Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, MikeJ είπε

Μπα όχι .  2 σκελετούς για γυαλιά πήρα με τελική 12,85. 

Γενικά δε παίζει ρόλο τι είναι , απλά ότι έχει τράκινγκ κανονικά που εμφανίζεται στα ελτα το σταματάνε (λογικά γιατί μπορούν να σου στείλουν sms και να σου πουν στείλε μας την απόδειξη για το RY29420044CN πχ , ενώ ότι δεν έχει τράκινγκ περνάει σχεδόν πάντα αέρας....

Εγώ σκέφτηκα να στείλω τις κινήσεις της κάρτας και μαζί και screenshot..... αν και δεν είναι ότι καλύτερο γιατί στις κινήσεις απλά λεει Aliexpress και το ποσό (θα μπορούσε όμως να είναι οτιδήποτε και τα screenshot δεν ξέρω αν τα υπολογίζουν καν αφού είναι πολύ φλου και εύκολα επεξεργάσιμο)

Θα στείλεις κινηση κάρτας μαζί με με screenshot

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 hours ago, spartak1 said:

Θα στείλεις κινηση κάρτας μαζί με με screenshot

Ναι ουσιαστικά αυτό έκανα... Τώρα βλέπουμε.

Έστειλα και στον πωλητή αν μπορεί να μου στείλει κάτι σαν απόδειξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, MikeJ είπε

Μπα όχι .  2 σκελετούς για γυαλιά πήρα με τελική 12,85. 

Γενικά δε παίζει ρόλο τι είναι , απλά ότι έχει τράκινγκ κανονικά που εμφανίζεται στα ελτα το σταματάνε (λογικά γιατί μπορούν να σου στείλουν sms και να σου πουν στείλε μας την απόδειξη για το RY29420044CN πχ , ενώ ότι δεν έχει τράκινγκ περνάει σχεδόν πάντα αέρας....

Εγώ σκέφτηκα να στείλω τις κινήσεις της κάρτας και μαζί και screenshot..... αν και δεν είναι ότι καλύτερο γιατί στις κινήσεις απλά λεει Aliexpress και το ποσό (θα μπορούσε όμως να είναι οτιδήποτε και τα screenshot δεν ξέρω αν τα υπολογίζουν καν αφού είναι πολύ φλου και εύκολα επεξεργάσιμο)

Δεν ειναι αναγκη να γραφει το τι εχεις αγορασει απλα η κινηση να συμπιπτει με την αποστολη του προιοντος (πχ μην πληρωσες στις 5 Δεκεμβριου αλλα ειχε φυγει στις 3 η εφυγε στις 15).

Οσο για αποδειξη δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο, screenshot απο την παραγγελια σου στο Alie στελνεις.

Επεξ/σία από Salvation81

18 ώρες πριν, MikeJ είπε

Να ζητήσω τα φώτα σας αν έχετε εμπειρία. Έχω κάνει παραγγελία από Aliexpress, γύρω στα 12 ευρώ, το έστειλαν με τρακινγκ και μπήκε τελωνείο και μου ζητάνε paypal η απόδειξη.

Μου έχει τύχει σε αγορές από άλλα καταστήματα όπου έστελνα το pdf από paypal και μετά το δέμα περνούσε κανονικά.

Τώρα όμως αφού το aliexress δε παίρνει paypal, πλήρωσα με μια pre paid της eurobank.

Σε αυτή τη περίπτωση τι στέλνω ;

Η κίνηση της κάρτας πχ δείχνει όλες τις συναλλαγές του μήνα.

Από το aliexpress δε βλέπω κάτι που να μοιάζει με απόδειξη.

Μπορείς να ζητήσεις το invoice από τον seller και να το στείλεις. 90% απαντάνε.

Ο πωλητής μου έστειλε screenshot της παραγγελίας που είχα και μόνος μου χαχα θεούληδες...

Τέλος πάντως, μου απάντησαν ότι    Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο τοπικό σας ταχυδρομικό κατάστημα. Σας ευχαριστούμε.

Οπότε λογικά κομπλέ όλα...

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Εδώ και κάποιες μέρες ψάχνω να αγοράσω ένα συγκεκριμένο roll piano και το βρήκα μόνο στο banggood και στο AliExpress. Στο banggood η τιμή του είναι στα 106€ και οι διαθέσιμοι μέθοδοι αποστολής είναι-( αποθήκη CN / πρώτη --5-8 μέρες.. free shipping με Expedites shipping Service.   και δεύτερη--7-15 μέρες...8.71€ με EMS express Mail service.  Και στο AliExpress  η τιμή του είναι 79.71€ με μέθοδοί αποστολή 1) 23-42 μέρες 22.68-€ με China post air parcel  2) 15-27 μέρες 38.99€ με EMS  και 3) 11-23 μέρες 54.28€ με DHL . Λοιπόν η ερώτηση μου είναι από που να το πάρω και ποια μέθοδο αποστολή πρέπει να διαλέξω; Υπάρχει περίπτωση να αποφύγω το εκτελωνισμο( 24%φπα+15€) .  με κάποια από αυτές τις αποστολές;;Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι υπόχρεη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.      Υ.Γ Το κουτί του δεν είναι μεγάλο.AliExpress αναφέρει διαστάσεις :   35cm x 20cm x 10cm και βάρος 2.05kg

3 ώρες πριν, Sissy Androna είπε

Καλησπέρα παιδιά Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας. Εδώ και κάποιες μέρες ψάχνω να αγοράσω ένα συγκεκριμένο roll piano και το βρήκα μόνο στο banggood και στο AliExpress. Στο banggood η τιμή του είναι στα 106€ και οι διαθέσιμοι μέθοδοι αποστολής είναι-( αποθήκη CN / πρώτη --5-8 μέρες.. free shipping με Expedites shipping Service.   και δεύτερη--7-15 μέρες...8.71€ με EMS express Mail service.  Και στο AliExpress  η τιμή του είναι 79.71€ με μέθοδοί αποστολή 1) 23-42 μέρες 22.68-€ με China post air parcel  2) 15-27 μέρες 38.99€ με EMS  και 3) 11-23 μέρες 54.28€ με DHL . Λοιπόν η ερώτηση μου είναι από που να το πάρω και ποια μέθοδο αποστολή πρέπει να διαλέξω; Υπάρχει περίπτωση να αποφύγω το εκτελωνισμο( 24%φπα+15€) .  με κάποια από αυτές τις αποστολές;;Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας είμαι υπόχρεη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.      Υ.Γ Το κουτί του δεν είναι μεγάλο.AliExpress αναφέρει διαστάσεις :   35cm x 20cm x 10cm και βάρος 2.05kg

Το Alie δεν εχει τροπο να αποφυγεις τελωνειο περα απο το να εχουν αυτο που θελεις σε Ευρωπαικη αποθηκη. Οσο για το Banggood ειχε και μαλλον ακομα εχει αλλα δεν θυμαμαι αν ειναι καποιος απο αυτους που αναφερες.

• Thanks 1

7 ώρες πριν, Sissy Androna είπε

Priority Line λέγεται η tax free μέθοδο του Banggood. ΑΝ και μόνο αν έχει tarrif insurance κουτάκι όπου θα τικάρεις πάρε από banggood σε συνδυασμό με την μέθοδο free shipping. Σε αυτή την περίπτωση θα έρθει το αντικείμενο θα πληρώσεις το ποσό του τελωνείου και το banggoood θα σου επιστρέψει όλο το ποσό. ΑΝ δεν έχει tarrif insurance μην ασχοληθείς.

Από Ali δεν παίρνουμε πράγματα πάνω από την ατέλεια εκτός αν έχουμε τάσης απλοχερίας και θέλουμε να δώσουμε τα χρήματά μας στους τελώνες.

• Like 1
  • Thanks 1

12 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Priority Line λέγεται η tax free μέθοδο του Banggood. ΑΝ και μόνο αν έχει tarrif insurance κουτάκι όπου θα τικάρεις πάρε από banggood σε συνδυασμό με την μέθοδο free shipping. Σε αυτή την περίπτωση θα έρθει το αντικείμενο θα πληρώσεις το ποσό του τελωνείου και το banggoood θα σου επιστρέψει όλο το ποσό. ΑΝ δεν έχει tarrif insurance μην ασχοληθείς.

Από Ali δεν παίρνουμε πράγματα πάνω από την ατέλεια εκτός αν έχουμε τάσης απλοχερίας και θέλουμε να δώσουμε τα χρήματά μας στους τελώνες.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια. Λοιπόν το banggood έχει το κουτάκι που αναφέρεις tarrif insurance και είναι στα 10.58€. Επίσης έχει και shipping insurance +1.76€ . Όλα μαζί βγαίνει στα 100€. Λοιπόν αν κατάλαβα καλά  βάζω το tarrif+shipping insurance και προχωράω στην αγορά. Αν πληρώσω τελωνείο το banggood θα μου επιστρέψει τα λεφτά του τελωνείου. Πως ακριβώς γίνεται αυτό; Πρέπει να στείλω κάποια απόδειξη; Είναι σίγουρο 100% ότι θα πάρω τα λεφτά μου;  Συγνώμη αν γίνουμε κουραστική αλλά θέλω να θα ψάξω πριν προχωρήσω στην αγορά Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sissy Androna είπε

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την βοήθεια. Λοιπόν το banggood έχει το κουτάκι που αναφέρεις tarrif insurance και είναι στα 10.58€. Επίσης έχει και shipping insurance +1.76€ . Όλα μαζί βγαίνει στα 100€. Λοιπόν αν κατάλαβα καλά  βάζω το tarrif+shipping και προχωράω στην αγορά. Αν πληρώσω τελωνείο το banggood θα μου επιστρέψει τα λεφτά του τελωνείου. Πως ακριβώς γίνεται αυτό; Πρέπει να στείλω κάποια απόδειξη; Είναι σίγουρο 100% ότι θα πάρω τα λεφτά μου;  Συγνώμη αν γίνουμε κουραστική αλλά θέλω να θα ψάξω πριν προχωρήσω στην αγορά Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας

Δεν γίνεσαι καθόλου κουραστική, πολλοί δεν γνωρίζουν για το tarrif insurance του banggood. Προχωράς με free shipping + tarrif insurance, το shipping insurance δεν το επιλέγεις αν κάνεις την αγορά μέσω paypal, καθώς είναι κόλπο όλων των Κινέζων για να βγάλουν επιπλέον χρήματα. Όταν έρθει το αντικείμενο (θα αργήσει πολύ, να είσαι ψύχραιμη, γιορτές είναι) θα περάσει τελωνείο θα τους στείλεις την απόδειξη από paypal ή τράπεζα και θα το εκτελωνίσουν. Θα πληρώσεις το ποσό και μετά σε στείλεις φωτό την απόδειξη στο support  του banggood και θα σου πιστώσουν τα χρήματα σε 2-3 ημέρες. Σίγουρο  είναι μιλάμε για banggood όχι τυχαίο κινεζομάγαζο που προωθείτε από κουπονάδες και youtubers - reviewers της κακιάς ώρας.

Επεξ/σία από GeorgeAl92
  • Thanks 1

33 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Δεν γίνεσαι καθόλου κουραστική, πολλοί δεν γνωρίζουν για το tarrif insurance του banggood. Προχωράς με free shipping + tarrif insurance, το shipping insurance δεν το επιλέγεις αν κάνεις την αγορά μέσω paypal, καθώς είναι κόλπο όλων των Κινέζων για να βγάλουν επιπλέον χρήματα. Όταν έρθει το αντικείμενο (θα αργήσει πολύ, να είσαι ψύχραιμη, γιορτές είναι) θα περάσει τελωνείο θα τους στείλεις την απόδειξη από paypal ή τράπεζα και θα το εκτελωνίσουν. Θα πληρώσεις το ποσό και μετά σε στείλεις φωτό την απόδειξη στο support  του banggood και θα σου πιστώσουν τα χρήματα σε 2-3 ημέρες. Σίγουρο  είναι μιλάμε για banggood όχι τυχαίο κινεζομάγαζο που προωθείτε από κουπονάδες και youtubers - reviewers της κακιάς ώρας.

Είσαι αστέρι👍.Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Θα προχωρήσω για την αγορά με το μέθοδο που μου είπες. Πιστεύω όταν πληρώσω το τελωνείο και στείλω την φωτογραφία (απόδειξη ) να τη δεχτεί το banggood. Ευχαριστώ και πάλι

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω μερικές παραγγελίες για το μαγαζί μου (πχ ποτήρια) σε μεγάλες ποσότητες (12-24 κτλ). Να περιμένω κουστούμι από το τελωνείο? Και πόσο ειναι η χρέωση συνήθως?

Ευχαριστώ πολύ

3 λεπτά πριν, akisbeat77 είπε

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να κάνω μερικές παραγγελίες για το μαγαζί μου (πχ ποτήρια) σε μεγάλες ποσότητες (12-24 κτλ). Να περιμένω κουστούμι από το τελωνείο? Και πόσο ειναι η χρέωση συνήθως?

Ευχαριστώ πολύ

Εξαρτάται το κόστος. Αν είναι πάνω από 22 ευρω θα πληρώσεις τελωνείο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, akisbeat77 είπε

Και ξέρουμε ποιο είναι το ποσό ή το ποσοστό?

ΦΠΑ 24% + τυχόν δασμός αν το είδος ανήκει σε σχετική κατηγορία + αμοιβή εκτελωνιστή (μπορείς και να πας να εκτελωνήσεις μόνος σου εάν έχεις χρόνο και κουράγιο)

Επεξ/σία από dexterios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...