DejaVu_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, geoliol είπε με τη διευθυνση που εγραψα ψαξε το τρακινγκ και μετα με αυτο που λεει το αλι. εγω βρηκα ακρη μονο οταν πηρα τηλ στα ελτα γιατι και στο σαιτ οταν εβαζα το τρακινγκ ελεγε οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα. αυτοι μου ειπανε οτι εχουν θεματα με πανω απο 1000 δεματα απο ουγγαρια Αυτό μου βγάζει στο parcelsapp. Λογικά σε λίγες μέρες θα σταλεί ή έχει φύγει; Δεν βγάζω άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 https://www.aliexpress.com/item/4000500581515.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.f0451793qRR5gK&algo_pvid=7657b2b9-a21f-4e37-92cb-70b9aa8a3ff1&algo_exp_id=7657b2b9-a21f-4e37-92cb-70b9aa8a3ff1-14&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"10000002342729287"} παιδιά γνωρίζεται αν για αυτό θα έχω τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, pollop είπε https://www.aliexpress.com/item/4000500581515.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.f0451793qRR5gK&algo_pvid=7657b2b9-a21f-4e37-92cb-70b9aa8a3ff1&algo_exp_id=7657b2b9-a21f-4e37-92cb-70b9aa8a3ff1-14&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"10000002342729287"} παιδιά γνωρίζεται αν για αυτό θα έχω τελωνείο; Αφού ο τρόπος αποστολής είναι Aliexpress Standard Shipping, όπως λέει, λογικά όχι, δε θα έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) οκ ευχαριστώ, λέει και Price includes VAT, αλλά είπα να ρωτήσω και εσάς μην βρεθώ προ δυσάρεστης έκπληξης. Γενικά το Aliexpress Standard Shipping δεν έχει τελωνείο; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από pollop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, tarantules είπε Το αναφέρω εδώ μπας και έχει και άλλος την ίδια εμπειρία : Σε φίλο πριν λίγες ημέρες του ήρθε μήνυμα στο κινητό για δέμα το οποίο με βάση το tracking δεν είχε ποτέ παραγγείλει (από Ουζμπεκιστάν) , με φόρο κάπου 2,5 ευρώ. Σήμερα σε εμένα παρόμοιο μήνυμα από ΕΛΤΑ για δέμα το οποίο δεν το εμφανίζει καν στο 17track και στο tracking των ΕΛΤΑ εμφανίζει μόνο το τελευταίο στάδιο από τελωνείο και μετά χωρις να δείχνει χώρα προορισμού.Με φόρο 0,50 λεπτά.Παραγγελίες έχω σταματήσει να κάνω εδώ και αρκετούς μήνες και έλεγξα οτι το tracking δεν είναι από δικές μου παραγγελίες.Ότι περίμενα έως και την τελευταία μου παραγγελία την έχω παραλάβει. Με βάση τα παραπάνω , δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν : Ή έχουν μπερδέψει τα δέματα , ή τα μικροδέματα δεν παραλαμβάνονται (λόγο φόρου) από τους κανονικούς παραλήπτες , λιμνάζουν στα κεντρικά , και για να μην χρεωθούν τα έξοδα επιστροφής , κάνουν εσωτερική αναδιανομή μπας και τα πάρει κανένας άλλος. Το να έχουν μπερδέψει τα δέματα είναι μάλον απίθανο.Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε λίγες μέρες ήρθαν 2 "λάθος" παραγγελίες σε λάθος αποδέκτη.Υποψιάζομαι το 2ο σενάριο. Αυτό που γράφεις για το Ουζμπεκιστάν, είναι 'next tracking number' λογικά... Και το πιο πιθανό είναι το αρχικό σου tracking number να είναι από Sunyou logistics (SYAET.........) ή 'Cainiao super economy for special goods' , που χρησιμοποιούσε το Ουζμπεκιστάν σαν 'transit country' κάποια στιγμή!! Δώσε μας tracking number... PLS ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ!!! 51 λεπτά πριν, pollop είπε οκ ευχαριστώ, λέει και Price includes VAT, αλλά είπα να ρωτήσω και εσάς μην βρεθώ προ δυσάρεστης έκπληξης. Γενικά το Aliexpress Standard Shipping δεν έχει τελωνείο; Το Aliexpress standard shipping, είναι μέθοδος αποστολής που ενωμερώνει το IOSS σύστημα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο... Μια λεπτομέρεια.... Όταν κάνει shipping ομως, δες αν πραγματικά το έχει στείλει με αυτόν τον τρόπο, γιατί μπορεί και να βάλει άλλον τρόπο αποστολής!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Αυτό που γράφεις για το Ουζμπεκιστάν, είναι 'next tracking number' λογικά... Και το πιο πιθανό είναι το αρχικό σου tracking number να είναι από Sunyou logistics (SYAET.........) ή 'Cainiao super economy for special goods' , που χρησιμοποιούσε το Ουζμπεκιστάν σαν 'transit country' κάποια στιγμή!! Δώσε μας tracking number... PLS ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ!!! Το tracking του φίλου δεν το έχω.Το δικό μου βρήκα από το Postal Ninja οτι είναι από Αραβικά Εμιράτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZACHARIS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από 24/11 μου βγάζει παραλαβή από πελάτη στο εξωτερικό... Της υπομονής δηλαδή τουλάχιστον ήρθε Ελλάδα το δέμα από Ουγγαρία, είναι φυσιολογικό ρε παιδιά? Παραγγελία από AliExpress με ουγγρικό ταχυδρομείο... Έχουν θέμα εδώ, με τα δέματα που έρχονται μέσω Ουγγαρίας με τα ουγγρικά ταχυδρομεία? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από ZACHARIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikosgiann78 είπε Το Aliexpress standard shipping, είναι μέθοδος αποστολής που ενωμερώνει το IOSS σύστημα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα με το τελωνείο... Μια λεπτομέρεια.... Όταν κάνει shipping ομως, δες αν πραγματικά το έχει στείλει με αυτόν τον τρόπο, γιατί μπορεί και να βάλει άλλον τρόπο αποστολής!!! πιστεύεις οτι αν πω στον πωλητή να μου το στειλει μονο με Aliexpress standard shipping, θα ειναι συνεπής; ή θα μου τα λεέι "κινέζικα";😄 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2021 από pollop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DejaVu_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, pollop είπε πιστεύεις οτι αν πω στον πωλητή να μου το στειλει μονο με Aliexpress standard shipping, θα ειναι συνεπής; ή θα μου τα λεέι "κινέζικα";😄 Απλά κάνε την παραγγελία δεν νομίζω να στο αλλάξει. Το γράφει μόλις γίνεται η παραγγελία στα orders ότι όντως είναι με AliExpress standard shipping. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmi82 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, DejaVu_ είπε Αυτό μου βγάζει στο parcelsapp. Λογικά σε λίγες μέρες θα σταλεί ή έχει φύγει; Δεν βγάζω άκρη. Κι εγώ ακριβώς στο ίδιο σημείο στην ίδια ημερομηνία έχει κολλήσει ένα δέμα ...ενώ ένα δεύτερο από ίδια παραγγελία αλλά έκαναν δύο διαφορετικά combined έφτασε σήμερα και λογικά αύριο θα το παραλάβω κιόλας ... Τι να πω υπομονή ... Κάποια στιγμή θα φτάσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DejaVu_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ZACHARIS είπε Από 24/11 μου βγάζει παραλαβή από πελάτη στο εξωτερικό... Της υπομονής δηλαδή τουλάχιστον ήρθε Ελλάδα το δέμα από Ουγγαρία, είναι φυσιολογικό ρε παιδιά? Παραγγελία από AliExpress με ουγγρικό ταχυδρομείο... Έχουν θέμα εδώ, με τα δέματα που έρχονται μέσω Ουγγαρίας με τα ουγγρικά ταχυδρομεία? Το ίδιο λέει και μένα από 24/11. Απλά περιμένουμε υποθέτω... Λογικά θα υπάρχουν πολλά πακέτα και γίνεται της Πόπης. Τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmi82 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DejaVu_ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Dimmi82 είπε Κι εγώ ακριβώς στο ίδιο σημείο στην ίδια ημερομηνία έχει κολλήσει ένα δέμα ...ενώ ένα δεύτερο από ίδια παραγγελία αλλά έκαναν δύο διαφορετικά combined έφτασε σήμερα και λογικά αύριο θα το παραλάβω κιόλας ... Τι να πω υπομονή ... Κάποια στιγμή θα φτάσουν Ας ελπίσουμε ότι θα φτάσουν κανονικά. 😅 26 days in transit είναι ήδη. 5 λεπτά πριν, Dimmi82 είπε Κάποιο κόλλημα θα τρώνε τα πακέτα που έρχονται μέσω Ουγγαρίας. Παραγγελία που έκανα 10 μέρες μετά από αυτήν και στάλθηκε με PostNL μέσω Ολλανδίας έχει φθάσει ήδη στο κέντρο διαλογής στην Αθήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmi82 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα πάλι με post nl το τρίτο από ίδια παραγγελία απλά το έστειλαν με cainiao for special goods κολλημένο από τις 16 του μήνα... Εμένα πάλι με post nl το τρίτο από ίδια παραγγελία απλά το έστειλαν με cainiao for special goods κολλημένο από τις 16 του μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, tarantules είπε Το tracking του φίλου δεν το έχω.Το δικό μου βρήκα από το Postal Ninja οτι είναι από Αραβικά Εμιράτα. Εσένα είναι next tracking number λογικά από 'Cainiao super economy GLOBAL'. - S000....... τύπος tracking number Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα