nikosgiann78 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, logo15 είπε Πώς το κάνουμε αυτό εμ την sunyou και ποιες οι άλλες αντίστοιχες; Στο Αλί μόνο caiano k standard shipping βγάζει Μιλάς πρώτα με τον πωλητή. Θα δεις ότι πολλοί έχουν και άλλοι τρόποι αποστολής, απλά δεν τους αναφέρουν, γιατί δεν τους 'αφήνει' η πλατφόρμα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Θέλω να αγοράσω κάτι αξίας €75. Η επιλογή που έχει είναι Free Ali standard shipping και αναφέρει ότι η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ. Πρέπει να κάνω κάτι για να αποφύγω περεταίρω χρεώσεις; Μπορώ να ζητήσω το IOSS να γραφτεί κάπου / κάπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vmaria Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 3/9/2021 στις 2:54 ΠΜ, Panos_2021 είπε Θέλω να ευχαριστήσω Δημόσια του τελώνες του ΓΕΤΑ για το θεάρεστο κοινωνικό έργο τους και την ευαισθησία τους, που μικρά φακελάκια αξίας λίγων ευρώ τα εκτελωνίζουν ώστε να μην χάσει το Ελληνικό τους Κράτος κάνα φράγκο από μας τους κακούς ξενοαγοραστές της Κίνας και να μας τιμωρήσουν συνάμα που δεν αγοράζουμε ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ τα καλά και ακριβά! Ούτε καν μια ευαισθησία για τα μικρής αξίας δεματάκια; Και υπόψιν περιμένουμε 3μηνο και πάνω ενώ ο κινέζος το στέλνει σε 1 βδομάδα στην Αθήνα όπου κάθεται να ωριμάσει καλά, καλά. Αυτά μάλλον τους βολεύουν είναι και ελαφριά. Το ΜΟΤΟ του τελώνη: Χρεώνω άρα υπάρχω! Λοιπόν: - Φακελάκι 1,30 ευρώ με φπα 31 λεπτά χρεώνεται 31+2,50 = 2,81. Τελική τιμή 1,30+2,81 = 4,11 ευρώ από 1,30 Τριπλάσια της αρχικής! Εύγε! - Φακελάκι αξίας 0,45 ευρώ με φπα 11 λεπτά χρεώνεται 11+2,50= 2,61. Τελική τιμή 0,45+2,61 = 3,06 ευρώ από 0,45!!!! Εξαπλάσια της αρχικής! Μπράβο! Και τα δυο ήταν ηλεκτρονικά εξαρτήματα μικρής αξίας. Μου ήρθαν 2 νέα μηνύματα για ακόμα 2 φακελάκια με πρόσθετες χρεώσεις 2,60 και 2,80 , κι αυτά προφανώς θα είναι αμελητέα ποσά. Το 1ο με 10 λεπτά ΦΠΑ και το 2ο 30 λεπτά. Τόσους μήνες αναμονή κρίμα. Και μπορεί να είναι και το ΦΠΑ πληρωμένο ήδη. ** Να σημειώσω ότι και τα 4 προς χρέωση φακελάκια είχαν ΑΛΛΟΥΣ αριθμούς tracking πουθενά αυτός από το ALi οπότε δεν ξέρω καν ποιά είναι. Τα τελευταία 2 μάλιστα δείχνουν ότι στάλθηκαν από Ουζμπεκιστάν και τα tracking τους δεν δείχνουν στοιχεία αποστολής καθόλου ενω είχαν αγοραστεί από κίνα όπως έλεγε το αρχικό tracking id. Θα μας τρελάνουν οι κινέζοι. Τόσα χρόνια μια χαρά αγοράζαμε μικρά πραγματάκια από το Ali. Πάει κι αυτό, μέσα στο κλίμα της εποχής… Α ρε κράτος που έχουμε ! πως μας προσέχουν! ΦΤΟΥ ΣΑΣ! μην σας ματιάξω! Συμπάσχω....Είναι δυνατόν να χρεώνουν τα τέλη κ λοιπά 6 φορές πάνω απ' την αξία του προϊόντος (μαζί με το ΦΠΑ) ; Επίσης,το ότι έρχονται με διαφορετικό tracking number, είναι δυνατόν; Περιμένω γύρω στις 10 μικρό παραγγελίες..δε θέλω να τις παραλάβω όλες διότι δεν αξίζει καν....