logo15 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Παίδες ο πολητης έστειλε τρακινγκ από κινεζικό 17τρακ που είναι λέει Ελλάδα. Σε όλα τα δικά μου δείχνει Ουγγαρία ακόμα από 26 του προηγούμενου . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, έχει παραλάβει κανείς με την μέθοδο AliExpress selection saver; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Είναι πλέον προφανές ότι στο τελωνείο κάνουν όπως τους ξημερώσει κάθε φορά. Από τον Σεπτέμβρη έχω λάβει τρία αντικείμενα που κόλλησαν στο τελωνείο και ήρθαν με ίδια μέθοδο αποστολής, με τρεις διαφορετικές χρεώσεις. Στο ένα πλήρωσα φπα ξανά και τέλη εκτελωνισμού, σε άλλο μόνο φπα χωρίς τέλος εκτελωνισμού, και στο τελευταίο μόνο τέλος εκτελωνισμού χωρίς φπα. Ήταν ακριβώς ίδιες περιπτώσεις και τα τρία, δέματα που στάλθηκαν αύγουστο με Cainiao Super Economy Global. Ό,τι να ‘ναι, κοινώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios85 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Πρωτη φορα μετα τον Ιουλιο και για μενα απο AE,ενω επελεξα cainiao για αποστολη,μου εδωσε tracking ΝL .Αξια αγορας 10 ευρω +8,5 μεταφορικα.Θα σας στειλω feedback τα Χριστουγεννα ,οταν υπολογιζω θα φτασει το δεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 44 λεπτά πριν, stelios85 είπε Πρωτη φορα μετα τον Ιουλιο και για μενα απο AE,ενω επελεξα cainiao για αποστολη,μου εδωσε tracking ΝL .Αξια αγορας 10 ευρω +8,5 μεταφορικα.Θα σας στειλω feedback τα Χριστουγεννα ,οταν υπολογιζω θα φτασει το δεμα. Καλο 2022 φιλε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, Tulipbaek είπε Είναι πλέον προφανές ότι στο τελωνείο κάνουν όπως τους ξημερώσει κάθε φορά. Από τον Σεπτέμβρη έχω λάβει τρία αντικείμενα που κόλλησαν στο τελωνείο και ήρθαν με ίδια μέθοδο αποστολής, με τρεις διαφορετικές χρεώσεις. Στο ένα πλήρωσα φπα ξανά και τέλη εκτελωνισμού, σε άλλο μόνο φπα χωρίς τέλος εκτελωνισμού, και στο τελευταίο μόνο τέλος εκτελωνισμού χωρίς φπα. Ήταν ακριβώς ίδιες περιπτώσεις και τα τρία, δέματα που στάλθηκαν αύγουστο με Cainiao Super Economy Global. Ό,τι να ‘ναι, κοινώς. Εδώ να συμπληρώσω ότι πωλητής μου είπε πλέον ότι στην μέθοδο αποστολής 'Cainaio super economy GLOBAL', το σύστημα της Yanwen, πλέον δέχεται τον IOSS number. Θα παρακαλούσα αν κάποιος έχει λάβει δέμα που δεν ξαναπλήρωσε ΦΠΑ, να μας το πει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hehe Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα, Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει ποιες μέθοδοι αποστολής από aliexpress υποστηρίζουν IOSS ώστε να μην σταματά στο τελωνείο το δέμα? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, hehe είπε Καλημέρα, Παρακαλώ μπορεί κάποιος να μου πει ποιες μέθοδοι αποστολής από aliexpress υποστηρίζουν IOSS ώστε να μην σταματά στο τελωνείο το δέμα? Ευχαριστώ aliexpress standard shipping & aliexpress saver shipping 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, andreas1gr είπε aliexpress standard shipping & aliexpress saver shipping Εγω επέλεξα AliExpress saver shipping ξεκινάει με UA52 έτσι πρέπει να ξεκινάει; Γιατί το βάζω σε ένα tracking site και βγάζει cainaio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Annasp είπε Εγω επέλεξα AliExpress saver shipping ξεκινάει με UA52 έτσι πρέπει να ξεκινάει; Γιατί το βάζω σε ένα tracking site και βγάζει cainaio Και τελειώνει σε HU; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Και τελειώνει σε HU; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Annasp είπε Ναι Τότε είναι ταχυδρομείο της Ουγγαρίας… Θα έρθει χωρίς κανένα πρόβλημα - χρέωση… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 ενημερωτικα παλι με saver shipping μου ηρθε δεματακι , και με συγχωνευση 2 διαφορετικων παραγγελιων απο το ali σε 1 δεμα, μετα απο 1 μηνα χωρις χρεωσεις ... και ειναι το 5ο πακετακι με την ιδια μεθοδο, με ιδιο χρονο πανω κατω στα χερια μου και χωρις χρεωσεις. οποτε ναι ειναι SAFE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Θα μας τρελανουν στα Ελτα...εξηγηστε μου καποιος τι ειναι το Αφιξη σε ΚΑΤ;;😂😂😂Βγηκε απο τελωνειο κ το κανουν βολτα στο αεροδρομιο;; 26/10/2021, 14:31 Κ.Α.Τ. ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Α.Τ. 24/10/2021, 17:05 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) 24/10/2021, 15:37 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ 5/10/2021, 08:52 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FeVerSeCtioN Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λογικά βγήκε από τα γραφεία του τελωνείου και μπήκε στα διπλανά γραφεία των ΕΛΤΑ 🤣 Καλά είσαι, λογικά σύντομα θα το έχεις στα χέρια σου.. Τώρα με ή χωρίς φόρο.. ποιος ξέρει 🤣 Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από FeVerSeCtioN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα