Tulipbaek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, Tulipbaek είπε Εγώ από τις 10/12. Εκουνήθη, αδέρφια! Έφτασε στην εκφόρτωση στην Αθήνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony23 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, έχει μάθει κανείς, τι θα γίνει με τα δέματα, που ήρθαν Ελλάδα και ξαναγύρισαν πίσω Ουγγαρία; Τα ξεχνάμε ή υπάρχει ελπίδα να ξανάρθουν; Επίσης έχει καταφέρει να πάρει κανείς τα λεφτά του πίσω γι'αυτά τα δέματα, γιατί το ali μου λέει τα τρελά του παρότι του βάζω screenshot από το parcelapp; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από tony23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, tony23 είπε Καλημέρα, έχει μάθει κανείς, τι θα γίνει με τα δέματα, που ήρθαν Ελλάδα και ξαναγύρισαν πίσω Ουγγαρία; Τα ξεχνάμε ή υπάρχει ελπίδα να ξανάρθουν; Επίσης έχει καταφέρει να πάρει κανείς τα λεφτά του πίσω γι'αυτά τα δέματα, γιατί το ali μου λέει τα τρελά του παρότι του βάζω screenshot από το parcelapp; κάνεις αμφισβήτηση της χρέωσης μέσω της τράπεζας σου, στείλε και τα αποδεικτικά στοιχεία ότι δεν έχεις παραλάβει,το Ali το έχει παρατραβήξει στο θέμα του refund τελευταία και θα το σταματήσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni31 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Θυμίστε μου λίγο, τα τύπου URxxxxxxxxxDE από που έρχονται, πληρώνεις κάτι στο τελενωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Orestis_G είπε Εγώ πάλι τσίμπησα κάτι ψιλό από Aliexpress (κινέζικη αποθήκη) στις 22/12 6:40 το απόγευμα, με διακίνηση Cainiao/Hungarian Post και 30/12 στις 12:15 το μεσημέρι είχε κατάσταση "Import clearance success". Έκτοτε ουδέν νεότερο. Λογικά πέρασε τελωνείο κι έχουν πήξει τα ΕΛΤΑ; Αυτό που βλέπεις, σημαίνει ότι το Ουγγρικό ταχυδρομείο κάνει το ίδιο εκτελωνισμό του δέματος (και εννοείτε μετά θα το στείλει Ελλάδα) 29 λεπτά πριν, toni31 είπε Θυμίστε μου λίγο, τα τύπου URxxxxxxxxxDE από που έρχονται, πληρώνεις κάτι στο τελενωνείο? Αυτό που λες, το βλέπεις σαν 'next tracking number' από τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy for special goods'; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tassos77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα πακέτο από Aliexpress με πληρωμένο φπα (vat included), τύπου LAxxxxxxxxxxHU. Είχε κολλήσει κι εμένα από τις 16 Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο. Ξεκόλλησε στις 02/01/2022 και σήμερα το πρωϊ μου το έφεραν. Το δέμα είχε αποσταλεί στις 03/12 και έφτασε στις 04/01, άρα έκανε ένα μήνα για να φτάσει. Να σημειώσω επίσης, πως μόνο στα elta courier μπορούσα να το εντοπίσω. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από Tassos77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elo30 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) το δικο μου παει μπρος-πισω ρε παιδια,μπορει να μου πει καποιος? τελευταια ενημερωση 1 μηνα πριν! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από Elo30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni31 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Αυτό που λες, το βλέπεις σαν 'next tracking number' από τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy for special goods'; Ναι σωστά, το αρχικό ήταν LP............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Elo30 είπε το δικο μου παει μπρος-πισω ρε παιδια,μπορει να μου πει καποιος? τελευταια ενημερωση 1 μηνα πριν! Είσαι και εσύ ένας από τους "τυχερούς" που γύρισε το πακέτο πίσω Ουγγαρία. To tracking συνήθως ανιχνεύεται λίγο ακόμη μέσω του https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal από όταν φτάσει πάλι Ουγγαρία και από εκεί τραβάει πίσω για Κίνα. Αν έχει ξεκινήσει να γυρνάει πίσω στην Κίνα θα δεις κάτι σαν και αυτό στο tracking του posta.hu. Παίρνεις screenshot και τα ανεβάζεις για να κινήσεις διαδικασία refund. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από dexterios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grip Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/1/2022 στις 9:07 ΠΜ, Viviandg είπε Και το δικό μου στην ίδια μοίρα είναι με το δικό σου Και εγώ ένα UA.. HU έχω με ίδια ημερομηνία 07/12/2021 και ξεμπλοκαρε από αρχές του έτους 😔😔😔 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από grip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, toni31 είπε Ναι σωστά, το αρχικό ήταν LP............. Δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο, καθώς αυτά τα tracking number τυπώνονται κατευθείαν από την ίδια την πλατφόρμα του Aliexpres, οπότε ενημερώνεται αυτόματα και το IOSS σύστημα ότι το ΦΠΑ πληρώθηκε κανονικότατα. Στην πράξη, όλα αυτά τα LP..... tracking number είναι tracking number που τυπώνονται από την πλατφόρμα του Aliexpress κατευθείαν. Και όταν χρησιμοποιείται 'Aliexpress saver/standard shipping' σαν τρόπος αποστολής, πάλι αρχικό tracking number από LP..... χρησιμοποιείται. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Αυτό που βλέπεις, σημαίνει ότι το Ουγγρικό ταχυδρομείο κάνει το ίδιο εκτελωνισμό του δέματος (και εννοείτε μετά θα το στείλει Ελλάδα) Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Με μπέρδεψε λίγο το tracking μέσα από τη σελίδα του Ali, που μου γράφει "GR customs", αλλά γίνεται εμφανές το πού βρίσκεται το δέμα αν το δεις από Cainiao, parcelsapp κ.λπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grip Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 To Ali saver shipping, μέχρι ποιο σημείο σου δείχνει την κατάσταση του δέματος; Μέχρι άφιξη στην Ελλάδα ή και πιο πέρα; (π.χ. Κλείσιμο από Κ. Δ. κτλ...;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darcsecrets Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 γεια σας θελω να κανω μια παραγγελια απο aliexpress. Στην σελιδα τους γραφει πως το VAT περιλαμβάνεται . Το ερωτημα μου ειναι αν προκειται να με ξαναχρεωσουν τα ελληνικα ταχυδρομια ; για προσθετο φορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grip Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, darcsecrets είπε γεια σας θελω να κανω μια παραγγελια απο aliexpress. Στην σελιδα τους γραφει πως το VAT περιλαμβάνεται . Το ερωτημα μου ειναι αν προκειται να με ξαναχρεωσουν τα ελληνικα ταχυδρομια ; για προσθετο φορο Εξαρτάται την μέθοδο αποστολής. Επέλεξε standard ή saver shipping για να μην χρεωθείς τπτ κερατιάτικα κατά 90% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα