drdedus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εξακολουθεί το cainiao.. global να πληρώνει φόρο? επελεξα το απλό τους είπα να φαίνεται απο εξω το IOSS number και έστειλαν 2 παραγγελίες με global και tracking της μορφής UAxxxxxxxxHU σαν αυτα τέλος πάντων που δεν είχα πληρώσει μέχρι τώρα φόρους Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από drdedus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmi82 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Το από τις 24 \11 δικό μου ξεκόλλησε και φάνηκε Ελλάδα καλά πάει προς το παρόν ... Τώρα έχω άλλο Γολγοθά μέχρι να φτάσει στο νησί ... Χαχα έχουν και τα πλοία απεργία από αύριο αχαχα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grip Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Ερώτηση. Δεματακι από Κίνα με Ali standard shipping, έχει διαφορετικές ενδείξεις στο site του Ali και το Parcel tracker, ενώ στα Ελτα δεν εμφανίζεται ακόμη. Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, grip είπε Ερώτηση. Δεματακι από Κίνα με Ali standard shipping, έχει διαφορετικές ενδείξεις στο site του Ali και το Parcel tracker, ενώ στα Ελτα δεν εμφανίζεται ακόμη. Καμία ιδέα; Είναι μήπως με AliExpress saver shipping; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δύσκολη ερώτηση, θέλω να παραγγείλω κάτι και να το στείλω Γερμανία. Ξέρει κανένας τι παίζει; Λογικά θα ακολουθήσω τον μπούσουλα όπως και Ελλάδα για το ποιες μέθοδοι αποστολής ευθυγραμμίζονται με IOSS. Ξέρουμε για χρόνους παραλαβής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grip Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Annasp είπε Είναι μήπως με AliExpress saver shipping; Όχι ειναι standard shipping. Τουλάχιστον αυτό έχει ως μέθοδο που το επέλεξα και πλήρωσα. Αν το έστειλε με κάτι άλλο αυτός δεν ξέρω πως μπορώ να το καταλάβω.... 🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, grip είπε Ερώτηση. Δεματακι από Κίνα με Ali standard shipping, έχει διαφορετικές ενδείξεις στο site του Ali και το Parcel tracker, ενώ στα Ελτα δεν εμφανίζεται ακόμη. Καμία ιδέα; Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ενω το δικο μου δεμα που φαινεται απο το "received by line-haul" να ειναι 11 μερες πισω απο το δικο σου εκανε 4 μερες νωριτερα το "import clearance success". Kαι επισης σημερα στο parcelapp.com ανανεωθηκε.. υπαρχει καμια εξηγηση;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, grip είπε Ερώτηση. Δεματακι από Κίνα με Ali standard shipping, έχει διαφορετικές ενδείξεις στο site του Ali και το Parcel tracker, ενώ στα Ελτα δεν εμφανίζεται ακόμη. Καμία ιδέα; Το δέμα έφτασε Βουδαπέστη, και γίνεται εκτελωνισμός, για αυτό ακόμα δεν το βλέπεις στα ΕΛΤΑ. Όταν ειδοποιηθούν τα ΕΛΤΑ ότι υπάρχει δέμα από Ουγγαρία για Ελλάδα, τότε θα το δεις στα ΕΛΤΑ. Αυτή είναι η εξήγηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosdg_13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Το δέμα έφτασε Βουδαπέστη, και γίνεται εκτελωνισμός, για αυτό ακόμα δεν το βλέπεις στα ΕΛΤΑ. Όταν ειδοποιηθούν τα ΕΛΤΑ ότι υπάρχει δέμα από Ουγγαρία για Ελλάδα, τότε θα το δεις στα ΕΛΤΑ. Αυτή είναι η εξήγηση Στις 6/12/2021 στις 12:23 ΜΜ, natsos2 είπε Πάπαλα, μολις εμαθα οτι μου επιστράφει στην HU ενα δέμα μου, ΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΜΠ γινεται ρε παιδια με τα HU..... καταρχήν μου ειχε ερθει και ενα email απο την Ουγγρικη υπηρεσία ταχυδρομείου που λογικά το ειχαν βρει πάνω στο δέμα απο την εκτυπωση του αλι. Ακόμα το περιμένεις? επιστράφει, απο parcelapp να κοιτας. https://parcelsapp.com/en/tracking/LA010012405HU Στις 6/12/2021 στις 12:23 ΜΜ, natsos2 είπε Πάπαλα, μολις εμαθα οτι μου επιστράφει στην HU ενα δέμα μου, ΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΜΠ γινεται ρε παιδια με τα HU..... καταρχήν μου ειχε ερθει και ενα email απο την Ουγγρικη υπηρεσία ταχυδρομείου που λογικά το ειχαν βρει πάνω στο δέμα απο την εκτυπωση του αλι. Ακόμα το περιμένεις? επιστράφει, απο parcelapp να κοιτας. https://parcelsapp.com/en/tracking/LA010012405HU Kαλημερα σε ολους. Θελω να πω οτι προφανως αναφερομαι στην δικη μου περιπτωση και τι εχει γινει εως τωρα σε μενα με καλη προθεση χωρις να θελω να πανικοβαλω αλλα να προστατευσω. Το λεω για καποιον φιλο πιο πανω που λεει οτι επειδη εγινε σε μενα δεν σημαινει οτι θα γινει σε ολους. προφανως και δεν θα γινει σε ολους και μακαρι να μην γινει σε κανεναν, Αυτο που καταλαβαινω μετα απο χρονια αγορων απο Alli ειναι oτι απο τοτε που βαλανε την combined delivery κατι γινεται λαθος στα νεα στοιχεια που καταχωρουν στην Ουγγαρια. Δηλαδη εχω κανει 40 τμχ παραγγελια συνολικης αξιας περιπου 80 ευρω ξεχωριστες παραγγελιες και αυτοι μου τα κανουν combined. Απο τοτε ξεκινησε το ολο θεμα. Τα πρωηγουμενα χρονια ολες μα ολες οι παραγγελιες μου εχουν ερθει κανονικα ακομη και καποιες μετα απο 3 μηνες. Δεν βρισκω αλλο λογο που γινεται αυτο. Παντως το οτι γινεται ή εχει γινει και σε αλλους σημαινει οτι υπαρχει προβλημα. Να πω οτι μετα τα dispute (δεν ξερω αν επραξα καλα, πρωτη φορα εκανα) και με αποδειξεις οτι το global tracking λεει οτι το δεμα επεστραφη στην Ουγγαρια ο Κινεζος μου λεει οτι το δεμα ειναι στην χωρα μου. Αντε να βγαλω ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giorgosdg_13 είπε Kαλημερα σε ολους. Θελω να πω οτι προφανως αναφερομαι στην δικη μου περιπτωση και τι εχει γινει εως τωρα σε μενα με καλη προθεση χωρις να θελω να πανικοβαλω αλλα να προστατευσω. Το λεω για καποιον φιλο πιο πανω που λεει οτι επειδη εγινε σε μενα δεν σημαινει οτι θα γινει σε ολους. προφανως και δεν θα γινει σε ολους και μακαρι να μην γινει σε κανεναν, Αυτο που καταλαβαινω μετα απο χρονια αγορων απο Alli ειναι oτι απο τοτε που βαλανε την combined delivery κατι γινεται λαθος στα νεα στοιχεια που καταχωρουν στην Ουγγαρια. Δηλαδη εχω κανει 40 τμχ παραγγελια συνολικης αξιας περιπου 80 ευρω ξεχωριστες παραγγελιες και αυτοι μου τα κανουν combined. Απο τοτε ξεκινησε το ολο θεμα. Τα πρωηγουμενα χρονια ολες μα ολες οι παραγγελιες μου εχουν ερθει κανονικα ακομη και καποιες μετα απο 3 μηνες. Δεν βρισκω αλλο λογο που γινεται αυτο. Παντως το οτι γινεται ή εχει γινει και σε αλλους σημαινει οτι υπαρχει προβλημα. Να πω οτι μετα τα dispute (δεν ξερω αν επραξα καλα, πρωτη φορα εκανα) και με αποδειξεις οτι το global tracking λεει οτι το δεμα επεστραφη στην Ουγγαρια ο Κινεζος μου λεει οτι το δεμα ειναι στην χωρα μου. Αντε να βγαλω ακρη. Καλησπερα, τα δεματα που γυρνανε Ουγγαρια ειναι ολα combined delivery η εχει τυχει και καποιο που ηταν μονο του να γυρισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosdg_13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Καλησπερα, τα δεματα που γυρνανε Ουγγαρια ειναι ολα combined delivery η εχει τυχει και καποιο που ηταν μονο του να γυρισει? Εγω κανω παραγγελιες διαφορα προιοντα απο διαφορετικους πωλητες και διαφορετικες μερες και μου τα κανουν combined. Το λογο δεν τον γνωριζω που γινεται αυτο. Προφανως ειναι μια νεα διαδικασια που εχουν εφαρμοσει. θα κανω μια και μονο παραγγελια, ενα προιον να δω αν θα μου ερθει. Αν ερθει σημαινει οτι το προβλημα το κανουν οταν παραγγειλεις πολλα προιοντα μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giorgosdg_13 είπε Kαλημερα σε ολους. Θελω να πω οτι προφανως αναφερομαι στην δικη μου περιπτωση και τι εχει γινει εως τωρα σε μενα με καλη προθεση χωρις να θελω να πανικοβαλω αλλα να προστατευσω. Το λεω για καποιον φιλο πιο πανω που λεει οτι επειδη εγινε σε μενα δεν σημαινει οτι θα γινει σε ολους. προφανως και δεν θα γινει σε ολους και μακαρι να μην γινει σε κανεναν, Αυτο που καταλαβαινω μετα απο χρονια αγορων απο Alli ειναι oτι απο τοτε που βαλανε την combined delivery κατι γινεται λαθος στα νεα στοιχεια που καταχωρουν στην Ουγγαρια. Δηλαδη εχω κανει 40 τμχ παραγγελια συνολικης αξιας περιπου 80 ευρω ξεχωριστες παραγγελιες και αυτοι μου τα κανουν combined. Απο τοτε ξεκινησε το ολο θεμα. Τα πρωηγουμενα χρονια ολες μα ολες οι παραγγελιες μου εχουν ερθει κανονικα ακομη και καποιες μετα απο 3 μηνες. Δεν βρισκω αλλο λογο που γινεται αυτο. Παντως το οτι γινεται ή εχει γινει και σε αλλους σημαινει οτι υπαρχει προβλημα. Να πω οτι μετα τα dispute (δεν ξερω αν επραξα καλα, πρωτη φορα εκανα) και με αποδειξεις οτι το global tracking λεει οτι το δεμα επεστραφη στην Ουγγαρια ο Κινεζος μου λεει οτι το δεμα ειναι στην χωρα μου. Αντε να βγαλω ακρη. Ωχ! Εγώ, να μην το γκαντεμιάσω, αλλά ό,τι έχω παραγγείλει τελευταία που έγινε combined shipping μου ήρθε χωρίς πρόβλημα. Έλαβα δεκάδες τέτοιες combined παραγγελίες τους τελευταίους μήνες, και την τελευταία την παρέλαβα τέλος Νοεμβρίου. Ευελπιστώ ότι οι επιστροφές στην Ουγγαρία είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, γιατί περιμένω δυο-τρία ακόμη τέτοια, και κατά τα άλλα το combined shipping μέχρι στιγμής μάλλον με έχει ωφελήσει παρά με έχει ζημιώσει (λιγότερος χρόνος αναμονής, δεν κολλάει στο τελωνείο κλπ). Είδωμεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosdg_13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Tulipbaek είπε Ωχ! Εγώ, να μην το γκαντεμιάσω, αλλά ό,τι έχω παραγγείλει τελευταία που έγινε combined shipping μου ήρθε χωρίς πρόβλημα. Έλαβα δεκάδες τέτοιες combined παραγγελίες τους τελευταίους μήνες, και την τελευταία την παρέλαβα τέλος Νοεμβρίου. Ευελπιστώ ότι οι επιστροφές στην Ουγγαρία είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας, γιατί περιμένω δυο-τρία ακόμη τέτοια, και κατά τα άλλα το combined shipping μέχρι στιγμής μάλλον με έχει ωφελήσει παρά με έχει ζημιώσει (λιγότερος χρόνος αναμονής, δεν κολλάει στο τελωνείο κλπ). Είδωμεν! Φιλε μου πριν 2 μηνες ειχα παραλλαβει κι εγω combined παραγγελιες και ειχα χαρει διοτι πραγματικα βολευει στο να μην τρεχεις πολλες φορες στο ταχυδρομειο αλλα ολες αυτες οι παραγγελιες μου ειχαν ερθει απο Ολλανδια. Οι τελευταιες παραγγελιες μου τις φερνουν απο Ουγγαρια και δεν ξερω τι στο καλο κανουν εκει και επιστρεφουν πισω. Εσενα απο που σου ηρθε? Απο Ουγγαρια? Διοτι εχει σημασια αυτοι που τελικα παραλαμβανουν combined παραγγελιες να μας πουν απο που ερχοναι. Σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Καλησπερα, τα δεματα που γυρνανε Ουγγαρια ειναι ολα combined delivery η εχει τυχει και καποιο που ηταν μονο του να γυρισει? Εμένα ήταν απλό με AliExpress standard shipping και γύρισε πίσω Ουγγαρία. Τα ΕΛΤΑ όταν πήρα τηλέφωνο είπαν ότι δεν ήταν μόνο το δικό μου ,θα γύριζε όλος ο σάκος πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dexterios είπε Εμένα ήταν απλό με AliExpress standard shipping και γύρισε πίσω Ουγγαρία. Τα ΕΛΤΑ όταν πήρα τηλέφωνο είπαν ότι δεν ήταν μόνο το δικό μου ,θα γύριζε όλος ο σάκος πίσω. Αρα αυτο μπορει να εγινε μια φορα με εναν σακο και απλα οσοι εγραψαν εδω οτι τους γυρισε πισω να ηταν σε αυτον τον σακο;; Τι πιθανοτητες; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα