Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 @SpyrosGi Δεν δοκιμάζεις μήπως βρεις καμιά άκρη με τους Ούγγρους εδώ; Είναι πολύ πιθανό να μην πετύχεις κάτι, αλλά δεν έχεις να χάσεις και κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosGi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Orestis_G είπε @SpyrosGi Δεν δοκιμάζεις μήπως βρεις καμιά άκρη με τους Ούγγρους εδώ; Είναι πολύ πιθανό να μην πετύχεις κάτι, αλλά δεν έχεις να χάσεις και κάτι Έκανα φίλε μου..έχω στείλει 2 mail...αλλά τρίχες..είναι κουτοί..ο τύπος απο ΕΛΤΑ μου είπε οτι τα γράφουν είτε Ουγγρικά, οπότε δεν καταλαβαίνουν τίποτα, είτε δε γράφουν καθόλου στοιχεία, είτε κάνουν γράμματα γιατρού. Οπότε δε γίνεται τίποτα δυστυχώς. Έχασα 2 μήνες απ τη ζωή μου και πόσα εγκεφαλικά κύτταρα εξ αιτίας του **** Ούγγρου που ανέλαβε το δικό μου δέμα. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από SpyrosGi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Αυτό που λες βασικά, κάνει τα πράγματα να αλλάζουν!!! Αν ο τρόπος αποστολής 'Cainiao super economy GLOBAL' γίνεται combined delivery με άλλες παραγγελίες, τότε αυτό σημαίνει ότι το tracking number τυπώνεται από την πλατφόρμα του Aliexpress, και τα διαχειρίζονται από τα κέντρα διαλογής του ίδιου του Aliexpress!!! Αν είναι έτσι, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Το θέμα είναι να μας βοηθήσεις φίλος με κάποιο tracking number, για να δούμε!!! Μόλις μου έγινε τελικά και στις τελευταίες παραγγελίες που ανέφερα παραπάνω. Μόλις τα δέματα φτάσουν στο Acceptance Completed στάδιο (σύμφωνα με το parcel app), εκεί γίνονται combined και αποκτούν κωδικό aliexpress standard shipping. Επισυνάπτω για παράδειγμα ένα από τα δέματα που μόλις μου έγιναν combined και από Cainiao Super Economy Global αναβαθμίστηκε μαζί με τα άλλα σε Standard Shipping. 😁 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από Tulipbaek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosGi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Μόλις μου έγινε τελικά και στις τελευταίες παραγγελίες που ανέφερα παραπάνω. Μόλις τα δέματα φτάσουν στο Acceptance Completed στάδιο (σύμφωνα με το parcel app), εκεί γίνονται combined και αποκτούν κωδικό aliexpress standard shipping. Επισυνάπτω για παράδειγμα ένα από τα δέματα που μόλις μου έγιναν combined και από Cainiao Super Economy Global αναβαθμίστηκε μαζί με τα άλλα σε Standard Shipping. 😁 HU ? Καλή τύχη φίλος, μακάρι εσένα να έρθουν και να μην ειναι ένα απο τα εκατοντάδες χιλιάδες που στέλνονται πίσως όπως είπε ο υπάλληλος του ΕΛΤΑ και όπως έγινε και με εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Tulipbaek είπε Μόλις μου έγινε τελικά και στις τελευταίες παραγγελίες που ανέφερα παραπάνω. Μόλις τα δέματα φτάσουν στο Acceptance Completed στάδιο (σύμφωνα με το parcel app), εκεί γίνονται combined και αποκτούν κωδικό aliexpress standard shipping. Επισυνάπτω για παράδειγμα ένα από τα δέματα που μόλις μου έγιναν combined και από Cainiao Super Economy Global αναβαθμίστηκε μαζί με τα άλλα σε Standard Shipping. 😁 Της π......ας το κάγκελο πραγματικά!!! Αυτό είναι Aliexpress saver shipping ή Cainiao super economy tracking number, και, απλά ο Κινέζος επέλεξε 'Cainiao super econmy GLOBAL' για να το ανεβάσει στην πλατφόρμα. Το σίγουρο είναι ότι είναι online tracking number (έχει δηλ. τυπωθεί από την ίδια την πλατφόρμα του Aliexpress), για αυτό δεν έχεις πρόβλημα με το τελωνείο και το ΦΠΑ! . Δες και έναν ακριβώς ίδιο τύπο tracking number σαν 'Cainiao super economy'!!!! Εκτός και αν το Aliexpress αποφάσισε όλους αυτούς τους τρόπους αποστολής (Cainiao super economy, Cainiao super economy GLOBAL), να τους 'περνάει' από τα δικά του κέντρα διαλογής, για να σταματήσουν όλα τα προβλήματα. Αν θέλεις φίλος, κάνε απλά μια ερώτηση στον πωλητή αν το tracking number το τύπωσε από την πλατφόρμα του Aliexpress (επιλέγοντας εννοείτε 'Cainiao super economy GLOBAL)!!! Θα βοηθήσει πολύ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 19 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Της π......ας το κάγκελο πραγματικά!!! Αυτό είναι Aliexpress saver shipping ή Cainiao super economy tracking number, και, απλά ο Κινέζος επέλεξε 'Cainiao super econmy GLOBAL' για να το ανεβάσει στην πλατφόρμα. Το σίγουρο είναι ότι είναι online tracking number (έχει δηλ. τυπωθεί από την ίδια την πλατφόρμα του Aliexpress), για αυτό δεν έχεις πρόβλημα με το τελωνείο και το ΦΠΑ! . Δες και έναν ακριβώς ίδιο τύπο tracking number σαν 'Cainiao super economy'!!!! Εκτός και αν το Aliexpress αποφάσισε όλους αυτούς τους τρόπους αποστολής (Cainiao super economy, Cainiao super economy GLOBAL), να τους 'περνάει' από τα δικά του κέντρα διαλογής, για να σταματήσουν όλα τα προβλήματα. Αν θέλεις φίλος, κάνε απλά μια ερώτηση στον πωλητή αν το tracking number το τύπωσε από την πλατφόρμα του Aliexpress (επιλέγοντας εννοείτε 'Cainiao super economy GLOBAL)!!! Θα βοηθήσει πολύ Πιθανότατα να είναι του Aliexpress απόφαση, όπως λες, γιατί το ίδιο μου συνέβη και σε δέμα που έλαβα λίγες βδομάδες πριν, από άλλον πωλητή αυτή τη φορά. Θα ρωτήσω πάντως, κι αν μάθω, θα γράψω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 22 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Πιθανότατα να είναι του Aliexpress απόφαση, όπως λες, γιατί το ίδιο μου συνέβη και σε δέμα που έλαβα λίγες βδομάδες πριν, από άλλον πωλητή αυτή τη φορά. Θα ρωτήσω πάντως, κι αν μάθω, θα γράψω! Το σίγουρα πάντως είναι ένα: Αν το tracking number τυπώνεται κατευθείαν από την πλατφόρμα του Aliexpress (οι Κινέζοι το λένε 'online shipping method), τότε σίγουρα δεν έχεις πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, SpyrosGi είπε Κι εμένα 10/01 ήρθαν αθήνα και τώρα γράφει οτι γυρίζουν πίσω...οπότε ναι...τα κλάματα έχουν γίνει ποτάμι γιατι ήταν πακέτο με πολλά αντικείμενα..και τώρα προσπαθώ να το εξηγώ σε 10 διαφορετικούς Κινέζους το τι πάει στραβά...για να κάνω πάλι άμεσα τη παραγγελία. Ο ένας ο μάγκας, με έβαλε απλά να κάνω πάλι την παραγγελία πληρώνοντας 0.01€..οι άλλοι ακόμα να απαντήσουν. Dispute για refund δε μπορώ να κάνω γιατι στο ταχυδρομείο το έχουν βάλει οτι ήρθε αλλά δεν είχε αρκετές πληροφορίες για να το παραλάβω..οπότε παίζει να έχασα και τα χρήματά μου αν δεν ανταποκριθούν. Πότε το πήρες χαμπάρι ότι γυρίζει πίσω; Την ίδια μέρα ή πιο μετά; 2 ώρες πριν, SpyrosGi είπε HU ? Καλή τύχη φίλος, μακάρι εσένα να έρθουν και να μην ειναι ένα απο τα εκατοντάδες χιλιάδες που στέλνονται πίσως όπως είπε ο υπάλληλος του ΕΛΤΑ και όπως έγινε και με εμένα Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό! Είναι λόγω λάθους των ΕΛΤΑ; Των Ούγγρών; Των Κινέζων; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Θέλω να πάρω μια μπαταρία απο aliexpress για το κινητό μου ξέρετε αν θα έρθει ή θα κοπει στο τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpyrosGi Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Aurumnus είπε Πότε το πήρες χαμπάρι ότι γυρίζει πίσω; Την ίδια μέρα ή πιο μετά; Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό! Είναι λόγω λάθους των ΕΛΤΑ; Των Ούγγρών; Των Κινέζων; Την ίδια μέρα ρε...αν δεις τη φώτο..το πρωί ήρθε ειδοποίηση οτι ήρθε και οτι και καλα δεν ειναι ακριβής στοιχεία και μετά απο μια ώρα το έβαλανα για αποστολή πίσω στη Κινα. Εξ αιτίας των Ούγγρων απ ότι μου είπαν επειδή δε βάζουν τα στοιχεία σωστά ή καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 21 λεπτά πριν, SpyrosGi είπε Την ίδια μέρα ρε...αν δεις τη φώτο..το πρωί ήρθε ειδοποίηση οτι ήρθε και οτι και καλα δεν ειναι ακριβής στοιχεία και μετά απο μια ώρα το έβαλανα για αποστολή πίσω στη Κινα. Εξ αιτίας των Ούγγρων απ ότι μου είπαν επειδή δε βάζουν τα στοιχεία σωστά ή καθόλου. Αφού μίλησες μαζί τους, γιατί δεν σε άφησαν να πεταχτείς από εκεί να πας να το πάρεις (με την προϋπόθεση ότι είσαι σχετικά κοντά και μπορείς) ή να σου έδιναν ένα email να τους έστελνες τα παραστατικά του πακέτου (διεύθυνση, ονοματεπώνυμο, tracking, κόστος πληρωμής, κτλ); Τι αυτοματοποιημένη διαδικαστική στοκιά είναι αυτή από μέρους τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenpower22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Αγορα με 'Aliexpress Selection Saver' και ΦΠΑ προπληρωμενο ειναι ασφαλης? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από greenpower22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, greenpower22 είπε Καλημερα. Αγορα με 'Aliexpress Selection Saver' και ΦΠΑ προπληρωμενο ειναι ασφαλης? https://c.tenor.com/F4gWStw-cdAAAAAM/safety-is-a-dream-john.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenpower22 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logo15 είπε https://c.tenor.com/F4gWStw-cdAAAAAM/safety-is-a-dream-john.gif Νομιζα οτι ημουν στο insomnia κι οχι στο 9gag. Επειδη ειναι πρωτη φορα που θελω να παρω κατι απο κει μπορει καποιος αλλος να βοηθησει? Δεν εχει την επιλογη 'AliExpress Saver Shipping' αλλα μονο 'Aliexpress Selection Saver'. Εχουν διαφορα? Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2022 από greenpower22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2022 14 λεπτά πριν, greenpower22 είπε Επειδη ειναι πρωτη φορα που θελω να παρω κατι απο κει μπορει καποιος αλλος να βοηθησει? Δεν εχει την επιλογη 'AliExpress Saver Shipping' αλλα μονο 'Aliexpress Selection Saver'. Εχουν διαφορα? Εξακριβωμένοι ασφαλείς τρόποι αποστολής από AliExpress για αποφυγή χρεώσεων από Τελωνείο είναι τα: AliExpress Standard Shipping AliExpress Saver Shipping Cainiao Super Economy Cainiao Super Economy for Special Goods Το Aliexpress Selection Saver έχει αναφερθεί μόνο μία φορά και δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είναι ασφαλής τρόπος αποστολής ή όχι. Στις 21/10/2021 στις 8:52 ΜΜ, radiotv είπε Καλησπέρα, έχει παραλάβει κανείς με την μέθοδο AliExpress selection saver; Αν και με αυτή την μέθοδο το tracking number τυπώνεται κατευθείαν από την πλατφόρμα του AliExpress, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα πρέπει να ρωτήσεις τον πωλητή. Ίσως ο @nikosgiann78 να γνωρίζει. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα