radiotv Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Απο Ουγγαρία (aliexpress saver shipping) πάλι συστημένα έρχονται και Δεν έχουν προβλήματα μέχρι τώρα το standard είναι συστημένο και το saver απλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, radiotv είπε το standard είναι συστημένο και το saver απλό Εννοούσα απο την άποψη οτι και αυτό έχει κανονικά ιχνηλάτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Με CAINAIO από Γαλλία θα έχει πρόβλημα με τον φόρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 αγορες χθες με Aliexpress standard shipping πηραν και τα 2 τρακινγ τυπου LA00χχχχχχχχHU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis Goumenakis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά ερώτηση. Θέλω να παραγγείλω κάτι από Τσεχία μέσω αλί εξπρές.. είναι δυο αντικείμενα το ένα αξίας 40€ και το άλλο 60€. Ξέρετε αν θα πληρώσω τελωνείο; Έρχονται με UPS και DHL. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από Giannis Goumenakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Giannis Goumenakis είπε Παιδιά ερώτηση. Θέλω να παραγγείλω κάτι από Τσεχία μέσω αλί εξπρές.. είναι δυο αντικείμενα το ένα αξίας 40€ και το άλλο 60€. Ξέρετε αν θα πληρώσω τελωνείο; Έρχονται με UPS και DHL. Μαλλον απο Αλι παραγγελνεις μεσω Τσεχιας:))) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Giannis Goumenakis είπε Παιδιά ερώτηση. Θέλω να παραγγείλω κάτι από Τσεχία μέσω αλί εξπρές.. είναι δυο αντικείμενα το ένα αξίας 40€ και το άλλο 60€. Ξέρετε αν θα πληρώσω τελωνείο; Έρχονται με UPS και DHL. Αν τα προϊόντα θα αγοραστούν από Τσέχικη αποθήκη, τότε δεν υπάρχει κανένα τελωνείο γιατί η Τσεχία είναι κράτος μέλος της ΕΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonec Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά καλημέρα, από Κίνα (Weegobuy) για μια ζώνη αξίας 60 ευρώ, μου δίνει επιλογή EMS και PostNL. Τι επιλέγω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, stonec είπε Παιδιά καλημέρα, από Κίνα (Weegobuy) για μια ζώνη αξίας 60 ευρώ, μου δίνει επιλογή EMS και PostNL. Τι επιλέγω; Κ τα δυο συστημενα νομιζω ειναι ...το Ems ελτα κουριερ..το PostNL ελτα συστημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonec Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, vasilispas είπε Κ τα δυο συστημενα νομιζω ειναι ...το Ems ελτα κουριερ..το PostNL ελτα συστημενο Για να έχω λιγότερες πιθανότητες να περάσει τελωνείο; Και τι ποσό να δηλώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, stonec είπε Για να έχω λιγότερες πιθανότητες να περάσει τελωνείο; Και τι ποσό να δηλώσω; Ολα περνανε τελωνειο..κανενα απο τα δυο δν θα πληρωσεις....απο Αλι που αγοραζω με PostNL περναει τελωνειο..δν πληρωνω τπτ..το φερνει ο ταχυδρομος της γειτονιας σαν συστημενο. Απο EMS δν εχω αγορασει κατι αλλα ξερω ειναι συστημενο ελτα κουριερ..λογικα το ιδιο ειναι...δν πληρωνεις 4 λεπτά πριν, vasilispas είπε Ολα περνανε τελωνειο..κανενα απο τα δυο δν θα πληρωσεις....απο Αλι που αγοραζω με PostNL περναει τελωνειο..δν πληρωνω τπτ..το φερνει ο ταχυδρομος της γειτονιας σαν συστημενο. Απο EMS δν εχω αγορασει κατι αλλα ξερω ειναι συστημενο ελτα κουριερ..λογικα το ιδιο ειναι...δν πληρωνεις Θα διαλεγα Ολλανδια που εκτελωνιζεται σιγουρα εκει...τα Ελτα κουριερ εκτελωνιζουν ελλαδα ..αρα ισως σε χρεωσουν εκτελωνισμο...παρε 3να τηλ στα 3λτα κουριερ να εισαι σιγουρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Αγορά από ali 29/9 με αριθμό LAXXXXXXXX είναι ακόμα Ουγγαρια. Απο οτι διάβασα και άλλοι περιμένουν καιρό. Θα έχουμε θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 όταν το AliExpress σου τα κάνει τσουρέκια με την επιστροφή του διπλοπληρωμένου ΦΠΑ. i have requested 3 times VAT refund on double payed VAT and provided with the proof documents however i never got it back, please remove from AliExpress platform Cainiao and Yanwen shipping to Greece since the don't follow up IOSS procedure and we have to pay VAT again at the Customs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, kourt71724 είπε Καλημέρα παιδιά. Αγορά από ali 29/9 με αριθμό LAXXXXXXXX είναι ακόμα Ουγγαρια. Απο οτι διάβασα και άλλοι περιμένουν καιρό. Θα έχουμε θέμα; Θα φτάσει μέσα στις ημέρες πιστεύω Εμένα η αγορά έγινε 23/9, έφτασε 11/10 Ουγγαρία και μπήκε Ελλάδα χθές 19/10 όπου δείχνει να προχωράει κανονικά μέχρι στιγμής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tnt-4- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια παραγγελία 300€ και αποστολή με AliExpress standard shipping. Ο φόρος περιέχεται. Θα υπάρχει έξτρα χρέωση λόγο το ότι θ ναι ογκώδη ή θα σταλεί μέσω άλλης χωρας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα