toni31 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Αν έρθει σε κάποιον πακέτο με 2 μαξιλαράκια για ακουστικά sony, ας ειδοποιήσει. Θα την βρούμε την άκρη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι το δέμα? Ουγγαρία η Ελλάδα? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από vagelis2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι το δέμα? Ουγγαρία η Ελλάδα? είτε έχει φτάσει στην Ελλάδα είτε είναι καθ'οδόν, στο τρακινγκ της σελίδας των ΕΛΤΑ τι βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, radiotv είπε είτε έχει φτάσει στην Ελλάδα είτε είναι καθ'οδόν, στο τρακινγκ της σελίδας των ΕΛΤΑ τι βγάζει; Εγώ αυτό που κατάλαβα από το tracking στο aliexpress είναι ότι έφτασε στην Ελλάδα πήρε το ελευθερο από το τελωνείο ΑΛΛΆ στο tracking του ΕΛΤΑ μου το βγάζει Ουγγαρία για κάποιο λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DejaVu_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Σήμερα παρέλαβα δέμα τελική τιμή 152€ χωρίς VAT included me AliExpress standard shipping δηλωμένο στα 44.75€. Πλήρωσα μόνο το ΦΠΑ, δηλαδή 10.75€. 😎 Την γλυτώσαμε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Εγώ αυτό που κατάλαβα από το tracking στο aliexpress είναι ότι έφτασε στην Ελλάδα πήρε το ελευθερο από το τελωνείο ΑΛΛΆ στο tracking του ΕΛΤΑ μου το βγάζει Ουγγαρία για κάποιο λόγο. Στην ίδια κατάσταση & μένα το δέμα μου, ελπίζω να παραλάβουμε πριν το νέο έτος😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DejaVu_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vagelis2019 είπε Εγώ αυτό που κατάλαβα από το tracking στο aliexpress είναι ότι έφτασε στην Ελλάδα πήρε το ελευθερο από το τελωνείο ΑΛΛΆ στο tracking του ΕΛΤΑ μου το βγάζει Ουγγαρία για κάποιο λόγο. Αυτό μου το λέει εμένα από τις 24/11 και δεν έχει δείξει κάτι καινούργιο το tracking των ΕΛΤΑ. Στο parcelsapp λέει απλά "Departure from outward office of exchange" στις 27/11. Απλά περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει. Η παραγγελία είχε γίνει στις 3/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, DejaVu_ είπε Αυτό μου το λέει εμένα από τις 24/11 και δεν έχει δείξει κάτι καινούργιο το tracking των ΕΛΤΑ. Στο parcelsapp λέει απλά "Departure from outward office of exchange" στις 27/11. Απλά περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει. Η παραγγελία είχε γίνει στις 3/11. Από το site που αναφέρεις λέει τα αυτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DejaVu_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Από το site που αναφέρεις λέει τα αυτα.. Ε κάτσε έχεις ακόμα... Εμένα αυτό μου βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, DejaVu_ είπε Ε κάτσε έχεις ακόμα... Εμένα αυτό μου βγάζει. Μόλις είδα το clerance από gr costums στο aliexpress λέω πω πω σφαίρα οι Κινέζοι.. Τελικά όμως πάμε για Ιανουάριο.. Καλά αν ερχόταν τόσο γρήγορα θα ήταν μεγάλο γεγονός. Εντός χρονοδιάγραμματος ήμαστε πάντως καλό αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DejaVu_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Μόλις είδα το clerance από gr costums στο aliexpress λέω πω πω σφαίρα οι Κινέζοι.. Τελικά όμως πάμε για Ιανουάριο.. Καλά αν ερχόταν τόσο γρήγορα θα ήταν μεγάλο γεγονός. Εντός χρονοδιάγραμματος ήμαστε πάντως καλό αυτό. Ανάλογα.. Μια παραγγελία που την έκανα 13/11 και ήρθε με PostNL την παρέλαβα σήμερα ενώ αυτή από Ουγγαρία πάει σαν χελώνα... Και είναι 100 ευρώ παραγγελία όχι μικρό πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 εγώ έχω ένα από AliExpress με saver shipping τύπου U.....HU μέσω Ουγγαρίας που είναι εδώ σε κατάσταση εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο από 15/11 ,περίεργο είναι γιατί έχω παραλάβει αρκετά τέτοια χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmi82 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, vagelis2019 είπε Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι το δέμα? Ουγγαρία η Ελλάδα? Κι εμένα εκεί είναι κολλημένο από τις 24 του μήνα έχω σήμερα παρέλαβα ένα άλλο combined από την ίδια παραγγελία ... Χαχα θα είναι όλων μας στον ίδιο σάκο ... Είμαστε αρκετοί κολλημένοι σε αυτή την ημερομηνία ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 5 παραγγελίες έκανα από ευρωπαϊκές αποθήκες (Πολ, Τσεχ, γερμ) και όλες λένε θα φτάσουν μεθαύριο αλλά τρακινγκ όλες είναι ακόμα στις χώρες τους... Μια μάλιστα που μου έκανε εντύπωση και λέει σε 7 μέρες είναι με 4PX. Θα φτάσουν έστω σε καμιά βδομάδα ή θα τα πάρω μετά τον νέο χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Παιδιά.... μια παρατήρηση.... Ζητάτε πληροφορίες για δέματα χωρίς κανείς να δώσει tracking number... Και πρέπει εμείς να μαντεύουμε τι γίνεται.... Λες και αν μας δώσει κανείς το tracking number, θα πάμε να του κλέψουμε το δέμα!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛ...... Δίνεται tracking number, για να βοηθάμε εμείς που ξέρουμε και 5 πράγματα παραπάνω!!! ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα