Viviandg Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, vasilispas είπε Υπαρχει περιπτωση κ να ερθουν κ τα δυο μαζι....μερικες φορες δν ανανεωνεται το tracking τν ελτα απο οτι ειπαν...βαση tracking επρεπε να ειχε περασει ηδη τελωνειο αυτο που εχεις χαμενο Ας το ελπίσουμε στα ΕΛΤΑ πάντως μου είπαν ότι ότι βλέπω εγώ βλέπουν και αυτοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Viviandg είπε Καλησπέρα ! Θα ήθελα τηβ βοήθεια σας για την συγκεκριμένη αποστολή που αφού πήγα στο ταχυδρομείο της περιοχής μου και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάτι μετά μίλησα με τα ΕΛΤΑ και μου είπαν ότι ίσως και να έχει χαθεί μίλησα με τον πωλητή και μου είπε ότι από την στιγμή που μπήκε Ελλάδα είναι δικο μας θέμα το τι απέγινε το δέμα . Να πεις στον πωληξτη μεχρι να παραδοθει στα χέρια σου ειναι δικο του θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logo15 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 19 ώρες πριν, vasilispas είπε Εμειναν μερες στο τελωνειο;;η περνουσαν γρηγορα απο εκει; 2 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 14 ώρες πριν, Viviandg είπε Ας το ελπίσουμε στα ΕΛΤΑ πάντως μου είπαν ότι ότι βλέπω εγώ βλέπουν και αυτοί Εγώ φίλε μου έχω ένα που περιμένει από 9/7. Σήμερα ανοίχτηκε ο σάκος από 2/7. Έχεις καιρό, μην ανησυχείς, μπορεί να πάρει γύρω στις 50 μέρες κ βάλε. Απαντηση απο αλλο φορουμιτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 57 λεπτά πριν, vasilispas είπε Εγώ φίλε μου έχω ένα που περιμένει από 9/7. Σήμερα ανοίχτηκε ο σάκος από 2/7. Έχεις καιρό, μην ανησυχείς, μπορεί να πάρει γύρω στις 50 μέρες κ βάλε. Απαντηση απο αλλο φορουμιτη Αποτι κατάλαβα τα 2/7 σήμερα τα άνοιξαν γιατί και ένα δικό μ δέμα από 2/7 το είδα να κινητέ σήμερα και να μπαίνει γετα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Viviandg είπε Αποτι κατάλαβα τα 2/7 σήμερα τα άνοιξαν γιατί και ένα δικό μ δέμα από 2/7 το είδα να κινητέ σήμερα και να μπαίνει γετα 23/7 μπκηκε 16/8 και τωρα πινει καφε με τους τελωνειακους 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viviandg Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, narta είπε 23/7 μπκηκε 16/8 και τωρα πινει καφε με τους τελωνειακους 😁 Ααα και εγώ έχω ένα αλλο που έφτασε 23/7 μπήκε τελωνείο 9 και κάθετε και κάνει παρέα με το δικό σου από τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Viviandg είπε Ααα και εγώ έχω ένα αλλο που έφτασε 23/7 μπήκε τελωνείο 9 και κάθετε και κάνει παρέα με το δικό σου από τότε Πρεπει να πανε διακοπες και οι τελωνειακοι... Τα δεματα και οι καταναλωτες ας πανε να γ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Κανενα νεο απο tracking παιδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, vasilispas είπε Κανενα νεο απο tracking παιδες; Ακόμη στο ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ είσαι και εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 22 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε Ακόμη στο ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ είσαι και εσύ? Κλασσικα .απο 17/8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CMOS_Z Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, vasilispas είπε Κλασσικα .απο 17/8 πίκρα. Ένα παιδί σε παλαιότερη ανάρτηση έδωσε αυτό το τρακ https://www.elta.gr/el-gr/tabid/93/?qc=UU158887998CN δες πόσο καιρό έκανε να ξεκολλήσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 15 λεπτά πριν, CMOS_Z είπε πίκρα. Ένα παιδί σε παλαιότερη ανάρτηση έδωσε αυτό το τρακ https://www.elta.gr/el-gr/tabid/93/?qc=UU158887998CN δες πόσο καιρό έκανε να ξεκολλήσει... Ναι ρε....σημερα που πηρα τηλ ελτα μου ειπαν μετα απο 15 ημερες που μπηκε ελλαδα θα ελεγχθει ..αρα απο τν αλλη εβδομαδα να περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stv6958 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, vasilispas είπε Ναι ρε....σημερα που πηρα τηλ ελτα μου ειπαν μετα απο 15 ημερες που μπηκε ελλαδα θα ελεγχθει ..αρα απο τν αλλη εβδομαδα να περιμενω Καλά μην παίρνεις τοις μετρητοίς ότι σου λένε τα ΕΛΤΑ. Εγώ λέω (σε πάω και στοίχημα!) 40-50 μέρες θα πάρει για να προχωρήσει. Μακάρι να βγω ψεύτης... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilispas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Θα παρω τηλ τν Κουλη να ευχηθει Καλο Εκτελωνισμο😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα