radiotv Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, patras7 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πρώτη φορά έχω τέτοια αναμονή σε δέμα. Συγκεκριμένα είναι από τις 7 Νοεμβρίου στο αεροδρόμιο. Έχεις κανείς παρόμοια εμπειρία; έχω ένα από AliExpress μέσω Ουγγαρίας που δείχνει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11 είναι απλό τύπου U.........HU. Κωδικός Αντικειμένου: UA5xxxxxxx9HU Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 15/11/2021, 07:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 13/11/2021, 03:10 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, radiotv είπε το saver shipping είναι απλό δέμα έχει εντοπισμό μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο Αθηνών,το πιο ακριβό το standard shipping έχει τρακινγκ που δείχνει την πορεία μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, υπόψη ότι τώρα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στα ταχυδρομεία και εδώ και από την Ουγγαρία Το ξέρω το διάβασα σε προηγούμενες σελίδες. Η βασική μου απορία είναι αν γλιτώνεις το τελωνείο με saver shipping γιατί το standard έχει αρκετά μεγάλη χρέωση (5+€).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, sxetikos13 είπε Το ξέρω το διάβασα σε προηγούμενες σελίδες. Η βασική μου απορία είναι αν γλιτώνεις το τελωνείο με saver shipping γιατί το standard έχει αρκετά μεγάλη χρέωση (5+€).. σε κανέναν από αυτούς τους δύο τρόπους αποστολής δεν πληρώνεις τελωνείο γιατί έρχονται εκτελωνισμενα από την Ουγγαρία,το saver shipping είναι απλό δέμα θα βλέπεις το τρακινγκ μέχρι που θα φτάσει στο αεροδρόμιο,ενώ το standard shipping είναι συστημένο,το παρακολουθεις μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, διαλέγεις και παίρνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
challabuser Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 παιδια καλησπερα μπορει καποιος να μου πει αν εφτασε ελλαδα το πακετο ? UA543479843HU επισης μου σταλθηκε ενα μηνυμα στο κινητο το οποιο ειχε ενα διαφορετικο tracking number και ενα λινκ στο οποιο ελεγε βαλε 20 λεπτα για να παραδοθει το προΪον το οποιο φαινετε να ειναι fake αλλα μου φανηκε περιεργο οτι ηρθε στο κινητο ενα 10 ημερο αφου εκανα παραγγελεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, radiotv είπε σε κανέναν από αυτούς τους δύο τρόπους αποστολής δεν πληρώνεις τελωνείο γιατί έρχονται εκτελωνισμενα από την Ουγγαρία,το saver shipping είναι απλό δέμα θα βλέπεις το τρακινγκ μέχρι που θα φτάσει στο αεροδρόμιο,ενώ το standard shipping είναι συστημένο,το παρακολουθεις μέχρι να φτάσει στα χέρια σου, διαλέγεις και παίρνεις. Εντάξει δεν με πολυενδιαφέρει πολύ αυτό (γιατί και χρονικά δεν καίγομαι κιόλας). Να κάνω τη δουλειά μου θέλω όπως και πριν. Οπότε να πατήσω το κουμπί για την παραγγελία άφοβα? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από sxetikos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα έχει κανείς αποστολή που να έχει κάτι 20 μέρες και για να φτάσει Ελλάδα Στις 28/12/2021 στις 8:03 ΜΜ, radiotv είπε έχω ένα από AliExpress μέσω Ουγγαρίας που δείχνει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από τις 15/11 είναι απλό τύπου U.........HU. Κωδικός Αντικειμένου: UA5xxxxxxx9HU Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 15/11/2021, 07:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 13/11/2021, 03:10 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Ρωτά τον ταχυδρόμο της περιοχή σου αυτό έχει έρθει λογικά απλά δεν ανανεώνεται έτσι το ειχα και εγώ και ρώτησα τον ταχυδρόμο και το είχε εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά να ρωτήσω. Αν κάτι πωλείται από ευρωπαϊκό ebay και ο πωλητής είναι από Κίνα, τι ισχύει σχετικά με το τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matalos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Ποιος εχει ρεκόρ ημερών Εισαγωγής στο Τελωνείο? Εγω είμαι στις 32.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, matalos είπε Ποιος εχει ρεκόρ ημερών Εισαγωγής στο Τελωνείο? Εγω είμαι στις 32.... 2 μήνες και μου είχε κάνει τ Αύγουστο που μας πέρασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Αυτό πιστεύετε έχει χαθεί ή απλά δεν έχει προωθηθεί στο ταχυδρομείο της περιοχής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, sxetikos13 είπε Παιδιά να ρωτήσω. Αν κάτι πωλείται από ευρωπαϊκό ebay και ο πωλητής είναι από Κίνα, τι ισχύει σχετικά με το τελωνείο? Στείλε μήνυμα στον Κινέζο και ρώτησε από που θα το στείλει... Αν το στείλει από Ευρωπαϊκή αποθήκη τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα με εκτελωνισμό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, matalos είπε Ποιος εχει ρεκόρ ημερών Εισαγωγής στο Τελωνείο? Εγω είμαι στις 32.... εγω σιγουρα 2 φορες απο εναμιση μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni31 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, funkopop είπε Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Αυτό πιστεύετε έχει χαθεί ή απλά δεν έχει προωθηθεί στο ταχυδρομείο της περιοχής; 22 ώρες πριν, matalos είπε Ποιος εχει ρεκόρ ημερών Εισαγωγής στο Τελωνείο? Εγω είμαι στις 32.... 22 ώρες πριν, Viviandg είπε 2 μήνες και μου είχε κάνει τ Αύγουστο που μας πέρασε Όποιος τολμάει, το κάνει αναζήτηση UA511717541HU Γατάκια......χαχαχα... Πέραν της πλάκας, δεν παρέλαβα ποτέ και φυσικά δεν πήρα ποτέ τα χρήματα πίσω, γιατί λέει (ο Ali) ότι, είναι στο ταχυδρομείο να πάω να το πάρω. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από toni31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, toni31 είπε Όποιος τολμάει, το κάνει αναζήτηση UA511717541HU Γατάκια......χαχαχα... Πέραν της πλάκας, δεν παρέλαβα ποτέ και φυσικά δεν πήρα ποτέ τα χρήματα πίσω, γιατί λέει (ο Ali) ότι, είναι στο ταχυδρομείο να πάω να το πάρω. Α οκ έγινε. Καλά δεν καιγόμουν κιόλας, αλλά με έχουν καλέσει να παραλάβω δέμα που δεν είχα παραγγείλει ποτέ & αυτό άφαντο😪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni31 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, funkopop είπε Α οκ έγινε. Καλά δεν καιγόμουν κιόλας, αλλά με έχουν καλέσει να παραλάβω δέμα που δεν είχα παραγγείλει ποτέ & αυτό άφαντο😪 Σε λίγο στο ινσομια νέες στήλες "Αζήτητα ΕΛΤΑ" και "Δέματα που ψάχνουν σπίτι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα