Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θέλω να μας αγχωσω αλλά όσοι περιμένουμε από τέλη Νοεμβρίου κ αρχές Δεκεμβρίου μέσω Ουγγαρίας δέμα από Ali, αν δεν ξεμπλοκαρει την ερχόμενη εβδομάδα, μας βλέπω να παραλαμβανουμε από νέο έτος... 

• Sad 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Nikoleo είπε

Καλημερα στην ομαδα, θελω να κανω μια ερωτηση. Αν κανω παραγγελια απο aliexpress με αποστολη απο Κινα θα χρειαστει περα απο το VAT που πλεον πληρωνουμε αυτοματα στο aliexpress, να πληρωσω και κατι αλλο οταν ερθει το πακετο Ελλαδα; Αναφερομαι σε προϊόντα μικρης αξιας. Χρειαζομαι αμεσα απαντηση

Αμα χρειαστει να πληρωσεις κατι, το πληρωνεις κανονικα στελνεις μετα αποδεικτικο στους κινεζους οτι σε εβαλαν κερατιατικα εδω και νομιζω στα γυρνανε οι κινεζοι... χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Εγώ είμαι από τους τυχερούς μέσο Ουγγαρίας 14/11  παραγγελία ήρθε χτες 17/12.. Έχω άλλη μια να δούμε αν έρθει και αυτή γρήγορα. 

Από περιέργεια, το δέμα αυτό πότε στάλθηκε από Ουγγαρία; Περιμένω κι εγώ μια παραγγελία από 11/11, αλλά εδώ και 8 μέρες (από 10/12) είναι κολλημένο στο "αποστολή αντικειμένου" από Ουγγαρία.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Εγώ είμαι από τους τυχερούς μέσο Ουγγαρίας 14/11  παραγγελία ήρθε χτες 17/12.. Έχω άλλη μια να δούμε αν έρθει και αυτή γρήγορα. 

Τρεις διαφορετικές παραγγελίες από Ali με standard shipping, από 11 κ 12 /11 είναι ακόμη στο αποστολή από Ουγγαρία από 5,7&12 /12. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, grip είπε

Τρεις διαφορετικές παραγγελίες από Ali με standard shipping, από 11 κ 12 /11 είναι ακόμη στο αποστολή από Ουγγαρία από 5,7&12 /12. 

Εγω εχω τον τυχερο λαχνο 9/12 αλλα ειμαι απο παραγγελια 25/11 😂 Ελπιζω μεσα στην εβδομαδα που μας ερχεται να εμφανιστει Ελλαδα

Επεξ/σία από βασιλιάς βάτραχος
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tulipbaek είπε

Από περιέργεια, το δέμα αυτό πότε στάλθηκε από Ουγγαρία; Περιμένω κι εγώ μια παραγγελία από 11/11, αλλά εδώ και 8 μέρες (από 10/12) είναι κολλημένο στο "αποστολή αντικειμένου" από Ουγγαρία.

1019604951_.jpg.826837c5987ee53556a1ce09cb0d06f7.jpg

Δημοσ.

Δέμα μικρό με AliExpress saver έλεγε εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο στις 7 Δεκεμβρίου και ήρθε χθες, σχετικά γρήγορα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω δύο ερωτησούλες να κάνω. Περιμένω ένα δέμα από Κίνα και το τσέκαρα σήμερα και μου βγάζει αυτό.Screenshot_1.png.28a23a3d15d8f0b7d25f93f15283240a.png

Πρέπει να πάρω τηλέφωνο το τελωνείο;

Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω από alibaba αντικείμενο αξίας 350 ευρώ, γνωρίζουμε (στο περίπου πάντα) πόσο θα έρθει ο εκτελωνισμός; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εγώ περιμένω να εμφανιστεί Ελλάδα ένα πακέτο που έφυγε από ουγκαρια 26/11. Καλά πάμε. Καλό 22 παιδιά με υγεία να έχουμε. 

Δημοσ.

Μαζί είμαστε και μάλλον πάμε για τα Φώτα (θεοφάνεια)  αν τους φωτίσει ο θεός... Να φανταστείς οτι προχθές έστειλα δέμα εσωτερικού με ΕΛΤΑ Courier και μου είπε ότι θα αργήσει να παραδοθεί γιατί έχουν πολλά δέματα λόγω Black Friday.... 🤐😂😂🤐🤐

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σε ολη την παρεα. Τα τελευταια δεματα που παρηγγειλα μου ηρθαν κανονικα απο Ουγαρια και ηταν combined. Δεν ξερω τι γινεται πραγματικα. Στα πρωηγουμενα παντως τιποτα, χαθηκαν ολα. Οι Κινεζοι κανουν τον Κινεζο.. για την επιστροφη χρηματων. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosdg_13 είπε

Καλημερα σε ολη την παρεα. Τα τελευταια δεματα που παρηγγειλα μου ηρθαν κανονικα απο Ουγαρια και ηταν combined. Δεν ξερω τι γινεται πραγματικα. Στα πρωηγουμενα παντως τιποτα, χαθηκαν ολα. Οι Κινεζοι κανουν τον Κινεζο.. για την επιστροφη χρηματων. 

καλημερα, τι ημερομηνια αποστολης απο ουγγαρια ειχαν τα τελευταια που παρελαβες αν επιτρεπεται;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε

καλημερα, τι ημερομηνια αποστολης απο ουγγαρια ειχαν τα τελευταια που παρελαβες αν επιτρεπεται;

7/12 εφυγε απο Ουγγαρια και ηρθε Ελλαδα 13/12. Παρελαβα απο ελτα 17/12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...