Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Εξακριβωμένοι ασφαλείς τρόποι αποστολής από AliExpress για αποφυγή χρεώσεων από Τελωνείο είναι τα:

1. AliExpress Standard Shipping
  2. AliExpress Saver Shipping
  3. Cainiao Super Economy
  4. Cainiao Super Economy for Special Goods

Το Aliexpress Selection Saver έχει αναφερθεί μόνο μία φορά και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είναι ασφαλής τρόπος αποστολής ή όχι.

Αν και με αυτή την μέθοδο το tracking number τυπώνεται κατευθείαν από την πλατφόρμα του AliExpress, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
Θα πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή.

Ίσως ο @nikosgiann78 να γνωρίζει.

Όλα τα tracking number που τυπώνονται από την πλατφόρμα του Aliexpress, είναι 'ασφαλή'. Βασικά για 'Aliexpress saver shipping' μου φαίνεται έτσι πως το λες. Ρώτα τον πωλητή καταρχήν.

Αν σου είναι εύκολο, στείλε και το link να ρίξω μια ματιά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Αφού μίλησες μαζί τους, γιατί δεν σε άφησαν να πεταχτείς από εκεί να πας να το πάρεις (με την προϋπόθεση ότι είσαι σχετικά κοντά και μπορείς) ή να σου έδιναν ένα email να τους έστελνες τα παραστατικά του πακέτου (διεύθυνση, ονοματεπώνυμο, tracking, κόστος πληρωμής, κτλ);

Τι αυτοματοποιημένη διαδικαστική στοκιά είναι αυτή από μέρους τους.

ρώτησα και μου είπαν οτι πάνω το πακέτο δε γράφει κανένα στοιχείο παραλήπτη..οπότε δε μπορούν να πιστοποιήσουν οτι ειναι δικό μου.

• Sad 1

Πάμε να δώσω και άλλα νέα.... φαίνεται τώρα ότι άλλαξαν τον τρόπο που διαχειρίζονται τα δέματα 'Cainiao super economy GLOBAL'. Και αυτό γιατί, επίτηδες έβαλα μερικές παραγγελίες με 'Cainiao super economy GLOBAL', για να δω πως θα γίνει η διαχείριση. Τρεις πωλητές μου έδωσαν tracking number από 'Aliexpress saver shipping' πρακτικά (UH.........HU), οπότε μάλλον έχουν διορθώσει το λάθος που υπήρχε. Βέβαια, μένει να αρχίσω να βλέπω τα tracking number updates, για να δω τι θα γίνει. Αλλά, αν συνεχιστεί έτσι, φαίνεται ότι 'Cainiao super economy', 'Cainiao super economy GLOBAL' & 'Aliexpress saver shipping', ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο πράγμα!!! ;)

1.png

2.png

3.png

• Like 3

Καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω από aliexpress ένα μικρό αξεσουάρ 15€, επιλέγω μέθοδο αποστολής Aliexpress standard free shipping κ πληρώνω με κάρτα; Πρώτη φορά παραγγελία από Ali κ συνήθως αγοράζω με PayPal..

8 hours ago, mpampis81 said:

Καλησπέρα, θέλω να παραγγείλω από aliexpress ένα μικρό αξεσουάρ 15€, επιλέγω μέθοδο αποστολής Aliexpress standard free shipping κ πληρώνω με κάρτα; Πρώτη φορά παραγγελία από Ali κ συνήθως αγοράζω με PayPal..

Ναι. Έχεις αυτή την δυνατότητα. Το ίδιο κάνω και εγώ (πάντα πληρώνω με κάρτα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Παρεγγειλα κάποια πράγματα με AliExpress Saver shipping και θα έρθουν με magyar posta. Όμως ξέχασα να γράψω το επώνυμο μου. Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι σωστά. Πρώτον, υπάρχει περίπτωση να το λάβω; και δεύτερον παίζει κάποιο επιπλέον τέλος; το ΦΠΑ είναι πληρωμένο ήδη από το Ali

Επεξ/σία από kitharas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, λογικό που βάζουν καπέλο στις παραγγελίες τα ΕΛΤΑ. Κακώς που δεν τους χορηγούν και φανελάκια......🤪

Αυτό είναι ένα δέμα, το οποίο όταν έρθει θα σας πω την ιστορία του.....

Screenshot.png

Επεξ/σία από toni31

απο 5 Δεκεμβριου με  Cainiao Standard For Special Goods  LS021437848NL .... γτ δεν εχω ελεγχο του τι γινετε? περα απο ενα στοπ στην ολλανδια στις 27 ? οποιος θελει να τσεκαρει η ξερει κατι για το συγκεκριμενο τρακινγκ ναμπερ

12 hours ago, mpampis81 said:

το standard shipping έρχεται με συστημένο στην πόρτα σου, προσοχή με το saver shipping που έρχεται με απλό, ακόμη και αν δεν το λάβεις δεν σου δίνουν τα χρήματα πίσω,την πάτησα με ένα ζευγάρι γάντια αξίας 4€ που δείχνει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από 15/11 και το AliExpress μου λέει είναι στο ταχυδρομείο σου πήγαινε πάρτο, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, έχασα 4€,με το συστημένο όμως μπορείς να αποδείξεις αν το έλαβες ή όχι

On 13/1/2022 at 10:25 ΠΜ, Geobe said:

Στην δική μου περίπτωση από την στιγμή που θα φύγει από Αθήνα σε 2-3 μέρες θα είναι στην πόλη μου και το πολύ σε άλλες 2 θα μου το φέρει το τοπικό κατάστημα. Το θέμα είναι πότε θα φύγει από Αθήνα και πώς μπορείς να αποδείξεις στο AliExpress ότι δεν έχεις παραλάβει και ότι δεν είναι στο ταχυδρομείο το πακέτο;

Τελικά μετά από σχεδόν 2 μήνες παρέλαβα το δικό μου (με κωδικό UA536107648HU) την Παρασκευή και στο tracking δεν φαίνεται καμία αλλαγή. Καλή υπομονή σε όσους περιμένουν.

• Like 1

On 15/1/2022 at 4:34 ΠΜ, nikosgiann78 said:

Πάμε να δώσω και άλλα νέα.... φαίνεται τώρα ότι άλλαξαν τον τρόπο που διαχειρίζονται τα δέματα 'Cainiao super economy GLOBAL'. Και αυτό γιατί, επίτηδες έβαλα μερικές παραγγελίες με 'Cainiao super economy GLOBAL', για να δω πως θα γίνει η διαχείριση. Τρεις πωλητές μου έδωσαν tracking number από 'Aliexpress saver shipping' πρακτικά (UH.........HU), οπότε μάλλον έχουν διορθώσει το λάθος που υπήρχε. Βέβαια, μένει να αρχίσω να βλέπω τα tracking number updates, για να δω τι θα γίνει. Αλλά, αν συνεχιστεί έτσι, φαίνεται ότι 'Cainiao super economy', 'Cainiao super economy GLOBAL' & 'Aliexpress saver shipping', ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο πράγμα!!! ;)

1.png

2.png

3.png

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο!

Έχω αρκετά πράγματα που θέλω να αγοράσω και αν τα πάρω με "Cainiao Super Economy GLOBAL" το κόστος θα μειωθεί πολύ.

2 hours ago, Aurumnus said:

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο!

Έχω αρκετά πράγματα που θέλω να αγοράσω και αν τα πάρω με "Cainiao Super Economy GLOBAL" το κόστος θα μειωθεί πολύ.

Είναι οι πρώτες ενδείξεις που έχω μέχρι στιγμής, στις τελευταίες μου παραγγελίες. Μένει να δω κάποιο από αυτά, όταν θα φτάσει πρώτα στην Ουγγαρία, να γίνει customs cleared procedure

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Είναι οι πρώτες ενδείξεις που έχω μέχρι στιγμής, στις τελευταίες μου παραγγελίες. Μένει να δω κάποιο από αυτά, όταν θα φτάσει πρώτα στην Ουγγαρία, να γίνει customs cleared procedure

Πόσες μέρες θα πάρει περίπου από σήμερα μέχρι να φθάσουν οι παραγγελίες σε αυτό το στάδιο που περιμένεις;

Περίπου 30;

Επεξ/σία από Aurumnus

29 λεπτά πριν, chios είπε

UA538058145HU

Και εγώ από 23/11 ακόμα τίποτα μπορεί κάποιος να καταλάβει που βρίσκεται;

1321250265_Screenshot2022-01-16at23-31-33TrackingpackageUA538058145HU.png.71bbce9ea246162355a553ed45f15c91.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...