Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, patras7 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη φορά έχω τέτοια αναμονή σε δέμα. Συγκεκριμένα είναι από τις 7 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο. Έχεις κανείς παρόμοια εμπειρία;

Screenshot_20211228-192312~2.png

έχω ένα από AliExpress μέσω Ουγγαρίας που δείχνει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11 είναι απλό τύπου U.........HU.   

Κωδικός Αντικειμένου: UA5xxxxxxx9HU
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
15/11/2021, 07:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
13/11/2021, 03:10 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Επεξ/σία από radiotv
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, radiotv είπε

το saver shipping είναι απλό δέμα  έχει εντοπισμό μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο Αθηνών,το πιο ακριβό το standard shipping έχει τρακινγκ που δείχνει την πορεία μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, υπόψη ότι τώρα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα ταχυδρομεία και εδώ και από την Ουγγαρία

Το ξέρω το διάβασα σε προηγούμενες σελίδες. Η βασική μου απορία είναι αν γλιτώνεις το τελωνείο με saver shipping γιατί το standard έχει αρκετά μεγάλη χρέωση (5+€)..

1 ώρα πριν, sxetikos13 είπε

Το ξέρω το διάβασα σε προηγούμενες σελίδες. Η βασική μου απορία είναι αν γλιτώνεις το τελωνείο με saver shipping γιατί το standard έχει αρκετά μεγάλη χρέωση (5+€)..

σε κανέναν από αυτούς τους δύο τρόπους αποστολής δεν πληρώνεις τελωνείο γιατί έρχονται εκτελωνισμενα από την Ουγγαρία,το saver shipping είναι απλό δέμα θα βλέπεις το τρακινγκ μέχρι που θα φτάσει στο αεροδρόμιο,ενώ το standard shipping είναι συστημένο,το παρακολουθεις μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, διαλέγεις και παίρνεις.

παιδια καλησπερα μπορει καποιος να μου πει αν εφτασε ελλαδα το πακετο ? UA543479843HU επισης μου σταλθηκε ενα μηνυμα στο κινητο  το οποιο ειχε ενα διαφορετικο tracking number και ενα λινκ στο οποιο ελεγε βαλε 20 λεπτα για να παραδοθει το προΪον το οποιο φαινετε να ειναι fake αλλα μου φανηκε περιεργο οτι ηρθε στο κινητο ενα 10 ημερο αφου εκανα παραγγελεια  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, radiotv είπε

σε κανέναν από αυτούς τους δύο τρόπους αποστολής δεν πληρώνεις τελωνείο γιατί έρχονται εκτελωνισμενα από την Ουγγαρία,το saver shipping είναι απλό δέμα θα βλέπεις το τρακινγκ μέχρι που θα φτάσει στο αεροδρόμιο,ενώ το standard shipping είναι συστημένο,το παρακολουθεις μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, διαλέγεις και παίρνεις.

Εντάξει δεν με πολυενδιαφέρει πολύ αυτό (γιατί και χρονικά δεν καίγομαι κιόλας). Να κάνω τη δουλειά μου θέλω όπως και πριν. Οπότε να πατήσω το κουμπί για την παραγγελία άφοβα?

Επεξ/σία από sxetikos13

Καλησπέρα έχει κανείς αποστολή που να έχει κάτι 20 μέρες και για να φτάσει Ελλάδα 

55F17781-3FAE-409C-844E-4C926E68150D.jpeg

Στις 28/12/2021 στις 8:03 ΜΜ, radiotv είπε

έχω ένα από AliExpress μέσω Ουγγαρίας που δείχνει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11 είναι απλό τύπου U.........HU.   

Κωδικός Αντικειμένου: UA5xxxxxxx9HU
Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
15/11/2021, 07:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
13/11/2021, 03:10 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Ρωτά τον ταχυδρόμο της περιοχή σου αυτό έχει έρθει λογικά απλά δεν ανανεώνεται έτσι το ειχα και εγώ και ρώτησα τον ταχυδρόμο και το είχε εκεί 

26 λεπτά πριν, matalos είπε

Ποιος εχει ρεκόρ ημερών Εισαγωγής στο Τελωνείο? Εγω είμαι στις 32....

2 μήνες και μου είχε κάνει τ Αύγουστο που μας πέρασε 

17 ώρες πριν, sxetikos13 είπε

Παιδιά να ρωτήσω. Αν κάτι πωλείται από ευρωπαϊκό ebay και ο πωλητής είναι από Κίνα, τι ισχύει σχετικά με το τελωνείο?

Στείλε μήνυμα στον Κινέζο και ρώτησε από που θα το στείλει... 

Αν το στείλει από Ευρωπαϊκή αποθήκη τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα με εκτελωνισμό... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, funkopop είπε

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος.

Αυτό πιστεύετε έχει χαθεί ή απλά δεν έχει προωθηθεί στο ταχυδρομείο της περιοχής;

F674ACED-53C4-4F7D-9F2E-04A2883944EC.jpeg

22 ώρες πριν, matalos είπε

Ποιος εχει ρεκόρ ημερών Εισαγωγής στο Τελωνείο? Εγω είμαι στις 32....

22 ώρες πριν, Viviandg είπε

2 μήνες και μου είχε κάνει τ Αύγουστο που μας πέρασε 

Όποιος τολμάει, το κάνει αναζήτηση UA511717541HU

Γατάκια......χαχαχα...

Πέραν της πλάκας, δεν παρέλαβα ποτέ και φυσικά δεν πήρα ποτέ τα χρήματα πίσω, γιατί λέει (ο Ali) ότι, είναι στο ταχυδρομείο να πάω να το πάρω.

Επεξ/σία από toni31

41 λεπτά πριν, toni31 είπε

Όποιος τολμάει, το κάνει αναζήτηση UA511717541HU

Γατάκια......χαχαχα...

Πέραν της πλάκας, δεν παρέλαβα ποτέ και φυσικά δεν πήρα ποτέ τα χρήματα πίσω, γιατί λέει (ο Ali) ότι, είναι στο ταχυδρομείο να πάω να το πάρω.

Α οκ έγινε. Καλά δεν καιγόμουν κιόλας, αλλά με έχουν καλέσει να παραλάβω δέμα που δεν είχα παραγγείλει ποτέ & αυτό άφαντο😪

• Confused 1

1 λεπτό πριν, funkopop είπε

Α οκ έγινε. Καλά δεν καιγόμουν κιόλας, αλλά με έχουν καλέσει να παραλάβω δέμα που δεν είχα παραγγείλει ποτέ & αυτό άφαντο😪

Σε λίγο στο ινσομια νέες στήλες "Αζήτητα ΕΛΤΑ" και "Δέματα που ψάχνουν σπίτι"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...