KostasH3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Καλά, πάντως, όταν κάθεσαι και το καλοσκέφτεσαι είναι πραγματικά τραγική η κατάσταση. Έχω κι ένα άλλο που είναι κολλημένο στην εκφόρτωση από 16/7, βέβαια, κι ακόμα εκεί είναι. Άρα, κι αυτό που λένε ότι τηρούν αυστηρή προτεραιότητα στο άνοιγμα των σάκων μούφα είναι. Όχι που δε θα ήταν! και ένα δικό μου είναι κολλημένο εκεί από 16/7 ήρθε με cainiao global shipping και μετά China post τύπου U........CN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, KostasH3 είπε και ένα δικό μου είναι κολλημένο εκεί από 16/7 ήρθε με cainiao global shipping και μετά China post τύπου U........CN Κι εμένα ακριβώς έτσι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Κι εμένα ακριβώς έτσι! Πριν 2 εβδομαδες παρελαβε φιλος παραγγελιες απο περασμενο Νοεμβρη😂😂😂ειχε παρει θηκες για κινητο..κ τωρα εχει αλλο κινητο😂😂😂Ζωη να εχουμε...χαχαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Κι εμένα ακριβώς έτσι! 18 λεπτά πριν, vasilispas είπε Πριν 2 εβδομαδες παρελαβε φιλος παραγγελιες απο περασμενο Νοεμβρη😂😂😂ειχε παρει θηκες για κινητο..κ τωρα εχει αλλο κινητο😂😂😂Ζωη να εχουμε...χαχαχα Σε εμένα πάντως σε 2 αγορές των 63 και 70 ευρώ με AliExpress Standard Shipping από Κίνα, παρέλαβα σε 29 και 28 ημέρες! Πιο γρήγορα δεν γίνεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasH3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Σε εμένα πάντως σε 2 αγορές των 63 και 70 ευρώ με AliExpress Standard Shipping από Κίνα, παρέλαβα σε 29 και 28 ημέρες! Πιο γρήγορα δεν γίνεται! με standard shipping έλαβα και εγώ ένα από Κίνα μέσω Ουγγαρίας σε 35 ημέρες περίπου, έδειξε ότι πέρασε τελωνείο εκεί και όταν έφτασε εδώ κάθησε λίγες μέρες στο Κ.Α.Τ και μετά έφυγε για Κ.Δ και από εκεί στην τοπική Μ.Δ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά ξέρει κανείς τι συμβαίνει εδώ ; έχει τύχει σε κάποιον άλλον ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KostasH3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, Viviandg είπε Παιδιά ξέρει κανείς τι συμβαίνει εδώ ; έχει τύχει σε κάποιον άλλον ; μήπως έχει μέσα μπαταρία ή άλλο μη επιτρεπόμενο είδος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, KostasH3 είπε μήπως έχει μέσα μπαταρία ή άλλο μη επιτρεπόμενο είδος; Μια θήκη λαπτοπ είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Viviandg είπε Μια θήκη λαπτοπ είναι Ρωτα στα Ελτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, Viviandg είπε Μια θήκη λαπτοπ είναι Για κάποιο λόγο το επιστρέφουν πίσω. Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο ΕΛΤΑ ή τελωνείο μήπως έγινε λάθος. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαράδεκτοι που δε σε ειδοποίησαν! Αν και χλωμό να μπουν στη διαδικασία να το ξαναβρούν και να σου το ξαναφέρουν, και σε κάθε περίπτωση βλέπω ότι θα περνούσε τελωνείο, παρότι υποθέτω από τις ημερομηνίες ότι είχες πληρώσει ήδη ΦΠΑ. Καλύτερα να επιστραφεί, αν δεν το βιάζεσαι, και να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω με dispute από το AliExpress, κι αν θες το ξαναπαραγγέλνεις, αφού συνεννοηθείς με τον πωλητή να βάλει σωστά τον IOSS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Tulipbaek είπε Για κάποιο λόγο το επιστρέφουν πίσω. Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο ΕΛΤΑ ή τελωνείο μήπως έγινε λάθος. Σε κάθε περίπτωση, είναι απαράδεκτοι που δε σε ειδοποίησαν! Αν και χλωμό να μπουν στη διαδικασία να το ξαναβρούν και να σου το ξαναφέρουν, και σε κάθε περίπτωση βλέπω ότι θα περνούσε τελωνείο, παρότι υποθέτω από τις ημερομηνίες ότι είχες πληρώσει ήδη ΦΠΑ. Καλύτερα να επιστραφεί, αν δεν το βιάζεσαι, και να ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω με dispute από το AliExpress, κι αν θες το ξαναπαραγγέλνεις, αφού συνεννοηθείς με τον πωλητή να βάλει σωστά τον IOSS. Μίλησα με τα ΕΛΤΑ το στέλνουν πίσω λέω ο λόγος ; Μου λένε δεν έχουν ειδοποίηση από το τελωνείο για ποιο λόγο λέω περίμενα 2 μήνες για να το στείλετε πίσω μου λένε δεν ξέρουμε μετά μίλησα με το τελωνείο δεν ξέρουν ούτε μπορούν να το βρουν μάλλον έχει φύγει και μάλλον έγινε από λάθος μάλλον πήγε σε αυτά που ήταν για επιστροφή αντί σε αυτά που ήταν για παράδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Viviandg είπε Μίλησα με τα ΕΛΤΑ το στέλνουν πίσω λέω ο λόγος ; Μου λένε δεν έχουν ειδοποίηση από το τελωνείο για ποιο λόγο λέω περίμενα 2 μήνες για να το στείλετε πίσω μου λένε δεν ξέρουμε μετά μίλησα με το τελωνείο δεν ξέρουν ούτε μπορούν να το βρουν μάλλον έχει φύγει και μάλλον έγινε από λάθος μάλλον πήγε σε αυτά που ήταν για επιστροφή αντί σε αυτά που ήταν για παράδοση Ελλαδισταννννννν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, vasilispas είπε Ελλαδισταννννννν... Δηλαδή έλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2021 Στο aliexpress αν επιλεξουμε οποιαδηποτε αλλη μεταφορικη εκτος του aliexpress standard shipping θα πρεπει να πληρωσουμε τον φορο 2 φορες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Annasp είπε Στο aliexpress αν επιλεξουμε οποιαδηποτε αλλη μεταφορικη εκτος του aliexpress standard shipping θα πρεπει να πληρωσουμε τον φορο 2 φορες? σε εμένα τουλάχιστον μία παραγγελία με αυτήν την μέθοδο ήρθε μέσω Ουγγαρίας με συστημένο τύπου L.......HU έδειξε ότι πέρασε τελωνείο εκεί και όταν έφτασε Ελλάδα από το Κ.Α.Τ πήγε στο Κ.Δ και μετά στην τοπική Μ.Δ δηλαδή δεν μεσολάβησε τελωνείο εδώ, περιμένω ένα ακόμη με AliExpress saver shipping τύπου U......HU απλό δέμα το οποίο δείχνει ότι πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρία,θα ενημερώσω τι έγινε εδώ όταν φτάσει Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα