Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, natasapop είπε

Δεν προχωράνε ..από 1 Αυγούστου ΚΑΤ (και αλλά 50+ δέματα μου)

Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
1/8/2021, 09:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ
29/7/2021, 00:06 ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Είναι νωρίς ακόμα τ δικό μ είναι ένα 6/7 και ένα 16/7 τώρα μπήκαν τα 5/7 μ είπαν όποτε αύριο λογικά θα περάσει το 6/7 όποτε υπολόγιζε ποτέ περίπου θα περάσει τ δικό σου και στην επόμενη φάση θα μείνει άλλες 15 μέρες 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Viviandg είπε

Είναι νωρίς ακόμα τ δικό μ είναι ένα 6/7 και ένα 16/7 τώρα μπήκαν τα 5/7 μ είπαν όποτε αύριο λογικά θα περάσει το 6/7 όποτε υπολόγιζε ποτέ περίπου θα περάσει τ δικό σου και στην επόμενη φάση θα μείνει άλλες 15 μέρες 

Άρα εγώ που εχω ένα 9/7 πότε να περιμένω? 31 του μήνα?

Επίσης ποιος σου είπε ότι σήμερα ανοιξαν τα 5/7?

24 λεπτά πριν, stv6958 είπε

Άρα εγώ που εχω ένα 9/7 πότε να περιμένω? 31 του μήνα?

Επίσης ποιος σου είπε ότι σήμερα ανοιξαν τα 5/7?

Έχω αποστολές που είναι εκείνες τις ημερομηνίες και βλέπω πως ανοίγουν 

• Thanks 1

από 16/7 δείχνει αναμονή τελωνειακής εκκαθάρισης φακελάκι αξίας 3€ με πληρωμένο τον ΦΠΑ στο Ali,το αφήνουν στον ήλιο να πάρει χρώμα.

6 λεπτά πριν, radiotv είπε

από 16/7 δείχνει αναμονή τελωνειακής εκκαθάρισης φακελάκι αξίας 3€ με πληρωμένο τον ΦΠΑ στο Ali,το αφήνουν στον ήλιο να πάρει χρώμα.

Ψηνεται η αγορα σου βρε....μηπως θελεις να το ξανασκεφτεις το κανουν τα παλικαρια😂😂😂

απο τοτε που βγήκε ο νόμος εχω πάρει 7 πράγματα από το ali (τιμές από 20 έως και 150 ευρώ χωρις το φπα και με φπα ανάλογα στο τέλος τα βγάζει ) όλα περασαν από το τελωνείο και όλα ειναι οκ (ουσιαστικά το μόνο που πλήρωσα ειναι το φπα κατά την αγορά)
το μόνο που ειναι σπαστικο δεν μειώθηκε χρόνος αναμονής στα τελωνεία μας όπως και πριν ένα μήνα και κάθονται εκεί

4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

απο τοτε που βγήκε ο νόμος εχω πάρει 7 πράγματα από το ali (τιμές από 20 έως και 150 ευρώ χωρις το φπα και με φπα ανάλογα στο τέλος τα βγάζει ) όλα περασαν από το τελωνείο και όλα ειναι οκ (ουσιαστικά το μόνο που πλήρωσα ειναι το φπα κατά την αγορά)
το μόνο που ειναι σπαστικο δεν μειώθηκε χρόνος αναμονής στα τελωνεία μας όπως και πριν ένα μήνα και κάθονται εκεί

Αρα εμενα που ειναι απο 17/8 τελωνειο να περιμενω να εκτελωνιστει τελη σεπτεμβρη.  ...😂😂😂

8 λεπτά πριν, vasilispas είπε

Αρα εμενα που ειναι απο 17/8 τελωνειο να περιμενω να εκτελωνιστει τελη σεπτεμβρη.  ...😂😂😂

πολυ καλα είσαι ελλαδα ειμαστε εδώ ολα έχουν μια καθυστέρηση μερικά χρόνια ακόμη
ολα πανε καλα

34 λεπτά πριν, Black Demis είπε

πολυ καλα είσαι ελλαδα ειμαστε εδώ ολα έχουν μια καθυστέρηση μερικά χρόνια ακόμη
ολα πανε καλα

Αρα δν ανοιγουν σακους με σειρα προτεραιοτητας ανα ημερα ...κ δν ανοιγουν σακους τωρα αρχες ιουλιου...της κακομοιρας ετο τελωνειο

Screenshot_20210826-145356_Chrome.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φτάσαμε να περιμένουμε να περάσουν τα απλά δεματα (untracked) τελωνείο 2 μήνες, φανταστείτε τι θα γίνει προς το τέλος του έτους, εξάμηνο τουλάχιστον θα θέλουν

Επεξ/σία από radiotv

Μόλις είδα ότι ένα δεματάκι (φάκελος, ουσιαστικά) που παρήγγειλα 15/6, έφτασε ελλάδα 2/7 και βγήκε από το στάδιο «εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο» και πέρασε στο «αντικείμενο προς εκτελωνισμό» στις 24/8. Σχεδόν 2 ολόκληρους μήνες μετά!

Το buyer’s protection λήγει σε 4 μέρες, και το περιθώριό μου για να ζητήσω refund σίγουρα θα λήξει προτού βγει το δέμα από το γετα και το φέρουν στο τοπικό ταχυδρομείο. Διστάζω να ζητήσω refund γιατί δε φταίει σε τίποτα ο πωλητής, αλλά δεν ξέρω και σε τι κατάσταση θα φτάσει όταν έρθει και δε θα μπορώ πλέον να κάνω dispute αν κάτι συμβεί.

8 λεπτά πριν, fsbmaniac είπε

Από φίλο που είναι στο αεροδρόμιο μου μετέφερε πως οι καθυστερήσεις θα είναι τεράστιες καινμεγαλυτερες της περσινής κοβιντ  φάσης

Να σου δωσουμε tracking να μαςτα βγαλει ο φιλος σου😂😂😂...ελλαδισταν ειμαστε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...