villasg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδες . Θα ήθελα μια βοήθεια γιατί τα αγγλικά μου δεν ειναι καποιού επιπέδου . Θέλω να αγοράσω ενα προϊόν αξιας € 215,75 και δεν μπορώ να καταλαβω τι γίνετε , θα πληρώσω εδω επιπλέον φόρο ? κάτι άλλο ? στο checkout μου εμφανίζει τα παρακάτω : Price Adjustment - € 41,76 "1.Orders shipped from outside of EU with a goods value above EUR150 will be subject to VAT upon importation into the EU. The price of your order has been adjusted to reflect a later collection of VAT at the customs. You are encouraged to confirm the logistics and tax payment arrangement (for VAT, duties, agent fees, etc.) with the seller. 2.Since you are located in a jurisdiction not subject to EU VAT rules, the price is adjusted to exclude the EU VAT impact. Local taxes may apply according to the relevant tax and customs regulations upon importation of the goods to your delivery address. " και Tax information "Your order contains items shipped from outside of EU with a goods value above EUR 150 that may be subject to later collection of VAT at the customs. For the related items you are encouraged to confirm the logistics and tax payment arrangement (for VAT, duties, agent fees, etc.) with the seller." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, villasg είπε Καλησπέρα παιδες . Θα ήθελα μια βοήθεια γιατί τα αγγλικά μου δεν ειναι καποιού επιπέδου . Θέλω να αγοράσω ενα προϊόν αξιας € 215,75 και δεν μπορώ να καταλαβω τι γίνετε , θα πληρώσω εδω επιπλέον φόρο ? κάτι άλλο ? στο checkout μου εμφανίζει τα παρακάτω : Price Adjustment - € 41,76 "1.Orders shipped from outside of EU with a goods value above EUR150 will be subject to VAT upon importation into the EU. The price of your order has been adjusted to reflect a later collection of VAT at the customs. You are encouraged to confirm the logistics and tax payment arrangement (for VAT, duties, agent fees, etc.) with the seller. 2.Since you are located in a jurisdiction not subject to EU VAT rules, the price is adjusted to exclude the EU VAT impact. Local taxes may apply according to the relevant tax and customs regulations upon importation of the goods to your delivery address. " και Tax information "Your order contains items shipped from outside of EU with a goods value above EUR 150 that may be subject to later collection of VAT at the customs. For the related items you are encouraged to confirm the logistics and tax payment arrangement (for VAT, duties, agent fees, etc.) with the seller." Νομίζω εννοεί ότι από την στιγμή που είναι άνω των 150€ δεν θα πληρώσεις φόρο στο AliExpress θα πληρώσεις όταν σου έρθει στο τελωνείο δηλαδή τα ΕΛΤΑ θα βάλουν τον φόρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα ανταλλακτικό για το τηλέφωνο μου από aliexpress. Κάνει 19 ευρώ περίπου. Θα έχω θέμα με χρεώσεις στο τελωνείο μετά τελευταία δεδομένα? Γιατί είχα κάνει παλιότερα αγορά κάτω από 25 ευρώ και δεν πλήρωσα τπτ στο τελωνείο.. δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μέθοδος αποστολής να επιλέξω aliexpress standard shipping θα έχω tracking number? Ηλεκτρονικά πορτοφόλια δεν υποστηρίζει άρα με visa/Mastercard δεν θα έχω θέματα έτσι? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα ανταλλακτικό για το τηλέφωνο μου από aliexpress. Κάνει 19 ευρώ περίπου. Θα έχω θέμα με χρεώσεις στο τελωνείο μετά τελευταία δεδομένα? Γιατί είχα κάνει παλιότερα αγορά κάτω από 25 ευρώ και δεν πλήρωσα τπτ στο τελωνείο.. δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μέθοδος αποστολής να επιλέξω aliexpress standard shipping θα έχω tracking number? Ηλεκτρονικά πορτοφόλια δεν υποστηρίζει άρα με visa/Mastercard δεν θα έχω θέματα έτσι? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Aliexpress standard φιλε κ ολα οκ...απλα να περιμενεις αναμονη...απο εδω κ περα λογω χριστουγενων να αναμενεις ισως κ με το νεο ετος..με τελωνειο δν θα εχεις θεμα 19 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα ανταλλακτικό για το τηλέφωνο μου από aliexpress. Κάνει 19 ευρώ περίπου. Θα έχω θέμα με χρεώσεις στο τελωνείο μετά τελευταία δεδομένα? Γιατί είχα κάνει παλιότερα αγορά κάτω από 25 ευρώ και δεν πλήρωσα τπτ στο τελωνείο.. δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μέθοδος αποστολής να επιλέξω aliexpress standard shipping θα έχω tracking number? Ηλεκτρονικά πορτοφόλια δεν υποστηρίζει άρα με visa/Mastercard δεν θα έχω θέματα έτσι? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Aliexpress standard φιλε κ ολα οκ...απλα να περιμενεις αναμονη...απο εδω κ περα λογω χριστουγενων να αναμενεις ισως κ με το νεο ετος..με τελωνειο δν θα εχεις θεμα 19 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα ανταλλακτικό για το τηλέφωνο μου από aliexpress. Κάνει 19 ευρώ περίπου. Θα έχω θέμα με χρεώσεις στο τελωνείο μετά τελευταία δεδομένα? Γιατί είχα κάνει παλιότερα αγορά κάτω από 25 ευρώ και δεν πλήρωσα τπτ στο τελωνείο.. δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα πράγματα. Μέθοδος αποστολής να επιλέξω aliexpress standard shipping θα έχω tracking number? Ηλεκτρονικά πορτοφόλια δεν υποστηρίζει άρα με visa/Mastercard δεν θα έχω θέματα έτσι? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Aliexpress standard φιλε κ ολα οκ...απλα να περιμενεις αναμονη...απο εδω κ περα λογω χριστουγενων να αναμενεις ισως κ με το νεο ετος..με τελωνειο δν θα εχεις θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, vasilispas είπε Aliexpress standard φιλε κ ολα οκ...απλα να περιμενεις αναμονη...απο εδω κ περα λογω χριστουγενων να αναμενεις ισως κ με το νεο ετος..με τελωνειο δν θα εχεις θεμα Aliexpress standard φιλε κ ολα οκ...απλα να περιμενεις αναμονη...απο εδω κ περα λογω χριστουγενων να αναμενεις ισως κ με το νεο ετος..με τελωνειο δν θα εχεις θεμα Aliexpress standard φιλε κ ολα οκ...απλα να περιμενεις αναμονη...απο εδω κ περα λογω χριστουγενων να αναμενεις ισως κ με το νεο ετος..με τελωνειο δν θα εχεις θεμα Τώρα που θα το διαβάσει 3 φορές, θα το εμπεδώσει... 🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, villasg είπε Καλησπέρα παιδες . Θα ήθελα μια βοήθεια γιατί τα αγγλικά μου δεν ειναι καποιού επιπέδου . Θέλω να αγοράσω ενα προϊόν αξιας € 215,75 και δεν μπορώ να καταλαβω τι γίνετε , θα πληρώσω εδω επιπλέον φόρο ? κάτι άλλο ? στο checkout μου εμφανίζει τα παρακάτω : Price Adjustment - € 41,76 "1.Orders shipped from outside of EU with a goods value above EUR150 will be subject to VAT upon importation into the EU. The price of your order has been adjusted to reflect a later collection of VAT at the customs. You are encouraged to confirm the logistics and tax payment arrangement (for VAT, duties, agent fees, etc.) with the seller. 2.Since you are located in a jurisdiction not subject to EU VAT rules, the price is adjusted to exclude the EU VAT impact. Local taxes may apply according to the relevant tax and customs regulations upon importation of the goods to your delivery address. " και Tax information "Your order contains items shipped from outside of EU with a goods value above EUR 150 that may be subject to later collection of VAT at the customs. For the related items you are encouraged to confirm the logistics and tax payment arrangement (for VAT, duties, agent fees, etc.) with the seller." Φίλε, τι πράγμα είναι αυτό που θέλεις να πάρεις; Στείλε μου προσωπικό μύνημα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Φίλε, τι πράγμα είναι αυτό που θέλεις να πάρεις; Στείλε μου προσωπικό μύνημα!! ρολοι ειναι δεν ειναι κατι κρυφο https://www.aliexpress.com/item/10000049458435.html Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmi82 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας ... Πριν δύο βδομάδες έκανα μια παραγγελία 43 ευρώ από joom ... ,Μου λέει ότι έχει γίνει άφιξη στο αεροδρόμιο του προορισμού ....εδώ και 5μερες έκτοτε τίποτα ... Και ο κωδικός που μου έχουν δώσει όταν τον ψάχνω είναι άκυρος ... Ξέρει κάποιος με τι μεταφορική έρχεται η joom σπίτι ? Επίσης και μερικές ακόμη παραγγελίες από wish και alli express .. έχουν αποσταλεί κι έχουν κολλήσει εκεί αυτά... 11 λεπτά πριν, Dimmi82 είπε Καλησπέρα και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας ... Πριν δύο βδομάδες έκανα μια παραγγελία 43 ευρώ από joom ... ,Μου λέει ότι έχει γίνει άφιξη στο αεροδρόμιο του προορισμού ....εδώ και 5μερες έκτοτε τίποτα ... Και ο κωδικός που μου έχουν δώσει όταν τον ψάχνω είναι άκυρος ... Ξέρει κάποιος με τι μεταφορική έρχεται η joom σπίτι ? Επίσης και μερικές ακόμη παραγγελίες από wish και alli express .. έχουν αποσταλεί κι έχουν κολλήσει εκεί αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Dimmi82 είπε Καλησπέρα και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας ... Πριν δύο βδομάδες έκανα μια παραγγελία 43 ευρώ από joom ... ,Μου λέει ότι έχει γίνει άφιξη στο αεροδρόμιο του προορισμού ....εδώ και 5μερες έκτοτε τίποτα ... Και ο κωδικός που μου έχουν δώσει όταν τον ψάχνω είναι άκυρος ... Ξέρει κάποιος με τι μεταφορική έρχεται η joom σπίτι ? Επίσης και μερικές ακόμη παραγγελίες από wish και alli express .. έχουν αποσταλεί κι έχουν κολλήσει εκεί αυτά... Έχεις ψωμί ακόμα! Τίποτα δεν έχει φύγει από Κίνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Καλημερα, μολις μου ηρθε ενα μνμ για 2,5 ευρω στα ΕΛΤΑ. Το αντικειμενο παιζει να εχει 2 tracking μιας και ψιλο συμβαδιζουν (Cainao S00000#####) και απο τα ελτα ηρθε ενα UU####CN και κοστιζει 1,7 ευρω... Εντωμεταξυ στο Aliexpress εχει πληρωμενο VAT... Γιατι ξηγηθηκαν ετσι; Δεν τρελενομαι να δωσω 4.2 ευρω για ενα λουρακι Mi band 3... εδινα αλλα 15 και επαιρνα το Mi Band 5.. Θελω λιγο να τους τραβηξω μιας και δεν με πολυ νοιαζει το αντικειμενο, τι μπορω να κανω; Μιας και εχει πληρωμενο VAT απο Aliexpress δεν θα επρεπε να ειναι δωρεαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκινας βαζοντας το Cainao S00000##### στο https://global.cainiao.com/index.htm ή στο https://parcelsapp.com/en/tracking/ που δειχνει ποιο ειναι το επομενο tracking που παιρνει UU####CN και τυπωνεις . Τυπωνεις και Invoice απο το Ali και κανεις αμφισβητηση . Good luck Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με DHLE ποιος τα φερνει;;Ελτα;;εχουν tracking LAxxxxxxxxxHU αλλα λεει ερχεται ελλαδα με DHLE Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2021 από vasilispas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Καλημερα, μολις μου ηρθε ενα μνμ για 2,5 ευρω στα ΕΛΤΑ. Το αντικειμενο παιζει να εχει 2 tracking μιας και ψιλο συμβαδιζουν (Cainao S00000#####) και απο τα ελτα ηρθε ενα UU####CN και κοστιζει 1,7 ευρω... Εντωμεταξυ στο Aliexpress εχει πληρωμενο VAT... Γιατι ξηγηθηκαν ετσι; Δεν τρελενομαι να δωσω 4.2 ευρω για ενα λουρακι Mi band 3... εδινα αλλα 15 και επαιρνα το Mi Band 5.. Θελω λιγο να τους τραβηξω μιας και δεν με πολυ νοιαζει το αντικειμενο, τι μπορω να κανω; Μιας και εχει πληρωμενο VAT απο Aliexpress δεν θα επρεπε να ειναι δωρεαν; Ποια μέθοδο αποστολής διάλεξες; Μόνο η aliexpress standard shipping και saver shipping, είναι 100% ασφαλής τρόποι για να μην ξανά χρεωθείς στο τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, vasilispas είπε Με DHLE ποιος τα φερνει;;Ελτα;;εχουν tracking LAxxxxxxxxxHU αλλα λεει ερχεται ελλαδα με DHLE Στις 6/11/2021 στις 8:36 ΜΜ, toni31 είπε Προχθές παρέλαβα μια combine με LAxxxxHU ήρθε με ελτα, χωρίς έξοδα, συστημένη και φαινόταν στην αναζήτηση των ελτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Ποια μέθοδο αποστολής διάλεξες; Μόνο η aliexpress standard shipping και saver shipping, είναι 100% ασφαλής τρόποι για να μην ξανά χρεωθείς στο τελωνείο. Cainiao Super Economy Global. Δεν υποτιθεται οτι αν πληρωναμε τον φορο στο Aliexpress (που γραφει στο αντικειμενο VAT Included), δεν θα χρειαζοταν να περασει εδω τελωνειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα