βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, mp44christos είπε Πολυ τυχερος! Εγω περιμενω δεματα που ειναι ελλαδα απο 30/11 και 8/12 Αν ειμαι εγω τυχερος το παιδι εδω τι ειναι;;; 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 minutes ago, βασιλιάς βάτραχος said: Αν ειμαι εγω τυχερος το παιδι εδω τι ειναι;;; 😂😂 δεν μιλαω σε αυτον. μουτρα μια ζωη ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Περιμένω ένα φάκελο σταλμένο με AliExpress saver shipping τύπου U.......HU που δείχνει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11 έστειλα μέιλ στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ και μου απάντησαν ότι επειδή αρχίζει από U δεν μπορούν να το βρουν, μίλησα και με την τοπική διανομή και μου λένε ότι δεν είναι εκεί, άνοιξα dispute και μου λένε εμείς βλέπουμε ότι είναι στο τοπικό ταχυδρομείο και πήγαινε να το πάρεις,δεν δίνουν refund.Δειτε την φωτό στην οποία φαίνεται ότι το AliExpress saver shipping είναι ουσιαστικά Cainiao economy, εννοείται ότι αν δεν μου κάνουν refund θα προσφύγω στην Τράπεζα για αμφισβήτηση της χρέωσης,το έχουν παραχ#σει στο AliExpress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp44christos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 11 hours ago, radiotv said: Περιμένω ένα φάκελο σταλμένο με AliExpress saver shipping τύπου U.......HU που δείχνει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11 έστειλα μέιλ στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ και μου απάντησαν ότι επειδή αρχίζει από U δεν μπορούν να το βρουν, μίλησα και με την τοπική διανομή και μου λένε ότι δεν είναι εκεί, άνοιξα dispute και μου λένε εμείς βλέπουμε ότι είναι στο τοπικό ταχυδρομείο και πήγαινε να το πάρεις,δεν δίνουν refund.Δειτε την φωτό στην οποία φαίνεται ότι το AliExpress saver shipping είναι ουσιαστικά Cainiao economy, εννοείται ότι αν δεν μου κάνουν refund θα προσφύγω στην Τράπεζα για αμφισβήτηση της χρέωσης,το έχουν παραχ#σει στο AliExpress Ρε φιλε ρε φιλε... Τα εχουμε πει δεν φταιει το αλι αλλα ολο το συστημα. Αν ειναι πολλα τα λεφτα λυπάμαι. Πήγαινέ καταρχας στο τοπικο ελτα μπορει να στο βρουν. Εγω εχω παραλαβει δεμα 5 μηνες μετα. Σημερα μου ηρθε χαρτακι να παραλαβω δεμα που ηρθε αθηνα 4/1. Αν βιαζεσαι κατι το αλι δεν ειναι για σενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) παιδια στο track order του ali μου γραφει "Parcel at destination office for final delivery" με ημ/νια 10/1. Αυτο σημαινει οτι έφτασε στα ΕΛΤΑ της περιοχης μου και ν παω να το ζητησω; ή να περιμενω να μου ερθει ειδοποιηση; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2022 από pollop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Στις 10/1/2022 στις 1:05 ΜΜ, Geobe είπε Παραγγελία 18/11/2021 και φαίνεται κολλημένο Αθήνα από τις 16/12 χωρίς να έχω παραλάβει ακόμη. Κάποιος έγραψε σε προηγούμενη σελίδα ότι τα tracking numbers UA.....HU είναι semi-tracked και ότι μπορει να έχει προχωρήσει αλλά το κόβω λίγο χλωμό να έχει προχωρήσει και να μην το έχω πάρει ακόμη από τις 16/12.Το ali μετακίνησε το κλείσιμο της παραγγελίας ~1 μήνα αργότερα (ήταν να κλείσει αυτές τις μέρες και τώρα λέει ότι κλείνει σε 22 μέρες. Έχω αρχίσει να μετανιώνω που δεν έδωσα το 20αρικο να το πάρω από εδώ το εξάρτημα και περιμένω τόσο καιρό για να γλυτώσω 15 ευρώ. Edit: Παραγγελία του πατέρα μου από 17/12 με tracking UA....HU (combined που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν και δεν θα έπρεπε) την παρέλαβε σήμερα. Εγώ έχω πει ότι είναι semi-tracked τα tracking number UA.........HU. Για να στο αποδείξω, δες ένα δικό μου. Μετά την 'εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο', απλά scanάρετε από τον τοπικό μου ταχυδρόμο για να δείξει ότι το στέλνει στο ΕΛΤΑ Ευόσμου, ενώ δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Απλά το κάνει ο ίδιος ο ταχυδρόμος. Δεν ξέρω αν κάνουν το ίδιο οι ταχυδρόμοι και στις άλλες περιοχές της Ελλάδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 @pollop Με βάση συνδυασμό tracking από Ali, parcelsapp.com και elta courier, και δεδομένου ότι έχουμε ίδιο status σε ίδιες ημερομηνίες, και όσα έχουν αναφερθεί εδώ, θεωρώ ότι ο σάκκος ξεφορτώθηκε στο αεροδρόμιο, ανοίχτηκε και τα δέματα είναι στα χέρια των ΕΛΤΑ αυτή τη στιγμή. Το Arrive at local delivery office αναφέρεται από Cainiao, δεν υπάρχει στο tracking των ΕΛΤΑ σαν status, και είναι ίδια ώρα με την εκφόρτωση από το μεταφορικό μέσο, που είναι το τελευταίο status των ΕΛΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Orestis_G είπε @pollop Με βάση συνδυασμό tracking από Ali, parcelsapp.com και elta courier, και δεδομένου ότι έχουμε ίδιο status σε ίδιες ημερομηνίες, και όσα έχουν αναφερθεί εδώ, θεωρώ ότι ο σάκκος ξεφορτώθηκε στο αεροδρόμιο, ανοίχτηκε και τα δέματα είναι στα χέρια των ΕΛΤΑ αυτή τη στιγμή. Το Arrive at local delivery office αναφέρεται από Cainiao, δεν υπάρχει στο tracking των ΕΛΤΑ σαν status, και είναι ίδια ώρα με την εκφόρτωση από το μεταφορικό μέσο, που είναι το τελευταίο status των ΕΛΤΑ. Ευχαριστώ για την απάντηση, όποτε αν κατάλαβα καλά τα λεγόμενα σου, περιμένω ειδοποίηση απο τα ΕΛΤΑ της περιοχής μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Ακριβώς. Υποθέτω ότι το δέμα είναι στα χέρια των ΕΛΤΑ, αλλά δεν γνωρίζουμε σε ποιο σημείο της διαδρομής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
booogieman Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, μια βοηθεια, με το πρωτο θα πληρωσω τελωνειο ενω με το δευτερο οχι; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, booogieman είπε Καλησπέρα, μια βοηθεια, με το πρωτο θα πληρωσω τελωνειο ενω με το δευτερο οχι; Ευχαριστω Ναι! Να προσέχεις, όμως, διότι ακόμη κι αν επιλέξεις το δεύτερο, δεν αποκλείεται ο πωλητής να το στείλει με τον φθηνότερο γι' αυτόν τρόπο, που ίσως να είναι ο πρώτος. Θα σε συμβούλευα να επικοινωνήσεις μαζί του και να του τονίσεις ότι θες να αποσταλεί με τον συγκεκριμένο τρόπο για να αποφύγεις προβλήματα με το τελωνείο. Επίσης, να σημειώσω ότι προσωπικά τους τελευταίους 3-4 μήνες δεν ιδρώνει το αφτί μου ιδιαίτερα όταν παίρνω κάτι που στέλνεται με Cainiao Super Economy Global, γιατί πάντοτε στο τέλος το AliExpress συνδυάζει τις παραγγελίες μου σε μία ενιαία Combined παραγγελία και αναβαθμίζει το shipping method μόνο του σε aliexpress standard shipping (την πλέον ασφαλή μέθοδο) χωρίς εξτρά χρέωση. Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι έχεις παραγγείλει πάνω από ένα πράγμα και από διαφορετικούς πωλητές. Δε θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου και να μη συμβεί σ' εσένα, αλλά τον τελευταίο καιρό πήρα πολλά (αναγκαστικά) με την Global μέθοδο και ευτυχώς, πάντα μου συνδυάστηκαν οι παραγγελίες και αναβαθμίστηκε το shipping μόνο του, χωρίς να κολλήσει τίποτα τελικά τελωνείο. Απλά πληροφοριακά. Έχω κι ένα τώρα που είναι με Cainiao Super Economy Global κι ακόμα δεν έχει αναβαθμιστεί. Μπορώ να σε ενημερώσω, αν θες να έχεις πολύ πρόσφατες πληροφορίες, όταν/αν γίνει. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από Tulipbaek 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Σε πόσο καιρό θα έρθει περίπου; Για Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Εγώ έχω πει ότι είναι semi-tracked τα tracking number UA.........HU. Για να στο αποδείξω, δες ένα δικό μου. Μετά την 'εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο', απλά scanάρετε από τον τοπικό μου ταχυδρόμο για να δείξει ότι το στέλνει στο ΕΛΤΑ Ευόσμου, ενώ δεν είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Απλά το κάνει ο ίδιος ο ταχυδρόμος. Δεν ξέρω αν κάνουν το ίδιο οι ταχυδρόμοι και στις άλλες περιοχές της Ελλάδος Στην δική μου γειτονιά στην Δυτική Αθήνα δεν τα σκαναρει ο ταχυδρόμος, εχω αντίστοιχο τύπου UA ....HU (AliExpress saver shipping) σε εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11,μίλησα με την τοπική μονάδα διανομής αλλά δεν είναι εκεί,το AliExpress μου λέει είναι στο ταχυδρομείο σου και δεν σου δίνουμε λεφτά πίσω Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Με TOP YOU πληρώνουμε extra ή φαίνεται ότι έχουμε πληρωμένο το VAT; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, Annasp είπε Με TOP YOU πληρώνουμε extra ή φαίνεται ότι έχουμε πληρωμένο το VAT; Λογικά θα ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ το ΦΠΑ!!! 1 ώρα πριν, radiotv είπε Στην δική μου γειτονιά στην Δυτική Αθήνα δεν τα σκαναρει ο ταχυδρόμος, εχω αντίστοιχο τύπου UA ....HU (AliExpress saver shipping) σε εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11,μίλησα με την τοπική μονάδα διανομής αλλά δεν είναι εκεί,το AliExpress μου λέει είναι στο ταχυδρομείο σου και δεν σου δίνουμε λεφτά πίσω Η μόνη εξήγηση είναι να μην άνοιξαν απλά τον σάκο ακόμα! Το έχω πάθει και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα