Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, vasilispas είπε

Μεσω Τουρκιας ηρθε απο οσο ξερω

departed GMTC λέει πριν έρθει Ελλάδα.. Είναι λογικό που τόσες μέρες δεν έχει φύγει από το αεροδρόμιο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, JohnTheReaper89 είπε

departed GMTC λέει πριν έρθει Ελλάδα.. Είναι λογικό που τόσες μέρες δεν έχει φύγει από το αεροδρόμιο??

Απο 3ς χωρεε μπορει να κανει κ 2+ μηνες στο τελωνειο...απο Usa να καταλαβεις κανει 40+ ημερες να μπει τελωνειο και κανα 20ημερο να βγει

• Sad 1

5 ώρες πριν, vasilispas είπε

Μπα...εκτος εαν τα Ελτα ξυπννησαν κ βαλανε χερι κ στο Ουγγρικο τελωνειο..απιθανο δν ειναι να το κανανε

35 μέρες από Ουγγαρία για να μπει ΚΑΤ σήμερα...

10 ώρες πριν, logo15 είπε

Απο Ουγγαρία Ελλάδα που το περιμένω εδώ και ένα μήνα είναι κομπλέ δηλαδή;

Ναι... μέχρι στιγμής φυσιολογικό είναι αυτό που φαίνεται.

6 ώρες πριν, JohnTheReaper89 είπε

Καλησπέρα παιδιά!! Έχω αγοράσει από aliexpress ενα δεματάκι 4 ευρώ με cainiao super economy for special goods το οποίο έχει φτάσει Ελ.Βενιζέλος από τις 29/10 και από τότε δεν έχω κάποια ενημέρωση.. btw είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από εξωτερικό.. στην αρχή είχε tracking number που άρχιζε από LP και μετά άλλαξε και έχει μόνο αριθμούς.. ήρθε απευθείας από Κίνα με sunyou..

Λογικά θα σου έρθει με Deutsche Post!!!! Αυτό το tracking number που λες με νούμερα (και είναι το 'next tracking number'), υποδηλώνει ότι το δέμα πρακτικά το διαχειρίστηκε η SunYou logistics!!! Μην δίνεις βάση τι λέει βασικά στα τελευταία tracking number updates. Πάντως χονδρικά, θα σου κάνει σύνολο 30-40 μέρες λογικά!

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα, την προσφατη εμπειρια μου σε χρονο δεν την εχω πετυχει ουτε πριν 3-4 χρονια.

Μια παραγγελια ιδια μερα απο δυο διαφορετικους πωλητες στις 2/10. Επιλογη και στις δυο Cainiao Super Economy Global και προφανως εγιναν combine σε ενα δεμα και απο οτι βλεπω τωρα σταλθηκαν με Rookie Super Economy Global ( 菜鸟超级经济Global ) . 

Μην τα πολυλογω, 26/10 ηταν στο ταχυδρομειο στην Κρητη. 3/11 εγινε παραδοση στην Κρητη, αν δεν καθυστερουσε ο ταχυδρομος πιστευω θα το ειχα και στις 27-28.

Οσο για το tracking number,  από UAxxxxxxxxxHU κατέληξε σε LTxxxxxxxxxNL

spacer.png

https://i.ibb.co/3MVFHQt/Screenshot-4.png

Επεξ/σία από greekboy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, greekboy είπε

Καλημερα, την προσφατη εμπειρια μου σε χρονο δεν την εχω πετυχει ουτε πριν 3-4 χρονια.

Μια παραγγελια ιδια μερα απο δυο διαφορετικους πωλητες στις 2/10. Επιλογη και στις δυο Cainiao Super Economy Global και προφανως εγιναν combine σε ενα δεμα και απο οτι βλεπω τωρα σταλθηκαν με Rookie Super Economy Global ( 菜鸟超级经济Global ) . 

Μην τα πολυλογω, 26/10 ηταν στο ταχυδρομειο στην Κρητη. 3/11 εγινε παραδοση στην Κρητη, αν δεν καθυστερουσε ο ταχυδρομος πιστευω θα το ειχα και στις 27-28.

Οσο για το tracking number,  από UAxxxxxxxxxHU κατέληξε σε LTxxxxxxxxxNL

spacer.png

https://i.ibb.co/3MVFHQt/Screenshot-4.png

Αν έγινε combined παραγγελία με 'Cainaio super economy Global', τότε αυτό σημαίνει ότι πλέον, τα συγκεκριμένα tracking number τυπώνονται από την πλατφόρμα του Aliexpress. Αλλά, θα πρέπει να έχω tracking number για να δώ... Εκτός και αν ήταν 'Cainaio super economy' ΣΚΕΤΟ, και έγινε μετά combined delivery. Πάντως το UA.......HU υπονοεί 'Aliexpress saver shipping' και δεν έχει καμιά σχέση με 'Cainaio super economy global'!!!

44 λεπτά πριν, logo15 είπε

Μπήκε κατ χτες. Πάμε για δεύτερο μήνα;

Tracking number για να δω ακριβώς θέλει. Αν θες, στείλτο σε προσωπικό μύνημα

Επεξ/σία από nikosgiann78

4 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε

Αν έγινε combined παραγγελία με 'Cainaio super economy Global', τότε αυτό σημαίνει ότι πλέον, τα συγκεκριμένα tracking number τυπώνονται από την πλατφόρμα του Aliexpress. Αλλά, θα πρέπει να έχω tracking number για να δώ... Εκτός και αν ήταν 'Cainaio super economy' ΣΚΕΤΟ, και έγινε μετά combined delivery. Πάντως το UA.......HU υπονοεί 'Aliexpress saver shipping' και δεν έχει καμιά σχέση με 'Cainaio super economy global'!!!

Tracking number για να δω ακριβώς θέλει. Αν θες, στείλτο σε προσωπικό μύνημα

Global https://ibb.co/gyzGTN3

9 λεπτά πριν, greekboy είπε

Η φώτο δεν μου λέει τίποτα. Και αυτό γιατί ο πωλητής κάλλιστα μπορεί να τυπώσει από την πλατφόρμα του Aliexpress κάποιο tracking number (πχ. 'Aliexpress saver shipping), και απλά να το ανεβάσει με άλλο shipping method στην πλατφόρμα!!! Το δέμα επεξεργάστηκε αρχικά στο sorting center της Υanwen logistics; Μόνο με tracking number μπορώ να το δω αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/10/2021 στις 12:05 ΜΜ, logo15 είπε

Τηλέφωνο ΕΛΤΑ

Στις 30/10/2021 στις 4:17 ΜΜ, logo15 είπε

KAI DISPUTE

Στις 31/10/2021 στις 4:06 ΜΜ, toni31 είπε

Dispute γιατί, επειδή τα ελτα δεν κάνουν την δουλειά τους? Ούτε με το τηλέφωνο θα βγάλω άκρη, το προσπάθησα και παλιότερα. Δεν υπάρχει λογική πίσω απ' όλο το σύστημα.

Όπως το προέβλεψα λοιπόν,

1-0........Πήρα τηλ. μου λέει η ευγενέστατη κοπέλα ότι το UA511717541HU δεν είναι ο κωδικός του πακέτου αλλά της αποστολής. Δηλαδή το μεγάλο κουτί που περιέχει πακέτα για πολλούς και ένα από αυτά είναι και το δικό μου.

2-0.......Dispute στο ali και σε χρόνο 0 ήρθε το αποτέλεσμα ότι είναι: Invalid.

"The tracking information shows that the package has arrived at your local post office and waited for your collection. We warmly suggest that you can contact the shipping company Customer Care Center and you will get this package as soon as possible. If the package not in good condition/ goods shortage, you are suggested go to 'Dispute Detail' -- Check 'Dispute Reason-- Click 'Update Reason' to update your reason for filing a dispute."

Πολύ καλή φάση!!!

Το καλύτερο είναι ότι έχω άλλο ένα τέτοιο, σκαλωμένο. 

Επεξ/σία από toni31

59 λεπτά πριν, vasilispas είπε

Αποστολη απο Κινα με Allexpress Standard shipping ερχεται με μορφη LAxxxxxxxHU μεσω DHLE...τι αποστολη ειναι η DHLE???γερμανια;;κ γιατι ερχεται με tracking Ουγγαριας;;

Αν το ψαξεις εδω https://global.cainiao.com/index.htm  και πατησεις πανω στο DHLE  σε παει εδω  https://www.deutschepost.de/de.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, villasg είπε

Αν το ψαξεις εδω https://global.cainiao.com/index.htm  και πατησεις πανω στο DHLE  σε παει εδω  https://www.deutschepost.de/de.html

Παρηγγειλα με Standard shipping ..εδωσε tracking Ουγγαριας...κ με παει γερμανια τωρα;;; Το DHLE τι ειναι;;DHL express??? Η ταχυδρομειο γερμανιας;;συστημενο;;η απλο;;

Επεξ/σία από vasilispas

4 λεπτά πριν, vasilispas είπε

Το DHLE τι ειναι;;DHL express??? Η ταχυδρομειο γερμανιας;;συστημενο;;η απλο;;

Το ταχυδρομειο της γερμανιας ειναι η DHL , και αφου εχει ταρψκινγ που παρακλουθειτε και μετα την αναχωρηση απο την κινα ειναι συστημενο / Tracked

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, villasg είπε

Το ταχυδρομειο της γερμανιας ειναι η DHL , και αφου εχει ταρψκινγ που παρακλουθειτε και μετα την αναχωρηση απο την κινα ειναι συστημενο / Tracked

Στο DHL δν δειχνει τπτ ακομη...τωρα εκανε αναχωρηση απο κινα...το θεμα ειναι θα παει ουγγαρια;;γιατι εχει tracking LAxxxxxxxHU ..μετα απο Ουγγαρια θα ξαναλλαξει tracking για DHL?

Επεξ/σία από vasilispas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...