Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, lobster είπε

Παιδιά, μια γνώμη!

Θα παραλάβω ποτέ;

Screen Shot 2022-01-18 at 11.55.49 (2).png

είμαστε και άλλοι στην ίδια κατάσταση,πχ εγώ έχω ένα αντίστοιχο σε εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11, άγνωστο αν και πότε θα παραλάβουμε

• Sad 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, radiotv είπε

είμαστε και άλλοι στην ίδια κατάσταση,πχ εγώ έχω ένα αντίστοιχο σε εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11, άγνωστο αν και πότε θα παραλάβουμε

Πριν ένα μήνα μου είχε έρθει κανονικά ένα από Ουγγαρία με AliExpress saver shipping με το που έφτασε σε 10 μέρες ήταν σπίτι μου... Τώρα ένα άλλο από 10/01 λέει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο δεν ξέρω γτ υπάρχουν τόσες αποκλίσεις στις ημερομηνίες.

Επεξ/σία από Annasp

31 λεπτά πριν, Annasp είπε

Πριν ένα μήνα μου είχε έρθει κανονικά ένα από Ουγγαρία με AliExpress saver shipping με το που έφτασε σε 10 μέρες ήταν σπίτι μου... Τώρα ένα άλλο από 10/01 λέει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο δεν ξέρω γτ υπάρχουν τόσες αποκλίσεις στις ημερομηνίες.

και σε εμένα κάποια που ήρθαν με saver shipping στις 7 και 9/11 ήρθαν γρήγορα στα χέρια μου, τώρα το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα άγνωστο, πέρυσι μου είχε έρθει ένα μετά από έξι μήνες, πάλι απο AliExpress αλλά με Yanwen,το δίκτυο μεταφοράς πάντως είναι το ίδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα που είχα πάρει με AliExpress saver shipping επέστρεψε Ουγγαρία update τελικά δεν επέστρεψε πήρα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και μου είπαν σήμερα ήρθε κανονικά.

Επεξ/σία από Annasp

παιδια καλησπερα μπορει να μου πει καποιος για αυτα τα 2 δεματα αν εφτασαν στα ελτα  η αν ειναι ακομα  Ελλαδα-αερολιμενας Αθηνων(κατ) διοτι  το parcel app λεει οτι εφτασε ενω στο site των ελτα λεει οτι dispatch unloaded UA543479843HU UA545482774HU  αν μπορει καποιος  να μου εξηγησει διοτι πρωτη φορα παραγγελνω 

3 ώρες πριν, zananiro είπε

Παιδιά με aliexpress standard shipping συνήθως με τι ταχυδρομείο τα στέλνουν? Μου έστειλαν ένα tracking με ολλανδικό της μορφής LSxxxxxxNL

κάποια στέλνει μέσω Ουγγαρίας αλλά επειδή μπουκωσε το ταχυδρομείο εκεί στέλνει και μέσω Ολλανδίας όπως το δικό σου, όταν φτάσει εδώ το διαχειρίζονται τα ΕΛΤΑ

12 λεπτά πριν, challabuser είπε

παιδια καλησπερα μπορει να μου πει καποιος για αυτα τα 2 δεματα αν εφτασαν στα ελτα  η αν ειναι ακομα  Ελλαδα-αερολιμενας Αθηνων(κατ) διοτι  το parcel app λεει οτι εφτασε ενω στο site των ελτα λεει οτι dispatch unloaded UA543479843HU UA545482774HU  αν μπορει καποιος  να μου εξηγησει διοτι πρωτη φορα παραγγελνω 

Δες το στην σελίδα των ΕΛΤΑ.  https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, lobster είπε

Παιδιά, μια γνώμη!

Θα παραλάβω ποτέ;

Από ότι δείχνει στο tracking που ανέβασες το πακέτο σου ήρθε Αθήνα 8 Νοεμβρίου 2021 και έφυγε ξανά για Ουγγαρία 9 Νοεμβρίου 2021, φτάνοντας τελικά πίσω στην Ουγγαρία 11Νοεμβρίου 2021. Δηλαδή έχει πάρει τον δρόμο για επιστροφή στην Κίνα ( πιθανό να έχει φτάσει και πίσω μετά από τόσο καιρό) , ψάξου με το aliexpress για refund

Επεξ/σία από dexterios

12 ώρες πριν, challabuser είπε

Έχουν φτάσει εδώ. Απλά, από εδώ και πέρα δεν έχεις updates, γιατί είναι semi-tracked tracking number (βλέπεις δηλ. το tracking μέχρι ένα σημείο της διαδρομής)

Πάμε να δώσω κάτι που τα έχω ξαναπεί... Τρόπος αποστολής 'Cainiao super economy' .... το δέμα έγινε 'customs cleared' στην Ουγγαρία... Οπότε όταν έρθει Ελλάδα, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αποδεικνύεται πλέον ότι ο τρόπος 'Cainiao super economy', είναι ΑΣΦΑΛΗΣ. Το έχω πει και το ξέρω αυτό, καθώς όπως είπα, το tracking number σε αυτόν τον τρόπο αποστολής, τυπώνεται από την ίδια την πλατφόρμα του Aliexpress

Χωρίς τίτλο.png

1.png

• Like 1

1 ώρα πριν, nikosgiann78 είπε

Έχουν φτάσει εδώ. Απλά, από εδώ και πέρα δεν έχεις updates, γιατί είναι semi-tracked tracking number (βλέπεις δηλ. το tracking μέχρι ένα σημείο της διαδρομής)

Πάμε να δώσω κάτι που τα έχω ξαναπεί... Τρόπος αποστολής 'Cainiao super economy' .... το δέμα έγινε 'customs cleared' στην Ουγγαρία... Οπότε όταν έρθει Ελλάδα, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αποδεικνύεται πλέον ότι ο τρόπος 'Cainiao super economy', είναι ΑΣΦΑΛΗΣ. Το έχω πει και το ξέρω αυτό, καθώς όπως είπα, το tracking number σε αυτόν τον τρόπο αποστολής, τυπώνεται από την ίδια την πλατφόρμα του Aliexpress

Χωρίς τίτλο.png

1.png

Καλημέρα θα ήθελα να σ κάνω μια ερώτηση έχω αυτή την αποστολή πήρα σήμερα στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μ λέει δεν έχει έρθει περνώ στο τηλεφωνικό κέντρο τον ΕΛΤΑ μ λέει είναι στο τελώνιο γιαυτο τ βλέπεις να έχει κολλήσει εκεί όταν όμως μπαίνουν τελωνείο τις προηγούμενες φορές μου τ έγραφε 27E73448-88CE-46F1-B8DD-D8BD42C7882A.png.2f2e12b96cad77d5a5394c7f5ea1fde9.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Viviandg είπε

Καλημέρα θα ήθελα να σ κάνω μια ερώτηση έχω αυτή την αποστολή πήρα σήμερα στο ταχυδρομείο της περιοχής μου μ λέει δεν έχει έρθει περνώ στο τηλεφωνικό κέντρο τον ΕΛΤΑ μ λέει είναι στο τελώνιο γιαυτο τ βλέπεις να έχει κολλήσει εκεί όταν όμως μπαίνουν τελωνείο τις προηγούμενες φορές μου τ έγραφε 27E73448-88CE-46F1-B8DD-D8BD42C7882A.png.2f2e12b96cad77d5a5394c7f5ea1fde9.png

Καταρχήν, μετά το 'εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο', δεν έχεις άλλο tracking update για αυτό το δέμα. Οπότε, δεν ξέρεις τώρα που είναι (μπορεί να είναι και στον τοπικό σου ταχυδρόμο). Στα ΕΛΤΑ, σου λένε ότι τους κατέβει, με τελωνεία και τέτοια ... καταρχήν, το δέμα το έχει εκτελωνίσει ήδη το Magyar Posta στις 30 Νοεμβρίου, οπότε δεν θα πάει καθόλου στον τελωνειακό έλεγχο.

Χωρίς τίτλο.png

Στις 18/1/2022 στις 11:57 ΠΜ, lobster είπε

Παιδιά, μια γνώμη!

Θα παραλάβω ποτέ;

Έτσι πως το βλέπω... το δέμα σου απλά γύρισε πίσω!!! 8 Νοεμβρίου έφτασε Ελλάδα, και 9 Νοεμβρίου το έστειλαν πίσω στην Ουγγαρία. Στις 11 Νοεμβρίου έφτασε πίσω στην Ουγγαρία :)

Επεξ/σία από nikosgiann78

21 ώρες πριν, radiotv είπε

κάποια στέλνει μέσω Ουγγαρίας αλλά επειδή μπουκωσε το ταχυδρομείο εκεί στέλνει και μέσω Ολλανδίας όπως το δικό σου, όταν φτάσει εδώ το διαχειρίζονται τα ΕΛΤΑ

Δες το στην σελίδα των ΕΛΤΑ.  https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx

εγω   LS021437848NL με Cainiao Standard For Special Goods πρωτη φορα που δεν εχω ιδεα τι γινετε με το τρακινγκ του... λιγες  διαφορετικες και αραιωμενες πληροφοριες σε τρακινγκ σελιδες   .... εκτος αν εχει  ερθει ελλαδα..δεν εχει ανοιξει και δεν εχει περαστει στο συστημα .. δεν ξερω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία είχα για πρώτη φορά δύο δέματα από Aliexpress που το τράκινγκ τους άλλαξε σε μορφή UR...DE. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Ήρθε με ΕΛΤΑ; Πλήρωσε ξανά τελωνείο; Πάντως το ένα που είχα παραγγείλει και απέκτησε τέτοιο κωδικό έχει αργήσει πολύ, σε σχέση με τα άλλα που είχα παραγγείλει μαζί μ' αυτό και ήρθαν με άλλη μεταφορική, ενώ το τράκινγκ του ανανεώνεται σπάνια.

Επεξ/σία από Tulipbaek

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nikoleo είπε

Πως το βλεπετε; Επεστρεψε Ουγγαρια ή ολα κυλουν ομαλα;

image.png.1561c22981b795da1a97e166c8b17d69.pngimage.png.cadd3702cdb1e9258d056ddebe88f3d4.png

Όλα κυλούν ομαλά μέχρι στιγμής

16 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε

Τελευταία είχα για πρώτη φορά δύο δέματα από Aliexpress που το τράκινγκ τους άλλαξε σε μορφή UR...DE. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Ήρθε με ΕΛΤΑ; Πλήρωσε ξανά τελωνείο; Πάντως το ένα που είχα παραγγείλει και απέκτησε τέτοιο κωδικό έχει αργήσει πολύ, σε σχέση με τα άλλα που είχα παραγγείλει μαζί μ' αυτό και ήρθαν με άλλη μεταφορική, ενώ το τράκινγκ του ανανεώνεται σπάνια.

Με ΕΛΤΑ θα ερθουν. Λογικα είχες αρχικό tracking number από LP....... και τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy for special goods'. Το UR......DE είναι απο Deutsche post και δεν έχεις καθόλου tracking (τα tracking number updates του αρχικου tracking number LP.... , από ενα σημείο και μετά είναι 'ότι να'ναι, οπότε μην τα λαμβάνεις καθόλου υπόψη, ακομη και αν σου λέει ότι το δέμα έφτασε στην destination country

3 ώρες πριν, NIKOSKURT είπε

εγω   LS021437848NL με Cainiao Standard For Special Goods πρωτη φορα που δεν εχω ιδεα τι γινετε με το τρακινγκ του... λιγες  διαφορετικες και αραιωμενες πληροφοριες σε τρακινγκ σελιδες   .... εκτος αν εχει  ερθει ελλαδα..δεν εχει ανοιξει και δεν εχει περαστει στο συστημα .. δεν ξερω

Το δέμα σου ακόμα δεν έχει φτάσει στο PostNL κεντρο διαλογής στην Ευρώπη, και αυτό γιατί αυτά τα δέματα έχουν πολύ πιο αραιά πτήσεις για Ευρώπη, και ειδικά τώρα τελευταία πάνε πολύ αργά. Ένα δικό μου παρόμοιο πιο παλιό απο το δικό σου, έφτασε σήμερα εμένα στην Ευρώπη

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Thanks 1

Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο - οπότε συμβαίνει αυτό - αγορά 3 Ιανουαρίου από Ali με standard shipping αντικείμενο αξίας 45€, και αύριο (20 Ιανουαρίου) φθάνει στην πόλη μου μέσω του γνωστού δρομολογίου Ουγγαρίας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...