nikosgiann78 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, radiotv είπε και τα δύο είναι με Cainiao super economy αρχίζουν από S0....... Αυτό που έκατσε δίμηνο στο τελωνείο ήταν U......CN. το άλλο που έχει κολλήσει από 18/9 είναι U......AE. προφανώς το μεγάλο πρόβλημα με την μη απόδοση ΦΠΑ είναι σε αυτά τα δέματα, κάποια άλλα που έλαβα με AliExpress standard shipping και saver shipping ήρθαν μέσω Ουγγαρίας και έδειξαν ότι πέρασαν τελωνείο εκεί και όταν έφτασαν εδώ από το ΚΑΤ πήγαν ΚΔ και μετά στην τοπική μονάδα διανομής, περιμένω ένα ακόμη AliExpress standard shipping που πήγε μέσω Ολλανδίας,σε όλα έχει πληρωθεί ο ΦΠΑ. Αυτά που ξεκινάνε με S000..... , ναι μεν ο τρόπος αποστολής αναφέρεται σαν 'Cainaio super economy GLOBAL', αλλά τα tracking number που τυπώνουν είναι από το σύστημα της Yanwen (μπορείς να πας και στην σελίδα της Yanwen να τα δεις αυτά - https://www.yw56.com.cn/ -, και ως εκ τούτου για αυτό δημιουργείται το πρόβλημα (επειδή όπως προείπα το σύστημα της Yanwen, δεν δέχεται το IOSS number). Δεν ξέρω αν αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Πάντως, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, εγώ λέω στον πωλητή να χρησιμοποιήσει την 'Cainaio super economy', που χρησιμοποιεί το Bpost/Belgium Post αυτό το διάστημα. Αυτό το κάνω, γιατί για την 'Cainaio super economy' τυπώνει το tracking number από την ΙΔΙΑ την πλατφόρμα του Aliexpress, οπότε ενημερώνεται αμέσως για το IOSS number αυτόματα 11 ώρες πριν, Siakou είπε ακριβώς στην ίδια κατάσταση Δες ένα δικό μου -UU158895566CN-, που είναι από 10 Σεπτεμβρίου στην ίδια φάση. Σου βάζω απλά printscreen από το ΕΛΤΑ courier, γιατί αυτή την στιγμή η σελίδα των ΕΛΤΑ κάνει νερά! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 φακελάκι ευτελούς αξίας με AliExpress saver shipping μέσω Ουγγαρίας κολλημένο εκεί μετά το τελωνείο από 9/9, έχει δεί κανείς κάτι ανάλογο; Clearing Customs Customs clearance successful 2021-09-09 07:25 Customs clearance started 2021-09-08 16:40 Delivering Arrived at destination country 2021-09-08 05:32 Departed country of origin 2021-09-06 22:00 Accepted for linehaul transportation 2021-09-03 21:56 Dispatched from sorting center 2021-09-03 18:38 Arrived at sorting center 2021-09-03 05:33 Parcel dispatched 2021-09-03 04:06 AliExpress Saver Shipping UAχχχχχχχχχHU 14 ώρες πριν, vasilispas είπε Μας πηραν χαμπαρι αδερφεεεε...αχαχαχα...ρε..το δικο μου κολλησε εδω στο Αφιξη στ χωρα στο τςλωνειο τελικα...τι ματι εχεις βρε;😂😂😂 γράφω λίγο παρακάτω ένα δικό μου με AliExpress saver shipping κολλημένο από 9/9 μετά το τελωνείο της Ουγγαρίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Αυτά που ξεκινάνε με S000..... , ναι μεν ο τρόπος αποστολής αναφέρεται σαν 'Cainaio super economy GLOBAL', αλλά τα tracking number που τυπώνουν είναι από το σύστημα της Yanwen (μπορείς να πας και στην σελίδα της Yanwen να τα δεις αυτά - https://www.yw56.com.cn/ -, και ως εκ τούτου για αυτό δημιουργείται το πρόβλημα (επειδή όπως προείπα το σύστημα της Yanwen, δεν δέχεται το IOSS number). Δεν ξέρω αν αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Πάντως, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, εγώ λέω στον πωλητή να χρησιμοποιήσει την 'Cainaio super economy', που χρησιμοποιεί το Bpost/Belgium Post αυτό το διάστημα. Αυτό το κάνω, γιατί για την 'Cainaio super economy' τυπώνει το tracking number από την ΙΔΙΑ την πλατφόρμα του Aliexpress, οπότε ενημερώνεται αμέσως για το IOSS number αυτόματα Δες ένα δικό μου -UU158895566CN-, που είναι από 10 Σεπτεμβρίου στην ίδια φάση. Σου βάζω απλά printscreen από το ΕΛΤΑ courier, γιατί αυτή την στιγμή η σελίδα των ΕΛΤΑ κάνει νερά! Να επιβεβαιώσω ότι η Cainaio Super Economy Global περνάει τελωνείο, παρά το ότι είναι πληρωμένο το ΦΠΑ. Σήμερα μου ήρθε και μένα sms για πακέτο αξίας $9,30 , τελική τιμή με ΦΠΑ και μεταφορικά που θα πάω να δώσω άλλα 3,41€ για να το παραλάβω. Επειδή γράφω και σπάνια σε αυτό το νήμα, ενώ το παρακολουθώ ανελλιπώς, παίρνω αφορμή να πω και μπράβο στον @nikosgiann78 για την συσσωρευμένη εμπειρία του που μοιράζεται μαζί μας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrevenaPAOK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Έκανα αγορά στο aliexpress μετά την 1η Ιουλίου. Πλήρωσα κανονικά στον πωλητή το ΦΠΑ. Όταν πήγα να πάρω το δέμα από τα ΕΛΤΑ πλήρωσα αλλά 2.5 ευρώ. Για ποιον λόγο? Γνωρίζει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, GrevenaPAOK είπε Καλησπέρα. Έκανα αγορά στο aliexpress μετά την 1η Ιουλίου. Πλήρωσα κανονικά στον πωλητή το ΦΠΑ. Όταν πήγα να πάρω το δέμα από τα ΕΛΤΑ πλήρωσα αλλά 2.5 ευρώ. Για ποιον λόγο? Γνωρίζει κανείς? Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες και θα καταλάβεις… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 139+ 7,5 μεγαφορικα = 146,5€ Κατι επεξεργαστες, 20 pack. να το σπασω σε 2 λετε; ποιες οι πιθανοτητς να με καλεσουν απο ελτα να δωσω και αλλα χρηματα; μπορω και να τα σπασω σε μικροτερες παραγγελιες, αν πιστευετε οτι ειναι καλυτερα; Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Markerparts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Καλημερα και απο μένα. Εχω παρε δωσε με δεματα μερικα χρονια, αλλα αυτο που γινετε τελευταια ειναι ανεκδιήγητο ρε παιδια.... Τα screenshots μιλανε απο μόνα τους. Και εχω να περιμενω αρκετα πραματακια που τα βιαζομαι ιδιαιτερα, αλλα δεν βλεπω κανενα φως στο τουνελ...... Απατο πηγαδι ειναι η κατασταση, παλι καλα που παραλαμβάνουμε και μερικά πρεπει να λέμε ..... Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει άραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 πακέτο από 25.08 απο Αμερική αξίας 10 ευρώ και ακόμα καμία εξέλιξη 26/9/2021, 14:31 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25/8/2021, 08:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 25/8/2021, 08:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Θεωρείτε πως θα έρθει ή έχει χαθεί κάθε ελπίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stv6958 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, kalpal είπε πακέτο από 25.08 απο Αμερική αξίας 10 ευρώ και ακόμα καμία εξέλιξη 26/9/2021, 14:31 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25/8/2021, 08:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 25/8/2021, 08:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Θεωρείτε πως θα έρθει ή έχει χαθεί κάθε ελπίδα; Μην ανησυχείς θα έρθει, Εμένα είναι στην "Άφιξη" από 17/9. Προηγούμενο πακέτο έκανε 21 μέρες να προχωρήσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalpal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, stv6958 είπε Μην ανησυχείς θα έρθει, Εμένα είναι στην "Άφιξη" από 17/9. Προηγούμενο πακέτο έκανε 21 μέρες να προχωρήσει... Είναι ακραίες οι καθυστερήσεις. Να πω ότι για κάποιον λόγο δίσκος από Αμερική αγοράστηκε τέλη Ιουλίου και τέλος Αυγούστου τον είχα στα ΕΛΤΑ Κορίνθου. Μου φαίνεται θα τα στέλνω εκεί γιατί εδώ Αθήνα δεν έρχονται ποτέ. (ή απλά ήμουν τυχερός). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, kalpal είπε πακέτο από 25.08 απο Αμερική αξίας 10 ευρώ και ακόμα καμία εξέλιξη 26/9/2021, 14:31 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25/8/2021, 08:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 25/8/2021, 08:20 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ Θεωρείτε πως θα έρθει ή έχει χαθεί κάθε ελπίδα; Εμενα απο 23/9 απο Αμερικη ειναι στο Αφιξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, vasilispas είπε Εμενα απο 23/9 απο Αμερικη ειναι στο Αφιξη από 18/9 έχει κολλήσει στο τελωνείο ένα δικό μου των 3€ από Κίνα μέσω Εμιράτων,ένα προηγούμενο που είχε έρθει με China post έμεινε εκεί δύο μήνες, αποφεύγετε την μέθοδο αποστολής με Cainiao και Yanwen που μοιράζονται τις ίδιες υποδομές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, radiotv είπε από 18/9 έχει κολλήσει στο τελωνείο ένα δικό μου των 3€ από Κίνα μέσω Εμιράτων,ένα προηγούμενο που είχε έρθει με China post έμεινε εκεί δύο μήνες, αποφεύγετε την μέθοδο αποστολής με Cainiao και Yanwen που μοιράζονται τις ίδιες υποδομές. Aπο Usps ειναι το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Μια χαρα την εχετε! αγορα απο ali ΑΛΗΘΙΝΑ 10$ και αποστολη με fedex πολυ κατω απο τα 150 ευρω που δε περναει στο IOSS με πληρωμενο ΦΠΑ μου ζητανε αλλα 70$ απο την fedex για να ξαναπληρωσω το ΦΠΑ!!!! Αυτο το παραμυθι καντε το επι 2 για διαφορετικα δεματα. Απ'το τελωνειο με στελνουν στα ΕΛΤΑ και μετα δε σηκωνουν ουτε τα τηλεφωνα πραγματικα θελουν μυνησεις για να στρωσουν. Γιαυτο οι ξενοι μας λενε shithole country δεν εχουν κ αδικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, Deathy είπε Μια χαρα την εχετε! αγορα απο ali ΑΛΗΘΙΝΑ 10$ και αποστολη με fedex πολυ κατω απο τα 150 ευρω που δε περναει στο IOSS με πληρωμενο ΦΠΑ μου ζητανε αλλα 70$ απο την fedex για να ξαναπληρωσω το ΦΠΑ!!!! Αυτο το παραμυθι καντε το επι 2 για διαφορετικα δεματα. Απ'το τελωνειο με στελνουν στα ΕΛΤΑ και μετα δε σηκωνουν ουτε τα τηλεφωνα πραγματικα θελουν μυνησεις για να στρωσουν. Γιαυτο οι ξενοι μας λενε shithole country δεν εχουν κ αδικο! Fedex ηθελες...για να παρεις πιο ασφαλη κ γρηγορα τα πραγματα κοστιζει...δν το ηξερες;;;ποτε δν αγοραζουμε οτιδηποτε φθηνο με Fedex κ οποιαδηποτε ιδωτικη μεταφορικη εταιρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα