s1mplement Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Siakou είπε Ξέρει κανείς ρε παιδιά τι φάση με αυτό; Όλα βλέπω κολλάνε στο ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ αυτό θα περάσει 2 φορές; Η παραγγελία έγινε 30/7 από aliexpress, κόστιζε 27€ και λέει έρχεται με TOPYOU Τώρα είναι στο τελωνείο το δέμα, θα κάτσει εκεί πιστεύω 1-2 εβδομάδες και μετα θα προχωρήσει στην ΕΛΤΑ όπου σε 2-4 μέρες μετά θα έρθει(θα πρεπει να πας να παραλάβεις και να πληρώσεις τελη και ΦΠΑ) σε σένα αν είσαι Αθήνα Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από s1mplement Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, s1mplement είπε Τώρα είναι στο τελωνείο το δέμα, θα κάτσει εκεί πιστεύω 1-2 εβδομάδες και μετα θα προχωρήσει στην ΕΛΤΑ όπου σε 2-4 μέρες μετά θα έθρει σε σένα αν είσαι Αθήνα Ρε παιδες..το δικο μου απο usps ειναι σε εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο απο 17/8...τι γινεται;;βλεπω του φιλου πιο πανω ηρθε κ μπηκε σε μια μερα τελωνειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stv6958 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, vasilispas είπε Ρε παιδες..το δικο μου απο usps ειναι σε εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο απο 17/8...τι γινεται;;βλεπω του φιλου πιο πανω ηρθε κ μπηκε σε μια μερα τελωνειο του φίλου αν δεν κάνω λάθος είναι συστημένο. Το δικό σου είναι unregistered Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, vasilispas είπε Ρε παιδες..το δικο μου απο usps ειναι σε εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο απο 17/8...τι γινεται;;βλεπω του φιλου πιο πανω ηρθε κ μπηκε σε μια μερα τελωνειο Και εμένα απο αμέρικα με τρακ απο U από τότε όπως και εσένα. Πληρωμένος φόρος και μάλιστα μεγάλος αλλά δεν κουνάει. Refund την ίδια μέρα που θα ανοίξει η επιλογή και ας συνεχίσουν να τα ξύνουν όσο θέλουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Και εμένα απο αμέρικα με τρακ απο U από τότε όπως και εσένα. Πληρωμένος φόρος και μάλιστα μεγάλος αλλά δεν κουνάει. Refund την ίδια μέρα που θα ανοίξει η επιλογή και ας συνεχίσουν να τα ξύνουν όσο θέλουν. Μου ειπαν τα ελτα θα προχωρησει τν επομενη εβδομαδα...μεσα στο μηνα αναμονη ειναι...ειδωμεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Στις 27/8/2021 στις 1:25 ΜΜ, s1mplement είπε 7 δεματα είχα παραγγείλει από 6/20 εως 6/25 και 4 απο αυτά περάσαν χωρίς τελωνείο, 2 δέματα που ήταν αξίας 90 και 130 ε τα πέρασαν με αξίες 0,01 ε και 1 ε. δλδ πλήρωσα 6,5 ε φόρο και εκτελωνισμό για τα 2 δέματα. τώρα έχω κάνει παραγγελία 200 ε για να μην προπληρώσω ΦΠΑ και ο πωλητής άνετα έβαλε αξία στα 12 ε. Εμπειρικά είτε θα περάσει ελεύθερα το δέμα αυτό απο τελωνείο είτε θα πληρώσω φπα + τελη για την αναγραφόμενη αξία δλδ για τα 12 ε Παντως δεν προπληρώνω κανένα ΦΠΑ γιατί βλέπω ότι τον κόσμο τον γ** αρκετά τα ΕΛΤΑ Πως ΔΕΝ προπληρώνεις ΦΠΑ σε πλατφορμα που ειναι συνδεδεμενη με IOSS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s1mplement Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, narta είπε Πως ΔΕΝ προπληρώνεις ΦΠΑ σε πλατφορμα που ειναι συνδεδεμενη με IOSS? Για αγορές από ένα κατάστημα με ποσό πάνω από 150Ε δεν μπορείς να προπληρώσεις το ΦΠΑ με IOSS, έτσι το έχουν ορίσει. Οπότε όταν μπαίνεις στο Checkout σε ενημερώνει ότι το ΦΠΑ αφαιρέθηκε και ότι θα πρεπει να το εκτελωνίσεις μόνος σου το εμπόρευμα. Τα άλλα 7 δέματα τα αγόρασα πριν το 1/7 και δεν προπλήρωνα το ΦΠΑ τότε και σε παραγγελίες με μικρά ποσά. Επίσης να ενημερώσω ότι σήμερα έφυγε απο ΚΑΤ το τελευταίο απο τα 7 δέματα που πήρε 70 μέρες για να έρθει, δεν πέρασε από τελωνείο και αυτό. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2021 από s1mplement Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisermpo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Καλημέρα. Έκανα μια αγορά από AliExpress γύρω στα 100€ κ πλήρωσα και το ΦΠΑ που έβγαζε κατά τον υπολογισμό της τελικής πληρωμής. Εδώ κ ένα μήνα φαίνεται κολλημένο στην κατάσταση "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ" στην Αθήνα. Πότε περίπου λέτε να ξεκολλήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, arisermpo είπε Καλημέρα. Έκανα μια αγορά από AliExpress γύρω στα 100€ κ πλήρωσα και το ΦΠΑ που έβγαζε κατά τον υπολογισμό της τελικής πληρωμής. Εδώ κ ένα μήνα φαίνεται κολλημένο στην κατάσταση "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ" στην Αθήνα. Πότε περίπου λέτε να ξεκολλήσει; Εχει μπει τελωνειο;;η γραφει αναμονη τελωνειακης εκκαθαρισης;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arisermpo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Έχει μπει τελωνείο από τις 2/8. 2/8/2021, 11:57 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, arisermpo είπε Έχει μπει τελωνείο από τις 2/8. 2/8/2021, 11:57 Γ.Ε.Τ.Α. Αθήνας (Κ.Α.Τ.) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ Συνηθως 15 ημερες λενε κανουν...αλλα Αυγουστος τωρα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Καλημέρα, έχει κανείς δέμα από AliExpress που περιμένει να μπει τελωνείο πριν τις 16/7 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, radiotv είπε Καλημέρα, έχει κανείς δέμα από AliExpress που περιμένει να μπει τελωνείο πριν τις 16/7 ; Εμένα ότι ήταν μέχρι 6/7 μπηκε την προηγούμενη εβδομάδα τώρα έχω ένα στις 16/7 που δεν έχει μπει Μόλις τώρα, Viviandg είπε Εμένα ότι ήταν μέχρι 6/7 μπηκε την προηγούμενη εβδομάδα τώρα έχω ένα στις 16/7 που δεν έχει μπει 27/8 μπήκε αυτό που ήταν 6/7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 24 λεπτά πριν, Viviandg είπε Εμένα ότι ήταν μέχρι 6/7 μπηκε την προηγούμενη εβδομάδα τώρα έχω ένα στις 16/7 που δεν έχει μπει 27/8 μπήκε αυτό που ήταν 6/7 μόνο 52 ημέρες έκανε,,😟,άρα το δικό μου 16/7 μάλλον μέχρι 15/9 θα περάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, radiotv είπε μόνο 52 ημέρες έκανε,,😟,άρα το δικό μου 16/7 μάλλον μέχρι 15/9 θα περάσει Λογικά ναι και θα περάσει μαζί με το δικό μου λογικά που είναι 16/7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα