nikosgiann78 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, natsos2 είπε με email να προσπαθησεις μια. θα αργησουν καμια βδομαδα κ αλλα θα απαντησουν Τι λες για τα UA HU? εμενα κανονικα σκαν εγινε, πηγε και σε λαθος διευθηνση ακυρη τελειως (αργυρουπολη) δες εδω UA152267801AE (Αν και ειναι Α.Ε.) δεν ξερω αν εχει σχέση. Είναι unregistered δέμα από Emirates post το δικό σου (κανονικά δεν βλέπεις καθόλου την διαδρομή)!! Επειδή όμως μπήκε στο τελωνείο, για αυτό είδες όλη την διαδρομή (αυτά που μπαίνουν τελωνείο, πάντα βλέπεις την διαδρομή)! Και λογικά αυτό είναι 'next tracking number' από 'Cainiao super economy GLOBAL' (το αρχικό είναι από S000........), που τα διαχειρίζεται κανονικά η Yanwen logistics. Το άλλο του φίλου, είναι 'Aliexpress saver shipping', που, και το ΦΠΑ πλήρωσε, και το IOSS σύστημα ενημερώθηκε ότι πληρώθηκε κανονικά το ΦΠΑ (οπότε έχουν διαφορετική διαχείριση). Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2022 από nikosgiann78 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Εχει κανενας κανα νεοτερο για δεματα που εφυγαν απο Ουγγαρια αρχες η μεσα Δεκεμβρη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Εχει κανενας κανα νεοτερο για δεματα που εφυγαν απο Ουγγαρια αρχες η μεσα Δεκεμβρη?? Κωδικός Αντικειμένου: LA0xxxxxxx9HU Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 2/1/2022, 12:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 16/12/2021, 21:34 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 16/12/2021, 00:48 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Εχει κανενας κανα νεοτερο για δεματα που εφυγαν απο Ουγγαρια αρχες η μεσα Δεκεμβρη?? Δες ένα που πήρα στις 30 Δεκεμβρίου. Έχω και ένα άλλο ακόμα (Unregistered). Αυτό, εννοείτε δεν το έχω πάρει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Τι σκατα γινεται με το δικο μου;; 😰😰😰😰 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elo30 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2022 Στις 1/1/2022 στις 6:29 ΜΜ, nikosgiann78 είπε Ο συγκεκριμένος τύπος tracking number (UA.........HU) είναι semi-tracked. Αυτό σημαίνει ότι βλέπεις το δέμα μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο (στην περίπτωση μας μέχρι την εκφόρτωση από το μεταφορικό μέσο). Από εκεί και πέρα, 'χάνεις' το tracking. Η μόνη περίπτωση να το ξαναδείς, είναι αν ο ταχυδρόμος scanάρει από μόνος του ξανά το δέμα (όπως πχ. το κάνει ο δικός μου ταχυδρόμος), αλλά αυτό το κάνει απλά ο ίδιος ο ταχυδρόμος (χωρίς κανονικά να είναι υποχρεωμένος). Οπότε πρακτικά, αυτήν την στιγμή δεν ξέρεις που είναι Συγκεκριμένα tracking number δώσε μας, για να δούμε ακριβώς το tracking ειναι LA009867699HU ,ειναι combined delivery δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 12 ώρες πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Τι σκατα γινεται με το δικο μου;; 😰😰😰😰 Και το δικό μου στην ίδια μοίρα είναι με το δικό σου 29 λεπτά πριν, Viviandg είπε Και το δικό μου στην ίδια μοίρα είναι με το δικό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ, ITS ALIVE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΛΙΓΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΑΚΟΜΑ.. 😂🤣 2 ώρες πριν, Viviandg είπε Και το δικό μου στην ίδια μοίρα είναι με το δικό σου Ειναι μορφης LAxxxxxxxxxxHU το δικο μου δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OnePlusLeader Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 ρε παιδια τλκ μπορει να απαντησει καποιος με σιγουρια? 1- με προιοντα που γραφουν (vat included) τρωμε φπα?κατι ακουσα οτι περνανε ουγγαρια εκτελωνισμο κλπ 2-σε προιοντα μεγαλης αξιας απο ευρωπαικες αποθηκες ειναι safe με οποιον τροπο αποστολης μας δινει?θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 @OnePlusLeader Τα vat included,αν έχουν δηλωθεί σωστά, έχουν ήδη πληρωμένο τον ΦΠΑ σου, άρα δεν τρως. Το τέλος εκτελωνισμού (αν είναι εκτός ΕΕ) θα το πληρώσεις. Τα προϊόντα από Ευρωπαϊκές αποθήκες (εντός ΕΕ) δεν έχουν εκτελωνισμό/δασμούς. Κοινή αγορά έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει δέμα από το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και ακόμα να μην του δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Viviandg είπε Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει δέμα από το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και ακόμα να μην του δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα ; Εγώ από τις 10/12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Εγώ από τις 10/12. Σήμερα πήρα τα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι μπορεί να κάνει μέχρι και μήνα να έρθει ένα δέμα από Ουγγαρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bayern Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Viviandg είπε Υπάρχει κάποιος άλλος που να έχει δέμα από το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και ακόμα να μην του δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα ; 3 ώρες πριν, Tulipbaek είπε Εγώ από τις 10/12. Same here.. 03/12 και είμαι στο ίδιο σημείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Εγώ πάλι τσίμπησα κάτι ψιλό από Aliexpress (κινέζικη αποθήκη) στις 22/12 6:40 το απόγευμα, με διακίνηση Cainiao/Hungarian Post και 30/12 στις 12:15 το μεσημέρι είχε κατάσταση "Import clearance success". Έκτοτε ουδέν νεότερο. Λογικά πέρασε τελωνείο κι έχουν πήξει τα ΕΛΤΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα