Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, toni31 είπε

Όποιος τολμάει, το κάνει αναζήτηση UA511717541HU

Γατάκια......χαχαχα...

Πέραν της πλάκας, δεν παρέλαβα ποτέ και φυσικά δεν πήρα ποτέ τα χρήματα πίσω, γιατί λέει (ο Ali) ότι, είναι στο ταχυδρομείο να πάω να το πάρω.

Φιλε.. με τα ΕΛΤΑ επικοινωνησες? με email , απαντηση πηρες?

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, funkopop είπε

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος.

Αυτό πιστεύετε έχει χαθεί ή απλά δεν έχει προωθηθεί στο ταχυδρομείο της περιοχής;

F674ACED-53C4-4F7D-9F2E-04A2883944EC.jpeg

έχω ένα αντίστοιχο από 15/11 σε αυτή την κατάσταση,το αναζήτησα τηλεφωνικά και στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ που μου είπαν ότι είναι ήδη εκτελωνισμενο από την Ουγγαρία, πήρα και στην τοπική μονάδα διανομής, αλλά δεν το βρίσκουν

Το AliExpress ανέβασε το buyer protection από τις 75 στις 90 ημέρες, έχει μπουκώσει το σύστημα στα ταχυδρομεία παγκοσμίως,έχω ένα συστημένο σταλμένο με standard shipping μέσω Ουγγαρίας, έφυγε εκτελωνισμενο από εκεί στις 16/12 και ακόμη δεν έχει φανεί στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από radiotv
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, radiotv είπε

έχω ένα αντίστοιχο από 15/11 σε αυτή την κατάσταση,το αναζήτησα τηλεφωνικά και στην εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ που μου είπαν ότι είναι ήδη εκτελωνισμενο από την Ουγγαρία, πήρα και στην τοπική μονάδα διανομής, αλλά δεν το βρίσκουν

Το AliExpress ανέβασε το buyer protection από τις 75 στις 90 ημέρες, έχει μπουκώσει το σύστημα στα ταχυδρομεία παγκοσμίως,έχω ένα συστημένο σταλμένο με standard shipping μέσω Ουγγαρίας, έφυγε εκτελωνισμενο από εκεί στις 16/12 και ακόμη δεν έχει φανεί στην Ελλάδα.

Standard shipping ΔΝ ειναι συστημενο..απλα ιχνηλατισιμο εως τν παραδωση ..

Δημοσ.
Στις 28/12/2021 στις 1:09 ΜΜ, Tulipbaek είπε

Εμένα χθες μου ξεκόλλησαν δέματα που είχαν σταλεί από Ουγγαρία 10/12 (και τα παρέλαβα σήμερα, άκουσον άκουσον), αλλά ακόμα δεν έχουν ξεκολλήσει άλλα που είχαν σταλεί 9/12, σαν το δικό σου. Μάλλον δεν έπιασαν τον σάκο ακόμα.

Εγώ έχω δυο δέματα που έχουν κολλήσει στο αποστολή αντικειμένου το ένα 7/12 και το άλλο 15/12 όποτε έχω ελπίδες ότι δεν χάθηκα ; Πήρε στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι δεν εχοθν έρθει Ελλάδα εντομεταξυ δέματα που ήρθαν μετά από αυτά τα έχω παραλάβει ήδη 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Viviandg είπε

Εγώ έχω δυο δέματα που έχουν κολλήσει στο αποστολή αντικειμένου το ένα 7/12 και το άλλο 15/12 όποτε έχω ελπίδες ότι δεν χάθηκα ; Πήρε στα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι δεν εχοθν έρθει Ελλάδα εντομεταξυ δέματα που ήρθαν μετά από αυτά τα έχω παραλάβει ήδη 

Ναι, εγώ δε θα ανησυχούσα ακόμα στη θέση σου. Έχω κι εγώ κάποια ακόμα που έφυγαν από Ουγγαρία από τις 10/12 που δεν έχουν φανεί Ελλάδα ακόμα. Δεν είναι ότι δεν έχουν έρθει Ελλάδα - αυτό αποκλείεται! Απλά δεν έχουν ανοίξει τους σάκους να τα σκανάρουν εδώ για να φανεί στο σύστημα ότι έφτασαν. Απ' ότι φαίνεται, ανοίγουν όποιο σάκο βρουν μπροστά τους κάθε φορά! Υπομονή!

• Like 3
Δημοσ.

Γεια σας,θα ηθελα αν μπορει καποιος να βγαλει ακρη με την διαδρομη του δεματος επειδη ειναι κολλημενο σχεδον μηνα σε αυτην την κατασταση,εχει γυρισει ουγγαρια? γιατι δεν καταλαβαινω,εχω και αλλο ενα δεμα κολλημενο και αυτο στην ιδια κατασταση.

1640947698393.jpg

1640947698386.jpg

Δημοσ.
11 ώρες πριν, natsos2 είπε

Φιλε.. με τα ΕΛΤΑ επικοινωνησες? με email , απαντηση πηρες?

Επικοινώνησα τηλεφωνικά, δεν έβγαλα άκρη. Μου λέει αυτός είναι ο αριθμός αποστολής και όχι δέματος (δεν είναι συστημένο), δηλ. είναι ο αριθμός του πακέτου που περιέχεται μέσα σε μια μαζική αποστολή (σε ένα σάκο ας πούμε). Αν κατάλαβα σωστά, σκανάρουν τον αριθμό του  σάκου που περιέχει το πακέτο αλλά αν είναι μέσα ή όχι, αν χαθεί στην πορεία δεν ενδιαφέρει τα ελτα, διότι δεν είναι συστημένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.

Εγώ αγόρασα από aliexpress, την πρώτη φορά μου ήρθαν 6 πραγματάκια αλλά η μια η μητρική κάρτα λαπτοπ ήρθε χαλασμένη. Πλήρωσα 35 ευρώ τελωνείο. Η παραγγελεια ήταν μεμονωμένη παρόλο που η εταιρία που θα το έφερνε Ελλάδα ήταν η ίδια,  Aliexpress express shipping,νομίζω. Τέλος πάντων έχω άλλη ερώτηση, παρήγγειλα 5 πράγματα για iPhone από αλί εξπρές έτυχε αυτή τη φορά να είναι όλα μαζί σε ένα δέμα. Πέρασαν 6 μέρες αλλά δεν παραπονιέμαι. Απλά έχει κανείς ιδέα ποτέ έρχονται; Το αλί εξπρές λέει θα τα έχω το Μάρτιο 21. Υπάρχει περίπτωση να έρθουν νωρίτερα ; 

Επεξ/σία από markosgiassaA
Δημοσ.

Εκανα μια παραγγελια απο Ali κατι keycaps για πληκτρολογιο αξιας 49 ευρω. Ερχονται απο Κινα, γνωριζει καποιος να μου πει ποσο περιπου θα πληρωσω για εκτελωνισμο?

Επισης, ειναι σιγουρο οτι θα χρειαστει να πληρωσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Εκανα μια παραγγελια απο Ali κατι keycaps για πληκτρολογιο αξιας 49 ευρω. Ερχονται απο Κινα, γνωριζει καποιος να μου πει ποσο περιπου θα πληρωσω για εκτελωνισμο?

Επισης, ειναι σιγουρο οτι θα χρειαστει να πληρωσω?

Με τι μέθοδο αποστολής τα στείλανε;

Επεξ/σία από Tulipbaek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/12/2021 στις 1:22 ΜΜ, funkopop είπε

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος.

Αυτό πιστεύετε έχει χαθεί ή απλά δεν έχει προωθηθεί στο ταχυδρομείο της περιοχής;

F674ACED-53C4-4F7D-9F2E-04A2883944EC.jpeg

Ο συγκεκριμένος τύπος tracking number (UA.........HU) είναι semi-tracked. Αυτό σημαίνει ότι βλέπεις το δέμα μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο (στην περίπτωση μας μέχρι την εκφόρτωση από το μεταφορικό μέσο). Από εκεί και πέρα, 'χάνεις' το tracking. Η μόνη περίπτωση να το ξαναδείς, είναι αν ο ταχυδρόμος scanάρει από μόνος του ξανά το δέμα (όπως πχ. το κάνει ο δικός μου ταχυδρόμος), αλλά αυτό το κάνει απλά ο ίδιος ο ταχυδρόμος (χωρίς κανονικά να είναι υποχρεωμένος). Οπότε πρακτικά, αυτήν την στιγμή δεν ξέρεις που είναι

Στις 31/12/2021 στις 12:57 ΜΜ, Elo30 είπε

Γεια σας,θα ηθελα αν μπορει καποιος να βγαλει ακρη με την διαδρομη του δεματος επειδη ειναι κολλημενο σχεδον μηνα σε αυτην την κατασταση,εχει γυρισει ουγγαρια? γιατι δεν καταλαβαινω,εχω και αλλο ενα δεμα κολλημενο και αυτο στην ιδια κατασταση.

1640947698393.jpg

1640947698386.jpg

Συγκεκριμένα tracking number δώσε μας, για να δούμε ακριβώς

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/12/2021 στις 2:59 ΜΜ, toni31 είπε

Επικοινώνησα τηλεφωνικά, δεν έβγαλα άκρη. Μου λέει αυτός είναι ο αριθμός αποστολής και όχι δέματος (δεν είναι συστημένο), δηλ. είναι ο αριθμός του πακέτου που περιέχεται μέσα σε μια μαζική αποστολή (σε ένα σάκο ας πούμε). Αν κατάλαβα σωστά, σκανάρουν τον αριθμό του  σάκου που περιέχει το πακέτο αλλά αν είναι μέσα ή όχι, αν χαθεί στην πορεία δεν ενδιαφέρει τα ελτα, διότι δεν είναι συστημένο.

με email να προσπαθησεις μια. θα αργησουν καμια βδομαδα κ αλλα θα απαντησουν

1 ώρα πριν, nikosgiann78 είπε

Ο συγκεκριμένος τύπος tracking number (UA.........HU) είναι semi-tracked. Αυτό σημαίνει ότι βλέπεις το δέμα μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο (στην περίπτωση μας μέχρι την εκφόρτωση από το μεταφορικό μέσο). Από εκεί και πέρα, 'χάνεις' το tracking. Η μόνη περίπτωση να το ξαναδείς, είναι αν ο ταχυδρόμος scanάρει από μόνος του ξανά το δέμα (όπως πχ. το κάνει ο δικός μου ταχυδρόμος), αλλά αυτό το κάνει απλά ο ίδιος ο ταχυδρόμος (χωρίς κανονικά να είναι υποχρεωμένος). Οπότε πρακτικά, αυτήν την στιγμή δεν ξέρεις που είναι

Συγκεκριμένα tracking number δώσε μας, για να δούμε ακριβώς

Τι λες για τα  UA HU? εμενα κανονικα σκαν εγινε, πηγε και σε λαθος διευθηνση ακυρη τελειως (αργυρουπολη) δες εδω UA152267801AE  (Αν και ειναι Α.Ε.) δεν ξερω αν εχει σχέση.

Επεξ/σία από natsos2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, starmanwarz είπε

Standard Shipping.

Τότε, μην ανησυχείς. Αυτή είναι από τις μεθόδους αποστολής που δεν κολλάνε στο τελωνείο και λογικά θα σου το φέρει σπίτι ο ταχυδρόμος χωρίς επιπλέον χρέωση.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Tulipbaek είπε

Τότε, μην ανησυχείς. Αυτή είναι από τις μεθόδους αποστολής που δεν κολλάνε στο τελωνείο και λογικά θα σου το φέρει σπίτι ο ταχυδρόμος χωρίς επιπλέον χρέωση.

Μακαρι!

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...