natsos2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε 2. και όμως τα UA......HU tracking number (Aliexpress saver shipping), unregistered είναι!!! Απλά, βλέπεις την διαδρομή μέχρι την εκφόρτωση εδώ!! Για αυτό και ρώτησα, μήπως τυχόν είναι κάτι παρόμοιο από Correos. Μπορεί να έχω βοηθήσει πολλούς, αλλά πρώτη φορά έχω shipping από Ισπανία !!! Tο αντιθετο γινεται, (να εχεις unregistered και να σου το γυρισει με νεο tracking) αυτο που λες εσυ, unregistered δηλαδη να το βλέπω ΕΛΤΑ και οταν ερθει να το πετάξει στην εισόδο - να μην χρειαστεί ταυτότητα κ υπογραφή για να παραλάβω δεν εχει τυχει ποτε σε εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, natsos2 είπε Tο αντιθετο γινεται, (να εχεις unregistered και να σου το γυρισει με νεο tracking) αυτο που λες εσυ, unregistered δηλαδη να το βλέπω ΕΛΤΑ και οταν ερθει να το πετάξει στην εισόδο - να μην χρειαστεί ταυτότητα κ υπογραφή για να παραλάβω δεν εχει τυχει ποτε σε εμενα. Τα έχω πει και πιο παλιά. Υπάρχουν 2 τύποι αποστολής - τα unregistered & τα registered. Τα πρώτα ΔΕΝ χρειάζεται κανονικά για να υπογράψεις και να τα παραλάβεις ενώ τα δεύτερα το αντίθετο (άσχετα αν πολλές φορές τα ΕΛΤΑ βγάζουν ειδοποιητήριο με unregistered, για να πάμε την επόμενη μέρα να τα παραλάβουμε από το ταχυδρομείο της γειτονιάς μας). Τα registered είναι trackable. Βλέπεις δηλ. την διαδρομή μέχρι το τέλος Τα unregistered, χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες - τα Untrackable και τα semi-tracked. Τα πρώτα, δεν βλέπεις καθόλου που είναι το δέμα . Τα δεύτερα, βλέπεις την διαδρομή τους μέχρι ένα σημείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 46 λεπτά πριν, natsos2 είπε Tο αντιθετο γινεται, (να εχεις unregistered και να σου το γυρισει με νεο tracking) αυτο που λες εσυ, unregistered δηλαδη να το βλέπω ΕΛΤΑ και οταν ερθει να το πετάξει στην εισόδο - να μην χρειαστεί ταυτότητα κ υπογραφή για να παραλάβω δεν εχει τυχει ποτε σε εμενα. Εγω παλια που εβαζα πολλα πακετακια με unregistered τα εβρισκα παντα στο γραμματοκιβωτιο, πλεον που ολα τα βαζω registered μεχρι και τηλεφωνο με παιρνει ο ταχυδρομος για να μου τα δωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natsos2 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Τα έχω πει και πιο παλιά. Υπάρχουν 2 τύποι αποστολής - τα unregistered & τα registered. Τα πρώτα ΔΕΝ χρειάζεται κανονικά για να υπογράψεις και να τα παραλάβεις ενώ τα δεύτερα το αντίθετο (άσχετα αν πολλές φορές τα ΕΛΤΑ βγάζουν ειδοποιητήριο με unregistered, για να πάμε την επόμενη μέρα να τα παραλάβουμε από το ταχυδρομείο της γειτονιάς μας). Τα registered είναι trackable. Βλέπεις δηλ. την διαδρομή μέχρι το τέλος Τα unregistered, χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες - τα Untrackable και τα semi-tracked. Τα πρώτα, δεν βλέπεις καθόλου που είναι το δέμα . Τα δεύτερα, βλέπεις την διαδρομή τους μέχρι ένα σημείο εν το μεταξύ παραγγέλνω απο το 2010 και οτιδηποτε βλέπει το ΕΛΤΑ δεν ηταν ποτε unregistered. με βαση οπως εσυ τα περιγράφεις. 4 ώρες πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Εγω παλια που εβαζα πολλα πακετακια με unregistered τα εβρισκα παντα στο γραμματοκιβωτιο, πλεον που ολα τα βαζω registered μεχρι και τηλεφωνο με παιρνει ο ταχυδρομος για να μου τα δωσει. Και εμενα αυτο συμβενει μονο... + οτι αν ειναι unregistered δεν θα το δω ποτε στο tracking των ΕΛΤΑ παρα μόνο στις αλλες υπηρεσίες και μέχρι το αεροδρόμειο μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Περιμένω κάτι με 4px express. Είναι μεγάλο και βαρύ. Με τι έρχεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, logo15 είπε Περιμένω κάτι με 4px express. Είναι μεγάλο και βαρύ. Με τι έρχεται; 4PX RM ξέρω... που είναι ο λεγόμενος 'special way' της 4PX. Μου είχε παραδοθεί με SPEEDEX courier. Σαν τρόπο αποστολής βλέπεις 4PX RM; Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από nikosgiann78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε 4PX RM ξέρω... που είναι ο λεγόμενος 'special way' της 4PX. Μου είχε παραδοθεί με SPEEDEX courier. Σαν τρόπο αποστολής βλέπεις 4PX RM; DHL είναι το express. Ήρθε και το τρακινγκ του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natsos2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, logo15 είπε DHL είναι το express. Ήρθε και το τρακινγκ του μεγάλο και βαρυ μόνο με express εχονται, (acs, speedex) κτλ θα στο φέρει. Κανένα νεο παιδια με τα HU, εχει παραλάβει κανεις αυτές τις μερες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, natsos2 είπε μεγάλο και βαρυ μόνο με express εχονται, (acs, speedex) κτλ θα στο φέρει. Κανένα νεο παιδια με τα HU, εχει παραλάβει κανεις αυτές τις μερες? ένα με Saver shipping που περιμένω είναι κολλημένο στην κατάσταση εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από 16/11 μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι ήδη εκτελωνισμενο από την Ουγγαρία, ρώτησα και στην τοπική διανομή αλλά μου είπαν ότι δεν είναι εκεί, έχει κάποιος άλλος παρόμοια περίπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 shipping method: Ship from CN via Banggood Express Expected delivery date: 2021-12-15 2021-12-10 16:50:50 In transit ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 2021-12-10 16:50:44 ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 2021-12-06 15:00:00 The package has been forwarded to the local post 2021-12-04 12:00:00 The flight has arrived,Item will be cleared soon. 2021-12-02 18:26:09 The flight will take off soon. 2021-12-02 18:00:00 The flight has taken off. 2021-12-01 18:55:46 Item has been arrive in airport. 2021-11-26 18:26:12 Shipped Package has been sterilized and shipped out. 2021-11-26 16:08:07 Έτοιμο προς αποστολή στην CometHellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, natsos2 είπε Κανένα νεο παιδια με τα HU, εχει παραλάβει κανεις αυτές τις μερες? Ακομα εδω εγω, αναμενω εξεληξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natsos2 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, radiotv είπε ένα με Saver shipping που περιμένω είναι κολλημένο στην κατάσταση εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από 16/11 μίλησα και με την εξυπηρέτηση πελατών ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι είναι ήδη εκτελωνισμενο από την Ουγγαρία, ρώτησα και στην τοπική διανομή αλλά μου είπαν ότι δεν είναι εκεί, έχει κάποιος άλλος παρόμοια περίπτωση; το parceapp com τι σου λεει? γιατι δεν γράφετε τους κωδικούς ρε παιδια δεν θα σας φαει κανεις το δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, natsos2 είπε το parceapp com τι σου λεει? γιατι δεν γράφετε τους κωδικούς ρε παιδια δεν θα σας φαει κανεις το δέμα. Εμένα μου λέει εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο κατ με saver shipping άρα σε πόσες μέρες να το περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmi82 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, natsos2 είπε το parceapp com τι σου λεει? γιατι δεν γράφετε τους κωδικούς ρε παιδια δεν θα σας φαει κανεις το δέμα. Εγώ παρέλαβα ένα τη παρασκευή από Ουγγαρία περίμενα από 24 Νοέμβρη ένα combined δεύτερο από παραγγελία με πολλά δέματα που τα έκαναν σε 3 αποστολές δύο combined μέσω Ουγγαρίας και ένα αγνοείται η τύχη του ακόμη ..με nl οπότε μου έχουν έρθει και τα δύο combined χωρίς πρόβλημα μέσω Ουγγαρίας .. το 3 με nl είναι ένα και μήνα κολλημένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilemachos1969 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Combined με tracking απο Ουγγαρία θα έρθει ποτέ παιδιά; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη LA010881295HU 2021-12-01 21:29 Delivering Received by the delivery company 2021-11-27 21:07 Clearing Customs Customs clearance successful 2021-11-27 07:35 Customs clearance started 2021-11-26 16:32 Arrived at destination country 2021-11-21 22:00 Departed country of origin 2021-11-14 06:56 Accepted for linehaul transportation 2021-11-13 20:31 Dispatched from sorting center 2021-11-13 10:08 Arrived at sorting center 2021-11-11 08:45 Parcel dispatched Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα