mp44christos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Εγω ακομα περιμενω πακετο με shipment conformation 8/11/21. Απο της 24 του μηνα ειναι στο "local delivery office". Ενα αλλο απο 18/11/21 εχει προχορησει λιγο παρακατω στο "Dispatch closed athens soprting center". Καποια αλλα με παραγγελία 29/11 ακομα να εμφανιστούν ελλαδα. Ελεγα "καλα φωτα" αλλα μαλλον έπρεπέ να πω καλή ανασταση!
andreas1gr Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Στις 6/1/2022 στις 5:20 ΜΜ, nikosgiann78 είπε Οι σίγουροι τρόποι είναι 'Aliexpress saver/standard shipping', Cainiao super economy (ΣΚΕΤΟ), Cainiao super economy/standard for special goods' για τα 'ειδικά προϊόντα' (σκόνες, υγρά κτλ.) Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά. Μετα από 3 μήνες χωρίς αγορές είπα να επανέλθω στο σπορ. Ερώτηση επιβεβαίωσης… Μέχρι τώρα έχουμε επιβεβαίωση 100% ότι με AliExpress Standard/Saver Shipping δεν έχουμε κανένα θέμα τελωνείου… Για τις 2 παρακάτω μεθόδους έχουμε επιβεβαιώσει ότι δεν έχουμε θέμα ανεξάρτητα πωλητή;;;;
Elo30 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Και τωρα τι κανω?,το buyer protection ληγει σε 10 ωρες και αυτοι μου λενε τα δικα τους,το συγκεκριμενο ειναι σε combined delivery με αλλα 5 και εχει επιστρεψει Ουγγαρια.
mp44christos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 4 hours ago, andreas1gr said: Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά. Μετα από 3 μήνες χωρίς αγορές είπα να επανέλθω στο σπορ. Ερώτηση επιβεβαίωσης… Μέχρι τώρα έχουμε επιβεβαίωση 100% ότι με AliExpress Standard/Saver Shipping δεν έχουμε κανένα θέμα τελωνείου… Για τις 2 παρακάτω μεθόδους έχουμε επιβεβαιώσει ότι δεν έχουμε θέμα ανεξάρτητα πωλητή;;;; Τα εχουμε πει δεω πληρωνεις ουτε σε αυτα. Προσωπικά μου ηρθε ενα πριν 1 εβδομαδα με το special goods.
Aurumnus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 21 ώρες πριν, Elo30 είπε Και τωρα τι κανω? Το buyer protection ληγει σε 10 ωρες και αυτοι μου λενε τα δικα τους,το συγκεκριμενο ειναι σε combined delivery με αλλα 5 και εχει επιστρεψει Ουγγαρια. Αν θυμάμαι καλά, και άλλοι που έκαναν dispute σε combined delivery είχαν προβλήματα με το Aliexpress. Ποιο tracking site χρησιμοποιείς; Μπορείς να βάλεις screenshot με το δέμα σου; Γιατί λίγο που το έψαξα, δεν φαίνεται ότι γυρνάει πίσω Ουγγαρία (τελευταία ανανέωση 2/12/2021).
Elo30 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Αν θυμάμαι καλά, και άλλοι που έκαναν dispute σε combined delivery είχαν προβλήματα με το Aliexpress. Ποιο tracking site χρησιμοποιείς; Μπορείς να βάλεις screenshot με το δέμα σου; Γιατί λίγο που το έψαξα, δεν φαίνεται ότι γυρνάει πίσω Ουγγαρία (τελευταία ανανέωση 2/12/2021). elta courier tracking και parcel app,το trn ειναι LA009867699HU ,κοιτωντας την διαδρομη καταλαβαινω οτι εχει γυρισει πισω ουγγαρια,και σε προηγουμενο σχολιο εδω σχετικα με το δεμα αυτο μου εγραψαν.
Aurumnus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, Elo30 είπε elta courier tracking και parcel app,το trn ειναι LA009867699HU ,κοιτωντας την διαδρομη καταλαβαινω οτι εχει γυρισει πισω ουγγαρια,και σε προηγουμενο σχολιο εδω σχετικα με το δεμα αυτο μου εγραψαν. Και το Aliexpress θεωρεί ότι έφθασε Ελλάδα, παραμέλησες να το παραλάβεις, οπότε άρχισε το ταξίδι της επιστροφής;
tony23 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, Elo30 είπε Και τωρα τι κανω?,το buyer protection ληγει σε 10 ωρες και αυτοι μου λενε τα δικα τους,το συγκεκριμενο ειναι σε combined delivery με αλλα 5 και εχει επιστρεψει Ουγγαρια. Μάλλον έκανες το ίδιο λάθος με εμένα, ξεκίνησες dispute πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία. Στην δική μου περίπτωση παρά το ότι τους έβαλα screenshot από το parcelapp, που έδειχνε ότι ήταν Ουγγαρία το δέμα, ΔΕΝ μου έκαναν refund το τρομερό ποσό 2,49 ευρώ. Στις υπόλοιπες παραγγελίες που είχα στο combined, στην μία δεν μου επέστρεψαν τα μεταφορικά και στην άλλη μου έκαναν μερικό refund (μιλάμε για ποσά κοντά στα 1,5 - 2 ευρώ).
nikosgiann78 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 8/1/2022 στις 1:19 ΜΜ, Aurumnus είπε Λογικά ούτε με Cainiao super economy for special goods θα πληρώσεις κάτι. Δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί από κάποιον να πλήρωσε κάτι έξτρα με αυτόν τον τρόπο αποστολής. Αν θυμάμαι σωστά. Το έχω ξαναπεί... δεν θα πληρώσεις τίποτα (εφόσον εννοείτε πληρώθηκε το ΦΠΑ κατά την αγορά). Πάμε τώρα να δείξω κάτι που το έχω ξαναπεί με αυτά τα tracking number από LP...... (που είναι του Aliexpress πρακτικά), και πολλοί δεν κατάλαβαν. Πιο κάτω, δίνω μια ένα screenshot από μια παραγγελία που την έκανα κατόπιν συνεννόησης με τον Κινέζο (και για να είμαι πιο συγκεκριμένος, έβαλα τον Κινέζο να χρησιμοποιήσει τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy' σε παραγγελία που κανονικά θα έπρεπε να την στείλει με Aliexpress standard shipping (καθώς η παραγγελία είναι 15 δολάρια)!!! Αυτό το έκανα βασικά για να γλιτώσω τα μεταφορικά, καθώς και να πάρει 'πρέφα' ο Κινέζος πως δουλεύει η πλατφόρμα του Aliexpress, για να δει τι 'μαγικά' μπορείς να κάνεις!! Ο ίδιος μου έστειλε (πριν κάνει shipping), το tracking number που τύπωσε. Βλέπουμε λοιπόν ότι το tracking number της παραγγελίας είναι LP00490810230565, και απλά το 'next tracking number' είναι UA555271355HU, όπου και αυτό ανεβάζουν στην πλατφόρμα (προσωπικά, 1η φορά με τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy' βλέπω unregistered tracking number από Magyar Posta -ήξερα ότι χρησιμοποιούνταν το Belgium Post, και προφανώς το άλλαξαν-, αλλά αυτό είναι δευτερεύοντος σημασίας). Απλά, επειδή το Aliexpress, 'συνδέει' κατευθείαν το LP00490810230565 με το UA555271355HU, για αυτό βλέπουμε κατευθείαν το 'next tracing number' να έχει ανέβει κατευθείαν στην πλατφόρμα. Στις 8/1/2022 στις 6:31 ΜΜ, andreas1gr είπε Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά. Μετα από 3 μήνες χωρίς αγορές είπα να επανέλθω στο σπορ. Ερώτηση επιβεβαίωσης… Μέχρι τώρα έχουμε επιβεβαίωση 100% ότι με AliExpress Standard/Saver Shipping δεν έχουμε κανένα θέμα τελωνείου… Για τις 2 παρακάτω μεθόδους έχουμε επιβεβαιώσει ότι δεν έχουμε θέμα ανεξάρτητα πωλητή;;;; Δεν έχουν πρόβλημα και τα δύο. Είναι ασφαλής. Απλά, πρόσεχε κάτι που το έχω πετύχει: ο πωλητής, χρησιμοποιεί το σύστημα της Yanwen, τυπώνει tracking number από 'Cainiao super economy GLOBAL', και το ανεβάζει στην πλατφόρμα σαν tracking number από ΣΚΕΤΟ 'Cainiao super economy'!!! Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις πρόβλημα. Ρίξε και μια ματιά στην ίδια ανάρτηση, που έχω απάντηση σε κάποιον για αυτά τα tracking number από LP...... Θα καταλάβεις!!! 1
grip Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 3/1/2022 στις 9:07 ΠΜ, Viviandg είπε Και το δικό μου στην ίδια μοίρα είναι με το δικό σου Έχεις παραλάβει από τότε ή ακόμη;
Geobe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2022 στις 11:21 ΠΜ, βασιλιάς βάτραχος είπε ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ITS ALIVE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΛΙΓΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ.. 😂🤣 Ειναι μορφης LAxxxxxxxxxxHU το δικο μου δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο Παραγγελία 18/11/2021 και φαίνεται κολλημένο Αθήνα από τις 16/12 χωρίς να έχω παραλάβει ακόμη. Κάποιος έγραψε σε προηγούμενη σελίδα ότι τα tracking numbers UA.....HU είναι semi-tracked και ότι μπορει να έχει προχωρήσει αλλά το κόβω λίγο χλωμό να έχει προχωρήσει και να μην το έχω πάρει ακόμη από τις 16/12.Το ali μετακίνησε το κλείσιμο της παραγγελίας ~1 μήνα αργότερα (ήταν να κλείσει αυτές τις μέρες και τώρα λέει ότι κλείνει σε 22 μέρες. Έχω αρχίσει να μετανιώνω που δεν έδωσα το 20αρικο να το πάρω από εδώ το εξάρτημα και περιμένω τόσο καιρό για να γλυτώσω 15 ευρώ. Edit: Παραγγελία του πατέρα μου από 17/12 με tracking UA....HU (combined που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν και δεν θα έπρεπε) την παρέλαβε σήμερα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από Geobe
mp44christos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Geobe said: Παραγγελία 18/11/2021 και φαίνεται κολλημένο Αθήνα από τις 16/12 χωρίς να έχω παραλάβει ακόμη. Κάποιος έγραψε σε προηγούμενη σελίδα ότι τα tracking numbers UA.....HU είναι semi-tracked και ότι μπορει να έχει προχωρήσει αλλά το κόβω λίγο χλωμό να έχει προχωρήσει και να μην το έχω πάρει ακόμη από τις 16/12.Το ali μετακίνησε το κλείσιμο της παραγγελίας ~1 μήνα αργότερα (ήταν να κλείσει αυτές τις μέρες και τώρα λέει ότι κλείνει σε 22 μέρες. Έχω αρχίσει να μετανιώνω που δεν έδωσα το 20αρικο να το πάρω από εδώ το εξάρτημα και περιμένω τόσο καιρό για να γλυτώσω 15 ευρώ. Edit: Παραγγελία του πατέρα μου από 17/12 με tracking UA....HU (combined που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν και δεν θα έπρεπε) την παρέλαβε σήμερα. Ρε φιλε σορρυ κιόλας αλλα ανεκαθεν το αλι ηταν της υπομονης. Αν ηθελες κατι γρήγορα επρεπε να το παρεις απο αλλου. Ετσι παει εδω και 10 χρονια. Εγω περιμενω παραγελεια της 8/11 και απο 24/12 ειναι στα ελτα. Το ηξερα και το ρισκαρα οταν παραγγελνα. Επιπλεον ειμαστε σε δυσκολες συνθηκες με τα μεταφορικα να εχουν εκτιναθει. Υπονονη ολοι μας ειμαστε στην ιδια βαρκα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από mp44christos 1 1
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Εγω παρελαβα σημερα το δεμα με μορφη LAxxxxxxxxHU απεσταλμενο απο Ουγγαρια 9/12 και αφιξη Αθηνα 3/1 1
mp44christos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, βασιλιάς βάτραχος said: Εγω παρελαβα σημερα το δεμα με μορφη LAxxxxxxxxHU απεσταλμενο απο Ουγγαρια 9/12 και αφιξη Αθηνα 3/1 Πολυ τυχερος! Εγω περιμενω δεματα που ειναι ελλαδα απο 30/11 και 8/12
Stam53 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mp44christos είπε Ρε φιλε σορρυ κιόλας αλλα ανεκαθεν το αλι ηταν της υπομονης. Αν ηθελες κατι γρήγορα επρεπε να το παρεις απο αλλου. Ετσι παει εδω και 10 χρονια. Εγω περιμενω παραγελεια της 8/11 και απο 24/12 ειναι στα ελτα. Το ηξερα και το ρισκαρα οταν παραγγελνα. Επιπλεον ειμαστε σε δυσκολες συνθηκες με τα μεταφορικα να εχουν εκτιναθει. Υπονονη ολοι μας ειμαστε στην ιδια βαρκα. Δίκιο έχεις, αλλά ποιος σ΄ακούει; Μερικοί κάνουν παραγγελίες του 1€ τις θέλουν στο καναπέ τους αλλά και σύντομα κι αν αργήσουν κάνουν και φασαρία ζητώντας το 1€ τους πίσω! Σαν να φταίει ο Κινέζος που τα ταχυδρομεία και οι μεταφορές έχουν γίνει κ....ς. Πάει ο παλιός Alis που τα παίρναμε σε 20 μέρες και αφορολόγητα. Τώρα υπομονή ή ψαξτε αλλού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα