Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Μεθοδος Cainiao Super Economy Global ηταν.Το τσεκαρα μολις τωρα.

Aliexpress saver shipping πρέπει να ήταν, και απλά ο Κινέζος επέλεξε 'Cainiao super economy GLOBAL' για να ανεβάσει το tracking number στην πλατφόρμα (προφανώς από λάθος)

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Blue370 είπε

Καλησπέρα.

2 δεματα απο το alliexpres μεσω Ουγγαρίας,  τα ελτα τα έστειλαν πίσω στην Ουγγαρια λογω ελλειπών στοιχείων έχει κάποιος καμιά παρόμοια περίπτωση?

Ναι έχει συμβεί και σε εμένα, επίσης να αναφέρω ότι μετά από το dispute έλαβα πίσω μόνο την αξία του προϊόντος και όχι τα μεταφορικά για το AliExpress standard shipping γιατί στην απόφαση το AliExpress έλεγε ότι έφταιγα εγώ που δεν το έκανα "pickup in a timely manner " 🤣 . Τους έχω κάνει appeal με screenshots από το tracking που λέει INCOMPLETE DELIVERY POINT SPECIFICATION  - RETURN ITEM TO MAILEE για να μου δώσουν και τα μεταφορικά αλλά ακόμη δεν έχω κάποια απάντηση.

Στις 15/10/2021 στις 4:32 ΜΜ, dexterios είπε

Παραγγελία  Aliexpress από 19/09/2021  με Aliexpress standard shipping παρότι εκτελωνίστηκε κανονικά στην Ουγγαρία τελικά επιστρέφει πίσω με πρωτοβουλία των ΕΛΤΑ🙃 . Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ που είπαν ότι δεν αφορά μεμονωμένα το δικό μου πακέτο αλλά ότι υπήρξε γενικά πρόβλημα στους σάκους από Ουγγαρία και θα επιστρέψουν πίσω όλα τα πακέτα. Είναι κανείς άλλος που του γυρίζει πίσω ή μου λέγανε βλακείες από ΕΛΤΑ;

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
15/10/2021, 16:14 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ
15/10/2021, 15:50 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ
15/10/2021, 15:50 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΑΠΟ ΕΛΤΑ
15/10/2021, 14:14 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ
14/10/2021, 16:16 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
14/10/2021, 15:11 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Α.Τ.
14/10/2021, 14:47 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
12/10/2021, 21:07 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
7/10/2021, 14:17 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
1/10/2021, 17:11 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θέλω να πάρω μια μπαταρία απο ali: link  είχα ξαναπάρει παλαιότερα απο τον ίδιο πωλητή και θυμάμαι το έστελνε με elta courier. Δεν το γλιτώνω το τελωνείο λογικά; επίσης να περιμένω κανα 15άρι έξτρα ή θα ξεφύγει πολύ;

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"θέλω να πάρω μια μπαταρία απο ali: link  είχα ξαναπάρει παλαιότερα απο τον ίδιο πωλητή και θυμάμαι το έστελνε με elta courier. Δεν το γλιτώνω το τελωνείο λογικά; επίσης να περιμένω κανα 15άρι έξτρα ή θα ξεφύγει πολύ; "

Σε συνέχεια του μηνύματος του taslikos:

Το ότι λέει "To Greece via Seller's Shipping Method " μας λέει κάτι για το αν θα περάσει τελωνείο??

Επεξ/σία από hehe
Δημοσ.
4 ώρες πριν, hehe είπε

Το ότι λέει "To Greece via Seller's Shipping Method " μας λέει κάτι για το αν θα περάσει τελωνείο??

Όχι γιατί δεν γνωρίζεις ποια μέθοδο θα χρησιμοποιήσει…

Δημοσ.
8 ώρες πριν, hehe είπε

"θέλω να πάρω μια μπαταρία απο ali: link  είχα ξαναπάρει παλαιότερα απο τον ίδιο πωλητή και θυμάμαι το έστελνε με elta courier. Δεν το γλιτώνω το τελωνείο λογικά; επίσης να περιμένω κανα 15άρι έξτρα ή θα ξεφύγει πολύ; "

Μπαταρίες έχω στο τελωνείο οι οποίες στάλθηκαν με Seller's Shipping Method. Ξεκίνησαν με SYAETXXXXXXX και κατέληξαν UVΧΧΧΧΧΧΧΧΧUZ και φυσικά τελωνείο. Δεν ξέρω ακόμα πόσο, περιμένω το μνμ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, taslikos είπε

θέλω να πάρω μια μπαταρία απο ali: link  είχα ξαναπάρει παλαιότερα απο τον ίδιο πωλητή και θυμάμαι το έστελνε με elta courier. Δεν το γλιτώνω το τελωνείο λογικά; επίσης να περιμένω κανα 15άρι έξτρα ή θα ξεφύγει πολύ;

Η μπαταρία είναι πολύ ιδιαίτερο προϊόν. Λογικά θα στο στείλει με MEEST GROUP, που πρακτικά θα το κάνει διαμέσου της ROSAN EXPRESS!!! Ρώτησε τον και λογικά θα σου πει. Πάντως, αν στείλει με MEEST GROUP θα γίνει εκτελωνισμός αρχικά, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Κάποιοι πωλητές, 'πονηρά' στέλνουν με Sunyou logistics, που πάλι δεν έχει πρόβλημα με το τελωνείο!!! Αυτό το πονηρά το λέω, γιατί έχω διαπιστώσει ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο από ποιο σημείο της Κίνας κάνει shipping. Φαίνεται ότι σε κάποια κέντρα διαλογής της Sunyou (πχ. Shenzhen), περνάνε πάρα πολύ εύκολα τα 'περίεργα' προϊόντα χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ σε κάποια άλλα δεν μπορούν να στείλουν ούτε καν χάπια (τα 'τσιμπάνε' στο κέντρο διαλογής της Sunyou, και τα στέλνουν πίσω στον πωλητή).

Επεξ/σία από nikosgiann78
Δημοσ.
20 ώρες πριν, hehe είπε

τους τελευταίους δύο μήνες εχω παραλάβει μπαταρίες λιθίου από δύο διαφορετικους πωλητές που τις έστειλαν με την Meest  και εδώ τις παρέδωσε η Speedex, ρώτησε τον πωλητή αν στέλνει με αυτήν την εταιρεία, δεν θά έχεις και θέμα με το τελωνείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο 28/10 εχουν φυγει αρκετα δεματα με Allexpress Standard shipping και στο tracking εχουν κολλησει στο Hand over to Airline...μετα λες κ χαθηκαν....ειναι δυνατον τοσες ημερες να μν εφτασαν Ουγγαρια; Κ εχουν παραδωση 15/11...

Screenshot_20211103-134613_AliExpress.png

Επεξ/σία από vasilispas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vasilispas είπε

Απο 28/10 εχουν φυγει αρκετα δεματα με Allexpress Standard shipping και στο tracking εχουν κολλησει στο Hand over to Airline...μετα λες κ χαθηκαν....ειναι δυνατον τοσες ημερες να μν εφτασαν Ουγγαρια; Κ εχουν παραδωση 15/11...

Screenshot_20211103-134613_AliExpress.png

Ναι.... και δες γιατί .... tracking number UA523942346HU. Έγινε 'hand over to airline' στις 27 Οκτωβρίου. Σήμερα έφτασε Ουγγαρία! Το ότι έχουν παράδοση 15 Νοεμβρίου, είναι απλά μια ενδεικτική ημερομηνία. Το θέμα είναι να μην 'λήξει' η παραγγελία

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από nikosgiann78
Δημοσ.
15 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Ναι.... και δες γιατί .... tracking number UA523942346HU. Έγινε 'hand over to airline' στις 27 Οκτωβρίου. Σήμερα έφτασε Ουγγαρία! Το ότι έχουν παράδοση 15 Νοεμβρίου, είναι απλά μια ενδεικτική ημερομηνία. Το θέμα είναι να μην 'λήξει' η παραγγελία

Χωρίς τίτλο.png

Απο Ουγγαρία Ελλάδα που το περιμένω εδώ και ένα μήνα είναι κομπλέ δηλαδή;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, logo15 είπε

Απο Ουγγαρία Ελλάδα που το περιμένω εδώ και ένα μήνα είναι κομπλέ δηλαδή;

Μπα...εκτος εαν τα Ελτα ξυπννησαν κ βαλανε χερι κ στο Ουγγρικο τελωνειο..απιθανο δν ειναι να το κανανε

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!! Έχω αγοράσει από aliexpress ενα δεματάκι 4 ευρώ με cainiao super economy for special goods το οποίο έχει φτάσει Ελ.Βενιζέλος από τις 29/10 και από τότε δεν έχω κάποια ενημέρωση.. btw είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από εξωτερικό.. στην αρχή είχε tracking number που άρχιζε από LP και μετά άλλαξε και έχει μόνο αριθμούς.. ήρθε απευθείας από Κίνα με sunyou..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Καλησπέρα παιδιά!! Έχω αγοράσει από aliexpress ενα δεματάκι 4 ευρώ με cainiao super economy for special goods το οποίο έχει φτάσει Ελ.Βενιζέλος από τις 29/10 και από τότε δεν έχω κάποια ενημέρωση.. btw είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από εξωτερικό.. στην αρχή είχε tracking number που άρχιζε από LP και μετά άλλαξε και έχει μόνο αριθμούς.. ήρθε απευθείας από Κίνα με sunyou..

Μεσω Τουρκιας ηρθε απο οσο ξερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...