώσω απόδειξη της συναλλαγής μου (την έχω ήδη ζητήσει από τον πωλητή, χωρίς να ξέρω όμως αν μπορεί να τη στείλει), οπότε έστειλε screenshot την συναλλαγή και του προϊόντος, το οποίο μάλιστα εξακολουθεί να κοστίζει 8 €. Επίσης, η πληρωμή έγινε μέσω revolut, η οποία μου δίνει την επιλογή να κατεβάσω σε pdf την συναλλαγή, αλλά δεν είναι καθόλου αναλυτική. Λέει μόνο το ποσό, την ημερομηνία και ένα απλό aliexpres. Μου ξαναστείλανε μηνυμα, ότι δεν δέχονται κανένα από τα δύο. Τι κάνω τώρα? Μου στείλανε μνμ ότι από λάθος απαντήσανε και δεύτερη φορά, ότι τα δικαιολογητικά δεν είναι εντάξει και ότι το δέμα προχωράει κανονικά... Απλά, πληροφοριακά, θυμίστε μου λίγο. 22 ή 25 ευρώ είναι το μαξιμουμ ποσό για αποφυγή τελωνείου?
isay Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Tzimmys είπε Μου στείλανε μνμ ότι από λάθος απαντήσανε και δεύτερη φορά, ότι τα δικαιολογητικά δεν είναι εντάξει και ότι το δέμα προχωράει κανονικά... Απλά, πληροφοριακά, θυμίστε μου λίγο. 22 ή 25 ευρώ είναι το μαξιμουμ ποσό για αποφυγή τελωνείου? https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ 1
Salvation81 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Tzimmys είπε Μου στείλανε μνμ ότι από λάθος απαντήσανε και δεύτερη φορά, ότι τα δικαιολογητικά δεν είναι εντάξει και ότι το δέμα προχωράει κανονικά... Απλά, πληροφοριακά, θυμίστε μου λίγο. 22 ή 25 ευρώ είναι το μαξιμουμ ποσό για αποφυγή τελωνείου? 22 1
manolis940 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/1/2019 στις 8:28 ΜΜ, Tzimmys είπε Μου στείλανε μνμ ότι από λάθος απαντήσανε και δεύτερη φορά, ότι τα δικαιολογητικά δεν είναι εντάξει και ότι το δέμα προχωράει κανονικά... Απλά, πληροφοριακά, θυμίστε μου λίγο. 22 ή 25 ευρώ είναι το μαξιμουμ ποσό για αποφυγή τελωνείου? Στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει το detail της παραγγελίας και έγινε αποδεκτό. Όντως όταν τους έστειλα μια απόδειξη που εκδίδει το gearbest μου είχαν πει και μένα ότι δεν την δέχονται. Συνήθως πρέπει να στείλεις: την τραπεζική συναλλαγή ή την συναλλαγή με paypal Τις Λεπτομέρειές της παραγγελίας Και μια εικόνα του προ
Rpanagos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Εχει περασει σε κανενα τπτ απο τελωνειο? Τι γινετε?Το 'κλεισαν το μαγαζι?Τα παρατησαν? 😎 Ειμαι ενα μηνα + στο τελωνειο και ειναι σαν να βλεπω screenshot καθε μερα το ιδιο πραγμα...τελειωνουν και οι μερες απο το αλιεξπρες...
alexx Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Εγω ειμαι στην 48η μερα αναμονης (απο 16/12 στο τελωνειο)!!! μεχρι ποσες μερες μετα μας καλυπτει το aliexpress?
Rpanagos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, alexx είπε Εγω ειμαι στην 48η μερα αναμονης (απο 16/12 στο τελωνειο)!!! μεχρι ποσες μερες μετα μας καλυπτει το aliexpress? Δεν ξερω δεν το εχω φτασει μεχρι εκει σε καμια παραγγελια! Εγω ειμαι λιγο ποιο παλιος..απο 12/12 περιμμενω 🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα