Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, vasilispas είπε

Θα μας τρελανουν τα Ελτα.....κλεισιμο απο Κατ κ μετα μπηκε τελωνειο....χαχαχαχα...LAxxxxxxxxHU η αποστολη...

16/11/2021, 16:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
16/11/2021, 15:05 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ.
16/11/2021, 07:01 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
12/11/2021, 21:55 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
12/11/2021, 19:36 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ

Ωχ! Περιμένω κι εγώ κάποια τέτοια. Ήταν Aliexpress Standard Shipping οπότε νόμιζα ότι είμαι ασφαλής. Κράτα μας, αν μπορείς, ενήμερους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε

Ωχ! Περιμένω κι εγώ κάποια τέτοια. Ήταν Aliexpress Standard Shipping οπότε νόμιζα ότι είμαι ασφαλής. Κράτα μας, αν μπορείς, ενήμερους.

Ενα συστημενο που ηταν ναερθει 15 του μηνος αφαντο μετα το τελωνειο ουγγαρια..χαχαχα...που......να τα εκανε το Ελτα...τονπιο πανω ξαναπηρα τηλ κ αλλη υπαλληλος ειπε εφυγε απο ΚΑΤ ειναι στο δρομο για να ερθει...οτιναναι λενε...καθενας κ το μυαλο του στα Ελτα

Υ.Γ: Μολις μπηκε Κ.Δ Αττικης

Επεξ/σία από vasilispas

16-11-21.jpg.7a9dfd5bc3e95d04c831c359ffc13b4d.jpg

33 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε

Έχω παραλάβει πολλές τέτοιες χωρίς πρόβλημα, μάλιστα είναι και combine.

Γειά σας... Εχω ενα δέμα αξίας 9€ περίπου κολλημένο στο αεροδρόμιο ( AliExpess SY14116727053) εδω και ένα μήνα περίπου .. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει και πόσο χρονο θα πάρει? Πχ καλό Πάσχα?

Η αφιξη ειναι υποτιθεμενη , ερχετε μεσω ουζμπεκισταν ( UV464557676UZ ) αρα οπου βλεπεις   Destination Country  ειναι UZ οποτε χαλαρωσε και περιμενε
https://parcelsapp.com/en/tracking/SY14116727053

7 λεπτά πριν, harconst είπε

Παλτό απο Ιαπωνία: 409 ευρώ κόστος.

Αποστολή με fedex.

Email σήμερα το πρωι με το κόστος που βλέπετε παρακάτω.

41231602_Screenshot2021-11-17at10_42_29PM.png.849bbfffe007b539b182f75c490503e9.png

Καλά να πάθω

Aπο ποια πλατφορμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, harconst είπε

Παλτό απο Ιαπωνία: 409 ευρώ κόστος.

Αποστολή με fedex.

Email σήμερα το πρωι με το κόστος που βλέπετε παρακάτω.

41231602_Screenshot2021-11-17at10_42_29PM.png.849bbfffe007b539b182f75c490503e9.png

Καλά να πάθω

Ωραίος!

Επιτέλους έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα του τι πληρώνουμε για παραγγελίες πάνω από 150€.

Μαφιόζικο γδάρσιμο κανονικό!

Επεξ/σία από Aurumnus

Έκανα παραγγελία από AliExpress με tracking number LA..............HU. Έφτασε Ουγγαρία όμως δεν μπορώ να το βρω ούτε από τα ελτα ούτε από το ουγγρικό ταχυδρομείο μόνο με επιλογή cainiao. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

12 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Ωραίος!

Επιτέλους έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα του τι πληρώνουμε για παραγγελίες πάνω από 150€.

Μαφιόζικο γδάρσιμο κανονικό!

ο φιλος γραφει οτι ειναι αποστολη με Fedex , δεν ειναι ξεκαθαρο αν θα ισχυει το ιδιο και για ΕΛΤΑ

• Like 1

1 ώρα πριν, P4n0s είπε

Έκανα παραγγελία από AliExpress με tracking number LA..............HU. Έφτασε Ουγγαρία όμως δεν μπορώ να το βρω ούτε από τα ελτα ούτε από το ουγγρικό ταχυδρομείο μόνο με επιλογή cainiao. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό?

Μεχρι Ουγγαρία με https://global.cainiao.com/index.htm   Οταν γραψει εκει "Arrive at destination country" την επομενη το παρακολουθας απο ελτα που ξεκινα με "HUNGARY, POSTING/COLLECTION"

• Like 1

8 ώρες πριν, villasg είπε

Μεχρι Ουγγαρία με https://global.cainiao.com/index.htm   Οταν γραψει εκει "Arrive at destination country" την επομενη το παρακολουθας απο ελτα που ξεκινα με "HUNGARY, POSTING/COLLECTION"

Εμενα απο αρχες Νοεμβριου κολλησαν αρκετα στν Ουγγαρια δεματα...περασαν εκει τελωνειο κ μετα τιποτα...εξαφανιστηκαν..ουτε magyar post ουτε Ελτα

• Like 1

Καλημέρα σε όλους.

το καλοκαίρι αγόρασα από Ιαπωνία ένα χειριστήριο 35€ +17€ μεταφορικά. Στο τελωνείο μου ζήτησαν 123€, φυσικά το παράτησα. Αυτό είναι παράδειγμα για να τρελενεσαι με το τι ζητάνε.

προχθές παράγγειλα από aliexpress ένα ever drive για ρετρό κονσόλα στα 28€ ( έγραφε VAT included) με standard shipping. Τι σφαλιάρα να περιμένω; Ξέρει κανείς;

Εγώ παρήγγειλα ένα ρολόι πριν κάποιες μέρες από AliExpress το κόστος βγήκε 152 ευρώ χωρίς VAT included αλλά ο πωλητής συμφώνησε να το δηλώσει στα 50$. Τι πιστεύετε να ζητήσουν; Έρχεται με AliExpress standard shipping. Ελπίζω να πληρώσω κάνα 20αρι σύνολο μόνο αν φανεί 50 ευρώ η τιμή του. ΦΠΑ + ποσό εκτελωνισμού. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...