Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλημέρα.Έχω καιρό να πάρω από aliexpress και θέλω να παραγγείλω κάτι που κοστίζει 43 ευρώ,από Κίνα. Πληρώνω τελωνείο ή όχι γιατί πλέον συμπεριλαμβάνει το φόρο στην τελική τιμή(vat).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Καλημέρα.Έχω καιρό να πάρω από aliexpress και θέλω να παραγγείλω κάτι που κοστίζει 43 ευρώ,από Κίνα. Πληρώνω τελωνείο ή όχι γιατί πλέον συμπεριλαμβάνει το φόρο στην τελική τιμή(vat).

Θεωρητικά όχι εκτος αν εχει τιμη > 150€

20 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Πόσες μέρες θα πάρει περίπου από σήμερα μέχρι να φθάσουν οι παραγγελίες σε αυτό το στάδιο που περιμένεις;

Περίπου 30;

Μπορεί να γίνει και σε 10-15 μέρες

• Like 1

Τι καταλαβενετε απο εδω, εχει φτασει Ελλαδα? Ειναι δυνατον να εφτασε τοσο γρηγορα ΚΑΙ να εγινε και εκτελωνισμος? Η μηπως βρισκεται Ουγγαρια?

Untitled.png

Αυτή τη μαγκιά με τη λάθος διεύθυνση την κάνανε κάπως πολύ ξαφνικά. Με το που άλλαξε το έτος ξαφνικά. Λέτε να την ψηλιάστηκαν με το Κίνα μέσω Ουγγαρίας και να το κάνουν επίτηδες ή ξέχασα πάλι να πάρω τα χάπια μου; Γιατί μίλησα με μία στο αεροδρόμειο για μια αυθημερών επιστροφή που μου κάνανε και μου πετάει κι ένα άσχετο «Από Κίνα δεν είναι αυτά;».

13 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Εγώ με 27€ παραγγελία, δεν πλήρωσα τελωνείο από ALI.

Σε ένα προϊόν στο aliexpress έχει σαν επιλογές :
- Free Shipping From China to Greece via AliExpress Saver Shipping
- Shipping: € 3,77 From China to Greece via AliExpress Standard Shipping

Ειναι και οι δύο επιλογές εντάξει ή μόνο το AliExpress Standard Shipping δεν εχει τελωνειο ή επιπλέον έξοδα;

39 λεπτά πριν, teo010 είπε

Σε ένα προϊόν στο aliexpress έχει σαν επιλογές :
- Free Shipping From China to Greece via AliExpress Saver Shipping
- Shipping: € 3,77 From China to Greece via AliExpress Standard Shipping

Ειναι και οι δύο επιλογές εντάξει ή μόνο το AliExpress Standard Shipping δεν εχει τελωνειο ή επιπλέον έξοδα;

Στις 14/1/2022 στις 1:38 ΜΜ, Aurumnus είπε

Εξακριβωμένοι ασφαλείς τρόποι αποστολής από AliExpress για αποφυγή χρεώσεων από Τελωνείο είναι τα:

1. AliExpress Standard Shipping
  2. AliExpress Saver Shipping
  3. Cainiao Super Economy
  4. Cainiao Super Economy for Special Goods

Το Aliexpress Selection Saver έχει αναφερθεί μόνο μία φορά και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είναι ασφαλής τρόπος αποστολής ή όχι.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Τι καταλαβενετε απο εδω, εχει φτασει Ελλαδα? Ειναι δυνατον να εφτασε τοσο γρηγορα ΚΑΙ να εγινε και εκτελωνισμος? Η μηπως βρισκεται Ουγγαρια?

Untitled.png

Ουγγαρία έχει φτάσει, και απλά γίνεται τελωνειακή εκκαθάριση εκεί. Μετά θα σταλεί στην Ελλάδα

53 λεπτά πριν, teo010 είπε

Το AliExpress Standard Shipping είναι συστημένο και το saver όχι;

Ακριβώς

10 ώρες πριν, Vault13 είπε

Θελω αν αγορασω cpu αξιας 200€ που θα την σπασω σε 100+100€. Μπορω και 50 50 50 50.

Αν κατσει τελωνειο, ποσο θα ειναι λετε; 

Τίποτα δεν θα κάτσει (εν εννοείτε χρησιμοποιήσει ο Κινέζος τρόπο αποστολής που δεν δημιουργεί γενικά πρόβλημα με τα τελωνεία (γιατί απλά θα τυπώσει tracking number από παραγγελία μικρότερη από 150 ευρώ)!!! Πολύ απλά, θα χρησιμοποιήσει ο Κινέζος την μία παραγγελία των 100 ευρώ, για να τυπώσει το tracking number (και απλά θα κάνεις εσύ confirm και την 2η όταν παραλάβεις το προϊόν, για να πάρει όλα του τα λεφτά!), και μετά να κάνει shipping. Θα σου πει όμως ότι δεν μπορεί το tracking number που θα τυπώσει να το ανεβάσει και στις 2 παραγγελίες(το σύστημα δεν θα τον αφήνει), οπότε θα αναγκαστεί να ανεβάσει ένα fake tracking number στην 2η παραγγελία!!! ;)

Επί την ευκαιρία, θα σου ρίξω και μια 'βόμβα' τώρα. Αν θες, μπορείς να βάλεις και μια 2η διεύθυνση shipping στο Aliexpress η οποία βρίσκεται στο Ισραήλ (επέλεξε δηλ. το Ισραήλ σαν χώρα αποστολής)!!!! Απλά κοίτα από περιέργεια αν το Ισραήλ έχει ΦΠΑ!!! ;)  Έχει υπόψιν σου, ότι θα μπορούσες σε αυτή την 2η παραγγελία, να βάλεις σαν χώρα αποστολής το Ισραήλ (αφού έτσι και αλλιώς θα αναγκαστεί ο Κινέζος να ανεβάσει ένα fake tracking number, για να πάρει τα λεφτά του!!!!). 

Μπορείς να δεις ποιο είναι το αποτέλεσμα; Περιμένω απάντηση σου!!! ;)

Μόλις πάρεις πρέφα τι γίνεται, θα σου εξηγήσω και το επόμενο βήμα, και πίστεψε με θα το ακούσεις με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!!! ;)

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...