αλλά πως θα διαπιστώσω ποιες είναι οι 2-3 που θέλω όταν το τρακινγκ είναι διαφορετικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panos_2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, vmaria είπε Συμπάσχω....Είναι δυνατόν να χρεώνουν τα τέλη κ λοιπά 6 φορές πάνω απ' την αξία του προϊόντος (μαζί με το ΦΠΑ) ; Επίσης,το ότι έρχονται με διαφορετικό tracking number, είναι δυνατόν; Περιμένω γύρω στις 10 μικρό παραγγελίες..δε θέλω να τις παραλάβω όλες διότι δεν αξίζει καν....αλλά πως θα διαπιστώσω ποιες είναι οι 2-3 που θέλω όταν το τρακινγκ είναι διαφορετικό; Αρα φίλε μου 10 x 2,5 = 25 ευρω ετσι για το καλημέρα η Τιμωρία σου, ώστε άλλη φορά να ακους το δάσκαλό σου - λέγε με Ευρώπη - και να μην ξαναπαραγγείλεις απο Κινα. Οι καλοί και δίκαιοι τελώνες μας θα ειναι παντα εδω να ελέγξουν και να τιμωρήσουν όποιον πάει να γλιτώσει 10 , 40 λεπτά ΦΠΑ! κι ας το έχεις πληρώσει. Πλέον θα σου βγαινει διπλάσια τιμή αυτό που κόστιζε πρίν 1 ευρω τωρα βγαίνει σχεδόν 2 - λόγω της ανατίμησης παγκόσμια λέμε όμως , συν την αύξηση στα μεταφορικά , συν τα χαρατσάκια 4 περίπου. Ετσι για να μάθετε όλοι σας! * Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στα ΕΛΤΑ με την λίστα με τα tracking σου , αρχικά να ψηλαφίσεις το φακελακι και ίσως καταλάβεις τι έχει μέσα, και μετά με ενα φακό φωτίζοντάς απο πίσω το φακελάκι, φαίνεται το αρχικό tracking της παραγγελίας σου αν κοιτάξεις προσεκτικά. Δεν ξέρω αν αυτην την ξεφτίλα μπορείς να την υπομένεις συν την ουρά στα ΕΛΤΑ που πολλοί άνθρωποι περιμένουν να κανουν την δουλειά τους, αλλά εγώ δεν το κάνω. Ετσι όλα αυτά τα αζήτητα θα τα πάρουν καποιοι ίσως οι αγαπητοί μας τελώνες, να αποσβέσουν τον χαμένο τους κόπο. Εμείς όπως πάντα θα πάρουμε τα απίδια μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, vmaria είπε Συμπάσχω....Είναι δυνατόν να χρεώνουν τα τέλη κ λοιπά 6 φορές πάνω απ' την αξία του προϊόντος (μαζί με το ΦΠΑ) ; Επίσης,το ότι έρχονται με διαφορετικό tracking number, είναι δυνατόν; Περιμένω γύρω στις 10 μικρό παραγγελίες..δε θέλω να τις παραλάβω όλες διότι δεν αξίζει καν....αλλά πως θα διαπιστώσω ποιες είναι οι 2-3 που θέλω όταν το τρακινγκ είναι διαφορετικό; Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα, αυτό που με έσωσε ήταν η εφαρμογή Packages. Κάνει import όλες τις ανοιχτές παραγγελίες σου από AliExpress (και αλλού αν έχεις), και σου ανανεώνει διαρκώς όλα τα τράκινγκ. Στις πληροφορίες της κάθε αγοράς σου βγάζει και το νέο τράκινγκ της, αν άλλαξε. Δες για παράδειγμα αυτό τα σκρίνσοτ με τις δικές μου. Έτσι όταν θα σου έρθει ειδοποίηση να παραλάβεις κάτι, λογικά θα το ξέρεις ήδη ότι έφτασε από την εφαρμογή, κι αν τυχόν έχουν φτάσει πολλές παραγγελίες ταυτόχρονα, απλά πατάς την κάθε μια και τσεκάρεις ποια έχει το νέο τράκινγκ που σου ήρθε. Το νέο τράκινγκ αναγράφεται κάπως έτσι πάνω πάνω, όταν πατάς μια παραγγελία: Ελπίζω να σε βοηθήσει! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από Tulipbaek 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Tulipbaek είπε Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα, αυτό που με έσωσε ήταν η εφαρμογή Packages. Κάνει import όλες τις ανοιχτές παραγγελίες σου από AliExpress (και αλλού αν έχεις), και σου ανανεώνει διαρκώς όλα τα τράκινγκ. Στις πληροφορίες της κάθε αγοράς σου βγάζει και το νέο τράκινγκ της, αν άλλαξε. Δες για παράδειγμα αυτό τα σκρίνσοτ με τις δικές μου. Έτσι όταν θα σου έρθει ειδοποίηση να παραλάβεις κάτι, λογικά θα το ξέρεις ήδη ότι έφτασε από την εφαρμογή, κι αν τυχόν έχουν φτάσει πολλές παραγγελίες ταυτόχρονα, απλά πατάς την κάθε μια και τσεκάρεις ποια έχει το νέο τράκινγκ που σου ήρθε. Το νέο τράκινγκ αναγράφεται κάπως έτσι πάνω πάνω, όταν πατάς μια παραγγελία: Ελπίζω να σε βοηθήσει! Link μάγκα μου, γιατί αυτό μοιάζει πολύ με το parcels που πραγματικά είναι απαράδεκτη εφαρμογή και σάιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, logo15 είπε Link μάγκα μου, γιατί αυτό μοιάζει πολύ με το parcels που πραγματικά είναι απαράδεκτη εφαρμογή και σάιτ. Αυτό είναι το λινκ της εφαρμογής https://apps.apple.com/us/app/packages-track-your-parcels/id1229071393 Σ' αυτό το φόρουμ ανέφεραν πολλοί ότι τη χρησιμοποιούν, έτσι την έμαθα κι εγώ. Δε γνωρίζω αν είναι ίδιο με το parcels, αν και με μια πρόχειρη αναζήτηση μου βγάζει το ίδιο εικονίδιο και για τα δύο. Πάντως, εγώ δύο μήνες που χρησιμοποιώ την εφαρμογή δεν είχα κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα μου τα ανανέωνε όλα με ακρίβεια και μου διευκόλυνε τη ζωή γενικώς γιατί δεν χρειάζεται να βάζω έναν-έναν τους κωδικούς στο τράκινγκ της ελτά. Τι την κάνει "απαράδεκτη", αν επιτρέπεται; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από Tulipbaek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Tulipbaek είπε Αυτό είναι το λινκ της εφαρμογής https://apps.apple.com/us/app/packages-track-your-parcels/id1229071393 Σ' αυτό το φόρουμ ανέφεραν πολλοί ότι τη χρησιμοποιούν, έτσι την έμαθα κι εγώ. Δε γνωρίζω αν είναι ίδιο με το parcels, αν και με μια πρόχειρη αναζήτηση μου βγάζει το ίδιο εικονίδιο και για τα δύο. Πάντως, εγώ δύο μήνες που χρησιμοποιώ την εφαρμογή δεν είχα κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα μου τα ανανέωνε όλα με ακρίβεια και μου διευκόλυνε τη ζωή γενικώς γιατί δεν χρειάζεται να βάζω έναν-έναν τους κωδικούς στο τράκινγκ της ελτά. Τι την κάνει "απαράδεκτη", αν επιτρέπεται; Δεν φορτώνει ποτέ τίποτα ούτε από το app ουτε από πισι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriz979 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ! Παρέλαβε η σύζυγος ένα πακέτο δωρεάν μάλιστα στο σπίτι από κούριερ ! που ερχόταν από Βουδαπέστη ! Χωρίς να γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα πακέτα ! το οποίο μέσα είχε άλλα δεματακια μικρότερα από AliExpress και προσέξτε τώρα τα δεματακια ήταν από διαφορετικα κινέζικα μαγαζιά !!!! Ήταν 4 τα αντικείμενα πως γίνεται αυτό !? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, chriz979 είπε Καλησπέρα ! Παρέλαβε η σύζυγος ένα πακέτο δωρεάν μάλιστα στο σπίτι από κούριερ ! που ερχόταν από Βουδαπέστη ! Χωρίς να γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα πακέτα ! το οποίο μέσα είχε άλλα δεματακια μικρότερα από AliExpress και προσέξτε τώρα τα δεματακια ήταν από διαφορετικα κινέζικα μαγαζιά !!!! Ήταν 4 τα αντικείμενα πως γίνεται αυτό !? Αγιο Βασιλη ειχαυε φιλε😂😂😂δν λες που ηρθαν κιολας....χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, chriz979 είπε Καλησπέρα ! Παρέλαβε η σύζυγος ένα πακέτο δωρεάν μάλιστα στο σπίτι από κούριερ ! που ερχόταν από Βουδαπέστη ! Χωρίς να γνωρίζουμε πού βρίσκονται τα πακέτα ! το οποίο μέσα είχε άλλα δεματακια μικρότερα από AliExpress και προσέξτε τώρα τα δεματακια ήταν από διαφορετικα κινέζικα μαγαζιά !!!! Ήταν 4 τα αντικείμενα πως γίνεται αυτό !? Τελευταία, το Αλί παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει combined shipping πολλά πακέτα σε ένα. Κι εμένα μου το έκανε αυτό δύο φορές. Τη μία μου συνδύασε δύο παραγγελίες σε ένα πακέτο και την άλλη επτά (!). Απ' ότι λένε και σε άλλα φόρουμ, έτσι τα δέματα έρχονται πιο γρήγορα γιατί ελέγχονται μία φορά όλα μαζί και το shipping γίνεται πάντα με το Ali Express Standard Shipping, όποια μέθοδο αποστολής κι αν είχαν οι επιμέρους παραγγελίες (πράγμα πολύ θετικό!). Αυτό ίσχυσε και στη δική μου περίπτωση. Δυστυχώς δε μου συνέβη ξανά σε πιο πρόσφατες παραγγελίες! Ήταν πολύ βολικό! Για ελέγξτε στο τράκινγκ του AliExpress μήπως έγινε combined delivery και σ' εσάς (όχι ότι έχει σημασία, απλά από περιέργεια)! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από Tulipbaek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Tulipbaek είπε Τελευταία, το Αλί παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει combined shipping πολλά πακέτα σε ένα. Κι εμένα μου το έκανε αυτό δύο φορές. Τη μία μου συνδύασε δύο παραγγελίες σε ένα πακέτο και την άλλη επτά (!). Απ' ότι λένε και σε άλλα φόρουμ, έτσι τα δέματα έρχονται πιο γρήγορα γιατί ελέγχονται μία φορά όλα μαζί και το shipping γίνεται πάντα με το Ali Express Standard Shipping, όποια μέθοδο αποστολής κι αν είχαν οι επιμέρους παραγγελίες (πράγμα πολύ θετικό!). Αυτό ίσχυσε και στη δική μου περίπτωση. Δυστυχώς δε μου συνέβη ξανά σε πιο πρόσφατες παραγγελίες! Ήταν πολύ βολικό! Για ελέγξτε στο τράκινγκ του AliExpress μήπως έγινε combined delivery και σ' εσάς (όχι ότι έχει σημασία, απλά από περιέργεια)! Με διαφορα ημερων παραγγελιας;;της ιδιας μερας το καταλαβαινω κ καλυτερα που το κανει αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriz979 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Τελευταία, το Αλί παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει combined shipping πολλά πακέτα σε ένα. Κι εμένα μου το έκανε αυτό δύο φορές. Τη μία μου συνδύασε δύο παραγγελίες σε ένα πακέτο και την άλλη επτά (!). Απ' ότι λένε και σε άλλα φόρουμ, έτσι τα δέματα έρχονται πιο γρήγορα γιατί ελέγχονται μία φορά όλα μαζί και το shipping γίνεται πάντα με το Ali Express Standard Shipping, όποια μέθοδο αποστολής κι αν είχαν οι επιμέρους παραγγελίες (πράγμα πολύ θετικό!). Αυτό ίσχυσε και στη δική μου περίπτωση. Δυστυχώς δε μου συνέβη ξανά σε πιο πρόσφατες παραγγελίες! Ήταν πολύ βολικό! Για ελέγξτε στο τράκινγκ του AliExpress μήπως έγινε combined delivery και σ' εσάς (όχι ότι έχει σημασία, απλά από περιέργεια)! Ναι έγινε combined delivery αλλά χωρίς να το επιλέξουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tulipbaek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά! Κάποια τα είχα πάρει 30/7 και τα άλλα 1/8, δύο μέρες διαφορά, δηλαδή. Κάποιοι λένε ότι αυτό είναι επικίνδυνο αν κάποια παραγγελία που έγινε combined δε βρίσκεται μέσα στο πακέτο, το οποίο, όμως, σου παραδόθηκε, γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις στο dispute ότι δεν ήταν μέσα. Ταυτόχρονα, όταν οι παραγγελίες συνδυάζονται, ανεβαίνει η συνολική αξία του δέματος, ανεβάζοντας έτσι και την πιθανότητα να πληρώσεις πολλά στο τελωνείο. Για μικρής αξίας δέματα, όμως, (να μην το ματιάσω) εμένα με εξυπηρέτησε πολύ. Μου έφτασαν τέλη Αυγούστου, δηλαδή στις τέσσερις εβδομάδες, από τους 3 μήνες που κάνουν συνήθως τα δέματα του AliExpress (και χωρίς να κολλήσουν τελωνείο, γιατί το combined shipping γίνεται αυτόματα upgraded σε AliExpress Standard Shipping που καταχωρεί σωστά το IOSS). Γίνεται αυτόματα, και δεν μπορείς να το επιλέξεις, ούτε να ζητήσεις να μη γίνει, αν δεν το προτιμάς, δυστυχώς. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από Tulipbaek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Tulipbaek είπε Όχι ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά! Κάποια τα είχα πάρει 30/7 και τα άλλα 1/8, δύο μέρες διαφορά, δηλαδή. Κάποιοι λένε ότι αυτό είναι επικίνδυνο αν κάποια παραγγελία που έγινε combined δε βρίσκεται μέσα στο πακέτο, το οποίο, όμως, σου παραδόθηκε, γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις στο dispute ότι δεν ήταν μέσα. Ταυτόχρονα, όταν οι παραγγελίες συνδυάζονται, ανεβαίνει η συνολική αξία του δέματος, ανεβάζοντας έτσι και την πιθανότητα να πληρώσεις πολλά στο τελωνείο. Για μικρής αξίας δέματα, όμως, (να μην το ματιάσω) εμένα με εξυπηρέτησε πολύ. Μου έφτασαν τέλη Αυγούστου, δηλαδή στις τέσσερις εβδομάδες, από τους 3 μήνες που κάνουν συνήθως τα δέματα του AliExpress (και χωρίς να κολλήσουν τελωνείο, γιατί το combined shipping γίνεται αυτόματα upgraded σε AliExpress Standard Shipping που καταχωρεί σωστά το IOSS). Γίνεται αυτόματα, και δεν μπορείς να το επιλέξεις, ούτε να ζητήσεις να μη γίνει, αν δεν το προτιμάς, δυστυχώς. 100 χρονια μπροστα οι Κινεζοι απο Usa k Ebay.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα