Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με την SunYou Economic Air Mail που ειναι free ποσες μερες σας κανουν τα δεματα περιπου?Απο οτι λεει δεν εχει Παρακολουθηση δεματος..το δεμα μου που βλεπω θα το βλεπω μονο στην κινα?Γιατι εδω και ενα μηνα εχει μεινει στο οτι φευγει απ το αεροδρομιο της κινας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θέλω να παραγγείλω ένα tv box από ali, για λογαριασμό του θείου μου (κάτοικος Γερμανίας)

Μήπως γνωρίζει κανείς τι ισχύει για Γερμανία;

Υπάρχει κάποιο όριο σαν το δικό μας; (<22€)

Custom import fees λέγονται τα έξοδα τελωνείου;

9 ώρες πριν, solution1 είπε

Θέλω να παραγγείλω ένα tv box από ali, για λογαριασμό του θείου μου (κάτοικος Γερμανίας)

Μήπως γνωρίζει κανείς τι ισχύει για Γερμανία;

Υπάρχει κάποιο όριο σαν το δικό μας; (<22€)

Custom import fees λέγονται τα έξοδα τελωνείου;

import fees, customs fees, συνηθως αυτα τα δυο.

Σιγουρα και η Γερμανια θα εχει οριο αλλα δεν γνωριζω το ποσο.

• Thanks 1

Σας έχει τύχει ποτέ να κάνετε μια παραγγελία από aliexpress και να σας δίνει αρχικά ένα tracking number το οποίο στην συνέχεια να αλλάζει με ένα άλλο; το θέμα είναι ότι το πρώτο tracking number που είχα κρατήσει δείχνει ότι βρίσκεται στο τελωνείο και μου ζητάνε το αντίγραφο παραγγελίας στο οποίο να φαίνεται το συγκεκριμένο tracking number. Στην παραγγελία όμως φαίνεται το δεύτερο. Έχεις πάθει κανείς κάτι παρόμοιο να προτείνει λύση; 

27 λεπτά πριν, risingsun είπε

Exω παραγγειλει κατι παπουτσια απο ali κατω απο 22ευρω.

Δεν υπαρχει θεμα λογο ογκου για να πληρωσω κατι στο τελωνειο ετσι?

Αυτο που κοιτάνε ειναι η αξια cif, οχι ο ογκος ή το βάρος. 

• Thanks 1

ειναι φυσιολογικο η παραγγελια μου μετα απο σχεδον ενα μηνα να ειναι ακομα σε αυτο το σταδιο;

• Inbound in sorting center

2018-11-12 15:53:48 [GMT+8]

• Outbound in sorting center

2018-11-12 15:53:48 [GMT+8]

• Accepted by carrier

2018-11-12 15:51:20 [GMT+8]

• Waiting for pickup

2018-11-11 08:33:50 [GMT+8]

Στις 14/11/2018 στις 1:23 ΜΜ, Rpanagos είπε

Με την SunYou Economic Air Mail που ειναι free ποσες μερες σας κανουν τα δεματα περιπου?Απο οτι λεει δεν εχει Παρακολουθηση δεματος..το δεμα μου που βλεπω θα το βλεπω μονο στην κινα?Γιατι εδω και ενα μηνα εχει μεινει στο οτι φευγει απ το αεροδρομιο της κινας.

20 ημερες εως και μηνα σε νορμαλ φασεις, τωρα απο εκει και περα τραβαει στο απειρο...

https://www.aliexpress.com/item/HackRF-One-SDR-Software-Defined-Radio-1MHz-to-6GHz-Mainboard-Development-board-kit/32861325634.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.259.7b643c00Mhzupj

γι αυτο θα πληρωσω τελωνειο ?(κανονικα ναι - αν γραψει μικροτερη τιμη ο πωλητης ? εχει ακνεις εμπειρια ?)

ηλεκτρονικο εξαρτημα ειναι  , πλακετα

3 λεπτά πριν, fuzz είπε

https://www.aliexpress.com/item/HackRF-One-SDR-Software-Defined-Radio-1MHz-to-6GHz-Mainboard-Development-board-kit/32861325634.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.259.7b643c00Mhzupj

γι αυτο θα πληρωσω τελωνειο ?(κανονικα ναι - αν γραψει μικροτερη τιμη ο πωλητης ? εχει ακνεις εμπειρια ?)

ηλεκτρονικο εξαρτημα ειναι  , πλακετα

ναι θα εχεις επιβαρυνση τελωνειου (τέλη + φπα)

• Thanks 1

Να ζητήσω τα φώτα σας αν έχετε εμπειρία. Έχω κάνει παραγγελία από Aliexpress, γύρω στα 12 ευρώ, το έστειλαν με τρακινγκ και μπήκε τελωνείο και μου ζητάνε paypal η απόδειξη.

Μου έχει τύχει σε αγορές από άλλα καταστήματα όπου έστελνα το pdf από paypal και μετά το δέμα περνούσε κανονικά.

Τώρα όμως αφού το aliexress δε παίρνει paypal, πλήρωσα με μια pre paid της eurobank.

Σε αυτή τη περίπτωση τι στέλνω ;

Η κίνηση της κάρτας πχ δείχνει όλες τις συναλλαγές του μήνα.

Από το aliexpress δε βλέπω κάτι που να μοιάζει με απόδειξη.

6 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Να ζητήσω τα φώτα σας αν έχετε εμπειρία. Έχω κάνει παραγγελία από Aliexpress, γύρω στα 12 ευρώ, το έστειλαν με τρακινγκ και μπήκε τελωνείο και μου ζητάνε paypal η απόδειξη.

Μου έχει τύχει σε αγορές από άλλα καταστήματα όπου έστελνα το pdf από paypal και μετά το δέμα περνούσε κανονικά.

Τώρα όμως αφού το aliexress δε παίρνει paypal, πλήρωσα με μια pre paid της eurobank.

Σε αυτή τη περίπτωση τι στέλνω ;

Η κίνηση της κάρτας πχ δείχνει όλες τις συναλλαγές του μήνα.

Από το aliexpress δε βλέπω κάτι που να μοιάζει με απόδειξη.

Ναι το ali δεν εχει paypal,αλλα δεν εχει σχεση αυτο γιατι ειναι και παλι ασφαλες!

Πρεπει να πηρες κατι ηλεκτρονικο μαλλον για να σου ζητανε αποδειξη.

Τεσπα δεν μου εχει τυχει αλλα μαλλον στελνεις το transaction σε screenshot.

Μπα όχι .  2 σκελετούς για γυαλιά πήρα με τελική 12,85. 

Γενικά δε παίζει ρόλο τι είναι , απλά ότι έχει τράκινγκ κανονικά που εμφανίζεται στα ελτα το σταματάνε (λογικά γιατί μπορούν να σου στείλουν sms και να σου πουν στείλε μας την απόδειξη για το RY29420044CN πχ , ενώ ότι δεν έχει τράκινγκ περνάει σχεδόν πάντα αέρας....

Εγώ σκέφτηκα να στείλω τις κινήσεις της κάρτας και μαζί και screenshot..... αν και δεν είναι ότι καλύτερο γιατί στις κινήσεις απλά λεει Aliexpress και το ποσό (θα μπορούσε όμως να είναι οτιδήποτε και τα screenshot δεν ξέρω αν τα υπολογίζουν καν αφού είναι πολύ φλου και εύκολα επεξεργάσιμο)

3 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Μπα όχι .  2 σκελετούς για γυαλιά πήρα με τελική 12,85. 

Γενικά δε παίζει ρόλο τι είναι , απλά ότι έχει τράκινγκ κανονικά που εμφανίζεται στα ελτα το σταματάνε (λογικά γιατί μπορούν να σου στείλουν sms και να σου πουν στείλε μας την απόδειξη για το RY29420044CN πχ , ενώ ότι δεν έχει τράκινγκ περνάει σχεδόν πάντα αέρας....

Εγώ σκέφτηκα να στείλω τις κινήσεις της κάρτας και μαζί και screenshot..... αν και δεν είναι ότι καλύτερο γιατί στις κινήσεις απλά λεει Aliexpress και το ποσό (θα μπορούσε όμως να είναι οτιδήποτε και τα screenshot δεν ξέρω αν τα υπολογίζουν καν αφού είναι πολύ φλου και εύκολα επεξεργάσιμο)

Εγω ας πουμε που παιρνω παπουτσια,ρουχα και τετοια ποτε δεν μου τα εχουν σταματησει...ακομα 😜 

Επισης για το αλλο να μας δωσουν και τα φωτα τους πιο εμπειρα ατομα απο εδω για σιγουρια.

Παντως ξερουν και οι ιδιοι(οι τελωνειακοι)οτι οι κινεζοι βαζουν ψευτικες τιμες πανω,απλως μαλλον σε οτι τους κ@βλωσει το σταματανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...