vasilispas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, val1990 είπε Αυτο τι σημαινει οτι το γλιτωσα το τελωνειο? Δν νομιζω ...παρε ελτα να μαθεις κοστος
giorgosdg_13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Καλημερα σε ολη την παρεα. παρατηρηση 1η: καντε tracking για να δειτε το πεκετα απο ελτα και οχι απο alli. Παρατηρηση 2η: οτι ερχεται απο Ουγγαρια και φτανει αεροδρομιο επιστρεφει πισω. Στα ελτα μου λενε ελλειπη στοιχεια. Εχω κανει ολες τις παραγγελιες dispute ελπιζοντας να παρω καποια απο τα χρηματα μου πισω. Να πω οτι μεχρι και mail εστειλα στην Ουγγαρια και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους ζητημα εφοσον τα δεματα φτανουν Ελλαδα. Εννοειται οτι οι πωλητες Κινεζοι λενε τα δικα τους και δυστηχως σπανια συννενοουμαι μαζι τους. Απογοητευση, σκεφτομαι να παρατησω τις παραγγελιες για λιγο καιρο απο alli μετα απο πολλα χρονια αγορων μπας και ξεμπλοκαρει το συστημα. https://t.17track.net/en?spm=a2g0s.imconversation.0.0.324a3e5f4YfWz3#nums=LA010012405HU https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Εδω ειναι καποια απο τα πολλα που περιμενω. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη.
vasilispas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, giorgosdg_13 είπε Καλημερα σε ολη την παρεα. παρατηρηση 1η: καντε tracking για να δειτε το πεκετα απο ελτα και οχι απο alli. Παρατηρηση 2η: οτι ερχεται απο Ουγγαρια και φτανει αεροδρομιο επιστρεφει πισω. Στα ελτα μου λενε ελλειπη στοιχεια. Εχω κανει ολες τις παραγγελιες dispute ελπιζοντας να παρω καποια απο τα χρηματα μου πισω. Να πω οτι μεχρι και mail εστειλα στην Ουγγαρια και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους ζητημα εφοσον τα δεματα φτανουν Ελλαδα. Εννοειται οτι οι πωλητες Κινεζοι λενε τα δικα τους και δυστηχως σπανια συννενοουμαι μαζι τους. Απογοητευση, σκεφτομαι να παρατησω τις παραγγελιες για λιγο καιρο απο alli μετα απο πολλα χρονια αγορων μπας και ξεμπλοκαρει το συστημα. https://t.17track.net/en?spm=a2g0s.imconversation.0.0.324a3e5f4YfWz3#nums=LA010012405HU https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Εδω ειναι καποια απο τα πολλα που περιμενω. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Εμενα κανενα δεμα απο Αλι δν επιστραφει.το τελευταιο εδω με LAxxxxxxxxHU Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 6/12/2021, 00:01 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 5/12/2021, 11:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 5/12/2021, 11:23 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ. 5/12/2021, 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20/11/2021, 15:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
natsos2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, vasilispas είπε Εμενα κανενα δεμα απο Αλι δν επιστραφει.το τελευταιο εδω με LAxxxxxxxxHU Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 6/12/2021, 00:01 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 5/12/2021, 11:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 5/12/2021, 11:23 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ. 5/12/2021, 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20/11/2021, 15:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ Πάπαλα, μολις εμαθα οτι μου επιστράφει στην HU ενα δέμα μου, ΤΙ ΣΤΟΝ ΜΠΙΜΠ γινεται ρε παιδια με τα HU..... καταρχήν μου ειχε ερθει και ενα email απο την Ουγγρικη υπηρεσία ταχυδρομείου που λογικά το ειχαν βρει πάνω στο δέμα απο την εκτυπωση του αλι. Αναφορά σε κείμενο Tisztelt Ügyfelünk! Értesítés saját szervezésben vámkezelendő nemzetközi küldemény érkezéséről Értesítjük, hogy a(z) LA008943805HU azonosítójú, vámkezelendő nemzetközi küldeménye megérkezett Magyarországra, a Nemzetközi Posta Kicserélő Központba. Amennyiben korábban úgy rendelkezett, hogy magánszemélyként a vám-árunyilatkozatot közvetlenül a Nemzeti Adó- és Vámhivatal EVÁM webes alkalmazásában kívánja benyújtani, akkor ezt mostantól megteheti, a NAV rendszere fogadja azt. Ha előzetes rendelkezése alapján más vámügynökkel vámkezeltet, további szíves türelmét kérjük. 24 órán belül újabb e-mail értesítést küldünk a vámkezeléshez szükséges adatokkal, mely alapján vámszolgáltatójával kezdeményezheti küldeménye vámkezelését. Tájékoztatjuk, hogy a vámkezelendő küldeményeket a magyarországi beérkezéstől számított 20 naptári napig őrizzük. Amennyiben a vámkezelés nem kezdődik meg a jelzett határidőn belül, érkezett küldeményét visszaküldjük a feladónak. 2 ώρες πριν, giorgosdg_13 είπε Καλημερα σε ολη την παρεα. παρατηρηση 1η: καντε tracking για να δειτε το πεκετα απο ελτα και οχι απο alli. Παρατηρηση 2η: οτι ερχεται απο Ουγγαρια και φτανει αεροδρομιο επιστρεφει πισω. Στα ελτα μου λενε ελλειπη στοιχεια. Εχω κανει ολες τις παραγγελιες dispute ελπιζοντας να παρω καποια απο τα χρηματα μου πισω. Να πω οτι μεχρι και mail εστειλα στην Ουγγαρια και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους ζητημα εφοσον τα δεματα φτανουν Ελλαδα. Εννοειται οτι οι πωλητες Κινεζοι λενε τα δικα τους και δυστηχως σπανια συννενοουμαι μαζι τους. Απογοητευση, σκεφτομαι να παρατησω τις παραγγελιες για λιγο καιρο απο alli μετα απο πολλα χρονια αγορων μπας και ξεμπλοκαρει το συστημα. https://t.17track.net/en?spm=a2g0s.imconversation.0.0.324a3e5f4YfWz3#nums=LA010012405HU https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Εδω ειναι καποια απο τα πολλα που περιμενω. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Ακόμα το περιμένεις? επιστράφει, απο parcelapp να κοιτας. https://parcelsapp.com/en/tracking/LA010012405HU Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από natsos2
βασιλιάς βάτραχος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, giorgosdg_13 είπε Καλημερα σε ολη την παρεα. παρατηρηση 1η: καντε tracking για να δειτε το πεκετα απο ελτα και οχι απο alli. Παρατηρηση 2η: οτι ερχεται απο Ουγγαρια και φτανει αεροδρομιο επιστρεφει πισω. Στα ελτα μου λενε ελλειπη στοιχεια. Εχω κανει ολες τις παραγγελιες dispute ελπιζοντας να παρω καποια απο τα χρηματα μου πισω. Να πω οτι μεχρι και mail εστειλα στην Ουγγαρια και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους ζητημα εφοσον τα δεματα φτανουν Ελλαδα. Εννοειται οτι οι πωλητες Κινεζοι λενε τα δικα τους και δυστηχως σπανια συννενοουμαι μαζι τους. Απογοητευση, σκεφτομαι να παρατησω τις παραγγελιες για λιγο καιρο απο alli μετα απο πολλα χρονια αγορων μπας και ξεμπλοκαρει το συστημα. https://t.17track.net/en?spm=a2g0s.imconversation.0.0.324a3e5f4YfWz3#nums=LA010012405HU https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Εδω ειναι καποια απο τα πολλα που περιμενω. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Αυτο το "οτι ερχεται απο Ουγγαρια και φτανει αεροδρομιο επιστρεφει πισω" τρομαζει κοσμο 😂😂 Εγω ειμαι στο σταδιο "Customs clearance successful" εδω και 3 μερες αναμενω να ξεκινησει για Ελλαδα αλλα μου κοβεις τα φτερα 😂 Αμα ειναι να ξαναφυγει για HU... τον ηπιαμε κυριοι και δεν θα ειναι καφες.. 😂
vasilispas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, βασιλιάς βάτραχος είπε Αυτο το "οτι ερχεται απο Ουγγαρια και φτανει αεροδρομιο επιστρεφει πισω" τρομαζει κοσμο 😂😂 Εγω ειμαι στο σταδιο "Customs clearance successful" εδω και 3 μερες αναμενω να ξεκινησει για Ελλαδα αλλα μου κοβεις τα φτερα 😂 Αμα ειναι να ξαναφυγει για HU... τον ηπιαμε κυριοι και δεν θα ειναι καφες.. 😂 Εμενα ηρθε κανονικα😍 6/12/2021, 18:47 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 6/12/2021, 13:41 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ 6/12/2021, 00:01 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 5/12/2021, 11:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 5/12/2021, 11:23 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ. 5/12/2021, 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20/11/2021, 15:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 19/11/2021, 20:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ 2
natsos2 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μην κάνετε dispute αν δεν παρέλθει ο χρόνος που δίνουν, μετα το εγγυάτε η αλι το full refund σχετικά για τον χρόνο πραλαβής ετσι και αλλιως και παιζει να μην χάνει ουτε ο seller.
Dimmi82 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Τυχερέ εμένα ακόμη κολλημένο 2 ώρες πριν, vasilispas είπε Εμενα ηρθε κανονικα😍 6/12/2021, 18:47 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 6/12/2021, 13:41 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ 6/12/2021, 00:01 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 5/12/2021, 11:34 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 5/12/2021, 11:23 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ. 5/12/2021, 06:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 20/11/2021, 15:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ 19/11/2021, 20:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ
radiotv Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, giorgosdg_13 είπε Καλημερα σε ολη την παρεα. παρατηρηση 1η: καντε tracking για να δειτε το πεκετα απο ελτα και οχι απο alli. Παρατηρηση 2η: οτι ερχεται απο Ουγγαρια και φτανει αεροδρομιο επιστρεφει πισω. Στα ελτα μου λενε ελλειπη στοιχεια. Εχω κανει ολες τις παραγγελιες dispute ελπιζοντας να παρω καποια απο τα χρηματα μου πισω. Να πω οτι μεχρι και mail εστειλα στην Ουγγαρια και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους ζητημα εφοσον τα δεματα φτανουν Ελλαδα. Εννοειται οτι οι πωλητες Κινεζοι λενε τα δικα τους και δυστηχως σπανια συννενοουμαι μαζι τους. Απογοητευση, σκεφτομαι να παρατησω τις παραγγελιες για λιγο καιρο απο alli μετα απο πολλα χρονια αγορων μπας και ξεμπλοκαρει το συστημα. https://t.17track.net/en?spm=a2g0s.imconversation.0.0.324a3e5f4YfWz3#nums=LA010012405HU https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Εδω ειναι καποια απο τα πολλα που περιμενω. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. επειδή συνέβη σε εσένα δεν σημαίνει ότι είναι γενικό πρόβλημα, έχω παραλάβει πάνω από δέκα δέματα το τελευταίο τρίμηνο από AliExpress μέσω Ουγγαρίας και συστημένα και απλά. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από radiotv
tony23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Παρόμοια κατάσταση κι εγώ, 2 δέματα περίμενα από ali μέσω Ουγγαρίας, το ένα ήρθε κανονικά, το άλλο επέστρεψε Ουγγαρία. Ένα από ebay με dhl ecommerce μέσω Γερμανίας ήρθε κανονικά κι αυτό. Λίγο κορώνα-γράμματα η κατάσταση μου φαίνεται. Να σημειώσω ότι το δέμα που επέστρεψε Ουγγαρία, ήταν αρχικά τρία διαφορετικά που τα συγχώνευσε η cainiao σε ένα, δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο.
elias54 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω καμιά ελπίδα για φέτος ως τις γιορτές ? UA521675903HU Με AliExpress Saver Shipping Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από elias54
val1990 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 6/12/2021 στις 7:57 ΠΜ, vasilispas είπε Δν νομιζω ...παρε ελτα να μαθεις κοστος Σωστος φιλε μου τελικα τα οργια χρεωσαν φπα 16 ευρω τεσπα θα στειλω στο ebay να τα παρω πισω σε ευχαριστω για τη βοηθεια!! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από val1990
radiotv Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, elias54 είπε Έχω καμιά ελπίδα για φέτος ως τις γιορτές ? UA521675903HU Με AliExpress Saver Shipping παρέα με το δικό μου από 15/11 UA5χχχχχχχ9HU
floyd89gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Στις 6/12/2021 στις 10:25 ΠΜ, giorgosdg_13 είπε Καλημερα σε ολη την παρεα. παρατηρηση 1η: καντε tracking για να δειτε το πεκετα απο ελτα και οχι απο alli. Παρατηρηση 2η: οτι ερχεται απο Ουγγαρια και φτανει αεροδρομιο επιστρεφει πισω. Στα ελτα μου λενε ελλειπη στοιχεια. Εχω κανει ολες τις παραγγελιες dispute ελπιζοντας να παρω καποια απο τα χρηματα μου πισω. Να πω οτι μεχρι και mail εστειλα στην Ουγγαρια και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους ζητημα εφοσον τα δεματα φτανουν Ελλαδα. Εννοειται οτι οι πωλητες Κινεζοι λενε τα δικα τους και δυστηχως σπανια συννενοουμαι μαζι τους. Απογοητευση, σκεφτομαι να παρατησω τις παραγγελιες για λιγο καιρο απο alli μετα απο πολλα χρονια αγορων μπας και ξεμπλοκαρει το συστημα. https://t.17track.net/en?spm=a2g0s.imconversation.0.0.324a3e5f4YfWz3#nums=LA010012405HU https://www.elta.gr/el-gr/εντοπισμόςαντικειμένου.aspx Εδω ειναι καποια απο τα πολλα που περιμενω. Καθε συμβουλη ευπροσδεκτη. Κι εγώ φίλε την έχω πατήσει με παραπλήσιο tracking number που είναι combined κιόλας κι έχω 8 παραγγελίες μέσα . Ευτυχώς το ποσό δεν είναι πάνω από 50 € αλλά μπλέξιμο και χάσιμο χρόνου απίστευτο . Φαίνεται και σε μένα ότι γύρισε πίσω Ουγγαρία (αεροδρόμιο)στις 29/11 ενώ η αγορά έγινε 14 με 18 /10 - κάτι μικροηλεκτρονικά που χρειαζόμουν και δεν τα εβρισκα εδώ . Φαίνεται ότι μπήκε Ελλάδα 16/11 και 19/11 δείχνει ότι γύρισε Ουγγαρία . Μιλώντας με ΕΛΤΑ για να μάθω γιατί γύρισε πίσω , ένας υπάλληλος στο τηλέφωνο μου είπε 'λόγω ελλειπών στοιχείων παράδοσης - έγραφε λέει μόνο τον Τ.Κ '. Μίλησα - μετά από πολλές προσπάθειες να παρακάμψω το χαζό bot που έχουν βάλει για να σε μπλοκάρουν από το customer service - με μία αντιπρόσωπο μέσω chat και της εξήγησα την κατάσταση και μου έδωσε να καταλάβω ότι κατάλαβε τι της έγραψα . Υποτίθεται θα μίλαγε με τους πωλητές και θα βοηθούσε να λυθεί το θέμα και αν σε 72 ώρες δεν είχα απάντηση να ξαναεπικοινωνήσω μαζί της . Βέβαια ο χρόνος παράδοσης για dispute δεν έχει περάσει οπότε δεν έχει κανένα νόημα να κάνω ακόμα κάτι τέτοιο . Ωστόσο μπαίνοντας μετά από λίγο στον λογαριασμό μου είδα ότι έχουν γίνει dispute όλες οι παραγγελίες που αφορούν το combined tracking number . Τι να πω δεν ξέρω .. αν έτσι λύνουν εκεί στο αλι τα προβλήματα τότε την έβαψα . Είμαι σχετικά καινούργιος στο Αλι . Χρόνια το σνόμπαρα αλλά τελευταία είδα κάνοντας μια έρευνα αγοράς ότι έχει τις καλύτερες τιμές και σούπερ ποικιλία . Επίσης να πω ότι είναι η πρώτη φορά που μου μπλοκάρει δέμα . Έχουν έρθει κανονικά 4 προηγούμενες παραγγελίες που έκανα . Μάλλον έπεσα στην περίπτωση .
natsos2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτο ηταν συμβουλή Κινέζου πωλητη, dispute μόνο μετα τον χρόνο παραλαβής. με αιτια οτι δεν παραλάβατε, εως τωρα απο αλλες παλιες περιπτώσεις που απλα δεν ηρθε ποτέ το δεμα ή ηρθε πολυ μετά τον χρόνο τα λεφτά τα επαιρνα πίσω. (και το δέμα ενιοτε μετά απο 5μήνο οταν ξεκόλλαγε, δωράκι) Τώρα το θέμα μας ειναι γιατι γυρνάνε πίσω, καλου κακού ανανεωσα τα στοιχεια μου, δεν ξέρω αν παιζει ρόλο οτι το ali τελευταια αλλαξε τον τρόπο καταγραφής στη φόρμα και ειχε κενά πχ εκει που λεει region-city, κτλ. και ισως γινεται καποιο λάθος στην εκτυπωση.. δεν ξερω. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από natsos2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα