Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Δεν υπαρχει το συγκεκριμένο στο bangood. To vivo x70 pro plus με ενδιαφέρει. 

Λογικά θα έχει τελωνείο εάν δεν έρχεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη 

@TheoAlex50Επίσης από τι βλέπω στην σελίδα τους υπάρχει ένας τρόπος που λένε αυτοί ότι δεν πληρώνεις customs / tax (Global Priority) λογικά κάτι παρόμοιο με το EU Priority του Banggood αλλά για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το λέει οπότε δυστυχώς κατά 90% θα περάσει τελωνείο. Τώρα αυτά global version δεν υπάρχει κιόλας θα έχει περασμένα google store και τέτοια αλλά σίγουρα θα έχει και κάποια κινέζικα apps μέσα. 

Επεξ/σία από DejaVu_
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, logo15 είπε

Παιδιά τι παίζει με Αλί; Όλα τα προϊόντα ευρωπαϊκής αποθήκης αδυνατεί λέει να μου τα στείλει οποία διεύθυνση και να βάλω

συνηως το κανει με αποθηκες γαλλιας , γενικα στα πιο πολλα ειναι μουφα η ευρωπαικη αποθηκη ( δεν ειναι αποθηκες του αλι αλλα του εκαστοτε πωλητη ) μονο σε Official stores θα βρεις διαθεσιμα και αυτα απο τσεχια ή πολώνια ( γαλλια δεν εχω δει ποτε να στελνει ελλαδα ) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παραγγελια απο 18 οκτ μπηκε ελλαδα και επεστρεψε ουγγαρια με cainiao. μιλησα με τα ελτα και ειπαν οτι την επεστρεψαν πισω λογω ελλειπων στοιχειων. αποφασισα να στειλω μηνυμα στη μεταφορικη και μου απαντησαν οτι απο την στιγμη που γυρισε πισω εσταλει παλι στον πωλητη. μονο απο αυτη τη σελιδα αναζητησης καταφερα να βγαλω ακρη με το τρακινγκ parcelsapp.com. παρολου που μιλαγα με τον πωλητη ακρη δεν βγηκε αυτος εβλεπε οτι το δεμα ειναι ελλαδα δεν καταλαβαινε οτι γυρισε πισω. ανοιξα dispute ελπιζω να παρω τα λεφτα πισω

edit: σημερα το πρωι μπηκαν τα λεφτα βεβαια δεν ηταν ολο το ποσο της παραγγελιας αλλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια να ψαχνω 5 ευρω που ητανη διαφορα

Επεξ/σία από geoliol

Στις 26/11/2021 στις 8:54 ΜΜ, geoliol είπε

παραγγελια απο 18 οκτ μπηκε ελλαδα και επεστρεψε ουγγαρια με cainiao. μιλησα με τα ελτα και ειπαν οτι την επεστρεψαν πισω λογω ελλειπων στοιχειων. αποφασισα να στειλω μηνυμα στη μεταφορικη και μου απαντησαν οτι απο την στιγμη που γυρισε πισω εσταλει παλι στον πωλητη. μονο απο αυτη τη σελιδα αναζητησης καταφερα να βγαλω ακρη με το τρακινγκ parcelsapp.com. παρολου που μιλαγα με τον πωλητη ακρη δεν βγηκε αυτος εβλεπε οτι το δεμα ειναι ελλαδα δεν καταλαβαινε οτι γυρισε πισω. ανοιξα dispute ελπιζω να παρω τα λεφτα πισω

edit: σημερα το πρωι μπηκαν τα λεφτα βεβαια δεν ηταν ολο το ποσο της παραγγελιας αλλα βαριεμαι να μπω στη διαδικασια να ψαχνω 5 ευρω που ητανη διαφορα

Περιμένω παραγγελία από Ουγγαρία αλλά με Ali standard shipping. Έχουν αργήσει ήδη σχετικά ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο... 100 ευρώ παραγγελία. 

Απο 20/11 εφυγε απο Ουγγαρια κ ακομη να μπει ελλαδα...τι γινεται;;;με γαιδουρακι ερχεται; LAxxxxxxxxHU η αποστολη

20/11/2021, 15:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
19/11/2021, 20:04 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vasilispas είπε

Απο 20/11 εφυγε απο Ουγγαρια κ ακομη να μπει ελλαδα...τι γινεται;;;με γαιδουρακι ερχεται; LAxxxxxxxxHU η αποστολη

Εμένα από τις 24/11 είναι στο "ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" οπότε μην μιλάς καθόλου. 🤣🤣 LA HU και μένα. 

Επεξ/σία από DejaVu_

3 ώρες πριν, vasilispas είπε

Πιθανότητα είναι Ελλάδα αλλά δεν έχουν ανοίξει τον σάκο να τα σκαναρουν. 

Σιγά σιγά λογικά θα φαίνονται οι καθυστερήσεις των εορτών.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, FeVerSeCtioN είπε

Πιθανότητα είναι Ελλάδα αλλά δεν έχουν ανοίξει τον σάκο να τα σκαναρουν. 

Σιγά σιγά λογικά θα φαίνονται οι καθυστερήσεις των εορτών.. 

Οποια αποστολη παταει αεροδρομιο σκαναρεται ο σακος....ο αριθμος τρακινγκ ειναι αριθμος Αποστολης κ Οχι δεματος

Επεξ/σία από vasilispas

18 λεπτά πριν, vasilispas είπε

Οποια αποστολη παταει αεροδρομιο σκαναρεται ο σακος....ο αριθμος τρακινγκ ειναι αριθμος Αποστολης κ Οχι δεματος

Εξαιτίας αυτού έχασα έχασα 2 παραγγελίες και δεν κέρδισα το dispute...τι μου το θύμησες τώρα!?

Το αναφέρω εδώ μπας και έχει και άλλος την ίδια εμπειρία :

Σε φίλο πριν λίγες ημέρες του ήρθε μήνυμα στο κινητό για δέμα το οποίο με βάση το tracking δεν είχε ποτέ παραγγείλει (από Ουζμπεκιστάν) , με φόρο κάπου 2,5 ευρώ.

Σήμερα σε εμένα παρόμοιο μήνυμα από ΕΛΤΑ για δέμα το οποίο δεν το εμφανίζει καν στο 17track και στο tracking των ΕΛΤΑ εμφανίζει μόνο το τελευταίο στάδιο από τελωνείο και μετά χωρις να δείχνει χώρα προορισμού.Με φόρο 0,50 λεπτά.Παραγγελίες έχω σταματήσει να κάνω εδώ και αρκετούς μήνες και έλεγξα οτι το tracking δεν είναι από δικές μου παραγγελίες.Ότι περίμενα έως και την τελευταία μου παραγγελία την έχω παραλάβει.

Με βάση τα παραπάνω , δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν : Ή έχουν μπερδέψει τα δέματα , ή τα μικροδέματα δεν παραλαμβάνονται (λόγο φόρου) από τους κανονικούς παραλήπτες , λιμνάζουν στα κεντρικά , και για να μην χρεωθούν τα έξοδα επιστροφής , κάνουν εσωτερική αναδιανομή μπας και τα πάρει κανένας άλλος.

Το να έχουν μπερδέψει τα δέματα είναι μάλον απίθανο.Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε λίγες μέρες ήρθαν 2 "λάθος" παραγγελίες σε λάθος αποδέκτη.Υποψιάζομαι το 2ο σενάριο.

• Like 1
  • Confused 1

τερμα απο εμενα το αλιεξπρες.

μπορει τοθεμα με το τελωνειο να λυνεται διαλεγοντας συγκεκριμενους τροπους αποστολης, το dispute center τους ειναι για το διολο ομως. ερχεται κατι πουτ δεν ειναι στο 100% του. ζητας παρσιαλ ριφαντυ και σου λενε στειλε το πισω με δικα σου εξοδα. μα αφου εχει ελαττωμα. δεν καταλαβαινουν τιποτα. ντισπιουτ σε τραπεζα και αντε γεια. απιστευτα ζωα. τελικα μονο πειπαλ. εκεινοι χανουν

Στις 29/11/2021 στις 12:30 ΜΜ, DejaVu_ είπε

Περιμένω παραγγελία από Ουγγαρία αλλά με Ali standard shipping. Έχουν αργήσει ήδη σχετικά ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο... 100 ευρώ παραγγελία. 

με τη διευθυνση που εγραψα ψαξε το τρακινγκ και μετα με αυτο που λεει το αλι. εγω βρηκα ακρη μονο οταν πηρα τηλ στα ελτα γιατι και στο σαιτ οταν εβαζα το τρακινγκ ελεγε οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα. αυτοι μου ειπανε οτι εχουν θεματα με πανω απο 1000 δεματα απο ουγγαρια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...